annihilation pack olemas, aga kohe tekkis probleem. üritan ühineda serveriga, aga laadima ei hakka, tuleb see pilt ette aga siis "not responding". mis värk võib olla?
mingi fail on puudu _________________ Steam
Origin: EP1CNESSS
"The Call of Duty®: Modern Warfare® 3 is the battleground for the Call of Duty®$1 Million Tournament Sponsored by Xbox 360®, set to feature a roster of top Call of Duty warriors in a colossal 32-team, single-elimination tournament for a record $1 million in cash and prizes. Over September 2nd and 3rd, one victorious four-man crew will emerge victorious and walk away with $400,000 for first place and international acclaim as the world's premiere Call of Duty players.
- Four slots will be available onsite. Tackle the Call of Duty®: Black Ops gauntlet on September 2nd for your chance to win.
- Gamers worldwide can pre-qualify for the remaining 28 slots now.
- All pre-qualification contests will utilize Call of Duty: Black Ops.
- Successful pre-qualifiers will receive round-trip airfare to Los Angeles and hotel accommodations to compete in the main event at Call of Duty® XP. See rules governing each pre-qualification contest for details.
A legion of top Call of Duty gamers. Thirty-two slots. Eight money winners. One worldwide champion squad."
Wow.. aga noh, sul peab olema ka Elite account selleks ja selle beta toimub ainult xBoXi peal, samuti kogu tournament toimub xBoXi'del, niiet jama, aga muidu respect korraldajatele, sest esikoha rahasumma on ikka väga suur ja lisaks see et inimesed üle kogu maailma saavad oma õnne katsuda, ei ole seda tüüpilist jama "open only to individuals who are legal residents of the fifty (50) United States (including the District of Columbia) and Canada" on tõesti super . Samas lugesin neil lehel et kui Elite launchib siis jagatakse riigid regioonideks ja sellest hakkab sõltuma et mida saad võita contestites mis ilmselgelt tähendab et riigid nagu Eesti jäävad kõigest ilma või jäetakse meile auhinnad nagu "downloadable content".
Over September 2nd and 3rd, one victorious four-man crew will emerge victorious and walk away with $400,000 for first place and international acclaim as the world's premiere Call of Duty console players.
Sorry, ma ei teadnud et meil eraldi PC ja konsooliversioonid olemas. Ma alati siin teemas kirjutanud sest see esimene mis sai seoses Black Opsiga üles leitud ja minu jaoks olnud nagu peamine Black Opsi teema, ma pole kunagi tähele pannud et see just Arvutimängude foorumis, minu jaoks mäng on mäng ning ausaltöeldes praegu mõtlen kas tõesti oli vaja teha eraldi teemad konsoolidele ja arvutile, vb kui ainult selleks et PC ja konsoolide omanike vahelisi tülisi natukenegi vältida Ma saaks aru kui mäng on nt konsool-exclusive, siis pole jah mõtet teha teemat Arvutimängude hulka, aga kui mäng ikka sama iga platformi peal siis võiks jutt ka ühine olla.
LightsabeR kirjutas:
Clover kirjutas:
Over September 2nd and 3rd, one victorious four-man crew will emerge victorious and walk away with $400,000 for first place and international acclaim as the world's premiere Call of Duty console players.
See on lahe et tulevad vanad world at wari mapid saab need uuesti ja ehk paremini läbi mängida, sellepärast et kunagi kui neid mängisin olin paras noob ja ei osanud seal zombie modes eriti liikuda ja tegutseda kui nii öelda... nüüd saab ehk paremini teha neid
Võibolla tõesti häkker, kuid Nuketown'is pole raske nii omada, kui vastased on nõrgad ja ei oska näiteks koptereid alla tulistada.
Paned näiteks Huey ja Hind kill streakid peale, kogud campides 11 killi, tiirutad Hind'iga ringi ja saad mingi 20+ killi, siis Huey'ga sama asi ja ongi juba mingi 40/0 KDR käes.
Ei saa siiani aru, miks inimesed nendes 24/7 Nuketown serverites mängivad. Täiesti mõttetu random spämmimine käib.
Ei saa siiani aru, miks inimesed nendes 24/7 Nuketown serverites mängivad. Täiesti mõttetu random spämmimine käib.
