Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Metro 2033. The Last Refuge märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Wiltz
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 25.07.2011 17:12:31 vasta tsitaadiga

open environment ei olnud tõesti selle mängu trump (graafika osas), kuid ma arvan, et ega ei pidanudki olema...pealegi oli väljas mässamist ju protsentuaalselt niivõrd vähe. samas ega pole ka just palju mänge, millel isegi see open world parem välja näeb.

pärast mida see graafika paremaks pidi minema? selle mängu graafika ilu seisneb peamiselt detailides, detailsuses. kui seda hinnata ei oska siis võibolla tõesti tundub asi suht lame ning mingi värviline plain tekstuuridega "paradiisisaar" on palju ilusam.

mis puutub stealthi siis eile sai mängitud ja konkreetne koht mida mängisin, ma ütleks, et oli lausa pea võimatu ära teha ILMA stealthita icon_biggrin.gif mängisin muidugi selle ranger raskusega ka (või mis see kõikse jõhkram seal oli, mis patchiga tuli...). igatahes jah, punaste ja natside lahing oli see level. hiilimise võimalusi on seal aga väga häid thumbs_up.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Sarin
Kreisi kasutaja
Sarin

sõnum 25.07.2011 18:10:04 vasta tsitaadiga

See oli ka lahe, et kui samas kohas saad mitu korda surma, siis tehakse koht lihtsamaks(vähem vastaseid, automaadi taga kedagi pole jne).
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 25.07.2011 22:46:51 vasta tsitaadiga

Sarin,

Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 26.07.2011 01:41:48 vasta tsitaadiga

tsitaat:

mis puutub stealthi siis eile sai mängitud ja konkreetne koht mida mängisin, ma ütleks, et oli lausa pea võimatu ära teha ILMA stealthita mängisin muidugi selle ranger raskusega ka (või mis see kõikse jõhkram seal oli, mis patchiga tuli...). igatahes jah, punaste ja natside lahing oli see level. hiilimise võimalusi on seal aga väga häid

Wiltz, ise mängisin selle koha erinevate raskustega läbi ka selle kõige raskema - rangeriga. Peaks mainima et stealth mul seal ei õnnestunud, ikka madinaks läks, a lõpuks tapsin ikka kõik ära silla peal ja enne seda ja pärast seda. Ei saa aru kuidas seal stealthi teha, isegu kui lambid kõik puru lasta ja hiilin pimedas ikka näevad. Muidu kogu mäng oli ideaalselt balansis stalkeriga mängides, lõpus oli mul ligi tuhat lasku volt driverile ja summutiga sniperi tukile thumbs_up.gif

So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 60
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 26.07.2011 02:30:49 vasta tsitaadiga

kusjuures tuleb mainida, et ma läksin ka madina peale välja lõpuks selles kohas, aga seda pigem lihtsalt seepärast antud juhul, et lihtsalt soov madistada oli natuke suurem kui vaikselt hiilida icon_biggrin.gif
tegelikult ma ostsin just enne seda kohta nö. stealth armori ning summuti ja optilisega pika toruga revolvri. kogu selle "leveli" kohta ei oska küll kommenteerida, kuid ütleme esimesed 6,7,8 venda seal täiesti vaikselt maha võtta ei olnud küll mingi probleem. ei pidanud isegi lampe kustutama tegelikult.
kõigepealt tunnelist välja tulles esimesed 2 tüüpi kohe samal korrusel - plõks ja plõks, no problemo, keegi midagi ei näe. sama koha alumine tasand täpselt samamoodi. siis võis veel teiseltpoolt tühimikku silla pealt võtta 1,2 venda kaugelt maha summutatud relvaga nii et keegi midagi ei taibanud. muidugi õigel hetkel tuli ajastada need lasud, et laip jääks õieg koha peale icon_biggrin.gif
alt teiselepoole hiilides sai veel sealt paar venda vaikselt maha võtta lisaks ja eks see kaader nii juba hakkabki vaikselt otsa saama thumbs_up.gif

aga võibolla tegi kogu selle asja nii lihtsaks just see stealth armor icon_rolleyes.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 26.07.2011 09:12:34 vasta tsitaadiga

