Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Krüptorahade üldine kaevandamisteema (sh. minerite riistvara ja troubleshooting) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 172, 173, 174, 175  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jaanjaapan
Kreisi kasutaja
jaanjaapan

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.06.2024 02:30:13 vasta tsitaadiga

mina634, ma ei tea eriti poolidest. Kunagi Wooly Pooly-t kahtlustati pettuses, kuna coini tuli vähem. Noja siis Dynexi hash-i + difficulty-ga olla manipuleeritud. XMR-i ehk CPU kaevandamisega pole tegelenud.

Ise olen nii ASIC-tega + 10x3070 GPU-ga Herominer-sis. Seal oli minumeelest 0% Fee mingi aeg. Mäletan, et kuskil nägin reklaami.

Kas keegi SEDRA coinist ka teab midagi? See on teine coin, millel sama algo, mis kaspal ja saaks ASIC-tega kaevandada, aga kaspal oli hästi positiivne prognoos ühel lehel, et lähikuudel läheb hind 0.15$ pealt 0.5$+ icon_rolleyes.gif pole tahtnud Kaspat seega müüa ega SEDRA ka koguda..

Korra saatsin 21 Kaspat nonkyc.com-i, kuna mul seal konto juba olemas. Sinna saatmine on odav, siis müüsin USDT-ks ja ostsin XRP-d, kuna selle saatmine TradeOgre-st on 0.001 XRP-d, aga siis tuli välja, et NoNKYC tahab 2XRP-d ülekande eest. thumbs_down.gif
Kunagi kui kühveldasin AIPG-d sinna (kui TradeOgres seda coini polnud veel), siis mäletan ka, et saatmise Fee oli suur. Peab korraga rohkem saatma.
Veits kahtlane koht on NonKYC. Vahepeal kadus ta mul Authentication app-st ära ja siis tuli jälle tagasi icon_confused.gif + Kaspa ülekanne eile ka ca 7 min. hiljem polnud kohale jõudnud. Kuna seal on suur nupp: Deposit didnt arrive? Siis vajutasin sellele, pidin valima coini ja walletist vaatama Transactsion ID-d, sisestasin need ja kohe oli ülekanne kohal. Muidu Google ütles, et Kaspa ülekanne on 10 sekundit eusa_think.gif

GPU kaevuriga olen XELIS-e peal. See on ka kahtalne coin. Selles suhtes, et difficulty käib eriti palju üles-alla. Vahepeal näitab, et teenid 3€ päevas, siis 8€. Graafik on selline:
Spoiler Spoiler Spoiler
- vaatan, et praegu pritsib eriti hästi peale 12€ päevas @~950W thumbs_up.gif

Pagan, mis nüüd juhtus, kui kõik oli täitsa korras icon_neutral.gif
Spoiler Spoiler Spoiler
12€ asemel 2.8€ sama 2MH/s-ga eusa_think.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 13.06.2024 11:17:26 vasta tsitaadiga

Vaata, et kuu lõpus saad ka elektriraha kokku! icon_lol.gif icon_mad.gif icon_evil.gif
Pigem kannaksid osa kasumit bitcoini. See vajab mingi kogust, sest võrgutasu on suur. Aga stabiilsus on kasvav, mitte kahanev. Siit tuleb üllatavaid tõuse varsti.

Mina lasin PulseChain võrgus Metamaskiga teha eWBTC, millel on sildühendus ETHEREUMI WBTC-iga ja võrgutasu ostmisel on 0.00 eurot millegagi. PulseChain on vist keeruline algul. Uus ja teistsugune. Uus maailm.

