Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
DigeBeni
HV Guru

|
04.09.2009 18:32:30
|
|
|
tomorrow kirjutas: |
Tehke järgi.Vot see on hästi konfigureeritud süsteem :
Spoiler 
|
... mitme pika puuga peaks see olema ?
... pole küll w7 aga kui tähelepanelik oled, siis saad ehk siiski point'ile pihta
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
04.09.2009 18:39:31
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
tomorrow kirjutas: |
Tehke järgi.Vot see on hästi konfigureeritud süsteem :
Spoiler 
|
... mitme pika puuga peaks see olema ?
... pole küll w7 aga kui tähelepanelik oled, siis saad ehk siiski point'ile pihta  |
Pole ime ju.XP-l võtab siis teenus vähem ressurrsi kui W7-l .Seega mahub 450MB sisse neid rohkem.Eks sõltub konkreetsest teenusest kah.Võin samuti panna xx number teenuseid käima mis väga vähe mälu võtavad per teenus ja ikka jääda normaalse mälukasutuse piiridesse
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
0 :: |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
04.09.2009 19:27:17
|
|
|
... sa pole eriti tähelepanelik ma ei tahaks siia väga win vs. linux vaidlust sisse tuua aga peale sellist laiamist, lihtsalt ei saanud jätta torkamata. Windowsi maailm on juba enamiku oma kasutajatest uskuma pannud, et kõik, mida nad seal kogevad, ongi normaalne. Kahjuks on tõde kaugel sellest. Viidatud pilt on Gentoo linuxi keskkonnas toimivast virtuaalmasinast, kus töötab täiesti modimata installiga WXP ehk Autoroute tööjaam. Tegemist pole virtuaalmasinate salvega, tegemist on täiesti tavalise "teeb kõike" koduarvutiga, mida igapäevaselt kasutan. Lisaks käib nii linuxis kui ka winis programme (conky näitab kogu füüsilise masina ressursikasutust), tegemist pole värskelt laetud masinaga, töös olnud pea 11h, midagi pole efekti saavutamiseks optimeeritud, lihtsalt nii ongi ...
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
AJ
HV Guru

|
04.09.2009 20:10:27
|
|
|
Tanel kirjutas: |
AJ kirjutas: |
Meil pole vist lootustki, et kõik W7-me peale koliksid. Enamus kaste on praegu Win 2000-nde peal.  |
kuidas masinate garantii ja töökindlusega on?
Varsti hakkavad vanemad masinad moraalselt ja füüsiliselt vananema, uusi brand arvuteid saab aga poole aasta pärast osta ilmselt vaid Windows 7 litsentsiga. |
Kuni nad töötavad neid, välja ei vahetata. Ega pole ka erilist vajadust kuni nad Office-ga hakkma saavad.
_________________ Küsige mida tahate, me vastame mida tahame. |
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
alternate
Kreisi kasutaja

|
05.09.2009 07:59:00
|
|
|
Loodetavasti ma ei räägi üle siin räägitust juba, aga ...
Win 7 kohapealt, mida ise olen märganud - explorer mõne aja pärast korrupeerub täpselt samamoodi nagu vistal.
Vistal hakkasid probleemid tekkima pärast SP1 välja tulekut, aga Win 7-el oli see featuur juba kaasas.
Teine suurim probleem, mis mõlemal on - kui Jumbo freim peale lükata ja maks paketiks 9KB panna siis ta ei suuda enam kataloogide sisusid skännida (lokaalsel kõvakettalgi mitte).
Järjekordne hangumine toimub ja exploreri resu aitab seda lahendada, aga kes viitsib iga uue kataloogi puhul exploreri resu teha.
_________________ ... Lihtsalt haige ABITI fänn ... |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
05.09.2009 09:46:00
|
|
|
alternate kirjutas: |
Loodetavasti ma ei räägi üle siin räägitust juba, aga ...
Win 7 kohapealt, mida ise olen märganud - explorer mõne aja pärast korrupeerub täpselt samamoodi nagu vistal.
