Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Sunos on nüüd uus funktsioon - Stems, mis võimaldab loo erinevateks heliradadeks lahti harutada ja säärasena alla laadida. Näiteks on sageli bass talumatult vali. Nüüd laadin ta säärasena alla ja saan Audacitys kõik parajaks sättida. Maksab 50 kreditit ja veidi tüütu on ka, eriti kuna ma harilikult muundan loo 432 Hz süsteemi - nüüd on seda siis vaja igale rajale eraldi teha, kuid võimalus pisivigu välja saada on hindamatu. _________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard
Vahel annab ka esimese vastuse kus nagu allikat ei paistagi. Ilmselt neil ka mingi AI taustal toimetab natuke.
Aga alati tasub edasi kerida ja päris allikatest vaadata.
Otse Googlet kasutada on vähegi keerulisema otsingu korral jube ajaröövel. ChatGpt teeb selle töö usinasti ära ja kui pärast tahadki allikat näha, on allikate lingid raportis alati olemas. Ma ei ütleks, et ChatGPT-l oleks tarkust vähemaks keeratud. Vähemalt Plus paketis see küll nii ei paista. Jultumust on vast küll peale keeratud - või on seda tal iseenesest tekkinud. Tänagi, kui ühe sõnastuse ebaselguse esile tõin, nentis ta, et see on jah tõesti 'liiga tark' ja parem on taset allapoole tuua. Ehk et - mitte tema ei teinud kehva tööd, vaid mina ja minu publik on lollid. _________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard
Väga keeruline on usaldada seda google otsingu asendajana kui näen, mis kelbast see muus asjas genereerib.
Oli just üks selline natuke ka keerulisema google otsinguga seotud teema, paari vastusega sain ise aru, et sealt küll midagi ligilähedastki tulema ei hakka aga see aina genereeris ja teatas, et nüüd see lahendus on 100% töötav ning ISE kasutab seda mitmetes rakendustes Lõppu ei paistnudki tulema, aina sügavamale kaevas end selle juraga
Google ei ANNA jura sest ta ei ütle et nii on millegi kohta
Võibolla peeti silmas seda Google otsingu topis olevat Gemini AI vastust.
Aga jah, selle peale ei saa loota. Kui küsimuses on vähegi nüansse, siis paneb puusse. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.