Seal kasutan ka PoS stake pooli - üks toodab USDL ja teine PLS-e ja Krüptoraha tokeneid, eelmisele, et toota USDL-i, mis muidugi ka osa PLS-e väljastab.. (https://www.liquidloans.io/)
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
jaanjaapan
Kreisi kasutaja
jaanjaapan

sõnum 13.06.2024 11:34:19 vasta tsitaadiga

Elektri arve tuleb nii ~1750W taga ca 300€ kuus koos tarbeveega. ~50KW/h+ päevas.
Enamus aega on soodusaeg. Noja kui kuumaks läheb siis lülitan GPU kaevuri välja, aga praegu kui arvutused näitavad, et toodab ka see pisut kasumit, siis on hea kui niiskel ja vihmasel ajal tuleb keldrist sooja ega pole seal rõske, sest nii kui õhuniiskus tõuseb (ka suvel) hakkab see praegu kuivanud hallitus uuesti vohama. Enam pole hallituse eoseid ka õhus, mis varem muutsid keldri õhku halvemaks. Ehk kaevandamine on ka maja tervisele kasulik! thumbs_up.gif

P.S. Vahepeal talvel, kui mul oli 12x3070 @Kaw-Pow, siis näitas ~2000W elektri kulu isegi ja tulu oli palju kehvem. Aga nagu öeldud, siis sooja + maja tervise ja oma krüptokaevandamise fanatismist hoidsin ikka ~2000W taga.

NB! Talvel 2000W-ga oli keldris vahepeal ~22°C, sest korraliku miinusega tõmbasid paksud seinad sooja endasse, aga nüüd on ~250W-ga vähem ~26°C sooja, kui väljas on ~15°C, mitte -7°C. icon_idea.gif
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 13.06.2024 17:45:54 vasta tsitaadiga

Seadmed töötavad paremini 16-17 soojakraadi juures. Nii, et tee aken talvel lahti. Suvel hoia kinni ja pane jahutus sisse.
tagasi üles
jaanjaapan
Kreisi kasutaja
jaanjaapan

sõnum 15.06.2024 17:57:06 vasta tsitaadiga

mina634, Nii äärmuslikuks pole mõtet minna. icon_razz.gif
Talvel on aknad kinni ja kaevur annab ülesse tuppa ka sooja, see üks suur pluss ja asja mõte ongi mu icon_idea.gif kaevandamisel. thumbs_up.gif
Suveks kont osta.. see võtab ju inetult palju voolu, ei tasu masinate jahutamise peale ära icon_biggrin.gif Riistvara teoorias siis hästi natuke paremini säiliks ja 1% vb ökomalt käiks. Ega GPU-de müügi hinda või hash-i küll jahe ei paranda. thumbs_down.gif
GPU-dele ainus kasu oleks vb see, et termopasta pealt hoiaks kokku icon_smile.gif
Külm oleks vast parim kuumadele Hiina imedele, kes äkki elaks mõne a. või mõne a. kauem kui ainult mõne aasta icon_biggrin.gif
+ ~1-2% kuluks särtsu ka vähem vast icon_smile.gif Jahe mõjub hästi ja vendid maas või vaikselt ringeldes oleks pisike kokkuhoid. icon_rolleyes.gif

Võtsin 4 venti vähemaks, 2x0.276A Corsair-i Fan-i + 2x0.15A, 12cm Arcticud. Watte peal polnud, ei hakanud eraldi mõõtma nende tarbimist. Vast saab arvutada. Ei meenu enam kooli füüsikatunni elektri osa üks põhi valemitest, kus oli 3 näitajat, ja kui 2 on teada, saab 3-nda rehkendada icon_arrow.gif W + Amper ja Pinge? eusa_think.gif
Pakun, et ~20-30W vähenes, kui vendid ja molexi üleminekud eemaldasin, (number muutub pidevalt seina-stepsli elektrimõõtjal).

Mul on 2 tariifiline fikseeritud elekter. Siis GPU kaevur-it hoian nüüdsest sees ainult soodusajal nv. Läheb reede õhtuti tööle ja esmaspäeva hommikul lükkan välja. ~4 senti oli vist siis nii elekter + ülekande tasud soodsam kokku, nii jääb ikka natuke plussi ka suvel thumbs_up.gif

Kaspa BOX-e ma eriti näppida ei taha. Sügisel kui külmaks läheb tuleb laud, kus nad peal on tõsta uksele ülesse lähemale, et otse üles tuppa puhuks eusa_think.gif

