|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Küsitlus: Kas suitsetad autos (tavasigaretti)? |
| Ei, ei suitseta üldse |
|
80% |
[ 104 ] |
| Ei suitseta autos, mujal küll |
|
12% |
[ 16 ] |
| Jah, suitsukonide jaoks kasutan tuhatoosi |
|
3% |
[ 4 ] |
| Jah, suitsukonid viskan aknast välja |
|
4% |
[ 6 ] |
|
| hääli kokku : 130 |
|
| autor |
|
Markos
HV veteran
|
14.09.2018 16:42:19
|
|
|
| tsitaat: |
| Premiumil just mõjutavad. Sa vist pole hea sakslasega sõitnud? |
Ei mõjuta seal ka, või kui, siis väga marginaalselt, aga, kui uuena varustust võtad, siis kaotad ka kuninglikult. Järelturul saavad nii varustusega, kui ilma hinna poolest kokku, lihtsalt plangumat on keerulisem müüa, kui teised kõrval. Kui skoda varustust täis laduda, on loss vaata, et sama, mis 5 seeria bemmiga, lihtsalt sama raha eest saad skodaga, mitte bemariga sõita.
Võimsuse evolutsioon pani mõtlema, 44kw -> 85kw -> 110kw -> 115kw -> 105kw -> 153kw -> 133kw + el. Stabiilne.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
14.09.2018 16:44:14
|
|
|
| prtv kirjutas: |
| Tanel kirjutas: |
| prtv, mida silmas pead? |
| tsitaat: |
Aga kõik eestist ostetud autod on mingi kaltssisu ja analoograadioga...
|
olen seda isegi täheldanud, tuttavate autodes sõites.
Samas, ehk olen ise ära hellitatud  |
|
Aga sisu saab ju ostes ise valida. Ju siis need tuttavad kipuvad rohkem riidest sisu eelistama.
Kui väikeseid lapsi pole, kes pidevalt tagaistmetele midagi pudistavad, siis sobiks riidest sisu ka.
Mul olid mazdakuued riidest sisuga. Üsna ebamugav puhastada, kui limonaad/hot dog/kõrrejook/PIIM juhtus kummuli minema. Ja pikkadel sõitudel - 1000+km - see eriti ei tööta, et peatuspausi ajal kõik istuvad teeservas või tankla eeskojas ja söövad vaikselt... või noh, töötaks ka, aga ma ei ole nii kuri lapsevanem ja ei pea autot pühaks lehmaks.
Volvod, Honda ja BMW on/olid kõik nahast sisuga. Jama puhul käid kiirelt märja salvrätiga ning majapidamispaberiga istmed üle ja ongi lugu likvideeritud.
|
|
| Kommentaarid: 1213 loe/lisa |
   |
896 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 463 loe/lisa |
   |
5 :: |
7 :: |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
14.09.2018 17:09:18
|
|
|
66->74->108kw
Alla 100kw küll enam ette ei kujutaks...
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
14.09.2018 17:13:22
|
|
|
| Valvejoodik kirjutas: |
66->74->108kw
Alla 100kw küll enam ette ei kujutaks... |
Nende kilovattidega on see jant, et peagi harjub suurema numbriga ära ning siis võiks neid veel rohkem olla. Sõitsin üks nädalavahetus Tallinn-Tartu-Tallinn kursil ühe 300kw rendi BMWga, kuna oma auto istus remondis. Väga mõnus sõita. Eriti möödasõite sooritada.
Nüüd enda 200kw auto ei tundugi väga ergas...
|
|
   |
896 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mcmudakäkk
HV vaatleja
|
14.09.2018 17:27:07
|
|
|
| 96kw -> 96kw, rohkem ei oskaks tahtagi, pole oma pika staaži jooksul, 4 aastat, veel kellelegi jalgu jäänud, möödasõit ka mingi eriline kalkuleerimine pole, kui vaja, saab ka võmmidele radarisse sõita selliselt, et load hoiule läheks.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
14.09.2018 17:27:53
|
|
|
| yerba kirjutas: |
| Valvejoodik kirjutas: |
66->74->108kw
Alla 100kw küll enam ette ei kujutaks... |
Nende kilovattidega on see jant, et peagi harjub suurema numbriga ära ning siis võiks neid veel rohkem olla. Sõitsin üks nädalavahetus Tallinn-Tartu-Tallinn kursil ühe 300kw rendi BMWga, kuna oma auto istus remondis. Väga mõnus sõita. Eriti möödasõite sooritada.