Loen ja loen ja mõtlen, et peab vist mängi jälle käsile võtma. antud koht,millest räägite, oli ranger raskus astmega üsna keeruline. Minu jaoks oli kogu selle mängi suur + see hiilimine. Lihtsalt Rambotades, oleks kohe kuulid otsas ja kutu icon_biggrin.gif

Esimene kord kui mängisin, siis hoidsin ka hullult kuule lõpu lahinguks. Selle viimase rottide rünnaku elasin ka kuidagi ime moodi üle ja raiskasin vast 10 kuuli icon_biggrin.gif Nuga välkus kog aeg.
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 26.07.2011 15:53:12 vasta tsitaadiga

kusjuures, ega selle ranger raskusega ei ole minumeelest ainutl endal kergem surma saada. ka vastased langevad ikka suhtkoht 1-2 kuuliga. et selles mõttes on siiski täitsa oma vaba valik kas teed nö. rambot või hiilid...mõlemad on valid optionid thumbs_up.gif muidugi rambo selle tüüpilises tähednuses tähendaks instant deathi icon_lol.gif rangeriga see koht oligi nii, et ma sain seal madistades ikka mnigi 20-30 korda vähemalt surma...alguses ei taibanudki, et mis värk on aga vennad ikka kõmmutasid väga reaalselt igasuguste servade tagant ja olid ise jube hästi ära peidetud. seejuures muidugi vastase täpsus oli ka, no ütleme nii, et põmst real life.
ikka absoluutselt iga üksiku vastasega kõmmutama hakates oli tõsine 50/50 chance ja reaalne hirm surma saada thumbs_up.gif

tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 27.07.2011 00:47:46 vasta tsitaadiga

Cb4, lõpu koll oled sina ise icon_wink.gif kui tuld annad, siis ju nuked kratis ja massimõrv sooritatud.
Aga üldiselt mängisin ma volt driveriga mängu ühe korra rangeriga läbi ja liiga kerge oli, ikka üks väike kuul ja siruli thumbs_down.gif nagu touch of death icon_neutral.gif laskemoona oli kogu aeg sitaks ja see tõmbas pinge alla. Lint pumbaga oli lõbusam põmmutada ja laskemoona läks korralikult, ja see hoidis pinges thumbs_up.gif Ainuke asi mis alati raske oli mulle vähemalt, oli see surnuks lämbumine linnas kui filtrid otsa said. Ma vist tuijasin liiga palju ringi alati icon_biggrin.gif liiga palju stalkerit mängind vms icon_lol.gif

So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 27.07.2011 00:51:23 vasta tsitaadiga

minumeelest inimeste vastu põmmutada selle lintpumpaga ranger raskuse peal on juba üsna võimatu sest sul lihtsalt ei ole eriti võimalust piisavalt lähedale saada vastasele...too laseb su enne maha icon_biggrin.gif
tagasi üles
Olver
HV kasutaja
Olver

sõnum 27.07.2011 19:18:58 vasta tsitaadiga

sant kirjutas:
Cb4, lõpu koll oled sina ise icon_wink.gif kui tuld annad, siis ju nuked kratis ja massimõrv sooritatud.
Aga üldiselt mängisin ma volt driveriga mängu ühe korra rangeriga läbi ja liiga kerge oli, ikka üks väike kuul ja siruli thumbs_down.gif nagu touch of death icon_neutral.gif laskemoona oli kogu aeg sitaks ja see tõmbas pinge alla. Lint pumbaga oli lõbusam põmmutada ja laskemoona läks korralikult, ja see hoidis pinges thumbs_up.gif Ainuke asi mis alati raske oli mulle vähemalt, oli see surnuks lämbumine linnas kui filtrid otsa said. Ma vist tuijasin liiga palju ringi alati icon_biggrin.gif liiga palju stalkerit mängind vms icon_lol.gif