Mõlema BOX-i väljalaske taha jäi praegu 2x 14cm @2000RPM venti. Heade paksude labadega, muidu kujuga, et hea kõrvale kuulata (kahjuks see ei kehti kui vendid on kaevuri tagumisest restist 1-2mm kaugusel ja imevad õhku läbi kaevuri, siis tekib pinin, kuid mitte ebameeldiv ega eriti valju + laba kuju olla ka neil ventidel hea õhu haardeks. Corsair 140ML-id, seega on korralikult CFM-i ehk maakeli, meil mõõdetakse mitu kuupi tunnis õhku vendid läbi ajavad. icon_idea.gif Ühesõnaga 2 venti BOX-i taga hoiavad BOX-e 60 kraadi lähedal ja on igati piisav neile. + BOX-de omad vendid on ka nii ca 2x madalama, näiteks ~1200 RPM-i peal, 2400 RPM-i asemel, kui Corsairid BOX-i taga vuhisevad. thumbs_up.gif

Uus set-up hakkab paika loksuma thumbs_up.gif
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 15.06.2024 19:19:12 vasta tsitaadiga

..

viimati muutis mina634 02.07.2024 13:55:01, muudetud 1 kord
tagasi üles
jaanjaapan
Kreisi kasutaja
jaanjaapan

sõnum 01.07.2024 16:17:39 vasta tsitaadiga

Avastasin, et Herominers pool polnud mulle payout-i teinud juba 24h+... Oli juba 68+ Kaspat kogunenud Pending Balanc-i.

Mõtlesin, et nad min. payout-i suurendanud taas 100 Kaspa peale, nagu a. tagasi, aga märget polnud. Panin siis oma min. Payout-i 13-lt 17-le ja tuligi kohe üle. thumbs_up.gif Selles suhtes, et kui 17 on märgitud payout, siis 20+ koguneb ikka enne ära kui saadab. 13-ga kogunes mul 17 kanti umbes, siis saatis.

Polnud vaja KDX Walletit ka collapsida taaskord, algul arvasin, et selles on taaskord jant, aga seda on siiani wallet teatanud, kui Transactsions hakkab fully jõudma.

Vaatasin, et ka Kaspal pending balanc-i üles on tekkinud unconfirmed balanced ka (enne seda Kaspa coini-l polnud, oli osadel teistel coinidel, nüüd ilmus sellele ka. Edit: Unconfirmed balance nüüd jälle kadus ka. icon_rolleyes.gif Herominers-i Kaspa hash on üldse üles-alla viimasel ajal käinud. Aga ma selle pooliga harjunud ja vahetama ei hakka. Ikkagi Saksa pool. beer_yum.gif mmpOS on ka vist Saksa värk või vähemalt EU, kuigi see on GPU-de jaoks. Siis tihti on ilmunud uued coinid mmpOS-e, Herominers-sse ja TradeOgresse samal ajal.

0% Fees mining + sending oli Herominersis ainult Xelis (kõige uuemal) coin-l... kuni juuni lõpuni.. kuid 10x3070 suutsid seda ~4€ (soodus elektri ajal) eest päevas elektrit kulutades ca 3.5€ jagu XLS-i välja tirida. Ehk ei tasu ära ja panin GPU mineri juba paar nädalat tagasi kinni. Kahju vaadata, et LED show on läbi mõneks ajaks icon_neutral.gif Ainult ASIC-te pinin, pea-aegu pimeduses.

Need Goldshell KA BOX ASIC-d on mul nüüd nii, et ühel on HW error-te tase 1.60% hetkel, teisel on 5.16% thumbs_down.gif (5% olevat norm). Noja stabiilselt viskab iga paari päevaga kord ühele, kord teisele 0.01% HW error-t juurde. Kuidagi kahtlaselt stabiilselt. Lisajahutus olemas ja kiibid külmad, aga ikkagi.. Õnneks see pole veel nii hull kui isegi jätkub vaikselt. Rohkem loeb raskusastme tõus uute tulijatega + siis iga kuu toimuv väike 1/12 halving sellele kui palju coin-i laekub.

