oletan et teevad selle GTA ümber. PSP'l ei ole ju puutetundliku ekraani seega (ise ei ole mänginud ds'i peal seda) kaob ära see "kruvimise" jms võlud mida videodes nägin. PSP suudaks ka parema graafikaga asja vedada seega ehk uuendatakse ka graafilist kvaliteeti kuid loodetavast jäetakse sama stiili juurde mida DS'is kasutati. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
PrükkariIT, ei saa tõesti aru, kuidas sa saad öelda, et Nintendo peal oli vilets, kui ise mänginud ei ole. Ning siis suure monitori peal on graafika vilets? See on mõeldud väiksel DS'il mängimiseks... Pealegi - kui graafika on vilets, siis on mäng saast?
Enivei. Ise kuulsin just kah PSP versiooni kohta. Täpsemalt, siis peaks tulema nii PSP Go versioon, kui ka UMD'ga. Huvitav, kas kõik need touchscreen asjad võetakse välja? :/
eiteajah, touchscreen oli väga oluline osa sellest mängust.
psp versioon muidu üsna loogiline, ds'il väga vist ei müünud ja PSP peal varemgi gta'si olnud, turgu ehk rohkem.
graafikat annaks ehk paremaks teha aga see pealtvaade töötas selle mängu juures väga hästi, loodetavasti seda ei muudeta (tekkis tahtmine vanu gta'si mängida kohe:)
jep, eks see ole varsti näha missuguseks PSP versioon sellest kujuneb.
nüüd siis jälle üks mäng juures, mis PSP poole tõmbab veits.
muidugi ka siis GTA eelnevad kaks Stories't + Crash Bandicoot'i seeria esimesed osad ning LBP pidi ka mingi aeg PSP-ga mängitavaks muutuma kui ma nüüd millestki väga valesti aru pole saanud.
Huviga ootan PSP versiooni, et näha kuidas nad styluse on "asendanud" _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
No kui pilte vaatad, siis näed, et graafikat on paremaks tehtud. Lisaks tuleb ka sellega arvestada, et DS'il oli kaks ekraani, aga siin on kõik ühe laia ekraani peale mahutatud. Ning siiamaani ei tea, kuidas stylus'i puudumine mängu muudab, sest kui DS'i videosi oled näinud, siis seal on sellega koos suur hunnik mini-game'e. _________________ TALUSILDID
ehk tehakse selle asemel ühed tobedad quick time eventid ? _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
noh iphone meigib palju rohkem senssi kui see psp port, ma ise küll ei kujuta ette päris täpselt kuidas see menüüdes navigeerimine teha seal nii et mugav oleks. aga eks on võimalik kindlasti. samas on ju lahe, mäng on iseenesest väga hea. _________________
Aka need on kõik tehtud God of War'iks. Sellegi poolest kujutan ette, et suht jama on võrreldes DS'il snaipri kokku lohistamisega või siis tattoo tegemisega. _________________ TALUSILDID
Minu meelest on igasugune ekslusiivsus täiesti ülehinnatud. DSiomanikuna on mul pigem hea meel, et selline pärl ka teiste konsoolide kasutajateni jõuab. Mäng on täiesti väärt, et seda veel näiteks ka XBox Arcade või Wiiware peal müüa. _________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost
Minu meelest on igasugune ekslusiivsus täiesti ülehinnatud. DSiomanikuna on mul pigem hea meel, et selline pärl ka teiste konsoolide kasutajateni jõuab. Mäng on täiesti väärt, et seda veel näiteks ka XBox Arcade või Wiiware peal müüa.
seda küll.
nüüd, tänu viimasele väljalaskele, saan ka ise (kui kunagi ka plaat ostetud saab) selle järgi proovida
GTA: Liberty & Vice City Stories pakuvad ausaltöeldes aga suuremat huvi, niiet esmalt üritan need lõpuni mängida - ju siis see GTA IV / CW Liberty City on juba kergelt praeguseks üle visanud...
PSP peal näeb asi päris hea välja. Valgus efektid õhtuti eriti. Kuidagi kahtalselt sile kah ja ei ole selline piksli jahi bullshit nagu oli midnight club viimati (5min mängimist ja silmad tahtsid peast minema joosta). Samas GTA LC ja VC olid kah päris tasemel psp peal.
ainult need "sündmused" mis DS'i peal olid puutetundliku ekraaniga saavutatud tunduvad PSP peal DS'iga võrreldes suht magedad. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Hea näide teemal "Mängitavus vs. graafika" _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.