Proff oled, mis seal ikka. Ma olin raamatukogus täiesti nullis laskemoonaga. Omad valed valikud ka, sest sai ostetud asju, mida üldse vaja polnud...ja nii need padrunid kadusid

DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 27.07.2011 19:25:23 vasta tsitaadiga

esimest korda mängides, librarianite juurde jõudes olin suutnud kõik oma filtrid ära kulutada, nende eest ära joostes olin pmst lämbumas. oleks ette teadnud, et raamatukogus ülivähe filtreid leiab, oleks ette ostnud rohkem.
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 140
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 27.07.2011 19:53:11 vasta tsitaadiga

seal ei olnud ju filtreid vajagi minumeelest? aga vb mäletan valesti jällegi. anyway, filtrid on jah suht defka kaup selles mängus, olen ise ka paar korda peaaegu lämbunud icon_lol.gif
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 27.07.2011 22:50:16 vasta tsitaadiga

Minumeelest polnud ka seal vaja icon_biggrin.gif

Raamatu koid olid tegelt üsna julmad...samas huvitavad icon_biggrin.gif

tagasi üles
KuriVaiM1
HV veteran
KuriVaiM1

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 27.07.2011 23:46:22 vasta tsitaadiga

Cb4, mis nad nii koid ikka olid icon_biggrin.gif päris suured jurakad
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Olver
HV kasutaja
Olver

sõnum 28.07.2011 22:29:20 vasta tsitaadiga

Vaatasin ka walktrough läbi raamatukogu kohta. No tee mis tahad, minu kohta see ei kehtinud. Esimese kolli juures hiili ja seisa palju tahad, kuid raibe tuli ikka kallale. Sai siis joostud. Jälle seisin still, kuid ikkagi tulid raisad kallale. Peale poolt pakki suitsu sain keldrisse, kus see must orikas käitus algul suht viisakalt, kuid ei leidnud õiget kohta ülesse ja sai tehtud uus load. Peale seda tuli raibe kohe kallale ja mis sa ikka padruniteta teed. icon_evil.gif Kuna enam edasi ei saanud, siis minu poolt jäi suurest vihast mäng pooleli ja diski müüsin maha. icon_rolleyes.gif
Hetkel tahaks uuesti teha icon_biggrin.gif

Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 29.07.2011 00:58:20 vasta tsitaadiga

See polnud seal nii lihtne. Oli päris mitu nõksu!!! Vaja oli seista vist pimedas ja tall valgust kogu aeg peal hoida icon_smile.gif Aga maha tuli nad ka kõik ikka koksata...muidu pole see mis peab olema icon_biggrin.gif Pumbaga mõned laksud näkku ja korras thumbs_up.gif
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 29.07.2011 02:38:39 vasta tsitaadiga

Olver, kuidas sa siis ilma laskemoonata mängisid seda mängu??? icon_lol.gif

Ise siin paar või kümme korda nüüd seda armory levelit erinevatel viisidel läbi mänginud ja tänase päeva tulemusel juba sealt edasi ka mingil määral ning hetkel on endalegi üllatuseks laskemoona ikka nii et tapab, isegi rohkem on seda käes kui esmaselt normal raskuse peal läbi mängides. kusjuures mängin ranger raskusega, kus põmst iga leitud stash on vaid ÜKS padrun enamasti! mingi suurem kollide tapmine oli just, kus ei jõudnud lõpuks enam pumpa piisavalt kiiresti laadida ja pidi lõpuks paar salve automaadist "odavat" moona ära täristama icon_lol.gif aga muidu ikka inimestega võideldes kogunes seda jah pigem juurde kui jäi vähemaks. stealth kill või siis automaadiga 1-3 kuuli per noss.
raamatukogus ma ei mäleta küll, et nende tegelaste killimiseks moona väheks oleks jäänud...neid nagu väga palju seal ei olnud ka?! 40 pumba moona peaks minimaalselt pidevalt varrukast võtta olema ma arvan, siis ei satu vast eriti kuskil hätta icon_wink.gif

aga üldiselt jah, täiesti hämmastav mäng...ilmselt läbi aegade parim fps ja selleks ka jääb pikaks ajaks, või vähemalt järgmise metro tulekuni thumbs_up.gif

tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 29.07.2011 08:04:34 vasta tsitaadiga

Olver kirjutas:
Kuna enam edasi ei saanud, siis minu poolt jäi suurest vihast mäng pooleli ja diski müüsin maha. icon_rolleyes.gif

Kahju diski ostjast, Steami mäng teine ju...