Vistal hakkasid probleemid tekkima pärast SP1 välja tulekut, aga Win 7-el oli see featuur juba kaasas. |
Post-RC buildidel oli jah Explorer veel tsipa ebastabiilne kohati aga RTM-ga on see eeskujulikult stabiilne olnud imo
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
07.09.2009 19:35:29
|
|
|
turundus missugune
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
ibndaud
HV kasutaja
|
10.09.2009 11:59:26
|
|
|
sai kah paar tundi w7 beetat näpitud. esmamulje oli suhtkoht saast. testmasinal Phenom 4 tuumaga prose ja 4GB mälu, seega kiirust hinnata ei saanud, aga ei meeldinud kohe üldse, et ainuüksi w7 ise ilma ühegi lisaprogeta raiskab juba ca 900 MB mäluressursist. ja eriti huvitav avastus- w7 on võimalus kõik serviced disableda, va need ilma milleta üldse ei käivitu. peale nende serviste välja lülitamist kasutas masin ROHKEM mälu, kui koos servistega, ca 1 GB.
samuti käis jubedalt närvidele, et pole enam "classic" startup menüüd, see xp'lt edasi pärandatud laialivalguv latakas, mis pea pool ekraani winporri vidinatega ära matab, on sigadus kuubis. rohkem testida polnud mõtet- kuna mälu õgib see järjekordne käkerdis arutult palju, siis töökohtadel xp asendajat sellest küll ei tule.
soovitus- bill võiks britneyga leivad ühte kappi panna, siis saaksid kooris laulda "oops, i did it again".
_________________ dumb...dumber...dumbest.......................................................microsoft |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
10.09.2009 12:21:05
|
|
|
tsitaat: |
sai kah paar tundi w7 beetat näpitud. esmamulje oli suhtkoht saast. testmasinal Phenom 4 tuumaga prose ja 4GB mälu, seega kiirust hinnata ei saanud, aga ei meeldinud kohe üldse, et ainuüksi w7 ise ilma ühegi lisaprogeta raiskab juba ca 900 MB mäluressursist. ja eriti huvitav avastus- w7 on võimalus kõik serviced disableda, va need ilma milleta üldse ei käivitu. peale nende serviste välja lülitamist kasutas masin ROHKEM mälu, kui koos servistega, ca 1 GB.
samuti käis jubedalt närvidele, et pole enam "classic" startup menüüd, see xp'lt edasi pärandatud laialivalguv latakas, mis pea pool ekraani winporri vidinatega ära matab, on sigadus kuubis. rohkem testida polnud mõtet- kuna mälu õgib see järjekordne käkerdis arutult palju, siis töökohtadel xp asendajat sellest küll ei tule.
soovitus- bill võiks britneyga leivad ühte kappi panna, siis saaksid kooris laulda "oops, i did it again".
|
mida rohkem mälu seda rohkem kasutatakse ja seda sinu masina kiiruse huvides
_________________ Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
10.09.2009 13:06:22
|
|
|
ibndaud kirjutas: |
testmasinal Phenom 4 tuumaga prose ja 4GB mälu, seega kiirust hinnata ei saanud |
Wtf?.Mismõttes kiirust hinnata ei saanud?.Mingil low end masinal oleks saanud siis või?
ei meeldinud kohe üldse, et ainuüksi w7 ise ilma ühegi lisaprogeta raiskab juba ca 900 MB mäluressursist. |
Mitte ei raiska vaid kasutab.Tohib küsida mida sa selle 900MB mälukasutusega kaotasid?.Midagi jäi avamata?.Mälu jäi puudu?.Vaevalt küll arvestades,et 4GB masinas.Win7 reserveerib võimalikult palju mälu ette ja vabastab selle kui vaja(mis on kiirem kui programm endale ise reserveerib mälu).Pealegi mida rohkem mälu masinas on seda rohkem Win7 näeb ja kasutab
w7 on võimalus kõik serviced disableda, va need ilma milleta üldse ei käivitu. peale nende serviste välja lülitamist kasutas masin ROHKEM mälu, kui koos servistega, ca 1 GB. |
Üks sõna - konfiguratsiooniviga .Muuga ei saa sellist anomaaliat seletada.Sa arvan,et mõned teenused pole kasulikud?.Aga need on ja nende sulgemine mitte ei säästa ressurrse vaid hoopis raiskab neid.Siinpool saab mälukasutuse 2GB-ga 500MB peale
samuti käis jubedalt närvidele, et pole enam "classic" startup menüüd, see xp'lt edasi pärandatud laialivalguv latakas, mis pea pool ekraani winporri vidinatega ära matab, on sigadus kuubis. |
Ehk harjuks ümber?.Win7 default variant ei kuluta mingil hetkel ju rohkem ekraanipinda kui tema algne suurus
rohkem testida polnud mõtet- kuna mälu õgib see järjekordne käkerdis arutult palju, siis töökohtadel xp asendajat sellest küll ei tule. |
Rohkem kommenteerida pole mõtet,kuna kõik on juba öeldud.Kasuta oma kallist aegunud XP-d edasi siis kuni seda enam ei toetata
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
10.09.2009 13:22:28
|
|
|
...w7 ise ilma ühegi lisaprogeta raiskab juba ca 900 MB mäluressursist... |
Järjekordne tarkpea välja ilmunud
Loe natuke misasi on mäluhaldus näiteks ja kuidas see W7 peal töötab.
