praegune kellaaeg 19.06.2025 04:14:53
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
soovija
Kreisi kasutaja

|
18.12.2010 14:03:39
|
|
|
ainstain kirjutas: |
saaks kuidagi tooli liikuma ka,nagu 4d kinos vat siis oleks  |
http://www.youtube.com/watch?v=ld6xT5yfbhw&feature=player_embedded#!
Ropult raha on, siis osta lihtsalt Force Dynamicsist endale.
Endal plaan korralik Racingseat Momo/Recaro istmega teha. Stiili võtan Playseat.com-st. Plaanis osta ka G25/G27, millest kasutan ainult rooli ja käiguvahetajat, pedaalid kavatsen muretseda Fanatecilt (Clubsport pedals). Need pedaalid on seepärast paremad, et nad ei kasuta piduripedaalil potensiomeetrit, vaid "load cell"-i ehk siis vastavalt vajutuse survele toimub pidurdamine. Enamustes sim-des lihtsalt pidurdad teised üle, sest see lihtsalt annab nii suure eelise. Igastahes mulle meeldis teemaalgataja idee, sest tellida special playseati ei tasu ära ja keevitaja on endakäest võtta ja materjali vedeleb ka kodus hetkel. Tänud motivatsiooni eest, tükk aega olen edasi lükanud alustamist. Viimasel ajal LFS ja teiste simudega täiesti võõraks jäänud, aeg-ajalt oleks hea sõita.
EDIT: See talv ehitamisega veel ei alusta, sest muretsen endale punase Sierrari talveralliks;)
PS! http://www.gamepod.co.uk/ , siinsed "lauadisainiga" variandid on ka täitsa huvitavad.
|
|
tagasi üles |
|
 |
matzz007
HV veteran

|
03.07.2012 12:19:33
|
|
|
Läbustan teemat, kuna sai küllaltki ootamatult ja kiirelt soetatud endale G25, siis samamoodi õhtul kusagil 2-3h-ga keevitasin kiiresti kokku endale ka raami roolile. Lähipäevil viskan asja pulbrisse ja siis peaks kena välja nägema. Iste on ka plaanis korda teha/välja vahetada. Mugavuselt on asi täpselt sellinne nagu mulle meeldib ja istub.
Nagu mainitud sai siis kusagil 2-3h vahele läks nullist asja valmistamine kuni selleni, et asi toas ja toimiv oli. Maksumust ei oska öelda, kuna kõik vajalikud asjad on kodust leitud/otsitud va rooli komplekt. Materjaliks kasutasin kanttoru, seda kulus kusagil 5-6m vahele vist. Keevituse, lõikamise ja kõigega tegelesin ise. Iste peaks olema mingisugusest sixist välja tõstetud Recaro sport iste, päris mugav on teine, kuigi ei tundu võibolla nii.
Pedaalid on pildil täpselt nagu nad on, tegelikult nad sõiduajal nii ei asetse.
Pilt sellest kaadervärgist :
Ühte asja ma ei mõista, kas sul ebamugav pole pedaale sõtkuda ? Mulle näiteks sobib kõige paremini see, kui pedaalid on lihtsalt maas.
_________________ Project Wooden Case |
|
tagasi üles |
|
 |
Bumer
HV veteran
|
03.07.2012 14:28:12
|
|
|
matzz007 kirjutas: |
Ühte asja ma ei mõista, kas sul ebamugav pole pedaale sõtkuda ? Mulle näiteks sobib kõige paremini see, kui pedaalid on lihtsalt maas. |
Kui pedaalid nurga all, on just parem. Ei pea jalalaba nii palju sirutama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
matzz007
HV veteran

|
03.07.2012 14:38:14
|
|
|
Bumer kirjutas: |
matzz007 kirjutas: |
Ühte asja ma ei mõista, kas sul ebamugav pole pedaale sõtkuda ? Mulle näiteks sobib kõige paremini see, kui pedaalid on lihtsalt maas. |
Kui pedaalid nurga all, on just parem. Ei pea jalalaba nii palju sirutama. |
Liigapalju ei ole ka hea, mul näiteks hakkab siis jalga kramp tekkima.
_________________ Project Wooden Case |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|