vaevalt viitsin selle raja nimel võistelda esimeste kohtade nimel, ei viitsi neid lõikamise kohti üles otsida
muidugi 6x pindist pilsi keres ka _________________ ☠
libe, no veidi juba viitsisid vist, kui pea 2 sek. ajast maha said : P
Endal sain praegu 1:07 midagi..
esimese aja märkisin siis, kui alles oma 15min maratoni alustasin, aga et screenshot saada, pidin lõpuni venitama
tegelikult oli esimeses sektori aegu, kus sain isegi 0,361s paremini, aga kuna lõikamiskohti on palju, siis ühes neis alati eksisin _________________ ☠
aceopel, Ära kurvides keera, vaid sõida otse
osades kohtades saab ikka kummaliselt palju otse lasta, ei oska küll öelda kas ajale ka sellest kasu on... _________________ ツ
aceopel, Ära kurvides keera, vaid sõida otse
osades kohtades saab ikka kummaliselt palju otse lasta, ei oska küll öelda kas ajale ka sellest kasu on...
need ei ole ka mingid ulme kohad, rohelise kattega kaetud alad.
kuid nii aeglase aja on võimalik ületada isegi kui kordagi rajapiiret ei ületa ja ainult mööda asfalti kihutada
õig on mõõda raja sisepiire sõita, pigem pidurdada, kui lasta kurvi sisejoonest välja libiseda
teine asi on muidugi kurvi sisenemine, kus puhtalt kuulmise järgi tunneb, et pöörded liialt madalale lähevad - pint on võimalikult kiirelt läbida, ehk pidurdust ei tohi olla, ei mootori, ega piduritega pidurdamist _________________ ☠
Kas teil kõigil on mingid roolid? Või on klaveri mehi ka ikka?
Mina sõidan puldiga. Analog on hakanud ainult kergelt jumpsima ja ka sisse harjutud pidurinupp ei tule algasendisse tagasi
Väga häiriv on sõita nii kui kiire ring just pooleli
Tuli selline mõtte, et võiks korraldada HV GP sarja!!
Idee oli siis hääletusele panna rajad ( jutt käib Shift 2-st), 10 parimat rada kasutatakse siis GP etapidel kus iga raja ringide arv võiks olla 10 ja nii iga nädala vahetus maha pidada 1 lahing.
Mis te arvate, et kas asi hakkaks toimima
krt enam kiiremini täna ei õnnestunud
parimate sektoriaegadega saaks veel ligi sekundi alla
esimese sektori parim aeg on ligi 4 kümnendikku madalam _________________ ☠
nu algul tundus ikka päris lootusetu
eriti see lõikamise jutt, kuid minu aeg ei olegi sedavõrd lõigatud, kui ma algul lõikasin
lõikamistest pidurdus oluliselt suurem, kui kasu _________________ ☠
võid ühtlasi uue raja välja valida, mina ei viitsi seda rada enam sõita
teine sektor on probleemne, ei saa sealt seda aega, mis sul õnnestub
ja ega ei viitsi enam tunde raisatagi _________________ ☠
võid ühtlasi uue raja välja valida, mina ei viitsi seda rada enam sõita
teine sektor on probleemne, ei saa sealt seda aega, mis sul õnnestub
ja ega ei viitsi enam tunde raisatagi
mul pole tuleva nädal üldse mahti sõita, seega ei võta pakkumist vastu
edit: kui pakkumine endiselt jõus ja teised osavõtjad selle vastu ei ole, siis pakuks uue raja _________________ ☠
Kahjuks vahetasin välja süsteemiketta ning lasin ka mängu uuesti peale. Selle tulemusena ei ole veel raha, et nii kallist autot osta.
Ehk järgmine nädal saan endalse mingi luksusmasina juba lubada ja teiega mõõtu võtta.