Njaa...aga CoD mängijate keskmist vanust ja intelligentsi arvestades ma ei imesta - need ju ei saaks korralikus serveris hakkamagi ja siis ronivad nuketowni omasse
Saage juba üle sest nuketownist.
Nuketownis ju hea, et ei pea üle paari sekundi omale sihtmärki otsima, spawnid ja saad kohe kellegi pihta tulistada. Kogu aeg käib hollywoodi märulifilmi stiilis spamm, killstreaki ning ranki hooradele on see ideaalne map. Kas nüüd jõudis kohale miks see nii popp map on?
Mulle Nuketown meeldib Siis kui pole pikalt mänginud, siis saab seal natukene oma "oskusi" värskendada, või kui oled teistel kaartidel pikalt mänginud kus pidevalt jooksed ringi, üritad mingit taktikat teha ning no ei tule muffigi välja, saad pidevalt kotti, oled närvis ja masenduses et ei tule kille, siis hea minna Nuketowni, saad küll surma palju aga saab ka teisi ownida xD
Mulle Nuketown meeldib Siis kui pole pikalt mänginud, siis saab seal natukene oma "oskusi" värskendada, või kui oled teistel kaartidel pikalt mänginud kus pidevalt jooksed ringi, üritad mingit taktikat teha ning no ei tule muffigi välja, saad pidevalt kotti, oled närvis ja masenduses et ei tule kille, siis hea minna Nuketowni, saad küll surma palju aga saab ka teisi ownida xD
Mis jama on..Pole paar kuud BO'd mänginud, nüüd panen tööle ja serverite nimekiri tühi. Samuti kui valida nt Wager Match, siis ütleb kohe et ei õnnestunud ühenduda mänguga..
EDIT: Krt, MW2 ei saa kah IWNetiga ühendust. Samas Team Fortress 2 töötab.. ei teagi kas asi minu arvutis või CoD'des
Minul oli ka hiljuti selline error,kui tahtsin mängida BlackOpsi zombisi ja see oli päris mitu päeva nii,kuni lõpuks sain mängida... Ise proovisin ka et tegin need verificationid ära aga see ei aidand midagi ju see mingi codi enda probleem server maas või parandavad midagi mis iganes arvan et ise ei saa sa midagi teha... pead lihtsalt ootama...
kasutaja10, Pea meanüüs (mõlemas SP zombides ja Mp-s) on paremal all nurgas FRIENDS nupp. MP-s on ka mängus sees esc-i vajutades see nupp seal. Sealt saad vaadata kutseid mängudesse, oma sõpradega mängu ühineda ja nende statse vaadata ja siis vaadata mängijaid, kellega sa viimati oled mänginud (hea sõprade lisamiseks). Veel saab ka sõpru lisada Steami Shift+Tab funktsiooni kasutades.
Product Update - Valve
Patch 1.14
New contracts
Fixed UI in colored clan tags menu
Added mouse scroll in the recent games menu
Added the option to have “Radar always on” in private match
Colored score bars in lower-left HUD no longer overlap the numbers
Addressed various MP exploits
Addressed various Zombies exploits
Addressed Online Zombie Lobby crash
Added support for upcoming Rezurrection Map Pack.
ei tea kas seal selle Rezurrectioni map packis need vanad zombie mapid mis olid väga lahedad.. see shi no numa jne kas seal on relvad ka vanad mis oli world at waris või need vanad black opsi relvad a la famas ja muu jura ?
Hmm, pole naissoo esindajat teamspeakis kohanudki Mu klännis on enamasti sellised keskealised, või nooremad natuke (mis teeb mind tatikaks). Clan serveri üks kaas-omanik on pensionil
keegi ei tea kas seal selle Rezurrectioni map packis need vanad zombie mapid mis olid väga lahedad.. see shi no numa jne kas seal on relvad ka vanad mis oli world at waris või need vanad black opsi relvad a la famas ja muu jura ?
Hmm, pole naissoo esindajat teamspeakis kohanudki Mu klännis on enamasti sellised keskealised, või nooremad natuke (mis teeb mind tatikaks). Clan serveri üks kaas-omanik on pensionil
ot:
noo mina olen san andreas mängides nelja kohanud, kõik puha eestlased
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.