Hetkel friendlist eitoota saaks ara lisatud uksteist ja hetkel oleme guildlessid, kui meid piisavalt saaks kokku ühte serverisse siis võiks täitsa mõelda guildi tegemisele? Kuna see guild focused mäng siis 10-15 guildis vast pole midagi teha vaja rohkem rahvast või kuidas.
Ma Korea ega early access serverites mänginud ei ole seega ei kujuta ette kui tähtis see on, et guildis rohkem rahvast oleks. Kuskilt vaadatud videotest jäi mulje et mõistlik oleks üsna kähku mingi guildiga liituda kuna osale sisule ning mingitele upgrade materjalidele vist muidu ligi ei saa vms? Aga jah, kõigepealt vist ikka vaja see main quest läbi teha ning vähemalt siiamaani (ma mingi lvl 21 hetkel) tundub et see on soolo toimetamine. Seega ülikiire vist veel guildi loomise/otsimisega pole. Teadjamad ehk räägivad täpsemalt ning eks on nagu on siis selle eestlaste kogunemisega. Võiks ju, aga kui see ei toimi nii väikese kogukonna puhul siis eks igaüks vaatab ise kuidas saab...
Ei saanud vastust enda küsimusele, teil ei ole probleemi sõbralisti lisamisega?
Nii on, ma pole senini sõbralisti tööle saanud. Hetkel käib 6-tunnine mainteńance, hommikul viskasin kiirelt patchi logile pilgu peale, mäletamist mööda oli friend request paaris kohas mainitud. _________________ Probably not what you were expecting. ¯\_(ツ)_/¯
Ma läksin paari Eestlasega samuti Adriana serverisse. Õnneks on võimalik servereid vahetada tundub ilma suure vaevata. Lepime mingi Eestlaste servu kokku ja ühendab jõud?
Deal, me 8akesi hetkel Torrentis, eilne launch oli minujaoks ja teised ka väga hea, saime alguses poole kaheksa paiku paar dc ja siis lasime 0000ini välja ja mõni edasigi veel. Esimesed 20 levelit oli eile jube samas sitaks äge just selle poole pealt ropult rahvas ja linnas jooksis kõik hästi. Seda wolfi eventi kus pidid neid tapma ja siis boxi viima konte vms seda ei kannatand uldse teha
Tulin ka torrentisse, invige Quack991
edit: tegin Eesti guildi kuna ei leidnud ühtegi, joinige ESTO _________________ "Kes tasa sõuab - sel mädanevad aerud ära"
Torrent full, mingi suurem punt Eestlasi veel kuskil?
Pigem oota, meid siin atm 10 koos .
EDIT: Sober ka eisaanud eile ohta Torrentisse kohe ja mona aega hiljem proovis uuesti ja sai seega lukus ei ole koguaeg serverid.
EDIT2: 20 koos, uskumatu... Eestlane ei hoia kunagi kokku?!
ma olen arnettes siin ka mingi 10 eestlast ,hea server siin mingit zergimist pole suurte allyde poolt ,tasuta saab server transfere ka teha veel kui keegi tahab.
Kas keegi mäletab mõnda teist MMO-d kus tegija suudab guildid ära kustutada ?
tüüpiline HV sääsest elevant teha.
oli korraks nime bug, party windowi all nägi endiselt et kõik guildis ja õige nimega.
ammu parandatud ja toimib, kõik omal kohal
Kas keegi mäletab mõnda teist MMO-d kus tegija suudab guildid ära kustutada ?
tüüpiline HV sääsest elevant teha.
oli korraks nime bug, party windowi all nägi endiselt et kõik guildis ja õige nimega.
ammu parandatud ja toimib, kõik omal kohal
Rahu inimene. Mis kirp sind hammustas , et sa lihtsa küsimuse peale tüli norima tuled ?
Sa ei vaevunud isegi mu postituse aega vaatama. Tollel hetkel polnud viga veel parandatud. Rääkimata sellest, et ainult, eelpool toodud, küsimuse põhjal ei ole võimalik otsustada millepärast ma selle küsimuse esitasin.
Muidugi. Kui su eesmärk oli luua näide kuida sääsest elevant teha, siis said sa sellega edukalt hakkama. See on HV foorumis üsna tavaline , et ei vastata küsimusele vaid vastatakse enda peas olevatele veendumustele ja eelarvamustele.
Ma arvan, et võib küll aktiivne öelda. Õhtuti on ca 10-15 mehepoega mängus ja ühe kuuese party saab alati dungonite vms tegemiseks kokku. Lisaks on nüüd ESTO'l üsna tugev alliance, kus kokku 4 guildi. Saab teha war bosse ja siege'i ka, muidugi seda siis inglise keeles. Nii, et võib julgelt üle transferida.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.