Pühapäeval oli Kaspa juba 2$ ringis, mõtlesin, et küll täna (uus kuu, esmaspäev) virutab veel juurde hinda, aga vahi lurjust, kukkus kukkuma hoopiski, samal ajal kui BTC ja mõned teised hakkasid tõusma. Siis kui BTC langes, Kaspa tõusis. Pole vist väga seotud omavahel, kuskilt lugesin ka vist seda. Ega siin nüüd seda ka ei saa öelda, et palgapäevad pole veel olnud icon_biggrin.gif Välismaal saab enamasti iga nädal palka ja enamus summa eest teevad oste need tüübid kellel vb polegi palgapäeva. eusa_think.gif icon_smile.gif

Kaspat müüja endiselt pole julgenud, nii need ASIC-d oma ROI-d täis ei tee, kui müüja kogu aeg. Samas Ledger-t ka ~1500 Kaspa pärast pole ostma hakanud. Las ta siis koguneb KDX-i, ma väga paranoialine pole. Isegi kui juhtub ime ja need Kaspad jalutama lähevad ja tagasi ei tule, siis kaotus on ~260€, umbes nagu üks 3070. Sellega ma julgen veel riskida. Kui juba 500€ eest koguneb, siis saadan osa exchange (NoNKYC-sse vast mitte), aga KuCoin-i või Bybit peaks üsna ladnad olema. Viimases on copy trade ka, mida ma OKX-s kunagi kasutasin, ainult siis seal tuli korraga teade, et meie regioonis enam ei saa (või olla isegi keelatud) copy-tradida, umbes nagu Binance kaardigagi läks + nüüd tuli meil, et kaardi omanike info ka veel jalutama läinud. thumbs_down.gif Eks näis kas Bybit-s toimib copy-trade, kui teen sinna konto..

edit: Täna tuleb vahepeal 2x rohkem peale ja vahepeal natuke rohkem ning siis jälle tavaliselt ~60 Kaspat/24h, kuid mitte vähem (nagu XEL coiniga, kus ka täiega kõigub, Kaspa on varem suht stabiilselt tulnud). eusa_think.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Muide eri kaevuritele on eri pordid. Nagu seal üleval kirjas, et parima hash-i jaoks valige õige port. Kuid mul pole siiani, ei selle ega ühegi teise coin-ga pordi vahetus hash-i muutnud. eusa_think.gif
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 02.07.2024 12:33:16 vasta tsitaadiga

Elektri võrgutasu tõuseb 7%. Kaevandamine ei tasu ära.
tagasi üles
jaanjaapan
Kreisi kasutaja
jaanjaapan

sõnum 02.07.2024 16:01:05 vasta tsitaadiga

GPU-dega ei tasu jah kahjuks hetkel. Kui aasta jooksul mingit POW ASIC-u kindlat coin-i hinda ei lähe, siis on läbi. Siis saate mu GPU kaevuri pealt Prerium kaarte osta. icon_wink.gif 10x3070 järgi.

Kaspa ASIC-d tasuvad kenasti ära. Minu ASIC 0.20$ elektri hinnaga toodab nii, et ROI ca 2 a. https://www.hashrate.no/asics/kabox

Kuulates asjapulki, siis BTC peaks ikka 100K+ peal ära käima ja seega kõiki teisi münte kaasa tõmbama enda tõusuga. thumbs_up.gif
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 02.07.2024 16:26:26 vasta tsitaadiga

jaanjaapan kirjutas:

Kuulates asjapulki, siis BTC peaks ikka 100K+ peal ära käima ja seega kõiki teisi münte kaasa tõmbama enda tõusuga. thumbs_up.gif