Nüüd enda 200kw auto ei tundugi väga ergas...  |
Nii on jah. Siiani tundus 141 kW igati hea. Nüüd on mõnda aega 190kW (lisaks 4 vedu ja diisli 560Nm väändega) ja no kui sai 141 kW rooli ükspäev istutud siis vahe oli kuramuse hästi tunda
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
14.09.2018 17:35:34
|
|
|
| yerba kirjutas: |
| Aga sisu saab ju ostes ise valida. |
Tänapäeval ei ole see kahjuks nii lihtne. Mitmel margil on kangemad varustusepaketid ainult nahksisuga ja kui ostad odavama paketi + eraldi lisavarustuse, siis võib asi märgatavalt kallimaks minna. Kasutatud auto puhul natuke parem, ostad hiljem lammutusest riidest kattega istmed ja vahetad ära.
Mingil ajal oli kõige odavamatel mudelitel kunstnahast sisu ja kallitel esindusautodel ülimugavad veluurkattega istmed. Krt seda teab, miks hiljem hakati nahka eelistama. Pööratud nahk muidugi parem, aga seda on vähe saada, kulub kiiremini ja puhastamine ka keerulisem.
SAABi jahutusega nahkistmed oli huvitav kogemus, seni ainus nahksisuga auto, milles ei tundnud erilist igatsust tekstiili järele.
Uuel Mazda 6-l pidavat olema teistpidi istmejahutus - ei puhu, vaid imeb Peaks ära proovima.
_________________ Müüa igasugu asju
Auto vahetuseks |
|
| Kommentaarid: 895 loe/lisa |
   |
672 |
|
| tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
14.09.2018 17:43:50
|
|
|
| Uuele autole lisavarustust ostes mõtlen küll ikka eeskätt endale, mitte ei mõtiskle, palju see järelturu väärtust mõjutada võiks. Kui kõrgema varustusega versioon tundub apetiitne ning hinnalt vastuvõetav, siis miks mitte.
|
|
| Kommentaarid: 280 loe/lisa |
   |
239 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
14.09.2018 18:16:07
|
|
|
Käisin vana bmwe f10 proovisõitmas. Kuulutuses oli jutt väga heas korras autost aga reaalsuses olid kriimud, mölk, kivitäkked ja isegi armatuurlaual oli korralik kriimustus millestki tekkinud. Krt kas kasutatud autode ost ongi selline piin
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
14.09.2018 18:17:41
|
|
|
Mul läks viimane ost libedalt, müüja ei varjanud midagi ja loetles kõik head ja vead üles.
_________________ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
14.09.2018 18:22:20
|
|
|
| Sold OUT kirjutas: |
| Käisin vana bmwe f10 proovisõitmas. Kuulutuses oli jutt väga heas korras autost aga reaalsuses olid kriimud, mölk, kivitäkked ja isegi armatuurlaual oli korralik kriimustus millestki tekkinud. Krt kas kasutatud autode ost ongi selline piin |
See oli suht viisakas masin siis. Mu viimane eraisikust müüja poolt myydav masin oli katkise-keskmõrase esiklaasiga ja kesklukk ei funganud. Rohkem ma ei hakanud syvenema vaid jätsin viisakalt hyvasti ning sõitsin Pärnust Tallinnasse tagasi.
Peale seda olen autod ostnud esinduse kasutatud autode ridadest.
|
|
   |
896 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
14.09.2018 18:26:10
|
|
|
| softis kirjutas: |
| Demagoogia meistriklassi näitas Tanel just siin teemas. Lisavarustuselt viis teema sujuvalt sõiduomadustele ja preemiumile. |
Vaata, asi selles, et sõiduomadusi (tagaveolise eelised, müratase) ei asenda lisavarustuse lisamisega, need peavad minu autol olema.
Maitsed, nõuded autole on lihtsalt erinevad. Ma räägin siinkohal ju enda maitsest, 99% inimestele see ei sobigi misiganes põhjustel.
Mis puudutab lisavarustust, võrlde ikka sama aastakäigu (2006) autosid.
Muul juhul võrdled õunu apelsinidega |
IMO Tanelil polegi autot vaja. Ma arven, et ta ei s]idagi eestis autoga ise, vaid taksoga. Nii palju kui ma tean, redutab Tanel nonstop kusagi v'lismaal mingi k]rge m'e otsas. Eestis on aga pidevalt purjus ja siis s]idab taksoga. See v]imas pemar on tal hea mingil kainel tibil s]ita kui vaja mingi asi 'ra tuua mis kusagile ununes
|
|
| Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rtfm99
HV kasutaja
|
14.09.2018 18:27:56
|
|
|
| Sold OUT kirjutas: |
| Käisin vana bmwe f10 proovisõitmas. Kuulutuses oli jutt väga heas korras autost aga reaalsuses olid kriimud, mölk, kivitäkked ja isegi armatuurlaual oli korralik kriimustus millestki tekkinud. Krt kas kasutatud autode ost ongi selline piin |
jah on. ja tegelikult on asi veel hullem.
_________________ |
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
14.09.2018 18:34:48
|
|
|
mida iganes aga autot sul vaja pole tegelt. Kui siis ehk see ises]itev
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
14.09.2018 18:38:49
|
|
|
Kust maalt hakkab see et on autot vaja?
