Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Silent Hunter 4 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.03.2007 20:13:52 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
1.2 toob loodetavasti korraliku ingame graafika ja AA. no more 1027x768 upscaling BS

hm.. pilte uurides tekib küsimus: mis graafikal viga on?

see jah sutsu jura et 1027x768 peal pidavat asi olema... eriti kui tegemist LCD ga icon_neutral.gif

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 24.03.2007 21:37:56 vasta tsitaadiga

pildil on see viga, et kui näiteks on resoks 1600x1200 nagu minul, tekib olukord kus UI on tõesti sellel resol aga mängu enda 3d pilt on upscaled ja udutatud kuid ikkagi 1024x768. see muudab teatud situatsioonid täiesti võimatuks, kuna aliasing on nii võimas, et ei saa laeva kaugust määrata.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 24.03.2007 21:55:56 vasta tsitaadiga

ehk siis pildil on see piix viga et ei ole kõrgemat reso tuge... graafiliselt nagu ei paista piltide järgmi asjal midagi viga olevat.

ma sain algul su Jutust aru et peale reso on sellel mängu graafikal midagi valesti icon_neutral.gif

tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 24.03.2007 22:00:04 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
ehk siis pildil on see piix viga et ei ole kõrgemat reso tuge... graafiliselt nagu ei paista piltide järgmi asjal midagi viga olevat.

ma sain algul su Jutust aru et peale reso on sellel mängu graafikal midagi valesti icon_neutral.gif

just, ainult see reso ja AA puudumine ongi hetkel üsnagi tõsised probleemid. mängu enda graafika on ikka täiesti põlvi nõrgaks võttev. kui nad veel ühe SH teevad ja see kusagil 2008 talv/2009 kevad välja tuleb, peaks see küll olema juba holliwoodi filmide tasemel.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 24.03.2007 22:30:06 vasta tsitaadiga

nu peamine et gameplay ei kannata selle graafika pärast... ja ei tuleks mingi kuramuse hall üle bloomitud hunnik piixu nagu teatud ubisofti märgi all välja lastud mängud mida üksi masin ei taha välja vedada korralikult...

aga loodetavasti seda ei ole vaja karta kui just Silent Hunter konsoolile ei lähe thumbs_down.gif

tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 24.03.2007 23:26:32 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif vajutad mingit seda kolmnurgaklahvi, et crash dive teha
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 27.03.2007 07:39:42 vasta tsitaadiga

link :: kae siit

GS pajatab
tagasi üles
ZaHooR
HV vaatleja

sõnum 27.03.2007 14:57:57 vasta tsitaadiga

Vastase laevad on samasugused mõrvarid nagu kolmandas osas. Veepeal oled siis sõidavad laevaga üle icon_lol.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
flameas
HV veteran
flameas

sõnum 27.03.2007 15:04:24 vasta tsitaadiga

Suht norm mäng.Graafika väga kena, allveelaeva oma just. Mootorit ei saa upergateda? thumbs_down.gif beer_yum.gif
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
Bastardo
HV kasutaja
Bastardo

sõnum 27.03.2007 15:25:15 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Vastase laevad on samasugused mõrvarid nagu kolmandas osas. Veepeal oled siis sõidavad laevaga üle

icon_biggrin.gif Jap. Seda kogesin ka mina eile. Ja põrsas suutiski mu allvelaeva ribadeks sõita. Vaatamata minu pardakahuri turmtulele.

Aga kuidas te, mehed, radari tööle saate? Kas selleks peab olema mingil teatud sügavusel? Periskoobi sügavusel ega ka 60 meetri sügavusel ei näidanud mu radar mitte õhkagi, ehki peakohal kubises vainlastest ja nende sabarakkudest.

tagasi üles
ZaHooR
HV vaatleja

sõnum 27.03.2007 15:32:25 vasta tsitaadiga

Pole aimugi, sest ma ei kasuta sellist vaikset taktikat. Ma saadan laevadele turpeedod teele ja lähen pinnale kahuritega tina andma. icon_biggrin.gif
Tavaliselt lõppeb see kehvasti, aga lõbus on vähemalt icon_lol.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
noonius
HV kasutaja
noonius

sõnum 27.03.2007 18:37:49 vasta tsitaadiga

keegi teab, millal 1.2 patch välja tuleb? Ei ole vist mõtet enne mängu soetada... subsimi saidil on jõutud juba 26-ndale lehele 1.1 bugide nimetamisel, muidugi on seal sees palju ka arutelu, kuid 26 lehekülge on ikka natuke palju