Kui 100K peale läheb, siis tõmbab kohe alla. Osad panevad müüki, kel see numbero n maksimum.
Aga miljon ühe bitcoini kohta KUNAGI on võimalik kUI BITCOIN jääb ikka kohale nr.1
Spoiler Spoiler Spoiler

viimati muutis mina634 02.07.2024 17:04:02, muudetud 1 kord
tagasi üles
jaanjaapan
Kreisi kasutaja
jaanjaapan

sõnum 02.07.2024 19:05:41 vasta tsitaadiga

Nüüd saab juba odavamalt Goldshell KA BOX PRO-si ~1700€, kui ma ostsin tavalise ~2000€. Nii kui ära ostsin tuli teade, et saad järgmise kuu partiist ja ootasin kuu aega, pagana hiinlased. thumbs_down.gif

Kui ma nüüd ostaks, siis see Leedukas müüb sama hinnaga nagu hiinlased, aga EU-st, siit samast, saab ise autoga järel käia või Omnivaga saata vb icon_smile.gif https://mineshop.eu/goldshell-ka-box-kas-asic-miner/?wpam_id=3
Vaatasin, et contact-i all on ikkagi Ireland, aga ühes selle shopi videos oli Leedust tüüp...

Selle PRO ROI on 1700€-ga palju parem 1.18 THs vs 1.6 THs 375W vs 600W + muidugi 2x 140mm 2000RPM venti ka, mis sooja sealt välja tõmbavad. Või üks puhub sisse ja teine tõmbab välja. Mul tõmbavad 2 välja üksteise peal, mõtlesin, et ei hakka mineri oma ventidele peale puhuma, ajab neil veel kiiruse sassi äkki. eusa_think.gif

Kahju, et GPU-de aeg sai läbi ja nüüd ainult tõelised fanatid, kes on valmis ASIC-u soetama, millede hinnad langevad kiirelt, tegelevad veel minimisega. icon_neutral.gif

Viimasel ajal olen jälginud seda naljakat Rootsi Krüpto oppurtunisti, kellel on oma Larsson-line süsteem, seda on ka teised nooremad krüpto-tuuberid näidanud. https://www.youtube.com/watch?v=YGuOeXi0PnA

Crypto Crew Universit-i Steavi ma enam ei vaata, kuna ta on suli, ostab vaatamisi ja pole chill, relaxed vend... Tal on ka oma TA süsteem BTC kohta põhiliselt. Räägib ka halvemini, kui CTO LARSSON. Nii, et on raskem üldpilti saada jutust kiirelt, kui just ei osta ta kursusi või pole teda algusest peale vaadanud, et siis jupi kaupa vast kõik ära rääkinud, kuna iga video jaoks on vaja midagi uut.

EDIT: Vaatan, et hiinlaste Inglismaa pood müüb juba KA PRO BOX-i 1100£-ga.. https://coinminingcentral.com/collections/kaspa-miners/products/goldshell-ka-box-pro-kaspa-miner-1-6-th-s
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 02.07.2024 19:56:01 vasta tsitaadiga

€1,416.31 kui PSU ka tahad.
Ilma Power Supply-ta:
€1,298.28
Shipping Destination: Rest OF The World

https://coinminingcentral.com/collections/kaspa-miners/products/iceriver-ks0-ultra-kaspa-miner-400-gh-s?variant=41390389788746
samas 800 euro eest 2 tükki ja millega kokku ainult 200W/h ja 800GH
1200 euro eest 3 tükki ja 300W/h ja 1.2TH

Aga inglismaa ei ole enam eurotsoon.
tagasi üles
jaanjaapan
Kreisi kasutaja
jaanjaapan

sõnum 02.07.2024 23:40:32 vasta tsitaadiga

Tegin siis mõlemad exchanged ära: Bybit ja KuCoin. Mõlemad on väga sarnased. Bybit-s ei näidanud progressi, kuidas KAS jõuab ja aega läks nii kaua, et arvasin, et läkski musta auku proovi saatmine. Jõudis siiski lõpuks kohale ja avastasin, et KAS saab seal konvertida ainult eri FIAT-deks, mitte ühekski muuks krüptoks. thumbs_down.gif Konvertida FIAT-ks ei saanud, sest KAS oli vähe, aga kui palju vaja on, seda ka ei näidanud.
Saatsin siis KAS kõik KuCoin-i, kus convertisin selle XRP-ks, mõtlesin, et see hea odav ja kiirelt käiv coin. Saatmine on 1XRP + min kogus on 30XRP, mis on päris palju juba. Nii ~15€ kanti. Esialgu, ei meeldi mulle kumbki neist exchangedest nii nagu Binance, kuhu ma saata tahaks.. ainult sinna KASPAT ei saa saata, peab mingiks muuks coiniks convertima eusa_think.gif
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 03.07.2024 10:10:48 vasta tsitaadiga