Librarianide vastu aitas see lintpump väga hästi. Enne mängima hakkamist lugesin veidi foorumeid ja pmst selle koha jaoks hoidsin pumba moona kokku igalt poolt thumbs_up.gif

Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 29.07.2011 13:12:02 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:

aga üldiselt jah, täiesti hämmastav mäng...ilmselt läbi aegade parim fps ja selleks ka jääb pikaks ajaks, või vähemalt järgmise metro tulekuni thumbs_up.gif

Nõustun sinuga icon_biggrin.gif

tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 07.08.2011 23:42:05 vasta tsitaadiga

Sai siis veelkord läbi mängitud ja tõesti suurepärane teos thumbs_up.gif
Kommentaarid: 493 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 401
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 08.08.2011 09:03:47 vasta tsitaadiga

Ma lasin ka uuesti mängu peale ja nüüd siis teist korda Ranger pack-iga koos, ning sealt raskeim. Mõni koht ikka krdi keeruline icon_biggrin.gif Minule valmistab kõige suurema väljakutse see, kui Burbon läheb üksi luugist alla ja võetakse kinni. Ning siis peab seal mõllama hakkama. Lasevad seal nii täpselt kohe maha rsk icon_biggrin.gif

Sillal oli ka päris keeruline.

Üllataval kombel on seekord laskemoonaga eriti hästi.

Üritan seekord saada nõ. hea lõpu icon_cool.gif

tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 08.08.2011 14:43:20 vasta tsitaadiga

stealthi tegemine aitab nendes rasketes kohtades vast kõige paremini. aga kui rambot teha ega siis jah...rambot teha väga ei saa icon_lol.gif pigem nagu päriselus, et pead jube ettevaatlikult kuskilt nurga tagant õigel hetkel üritama 1-2 lasuga vastase maha noppida ja uue nurga taha lendama.

laskemoonaga nagu ma aru saan, on sellepärast kergem, et vastased surevad reaalsemalt. teisisõnu, kõik inimvastased on võimalik ühe lasuga maha võtta ja kollidest saab ka enamasti suht vähese moonaga jagu icon_wink.gif endal on samuti seal librarys nii palju moona kotis, et pauguta või segaseks ennast icon_lol.gif pumpa üle 100, revolvrit samuti...automaati kokku mingi 400+ thumbs_up.gif ei hakanud neile librarianidele üldse pikalt otsa vaatama, ainult tina niikaua kuni kukuvad raiped thumbs_up.gif

tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 08.08.2011 18:18:41 vasta tsitaadiga

Stealth loomulikult. Muudmoodi seal ei saanudki. Kollidega võib vahel rambot panna icon_biggrin.gif
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 08.08.2011 19:34:32 vasta tsitaadiga

saab saab muudmoodi ka icon_razz.gif aga ega ta lihtne ei ole jah...samas stealth ei olnud ka üldse lihtne kõige raskemas mode's. kõvasti aitab stealth armor, aga see power armor võiks küll palju asjalikum olla kui ta seal on tehtud. mitte essugi ei olnud sellest kasu rambot tehes icon_neutral.gif
tagasi üles
Rudolf112
Kreisi kasutaja
Rudolf112

sõnum 28.08.2011 11:42:30 vasta tsitaadiga

Veel järgmised 8h+ Steamis mäng 2,50€. thumbs_up.gif
http://store.steampowered.com/app/43110/
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
caarel123
HV veteran
caarel123