Teiseks mille kuradi pärst sul arvutis 4GB mälu on kui seda kasutada ei tohi?
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
ibndaud
HV kasutaja
|
10.09.2009 14:27:09
|
|
|
oehh. palju winnilisi müügimehi mind siia materdama ilmunud.
masinas on mul mälu palju ja suur prose sellepärast, et testmasin igasugu uute asjade proovimiseks. õigupoolest mul kolm sellist masinat.
Renka- mälu on palju selleks, et rakendused seda kasutaksid, mitte os'i ilustused.
ja veel-
kiirust hinnata ma ei saanud selles mõttes, et masin nii võimas, et nagunii jookseb iga os seal talutava kiirusega. hinnata võiks näiteks, et kas läheb käima mingi PIII peal või Duroni peal või kus näiteks 256 mälu jne, kuna reklaamiblaahides pidevalt aetakse cräppi, et jookseb samal raual nagu xp.
seega endiselt ütlen, et 900 MB on absurdne raiskamine, täpselt nagu vistalgi, kui näiteks xp hädapärast läheb ka 256 MB peal käima ilma ketta cache kasutamata .
mingit konfiguratsiooniviga winnilise serviste kinnipanekul ma ei teinud, sest default install ilma vähimagi häälestuseta (sihilikult), ma ei teinud MITTE MIDAGI peale ms endapakutud nupu- disable all services, mille peale w7 rohkem mälu krabas.
tomorrow- servised on ilmselgelt saatanast , aga läheb ilmselt aega, enne kui miski toimiv nlite tüüpi asi tuleb sellest koormast vabastamiseks.
startup menüüst- niikaua, kui ma ei saa valikuliselt kõiki tarbetuid/ebameeldivaid osi sealt ära koristada, pole võimalik "ümber harjuda" .
oma suht odavat ja "aegunud" xp kasutan hetkel umbes 50 masinas, niikaua kui nad oskavad viisakalt serveritega suhelda. Kuigi praegu uued masinad põhiliselt terminalid, mis teeb elu palju lihtsamaks.
pealegi rõhutaks- ma viskasin ainult kiire pilgu w7 peale, ei vaevunud üleüldse põhjalikult süüvima, jutt on esmamuljest, mis oli piisavalt ebameeldiv, et pole praegu mõtet selle softi peale aega raisata.
_________________ dumb...dumber...dumbest.......................................................microsoft
viimati muutis ibndaud 10.09.2009 14:34:14, muudetud 1 kord |
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
10.09.2009 14:33:25
|
|
|
oehh. palju winnilisi müügimehi mind siia materdama ilmunud.
masinas on mul mälu palju ja suur prose sellepärast, et testmasin igasugu uute asjade proovimiseks. õigupoolest mul kolm sellist masinat.