https://stealthex.io/exchange/new/

On miinimum, kuid mina kasutan seda ka kaspa puhul vahetamiseks.
stealthex-iga olen kõige rohkem korraga 400 euro ringis teinud. tehinguid

Refund address on vaja panna
( on siis vaja, kui tehing ei õnnestu. Siis tuleb tagasi kõik refund aadressile.)

Registreerima ja KYC ei pea, Pole vaja olnud.
tagasi üles
jaanjaapan
Kreisi kasutaja
jaanjaapan

sõnum 03.07.2024 10:49:19 vasta tsitaadiga

Why isn't KAS on Binance? - Maksma peab..
https://www.reddit.com/r/kaspa/comments/1aqh8nt/newbie_kaspa_invester_why_isnt_kas_on_binance/
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 03.07.2024 12:59:00 vasta tsitaadiga

USDT on vist euroopas varsti bännitud CEX jaoks. DEX-is saad edasi harrastada läbi VPN-i. Aga mingil ajal- kui avastatakse, et oled euroopa unioonis, siis USDT-s saab sinu raha külmutada või ära võtta. (NB! bitcoine ei saa keegi sult ära võtta kui sul on oma wallet ja mitte binance cex-i kontos)- märgistada nad saavad, kuid mitte ära võtta... ethereumis on kustutamisprotokoll sees- kui vaja põletatakse su raha ära..

Lähen vaikselt PoS peale üle. Stake ja Claim. Rohkem nagu elektrit ei lähe.

internetmoney.io on lihtsalt vaja TIME tokenit osta.
gopulse kaudu ostan TIME ja metamaski kaudu siis, kuid salajase võtme viisin internetmoney walletisse ja sealt CLAIM-in rohkem PLS-e.
Ka ethereumi võrgus saab eetreid teenida ja BNB võrgus BNB-i, kuid siis peab sul ka TIME tokeneid olema, et hakkab dividende andma.

Ma ei pea (ku)nagi PLS-e enam ostma!! Lihtsalt on mul mitmeid erinevaid Stake kohti ja pool-e, kus PLS-e tiksub juurde, mida saab vahetada kasvõi stablecoinideks või WBTC või WETH-iks.

Jah, nagu näha on BTC veel esimesel kohal, ethereum teise. PulseChain on ethereumi fork. Seega nagu teine.

PLS on selline, mis on nagu ethereumis eth, et seda peab olema, sest iga tokeni tehingu eest maksab peamine koin (eth,bnb, pls)
Wrapped BNB on siis BNB (binance) wrappen ja WETH on ethereumi wrappen ja pulsechain võrgus hoitakse originaal wrappeneid: WBNB,WETH ja eWBTC (ethereumi).
tagasi üles
jaanjaapan
Kreisi kasutaja
jaanjaapan

sõnum 06.07.2024 13:56:52 vasta tsitaadiga

Õnneks nüüd nädala HW ERRORI % pole suurenenud. thumbs_up.gif

Panda videost nägin soovitust, et ASIC-d tuleks enne välja lülitamist kaevamise pealt maha võtta. Idle mode-i panna mõneks ajaks, enne kui PSU toide välja lülitada.
Loogiliselt võttes jah, vähem ehmatust minerile. kui räuhti juhe tagant stiil. icon_smile.gif Siis saavad kuumad kiibid enne rahulikult maha jahtuda, mitte poole arvutuse pealt kinni. icon_idea.gif

No eks laevadel ole ka käivtus ja soojendus mootorid. Shut Down/Start up - Suure või peene tehnika värk icon_biggrin.gif