Mingi paks pihv paugub siin
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 27.03.2007 18:38:02 vasta tsitaadiga

ZaHooR kirjutas:
Vastase laevad on samasugused mõrvarid nagu kolmandas osas. Veepeal oled siis sõidavad laevaga üle icon_lol.gif

See pole just eriti väljamõeldud taktika lahinglaevade puhul, pigem oli imelik SH3's see, et destroyerid ise põhja läksid kui sinu allveelaev pääses kahjustusteta

Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 27.03.2007 19:17:53 vasta tsitaadiga

Antikrist kirjutas:
ZaHooR kirjutas:

See pole just eriti väljamõeldud taktika lahinglaevade puhul, pigem oli imelik SH3's see, et destroyerid ise põhja läksid kui sinu allveelaev pääses kahjustusteta

Mul pole sellist asja juhtund, et destroyer põhja läheb. Ja kuna nendel destroyeritel oli ikka suht paks soomus, siis 25 sõlmega rammida allveelaeva polnud sugugi paha mõte omal ajal.
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 27.03.2007 19:41:54 vasta tsitaadiga

Seda minagi, et see oli täiesti sobilik idee, sest ca 2000 tonnia vee väljasurvet mis on tüüpilisel selle ajastu destroyeril peaks tähendama päris suurt massi mis 25 sõlme juures annaks kokku väga palju energiat kokkupõrkel ning seda siis üsna väikse pindalaga pinnale kuna destroyeri "nina" pole just väga lai ning alvelaeva survekere on mõeldud pigem taluma enamvähem ühtlast survet igast suunast. (seletus siis mitte otseselt sinu jaoks, vaid et vältida küsimusi millel on pahatihti kokke tekkida)

Aga jah, paaril korral on juhtunud seda, et destroyer upub ning mina pääsen kriimuta, aga eks iga pela sisaldab buge.

tagasi üles
Bastardo
HV kasutaja
Bastardo

sõnum 27.03.2007 19:55:58 vasta tsitaadiga

It´s not a bug, it´s a feature icon_razz1.gif
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 27.03.2007 20:58:30 vasta tsitaadiga

Ma sisuliselt paar korda sattunud sellisesse situatsiooni. et mind rammiti. Nimelt sademed ja udu olid väga rasked ning kui nähtavus 300-400m, siis pole ime, et nii lähedalt avastades põntsu paneb icon_biggrin.gif. Gato allveelaevadega hakkab raskeks minema, need pole üldse manööverdusvõimelised erinevalt VII seeria laevadest icon_sad.gif vatt et siksakkegi saad piisavalt järsku teha sügavuses, et süvaveepommide eest ära põigelda. Üks asi jäi SH3's pinnuks silma, et neid lõhkelaenguid on hävitajatel piiramatult. Reaalsuses ega neid üle 30 ikka ei leidunud, mind aga 4 tundi jutti üks ja sama laev viskas neid pomme nigu kaalikaid mulle kaela (see oli mu napim ja pingelisim heitlus, mõlemad diislelmootorid hävisid, vee jõudsin pumbata ära 250 meetri sügavuses ja tasapisi sain ta ~220 peale tuua)
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 27.03.2007 21:05:18 vasta tsitaadiga

Seda kogust mis neil oli ei oska eriti pakkuda, aga 30 tundub kuidaig liiga vähe konvoid eskortivale laevale, samas ega need laengud just väiksed ja kerged ei ole
tagasi üles
flameas
HV veteran
flameas

sõnum 27.03.2007 21:15:55 vasta tsitaadiga

Ma ei saa aru mis selle pööramis asjaga on, SH3 oli selgelt aru saada, kas paremale või vasakule. Nüüd keerleb seal niisama. icon_rolleyes.gif Sügavusemõõtja ei näita ka üle 45m
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 27.03.2007 21:28:35 vasta tsitaadiga