Renka- mälu on palju selleks, et rakendused seda kasutaksid, mitte os'i ilustused.
ja veel-
kiirust hinnata ma ei saanud selles mõttes, et masin nii võimas, et nagunii jookseb iga os seal talutava kiirusega. hinnata võiks näiteks, et kas läheb käima mingi PIII peal või Duroni peal või kus näiteks 256 mälu jne, kuna reklaamiblaahides pidevalt aetakse cräppi, et jookseb samal raual nagu xp.
seega endiselt ütlen, et 900 MB on absurdne raiskamine, täpselt nagu vistalgi, kui näiteks xp hädapärast läheb ka 256 MB peal käima ilma ketta cache kasutamata .
mingit konfiguratsiooniviga winnilise serviste kinnipanekul ma ei teinud, sest default install ilma vähimagi häälestuseta (sihilikult), ma ei teinud MITTE MIDAGI peale ms endapakutud nupu- disable all services, mille peale w7 rohkem mälu krabas.
tomorrow- servised on ilmselgelt saatanast , aga läheb ilmselt aega, enne kui miski toimiv nlite tüüpi asi tuleb sellest koormast vabastamiseks.
startup menüüst- niikaua, kui ma ei saa valikuliselt kõiki tarbetuid/ebameeldivaid osi sealt ära koristada, pole võimalik "ümber harjuda" .
oma suht odavat ja "aegunud" xp kasutan hetkel umbes 50 masinas, niikaua kui nad oskavad viisakalt serveritega suhelda. Kuigi praegu uued masinad põhiliselt terminalid, mis teeb elu palju lihtsamaks. |
keegi ei keela w7 ka 512mb mäluga jooksutada ju Lisaks proovi googeldada võlusõnaga superfetch, saad teada MIKS mälu hoitakse rohkem kasutuses. Kasutamata mälu on raisatud mälu. XP aegadest on opsüss natuke edasi arenenud ning antud sõnalegi esimene google lingi all on: Windows SuperFetch enables programs and files to load much faster than they would on Windows XP–based PCs.
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
ibndaud
HV kasutaja
|
10.09.2009 14:36:44
|
|
|
ausalt öeldes eriti ei viitsi praegu winniliste suguelu edasi uurida, sry. ilmselt see superfetch on mingi edasiarendus xp precache'st, mille installist väljaviskamisel muutub isegi romuraud üllatavalt kiireks
_________________ dumb...dumber...dumbest.......................................................microsoft |
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
10.09.2009 14:45:54
|
|
|
oehh. palju winnilisi müügimehi mind siia materdama ilmunud. |
Julged 2 head sõna öelda tembeldatakse kohe müügimeheks.Tüüpiline
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
ibndaud
HV kasutaja
|
10.09.2009 15:01:15
|
|
|
tomorrow- no ju need kaks head sõna jäid mul su muu jutu sees märkamata
taheti muljeid w7, eks me igaüks anname oma panuse.
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
10.09.2009 15:04:59
|
|
|
läheb käima mingi PIII peal või Duroni peal või kus näiteks 256 mälu jne, kuna reklaamiblaahides pidevalt aetakse cräppi, et jookseb samal raual nagu xp.
|
ma lasin 768 mb pc133 mhz ja 866 mhz masinale win 7 peale ja ma kurdan et ainult natukene jääb kiirusest puudu võrreldes xp-ga samal masinal, sina oma high-end rauaga pirtsutad ikka veel, tõeline kogemus ja arvamus saab kujuneda välja win7 kohta ainult töö käigus
et talutav oleks, on vaja 1 gb rami ja 1 GHz proset nagu ka win7 miinimum süsteeminõuded on
_________________ Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte |
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
ibndaud
HV kasutaja
|
10.09.2009 15:58:51
|
|
|
no seda ma ju üritangi tõestada, et w7 ei toimi xp taseme raual, kuigi reklaamid seda väidavad. näiteks kodus mingi netiromu PIII 500, 256 MB xp täiesti kasutatav, aga kui w7 miinimum 1 GHz, 1GB, siis sellest ei tingi mitte miski imega sagedusest 1/2 ja mälust 3/4 alla. seega valetavad, eksole?
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
10.09.2009 16:12:03
|
|
|
ibndaud, ühes teises teemas sai link antud teatele "rekordist", kus PII ja veel hulga väiksema mäluga suudeti w7 käima saada.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
10.09.2009 17:27:04
|
|
|
ibndaud: Väike OT, aga ka XP-ga paned väga kõvasti "puusse".
