praegune kellaaeg 04.07.2025 14:38:31
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
vigurvänt
HV kasutaja
|
03.07.2025 17:45:49
|
|
|
Ammustel aegadel (viimati vist w7 ajal) kasutasin registri puhastajaid jmt vidinaid, nende puhul oli vaja vahel mingite eranditega arvestada. w10 ja w11 ajal pole enam vajadust olnud selliste asjadega jamada. Saab ka käsitsi sodi eemaldamisega hakkama. Tavaliselt pole vaja isegi kaustade või registri otsingut kasutada. Nii kaua, kui arvuti töötab normaalselt, pole nagu probleemi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
03.07.2025 17:58:33
|
|
|
vigurvänt kirjutas: |
Ammustel aegadel (viimati vist w7 ajal) kasutasin registri puhastajaid jmt vidinaid, nende puhul oli vaja vahel mingite eranditega arvestada. w10 ja w11 ajal pole enam vajadust olnud selliste asjadega jamada. Saab ka käsitsi sodi eemaldamisega hakkama. Tavaliselt pole vaja isegi kaustade või registri otsingut kasutada. Nii kaua, kui arvuti töötab normaalselt, pole nagu probleemi. |
Kunagi ma jah küsisin Ccleaneri kohta ja öeldi käi mööda nagu katkust ja teistest analoogidest..aga pidasingi just silmas neid uninstallereid
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
tagasi üles |
|
 |
vigurvänt
HV kasutaja
|
03.07.2025 18:24:54
|
|
|
Kusjuures CCleaner ongi ainus puhastaja, mida ma veel kasutan, peale MS enda vidinate. Selle programmi puhul meeldib mulle ainult Custom Clean. Neid asju, mis on Tools all, ma ei usalda (driverite eemaldaja, uninstaller, registri puhastaja jmt).
|
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
03.07.2025 18:32:09
|
|
|
Olen seda kunagi kasutanud. Tõhus tööriist, aga oskamatu kasutaja kätte andes umbes sama kui anda töötava mootoriga mootorsaag 3 aastase lapse kätte
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
BA79
HV kasutaja
|
03.07.2025 21:29:01
|
|
|
Olen varasemalt koguaeg CC Cleanerit kasutanud, midagi ei juhtu, kui tead, milliseid tööriistu kasutada. Olen ka mittekasutuses olevaid registrivõtmeid lasknud eemaldada, pole ükski programm pärast puhastust seepärast katki läinud.
Kõige suurem viga, mida kasutaja saab teadmatusest teha, on MFT vaba ruumi kustutamise asemel süsteemikettal olevate kõikide failide kustutamise sooritamine. See tähendab siis seda, et opsüsteem ja kõik süsteemiketta partitsioonil olevad andmed kustutatakse s.t arvutit ei saa enam kasutada enne opsüsteemi ja programmide uuesti paigaldamist. Taastumatuks jäävad kõik failid, sh ka Windowsi kasutaja enda isiklikud andmed, mis süsteemikettal olid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|