sõnum 28.08.2011 12:25:57 vasta tsitaadiga

tehtud icon_biggrin.gif
Kristocfc
HV veteran
Kristocfc

sõnum 10.10.2011 23:07:51 vasta tsitaadiga

No krt 2,5 € pole ikka mingi hind, hakkan ka seda peale mass effect 2 pelama. Krahmake kes saab
Kommentaarid: 64 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 55
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 10.10.2011 23:27:46 vasta tsitaadiga

võetud, selle eest kärab küll.
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
crazyxman
HV kasutaja

sõnum 10.10.2011 23:32:19 vasta tsitaadiga

Hind on hea, oleks siis masin mis mängu välja ka veaks icon_sad.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 11.10.2011 00:21:25 vasta tsitaadiga

no selle ülejääva raha eest ostadki masina icon_lol.gif thumbs_up.gif ega need kiired komponendid külgi mööda maha ei jookse icon_razz.gif
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 11.10.2011 23:31:28 vasta tsitaadiga

mnjah bench test läbis päris edukalt seega väga hull ei olegi. Advanced settingud võiks rohkem olla, vaatasin et very high peal paneb igasugu "vidinad" peale , tahaks nagu ise proovida mis kõige rohkem kooma tõmbab...

kurb et asjal on sama bug küljes mis ennemgi -> kui xbox360 kontroller küljes siis ei saa menüüs klaverit kasutada (press start -> xbox'i puldi nupp, tava klaver ei toimi). Ja kui mängida siis annab kah ette xbox nuppe mitte selle input seadme oma mida kasutad... icon_neutral.gif Teistes mängudes enamasti annab seda ette mida parasjagu kasutad

pms pult seinast siis OK.

-edit-

kas see sama mootorit ei kasuta mis stalker jooksis? pms paned normal - high -> fps sama sitt. Head textuurid, head valgus - varju efektid. Aga juba nürilt jookseb icon_neutral.gif Asi vajaks optimeerimist, prose nagu mängu ajal eriti ei koormagi, video saab natuke vatti eusa_think.gif

stalker jooksis samas veel crappimalt ja nägi veel viletsam välja

tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 12.10.2011 00:02:16 vasta tsitaadiga

tsitaat:

kas see sama mootorit ei kasuta mis stalker jooksis? pms paned normal - high -> fps sama sitt. Head textuurid, head valgus - varju efektid. Aga juba nürilt jookseb icon_neutral.gif Asi vajaks optimeerimist, prose nagu mängu ajal eriti ei koormagi, video saab natuke vatti

angel,
Hmm, mul mõlemal amd quadil tõmbas kõik 4-i tuuma ikka suht põhja ära kohati, nii 6870 cf kui gtx 570 - mõlemaga käis gpu\gpude load ilusti põhjas. Jookseb hästi, aga mitte kõik põhjas. Kui põhja panna kõik, siis on ikka koomas masin. Äkki sul mingi muu kala?
Muidu osad tükid mängu mootoril on stalkerist ja osad helid samuti, samad vennad kes stalkerit treisid, olid metro treimise juures samuti.

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 12.10.2011 00:21:55 vasta tsitaadiga

hm pean siis logima panema. hetkeks benchi ajal nägin task manageri ja 2 tuuma olid üle keskmise mäletamist mööda ja teised kaks alla. Videokaardi koormust oletan temp'i järgi - witcher 2 ajab asja enamasti päris kurjaks.

nu 1920x1200 advanced physx, aaa, 4xaf @ high jookseb enamasti 30+ fps'i aga kuidagi "läägine" tunne on mootoril siiski sees (ei ole nii sujuv nagu teised mootorid). Imo kena mootor aga suht sitasti tööle aetud. Stalker oli veel hullem.

tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 12.10.2011 00:47:27 vasta tsitaadiga

oh johhaidii, loe teemat palun natuke rohkem. tihtipeale öeldakse seda mulle, aga vot nüüd ütlen vastu! icon_lol.gif

kooma tõmbavad teatud kindlad "ekstra" sätted, kui päris aus olla siis põhiliselt ongi seal üks konkreetse asi, mis visuaalselt ei anna nagunii midagi eriti juurde ja tuleks seega kindlasti kinni panna. aga vot välja uurima pead ise, mis see on. muidu jooksis mäng täitsa normaalselt isegi 4890 kaardiga. 6950'ga mängisin läbi ilma igasuguse lagita, kuigi muidugi prose jäi suht julmalt nõrgaks selle mängu jaoks.

viimati muutis Wiltz 12.10.2011 01:27:14, muudetud 1 kord
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 12.10.2011 01:17:23 vasta tsitaadiga

DX 11 maha võtta icon_lol.gif jooksis asi nagu siid isegi mingi 1 gtx 580 peal, samas kui kõik põhja lükata siis kukkus see gtx päris põlvili seal esimeses uduses kasvuhoones kus esmakordselt neid puudleid tapma pidi, proseks oli 5ghz 2500k vaevalt et sellest puudu jäi a mine sa tea icon_question.gif
Kommentaarid: 493 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 401
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 12.10.2011 01:26:53 vasta tsitaadiga

DOF
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 12.10.2011 06:52:43 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:
DX 11 maha võtta icon_lol.gif jooksis asi nagu siid isegi mingi 1 gtx 580 peal, samas kui kõik põhja lükata siis kukkus see gtx päris põlvili seal esimeses uduses kasvuhoones kus esmakordselt neid puudleid tapma pidi, proseks oli 5ghz 2500k vaevalt et sellest puudu jäi a mine sa tea icon_question.gif

Ühest 580-ist küll ei saa väheks jääda icon_smile.gif See mäng lippab kõik vilde põhjas juba 480-iga vabalt.

tagasi üles
Evil
Hull
Evil

sõnum 12.10.2011 09:22:33 vasta tsitaadiga

Cb4 kirjutas:
Ühest 580-ist küll ei saa väheks jääda icon_smile.gif See mäng lippab kõik vilde põhjas juba 480-iga vabalt.

Minu arust ei jookse 2x 480-ga ka see pela. icon_smile.gif Testis võib ju keskmine fps hea olla aga mängus tekib ikka olukordi kus fps alla 60 läheb ja selle tabab kohe ära. Sujuv ongi metro ainult nii kui vsync on sisse lülitatud ja fps on sujuvalt üle 60. Olen vist silmavärdjas, aga nii on. icon_smile.gif
Äkki peab kolmanda 480 juurde ostma. w00t.gif
Kommentaarid: 242 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 202
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 12.10.2011 09:28:08 vasta tsitaadiga

No ma ei tea, minu silmadele on see mäng juba 30-e fps-i peal sujuv icon_biggrin.gif Aga võibolla ma vähe pime vms icon_biggrin.gif
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 12.10.2011 18:33:31 vasta tsitaadiga

Cb4 kirjutas:
pots4t4j4 kirjutas:

Ühest 580-ist küll ei saa väheks jääda icon_smile.gif See mäng lippab kõik viled põhjas juba 480-iga vabalt.

Mul üks gtx 570 ja dx 9 all on fps 30+ maks seades 1600x1200 resoga, ja gpu load on ikka põhjas.
Revüüde põhjal et kõik vändad põhjas oleks hea fps siis ikka 2x6990 või 2x590 ftw.

tagasi üles
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 12.10.2011 20:17:58 vasta tsitaadiga

Kas ma pean ise midagi juurde kruttima? Mul on dx11 ja kõik settingutest põhja pannes FPS 40-50 resul 1440x900 icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 12.10.2011 20:22:44 vasta tsitaadiga

väiksema resoga asi jookseb, proovisin. DOF crappi ei pane kunagi peale üheski mängus, mõttetu jura mis teeb asjad 90% ajast koledaks. Nagu 2D taust oleks + udu.