Menüüs on see koht mul ka olemas jah, aga Goldshell-il selgitust menüüs või manual-i pole, siis ei tea milleks see idle mode hea on, kui algaja. eusa_think.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

Hiinlased hoiavad kokku kõigelt. Nägin kuskil KAS BOX PRO reklaamis, et nüüd on neil vähemalt midagi algelise pakendi taolist olemas. icon_smile.gif
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 07.07.2024 07:16:49 vasta tsitaadiga

Sai tehtud DAI ületoomine (sildamine) pulsechain võrgust ethereumi võrku. Ainult 0,3% summast ja lõpuks tuli teha ka claim ethereumi jaoks (2 gaasi), mis oli vägagi odav tehing.

Mul siis mitmes kohas kaevandab (PoS ja veelgi täpsem- Power of Wait). Ja DAI on stablecoin ja ei ole kellegi poolt kustutatav ( vastupidiselt usdc ja usdt).

Edaspidi teen WETH jaoks ja sillata saab ka nii, et WETH otse ethereumi võrku ETH-ina, mida saab koheselt panka kanda. Ethereumi puhul siis tuleks vaadata gaasi tasusi, mis on vahel ka väga odav alla 3-2 gwei.
Samas on mõnus osta DAI-d ja kanda läbi ethereumi võrgu pulsechain võrku. Ja seal swapida millleks iganes. Ja vastupidi - eriti madalate gaasi tasude tõttu..

See KASPA on ajutine nähtus. 2 aasta pärast on sul need 2 asicut- kahjumit tootvad. Samas kui minu STAKE asjad toodavad näiteks HEX-i sama ühtlaselt (oleneb kaua sa stakema lukustad) palju.
TÕSI! Kui KASpa hind on kõrgem, siis tasub ka ära. Olenebki kaspa hinnast. HEX-i puhul hind ei sõltugi, sest paljundab ikka kindlast kogusest kindla koguse. ei ole poolitumisi:
ainult valemi järgi- põletamised, boonused+ preemiad.

liguidloanil on ka USDL ja LOAN kaevandused, üks toodab teist ja teine esimest + PL-si. Eriliseks teebki pulsechain võrgu kuni 1 sendised tehingud ja pulseX ja pulse swapi-d on alla ühe sendi!! eDAI swap on alla ühe sendi!

piteas.io olen saanud isegi swap-iga (3-4 dollarit peale!!) üks coin siis 3-4 dollarit rohkem kui algne koin maksis. Seda pole pankades ka võimalik saavutada!! REVOLUtsioon!! jA VARSTI ON OODATA VALITSUSE SEKKUMIST! Nii ei tohi olla, et Fiati rohkem saad kui inflatsioon!! Maksud tõusevad!! Richard Heart lüüakse risti!!
tagasi üles
jaanjaapan
Kreisi kasutaja
jaanjaapan

sõnum 07.07.2024 10:53:16 vasta tsitaadiga

See kas KASPA on ajutine, ei tea..

2 a. pärast on need Hiina imed juba ise maha surnud. icon_smile.gif + näiteks Elliot Wave järgi on 2016 jube karuturg tagasi. Selleks ajaks peavad coinid juba müüdud olema!
BTC 100K peaks vahepeal olema ja seejärel lühike altcoin season ehk müügikoht. icon_idea.gif
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 07.07.2024 13:06:06 vasta tsitaadiga

mõtlesin seda, et kaspa kaevandamine muutub raskeks ja sama võimatuks nagu bitcoinil ja seda veel kiiremini, sest halvinng on iga aasta. kaspa hind on muidugi parem kui on kõrgem
1 KAS=100 €
1 BTC= 1000 000 €
aga see ei tähenda, et kõik selle tõttu kasumisse jäävad - pooled on rahast lagedad. See on PoW needus.