_________________ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
14.09.2018 18:51:24
|
|
|
| Kust maalt hakkab see et on autot vaja? |
ma ei tea. Ilmselt võib auto alati olla, et ehk on vaja. Kui elada tln kesklinnas ja pappi ikka tibake on ja viibida suurema osas kusagil tripil, siis ilmselt seda vaja pole, eriti kui kallil kodumaal olles on põhjust pidevalt pidus olla, või siis niisama kerge kokteilike teha.
Samas muidugi ma olen täitsa seda meel, et kui võimalust on siis võiks ikka mingi äge masin hoovis olla. Elame siiski korra ja kui võimalik on siis on mõistlik häid asju omada, ega sa seda varanatukest ju hauda kaasa ei vea.
Aga vaja tal seda muidugi pole. See on selge. Aga noh, ma isegi ostan pidevalt asju mida vaja pole, seega ega ma midagi ette ei heidagi. Lihtsalt nii igavuse poolest avaldasin arvamust
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
14.09.2018 18:52:51
|
|
|
| kr6ll kirjutas: |
| Kust maalt hakkab see et on autot vaja? |
ma ei tea. Ilmselt võib auto alati olla, et ehk on vaja. Kui elada tln kesklinnas ja pappi ikka tibake on ja viibida suurema osas kusagil tripil, siis ilmselt seda vaja pole, eriti kui kallil kodumaal olles on põhjust pidevalt pidus olla, või siis niisama kerge kokteilike teha.
Samas muidugi ma olen täitsa seda meel, et kui võimalust on siis võiks ikka mingi äge masin hoovis olla. Elame siiski korra ja kui võimalik on siis on mõistlik häid asju omada, ega sa seda varanatukest ju hauda kaasa ei vea.
Aga vaja tal seda muidugi pole. See on selge. Aga noh, ma isegi ostan pidevalt asju mida vaja pole, seega ega ma midagi ette ei heidagi. Lihtsalt nii igavuse poolest avaldasin arvamust  |
Ehk siis mida ma teen, YOLO ju
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
   |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
14.09.2018 18:55:12
|
|
|
Siis kui Prisma on piisavalt lähedal et mitte taksot tellida, aga piisavalt kaugel et mitte jala käia.
btw, see analoograadio oli üldistavas mõistes välja toodud, ehk siis ajast maha jäänud auto kus puudub korralik ekraan ja pead mingit väikest rohelist pilti imetlema, kus jookseb sagedus ja kerib jaamanimi...
Sõitsin uue transiidiga, mingi diisel, rõve. Sidur võtab täiesti ülevalt, mitu korda võtsin käigu välja ja panin uuesti sisse, mõtlesin, et ei läinud sisse, siis ei olnud kindel et nüüd R sees on, mingit tunnetust pole.
kondi paned kinni, järgmine käivitus hakkab jälle ise tööle... Ja ei ole esiklaasile suunatud, jalgedele ja ette... No miks?
Kõik on sinine. Kellad nupud kirjad. Kurat mis aasta praegu on?
Linnakulu oli ka samasuur kui mu kolmesel diislil. Ehk siis tööautoks ikka kolmene kõigi mugavustega diisel.
Lausa piin oli sõita sellega. Sain järjekordselt kinnitust, et kõik kaubikujuhid pole tegelikult kaabakad, süüdi on autod millega nad sõitma peavad.
Kusjuures minuarus 10 a tagasi oli transit parem, siis sai päris palju tutikatega sõidetud.
E: alati ei peagi auto olema selle jaoks, et kuskile sõita igapäev. Mõne autoga on lihtsalt hea veidi ringi kruiisida...
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
| Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
14.09.2018 19:05:35
|
|
|
Jah. Vaatan nii saksast kui ka rootsist. Kuldariga meilivahetus käimas nuba 2 nädalat
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
14.09.2018 19:07:39
|
|
|
nojah. ma siin sirvisin yle tyki aja seda teemat ja siis sain aru, et seis on umbes sama kehv nagu pool aastat tagasi kui seda teemat viimati sirvisin, või siis ehk isegi tsipake kehvem. Ses mõttes, et ega siin mingit pädevat nõu ei saa kui kysimus on selline millele ei saa vastata, et "osta mingi hea ront hoopis" või siis et "osta leksus"
Kõik muu jutt on selline nagu igas muus teemas, kus on yle 126 lehekylje.
Plaanis oli muidu uurida kas see subaru XV oleks mõistlik naisele osta või see on ikkagi mingi jama. Plaanis on eelmine auto maha myya mis sai ostetud naisele, liiga vanaks saab, aga vot ei tea mida osta rsk. See kollane XV näeb jube seksikas välja aga mingit krdi peavalu osta kah ei taha nii umbes.
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|