Crap mootor, aga vähemalt kena beer_yum.gif

tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 12.10.2011 22:05:02 vasta tsitaadiga

võimas kommentaar icon_lol.gif thumbs_down.gif kräpp mootor, kuna suudab näidata ilmselt visuaalselt kõige ilusamat ja perfektsemat pilti, mida siiani pc peal nähtud on? või kräpp sellepärast, et lisaks selle ilusa pildi näitamisele suudab veel enamvähem korralikult joosta ka väga paljude videokaartidega?

ertr2, midagi kruttida siin eriti ei ole, pane very high ja omale sobiv reso, kui see reso on 1440 siis ega polegi midagi väga imestada, et on selline fps. kui sa tingimata tahad slideshow'd vaadata siis eks mine kruti jah need 2 dx11 ekstra settingut peale, mis kumbki visuaalselt ei anna põmst mitte midagi aga kooma tõmbab iga asja icon_lol.gif

netis olevad review'd selle mängu (performance) osas on põhimõtteliselt kõik BS, kuna topitakse peale see mõttetu DOF alati ning lisaks veel mingi krdi 4x AA, selle asemel, et kasutada AAA'd. kui see debiilsus ära jääks siis tänasel päeval jooksutaks kiiremad kaardid seda mängu ülevaadates täiesti korraliku fps'ga ka sellistel resodel nagu 1920 ja rohkemgi.

tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 13.10.2011 07:41:34 vasta tsitaadiga

Ma ei saa ikka aru, mis siin nii kinni tõmbab. Vaatan õhtul asja üle icon_biggrin.gif Äkki mul polnudki asjad tõesti põhjas.
tagasi üles
Kristocfc
HV veteran
Kristocfc

sõnum 15.10.2011 22:19:34 vasta tsitaadiga

kas corpsesid liigutada saab selles mängus? Kuidas saan teada kas õhk on hingamiseks ok? kas kella vaatamisest üldse tolku on?
tagasi üles
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 15.10.2011 22:55:07 vasta tsitaadiga

Kristocfc kirjutas:
kas corpsesid liigutada saab selles mängus? Kuidas saan teada kas õhk on hingamiseks ok? kas kella vaatamisest üldse tolku on?
kui mees hingeldama hakkab siis on kehvasti
tagasi üles
Kristocfc
HV veteran
Kristocfc

sõnum 15.10.2011 23:42:58 vasta tsitaadiga

Esialgne mulje ei ole küll siin kiidetult ülihea, mäng jääb minu jaoks sinna keskmike kanti kahjuks:S Olen suht alguses (kus mingist vendi šahtist välja tulles kaaslane minema veetakse) ja seal mingit stealthi küll teha ei saa 100%.... Lisaks käib närvidele see, et headshot ei ole 100% kill kui summutajaga revolvrist lasta.
tagasi üles
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 15.10.2011 23:48:53 vasta tsitaadiga

Kristocfc kirjutas:
Esialgne mulje ei ole küll siin kiidetult ülihea, mäng jääb minu jaoks sinna keskmike kanti kahjuks:S Olen suht alguses (kus mingist vendi šahtist välja tulles kaaslane minema veetakse) ja seal mingit stealthi küll teha ei saa 100%.... Lisaks käib närvidele see, et headshot ei ole 100% kill kui summutajaga revolvrist lasta.
ma ka stealthist aru ei saanud, pidin ikka kõik maha noppima.
tagasi üles
sant
HV veteran

sõnum 16.10.2011 01:01:43 vasta tsitaadiga

tsitaat:

ma ka stealthist aru ei saanud

Mul õnnestus niimoodi et kui olin pimedas nurgas hiirvaikselt, siis kui pätid mööda läksid nad ei näinud mind ja sai noaga maha tõmmata neid. Elukatega see vist ei saa toimida. Seda stealth badge (achievement) ma lahti ei saand ja ei hakka üritamagi.

tagasi üles
Kristocfc
HV veteran
Kristocfc

sõnum 17.10.2011 11:05:04 vasta tsitaadiga

Mul on "nii hea meel", et gaasimaskid kuulikindlad on. Faceshot eemaldab mehel maski aga ei killi thumbs_up.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Metro 2033. The Last Refuge mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.