mis hiina? kui jaapani maskot pulsevõrgus CHIITAN jõuab 1 dollarini või 1 euroni, siis mina olen automaatselt miljardär.
tagasi üles
jaanjaapan
Kreisi kasutaja
jaanjaapan

sõnum 08.07.2024 14:41:29 vasta tsitaadiga

Mul siin juba mitu nädalat 12>10x3070 GPU miner seisab. Isegi soodusajal pole mõtet enam sees hoida. icon_sad.gif

https://www.hashrate.no/gpus/3070 - 0.14$ on break even. Umbes 0.14€ senti on ka mul elekter soodusajal. Veits rohkem, sest 63A tasu on ka mingi 15-20€ kuus. Vähemaks A pole ka mõtet võtta ehk väiksem peakaitse, sest tagasi peab ostma ampreid kallilt. Nagu Elektrilevi ütleb, et alajaama tugevdamine tuleb kinni maksta, kui juurde tahad voolu. eusa_think.gif
Siin piirkonnas aina rohkem soojuspumpasid, päiksepaneele, elektri autosi ja muid tarbijaid tuleb juurde, seega neil pidevalt vaja tugevdada alajaama.

10. jul. ehk ülehomme XELIS vahetab algot xelishash2 peale, et maha raputada FPG kaevurid, et rohkem coini jääks GPU kaevuritele. FPG on see GPU ja ASIC-u vahepealne masin, mis hiilivad salaja võrku. icon_smile.gif

Hetkel juba Conflux tasuvuselt napilt ette läinud XEL-st.. 10 jul. kell 14:00 meie aja järgi peaks olema algoritmi vahetus. Pagan kui siis ka boosti ei tule, panen järgmise GPU müüki, et KAS osta. Musta Strix-i või ühe MSI Gaming TRIO Z-i. icon_idea.gif
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 08.07.2024 16:02:25 vasta tsitaadiga

Müü kõik gpud maha ja osta neid ASIC-uid veel juurde - näiteks 4 asicuga saad selle talve üle elada. kevadel paned need kõik müüki ja ostad veel kaspat juurde..
ja siis ostad endale kamina sinna ja talvel kütad kaminaga ja teed ventikad ka lakke - kamina soojus läheb mööda torusi laiali ja ventikad puhuvad igale poole - mul ühel tuttaval on nii. kuskil mööda kaminat torud jooksevad sooja õhu püüdmiseks - ka bullerjan ajab asja ära. kord päevas ainult soojaks kütta.
tagasi üles
jaanjaapan
Kreisi kasutaja
jaanjaapan

sõnum 08.07.2024 17:02:34 vasta tsitaadiga

Mul on kamin olemas keldris.. vanasti sealt anti hagu ja üleval korrusel läheb sein ka soojaks küttes thumbs_up.gif

4x3070 eest heal juhul saab hiinlastelt sooduskoodiga 1000£ eest 1.6Ths PRO BOX-i + tolli jant. EUR-i poes on 1700€ soodushind sellel.. Coin-i osta oleks kergem.

2 BOX-i hoiavad keldri suht kuivana 760W +2x600W PRO BOX-dega läheks ca 2000W ehk umbes nagu 12x3070 @kaw-pow võttis. Siis kui miinusesse läheb temp, paksud kivist keldri seinad võtavad kõvasti sooja endale, üleval esik ja sauna eesruum olid soojad. Natuke veel üleval suurde tuppa hajus soe ära ja selle toa peale magamistubadesse sooja enam ei jätku 2KW-ga.
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 08.07.2024 18:08:03 vasta tsitaadiga

õliradiaator lisaks- sencori patent. ribide ja 2x kuumenemiskaitsega. võtab kuus kuskil 60-80 euro vahel kui hoida poole peal. Aga selle raha eest hoiab ruumi sooja ka.
tagasi üles
jaanjaapan
Kreisi kasutaja
jaanjaapan

sõnum 08.07.2024 18:23:46 vasta tsitaadiga

Mul on veeradiaatorid, kesküte ka olemas. Õhk-Vesi Thosiba Estia soojuspump vuranud alates 2011 muretult. thumbs_up.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Krüptorahade üldine kaevandamisteema (sh. minerite riistvara ja troubleshooting) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 172, 173, 174, 175  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.