Antikrist kirjutas:
Seda kogust mis neil oli ei oska eriti pakkuda, aga 30 tundub kuidaig liiga vähe konvoid eskortivale laevale, samas ega need laengud just väiksed ja kerged ei ole

Kui Das Boot filmis tähele panna, siis peale 22-te pauku ütles kapten, et kohe on see läbi, tal saavad "Wasserbombid" otsa
tagasi üles
Bastardo
HV kasutaja
Bastardo

sõnum 27.03.2007 21:41:14 vasta tsitaadiga

Wow...lugesid jõmakad üle - tõsine fänn 8) thumbs_up.gif
Peaks ise kah selle taas üle vaatama.

tagasi üles
Zonerman
HV veteran
Zonerman

sõnum 27.03.2007 21:59:04 vasta tsitaadiga

Allveelaeva kaptenina pead teadma nii mõndagi icon_razz.gif

Aga jah ming on ikka päris bugine. Mul oli üks missioon nii, et lasin paar laeva põhja torpeedoga ning sukeldusin kiirelt, sest teadsin et destroyerid hakkvavad kohe mind otsima ja leiavad pingides suht kiirelt üles. Aga võta näpust ma sattusin olema konvoi keskel ja laevade vahe oli minuga väga väike. Kas tõesti on mängus ka see, et kui laevad on liiga lähedalt üksteisele siis ei leia üles ka periskoobi sügavusest? Igatahes hea oli rallida seal vahel vabalt icon_smile.gif
Ahjaa selline asi et miks vahepeal on torpeedode loading time sigapikk, no mul on nii olnud et 4 tube'i laevad hommikust pimedani välja ja hulbin abitult. Või on see oluline mitut tube'i korraga laetakse?
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
eyelids
Kreisi kasutaja

sõnum 27.03.2007 22:02:44 vasta tsitaadiga

Zonerman, ilmselt lülitasid Realism settingutes Realistic reload time'i sisse. See pikendab oluliselt reload aega

kellel auto target enam pinget ei paku, siis siin on tutorial video, kuidas kasutada manual TDC'd Clik
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 27.03.2007 22:35:09 vasta tsitaadiga

eyelids kirjutas:
Zonerman, ilmselt lülitasid Realism settingutes Realistic reload time'i sisse. See pikendab oluliselt reload aega

kellel auto target enam pinget ei paku, siis siin on tutorial video, kuidas kasutada manual TDC'd Clik

Realistic reload time on 13 minutit pikk, ebareaalne mingi alla 2 mindi vist. Aovalgest pimedani ei tohiks seda siiski teha. Mehed võisid sul ka liiga väsinud olla, et torpeedošahte laadida (see info kehtib kahjuks SH3 kohta, kuid ega USA raual see torpeedolaadimine ka just teistmoodi ei käinud kui sakslastel) Manual TDC olen proovinud, kuradi raske too lugu, kui külje peal oled ninaga konvoi suunas ja udu ka veel, siis vee peal teda veel kasutab ära, kuid muidu ikka väga raske asi too. Eyelids, lisaks see välise reservi torpeedo toomine tavalisse reservi võtab ca. üks tund, sinna liida siis reload time šahtile otsa.

Ma neid pommilakse ei lugenud ise üle, keegi ohvitser või madrus luges neid pommilakse ise kogu aeg ja märkis kriipsukesi kriidiga tahvli peale icon_biggrin.gif (Das Boot filmis)
tagasi üles
Bastardo
HV kasutaja
Bastardo

sõnum 27.03.2007 23:00:08 vasta tsitaadiga

Kuid ikkagi...kas see, et radar ei tööta, on samuti mängu bug? Või on ainult minul see probleem.

tsitaat:

Ma neid pommilakse ei lugenud ise üle, keegi ohvitser või madrus luges neid pommilakse ise kogu aeg ja märkis kriipsukesi kriidiga tahvli peale icon_biggrin.gif (Das Boot filmis)

Eheee, hea et ikka ära märkisid, et filmis. Muidu mõni võiks mõelda, et sul on mingi madrus kodustatud icon_razz.gif

(No offence, lihtsalt tekkis siuke rumal seos mu peas.)

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Silent Hunter 4 mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.