XP Proff SP2, jookseb mul tutvusringkonnas, nagu kulda, PII 350 megase kiirusega masinal, millel 128 mega mälu ja integreeritud 8 megane ATI-video.
Kirjutatud masinal, millel Win 7 saab väga edukalt hakkama 512 megase mäluga. Ning lahti on mul praegu korraga internet, malemäng ja Media Player Classic ning mailiprogramm.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
wiinanina
HV kasutaja
|
10.09.2009 17:49:41
|
|
|
no seda ma ju üritangi tõestada, et w7 ei toimi xp taseme raual, kuigi reklaamid seda väidavad. näiteks kodus mingi netiromu PIII 500, 256 MB xp täiesti kasutatav, aga kui w7 miinimum 1 GHz, 1GB, siis sellest ei tingi mitte miski imega sagedusest 1/2 ja mälust 3/4 alla. seega valetavad, eksole? |
Mina küll lugesin sinu teadetest välja, et pisipehme on üle pika aja teinud mingi asja, mis erinevalt vanematest opsüsteemidest püüab kasutada kõiki olemasolevaid ressursse.
Peaksid ikkagi oma kodusel romul asja proovima. Äkki suudab ta selle romu rauaga paremini toime tulla kui xp.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
10.09.2009 17:54:13
|
|
|
no seda ma ju üritangi tõestada, et w7 ei toimi xp taseme raual, kuigi reklaamid seda väidavad. näiteks kodus mingi netiromu PIII 500, 256 MB xp täiesti kasutatav, aga kui w7 miinimum 1 GHz, 1GB, siis sellest ei tingi mitte miski imega sagedusest 1/2 ja mälust 3/4 alla. seega valetavad, eksole? |
win7 RC-d proovitud ka pIII masinate peal, toimis küll, leidis kõik drivudki kohe üles. Ainuke asi mis pidi tegema oli vähemalt 20gb ketta panemine, see oli vaja välja vahetada Muidu vinks-vonks jonksus. Mina olen seisukohal et win7 saab järgmine XP ehk siis kauakestev opsüsteem.
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
teretalv
HV veteran
|
10.09.2009 17:54:15
|
|
|
no seda ma ju üritangi tõestada, et w7 ei toimi xp taseme raual, kuigi reklaamid seda väidavad. näiteks kodus mingi netiromu PIII 500, 256 MB xp täiesti kasutatav, aga kui w7 miinimum 1 GHz, 1GB, siis sellest ei tingi mitte miski imega sagedusest 1/2 ja mälust 3/4 alla. seega valetavad, eksole?
|
seaduspärasus1: mida kiirem masin seda tühisem on w7 natukene suurem ressurssi nõudlus xp-st
seaduspärasus2: mida rohkem on mälu seda rohkem ka seda kasutatakse
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
10.09.2009 18:34:24
|
|
|
Rain01 kirjutas: |
Üks tähele panek veel... mäletan XP'ga oli ikka, et aegajalt pidi restardi vms tegema, et kõik korras oleks. Tööl pole arvutit juba kuskil üle kuu välja lülitanud ja kõik jookseb nagu peab. Ehk mida kauem töötab seda stabiilsem. Vähemalt mulle tundub nii
Kodus lülitan ikka iga õhtu välja kuna arvuti on magamistoas. |
Aktsionäri raha las kulub, töökoha elektri eest ei maksa ise, see ilma taas käivitamise näide on suhteliselt mõttetu, erilisi eeliseid W7_l ei näe, mälu kasutus, ressursi nõudlikus on siiski W7-mel tunduvalt suurem kui XP_l, vajalike programmide ühilduvus samuti probleemne, loomulikult veel töötajate ümber kohanemine, ümber õpe uudse töölauaga ning muude harjumustega, kõik see on tööandja aktsionäri raha, kui töötajate tootlikus veel langeb W7-mele üleminekuga ........
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
10.09.2009 18:56:00
|
|
|
Marie, kuidas sa seda ressurssinõudlikkust mõõdad?
Minuarust väidetakse just, et sülearvutitel peab aku rohkem kui XPga. See nagu tähendaks, et ressurssi (elekter) kulub vähem
Või sa mõtled, et W7 kasutab tühikäigul RAMi rohkem kiu eelkäijad? See ju pluss mitte miinus.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|