Kas keegi oskab pakkuda välja mingi olemasoleva lahenduse, kuidas oleks kõige mugavam üldist aegade koondtabelit pidada. Varasemalt olen mingitel hetkedel kokkuvõtte teinud ning seda postitust uuendanud.
Ideaalne oleks, kui saaks a'la Google Docs-i abil pidada tabelit, kus igaüks ise saab postitada oma aja ning upload.ee lingi pildiga ning kõik oleksid kohe paremusjärjestuses. Oleks hea ülevaade, kes mis positsioonil praegu on.
Google Docs on ainult üks võimalik variant. Kas on paremaid võimalusi?
Või keegi oskab/viitsib PHP-s kribada sellise tabeli?
Krt teise sektoriga midagi lahti mul, pool sekki aeglasem stabiilselt kui parimal ajal. Esimese ja viimase sektori olen parema tulemuse saanud. Homme peab teise uuesti ära õppima
Kahjuks vahetasin välja süsteemiketta ning lasin ka mängu uuesti peale. Selle tulemusena ei ole veel raha, et nii kallist autot osta.
Ehk järgmine nädal saan endalse mingi luksusmasina juba lubada ja teiega mõõtu võtta.
Kas keegi oskab pakkuda välja mingi olemasoleva lahenduse, kuidas oleks kõige mugavam üldist aegade koondtabelit pidada. Varasemalt olen mingitel hetkedel kokkuvõtte teinud ning seda postitust uuendanud.
Ideaalne oleks, kui saaks a'la Google Docs-i abil pidada tabelit, kus igaüks ise saab postitada oma aja ning upload.ee lingi pildiga ning kõik oleksid kohe paremusjärjestuses. Oleks hea ülevaade, kes mis positsioonil praegu on.
Google Docs on ainult üks võimalik variant. Kas on paremaid võimalusi?
Või keegi oskab/viitsib PHP-s kribada sellise tabeli?
Pmst võiks teha mingi suure tabeli, kus on kõik siiani sõidetud rajad, autod ja sõitjate positsioonid(nt esimesed 3).
Siis, kui keegi sõidab vanale rajale uue rekordi, saaks lihtsalt seda uuendada.
Tabel võiks asuda teema esimses postis näiteks HTML'ina ja keegi aktiivne võiks selle uuendamise endapeale võtta.
Kui üks inimene kõike muudab, siis võiks samahästi lihtsalt esimest postitust pidevalt muuta nii nagu olen vahekokkuvõtteid teinud ja uuendanud.
Minu nägemus oleks selline, et inimesed ise saaksid uuendada ilma tsentraalse kontrollita.
Tulemused ja seis muutuks reaalajas - või vähemalt ei sõltuks sellest ühest tüübist, kes asju käsitsi muutma peaks.
Google Docs-iga tekiks aga probleem, et kui keegi saab muuta enda aega, siis saaks ta ka muuta kõikide teiste aegu. Sellist piiratud õigustega varianti ei ole võimalik luua, kasutaja kas saab sisu muuta või ei saa.
Toimiv lahendus oleks selline, kus igaüks saab lisada ainult enda aja ning lingi pildile. Ehk siis eeldab kasutajate haldust.
Mõni PHP võlur suudaks sellise asja suht kiiresti kokku panna.
Teed kasutaja, logid sisse, lisad aja ja lingi. Kui vaja, siis muudad oma sissekannet.
Kogutud andmed edastatakse automaatselt aegade järjestuses.
aeg | kasutajanimi | link
Varasemate nädalate tulemused võib säilitada.
Kas keegi teab, et midagi sellist on juba kuskil olemas või on võimalik mõnda olemasolevat lahendust sellisel viisil ära kasutada?
Olen kunagi ammu PHP ja MySQL tegelenud. Kuid hetkel selle valmis tegemine eeldakaks vaba aega _________________ PSN - Est_Rulx87
Gran Turismo Planet Eesti - Eesti Gran Turismo foorum ja võidusõitude sarjad
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.