Kas replay-sid näeb ainult siis kui mäng on installitud või ei olegi replaysid?
Ja kui ma seda disc2 ei installi siis millest ma ilma jään?
Kiusatus on osta seda aga siis tean kas valida HDD-ga konsool või mitte:P _________________ Aita suve, söö lund!
on ikka aga sa ei saa neid salvestada hilsemaks piilumiseks.
Osta mingi 8€ 16GB usb jupp ja mure murtud, ei pea selle jaoks mingit ulme kõvaketast ostma.
Ehk on teisigi minusuguseid, kes ammu forzat käima pole pannud. Igatahes uus viper tasuta add-onina saadaval. Autovista variant samuti. Clarksoni kommentaar muidugi puudub.
Ise sõidan üsna tihti, kuid driftimisega ei ole ma kõige suurem sõber.
Kui on soovi teha tavalisi ringraja sõite, siis oleks käpp. _________________ Xbox LIVE gamertag: xSullx ; Forza Motorsport 4 gallery on Flickr.
Forza huvilised liituge! Forza Motorsport Eesti
Sai isegi Forza4 pärast paari nädalast pausi Xboxi sisse pistetud. Tuli ikka meelde kui tore on GT ja Prototüüp klassidega sõita Road Atlantat - fantast!
Viimased kaks DLC-d kah veel vaja tõmmata, peab ootama palka, mille eest MS-punke soetada. Camaro ZL1 ja Mustang Boss 302 tunduvad huvitavad pakkumised _________________ Xbox LIVE gamertag: xSullx ; Forza Motorsport 4 gallery on Flickr.
Forza Horizoni teema on nüüd õnneks eraldi ja saab siin ka FM4 asju edasi arutada...
Plaanis on teha natuke pikem sõit, Road Atlanta rajal. Kuna eelmine nv. sai Petit Le Mans-i sõitu vaadatud seal, siis mõtlesime sõpradega teha ka sama rada natuke pikemalt (max 50 ringi = 1.5h).
Kindlat aega ega kuupäeva veel paigas pole kuid kuskil 1-2 nädala jooksul on plaanis sõit korraldada. Autod on nagu ka päris ALMS-i seerias LMP1, LMP2 ja GT2 autod. Kui on väga palju huvi võib ka LMPC ja GTC autod lisada.
Tundub, et seoses Horizoni tulemisega on FM4-ja arendus seisma pandud. Oktoobri car pack enam ei tulnudki, novembri oma tuleb juba Horizonile. _________________ Give a man a computer program and you give him a headache, but teach him to program computers and you give him the power to create headaches for others for the rest of his life... R. B. Forest
Tundub, et seoses Horizoni tulemisega on FM4-ja arendus seisma pandud. Oktoobri car pack enam ei tulnudki, novembri oma tuleb juba Horizonile.
Aasta saigi täis ju. Ja iga 12 kuud on tulnud DLC'd. Eelmise aasta oktoobris ei tulnud küll tavalist iga kuist pakki, kuid DLC oli olemas sellegi poolest. Seega 12x10 autot tuli ära. _________________ Xbox LIVE gamertag: xSullx ; Forza Motorsport 4 gallery on Flickr.
ma olen ka nüüd rääkinud targematega ja tuleb välja et selle collectors limited editioni autod on kõik marketplaces juba saadaval niiet vahet ple.
ostan lihtsalt tavalise korraliku forza4 omale (mitte selle 'essentials edition' kräpi mida konsooliga kaasa pakutakse )
samuti plaanis osta omale KÕIK DLC'd mis siiani välja tulnud ja kõik muud üksikud autod jne mis on olnud, et lähen Marketplace ja võtan kõik Forza4 seonduva sealt kohe ära. Ostan 2-3 4200punktist Xbox kaarti omale valmis ka.
Väga teretulnud oleks kui keegi vaataks ja ütleks palju mul see kõik kokku maksma läheks punktides nii umbes, et saada need 5 pre-paid autot, 3 ltd ed autot + KÕIK siiani välja lastud DLC'd (kaasa arvatud Porsche DLC jne). KÕIK ÜHESÕNAGA. Ma ise lähen pean xbox360 endale minema ostma alustuseks ja Forza4 leidma õige versiooni (ei usu et väga raske tegu on, ei usu et igas poes see essentials edition bullshit on).
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.