Mäh ma ei tea kas oli miski update vms.
Igatahes ennem menüü näitamist viskab desktopi ja ACU.EXE has stopped working.
Vahest viskab niisama ja mängu jätab alla ... aga kuidagi mängu tagasi ei saa...
CRT-ALT-DEL ja uuesti ... aga kindel on see, et ennem menüüd ta pange paneb.
kellelgi veel sellist jama?
mul on ka seda visanud mängides paar korda acu.exe jama...see on mingi nende enda kala võib-olla kunagi tuleb veel patche ja see parandatkse ära
Täiesti pekkis ... see Unity crashib ja restardib pc isegi.
Tirisin piraadi et proovida... lasin 1,3 patchi peale ka ja töötab.
Originaal oma 1,4 patchiga crashib ja mängu tööle ei pane.
Originaali kuidagi downgradeda 1.3 peale ka ei saa... no tere tore ikka küll...
Muidu teeks piraadiga läbi aga krt originaalist ei oska/saa savesid kätte _________________ Aita suve, söö lund!
Tirisingi pira et testida kas asi 1,4 ja JAH ON!
Ja mingit varianti tagasi 1,3 minna ka ei ole ... see on juba kuritahtlik jama krt! _________________ Aita suve, söö lund!
Tirisingi pira et testida kas asi 1,4 ja JAH ON!
Ja mingit varianti tagasi 1,3 minna ka ei ole ... see on juba kuritahtlik jama krt!
proovi siis ilma SLI'ta, sliga pidi crashima
kirjutasin juba nädal tagasi siia samasse teemase ,et ärge tõmmakse 1.4 ei tööta nii sli-ga ega ka ilma normaalselt.eriliselt kellad on gtx 970-980 omanikel.
ja tõmbasin pira 1.3 ja toimib normaalselt sli-ga kui ka ilma. tõestus veelkord kui hea ubisoft on!
Ma ei näe mingit pointi isegi üritada seda hetkel mängida. Peab ikka eriline massohist olema, et meelega mängu tirida, kui selline negatiivsete kogemuste laviin seda ümbritseb.
Eriti arvestades seda, et pühadehooaeg kärbib niivõinaa kõikide devide arenguplaane ning mistahes fixid tulevad teosammul. Ma ootaks nii veebruarini veel vähemalt ja siis kuulaks maad.
Panin ka paar päeva tagasi 1,4 peale. Vähemalt minul on nüüd esimest korda talutav mängida. Kaardiks R9 290.
Stoori jõudsin enne seda ära teha, nüüd katsetan co-op-e.
Panin ka paar päeva tagasi 1,4 peale. Vähemalt minul on nüüd esimest korda talutav mängida. Kaardiks R9 290.
Stoori jõudsin enne seda ära teha, nüüd katsetan co-op-e.
Proovisin ka siin nüüd neid co-op missioone ...sai paar tükki ära tehtud 2 mängijaga ja ütleks et päris vägev on kui satud normaalsete mängijatega kokku kes natuke jagavad asjast ka midagi ühe korra sattusin küll mingi noobiga kokku keda pidi koguaeg revivima ja missioon ei olnud väga raske oleks saanud hiilides teha aga kutt mõtles et on rambo jooksis peale ja sai surma Ühesõnaga tahaks neid 4 mängijaga co-op missioone ka teha,aga kahjuks ma ühte proovisin siis ta ei leia millegipärast mängijaid üldse...võib olla on mul nii vilets nett tahaks selle Women's March-ära teha,proovisin üksinda aga üksi ei tee seda mingi valemiga ära ühe tegin üksinda ära polnud õnneks väga raske ..
tegin ka vahepeal mingi coopi ära
kaaslane oli kaunis nõrk ja tollel polnud ka healing potioneid kaasas, igatahes ära ta kooles
ega mingit suuremat coopi ei olnud, panin rambot
alles täitsa lõpus märkasin, et mees on hädas
minu jaoks oli suht lihtne missioon muidugi _________________ ☠
tahaks selle Women's March-ära teha,proovisin üksinda aga üksi ei tee seda mingi valemiga ära
Muud ei ei ole tollega häda, kui see et ülitüütu...käid vahepeal poes nänni ostmas ja nii teeb ära. Samas kuna checkpoint save seal pea olematu, siis rambot mängida ei saa.
Samas mitu teist lõiku mängus jooksin läbi.
tahaks selle Women's March-ära teha,proovisin üksinda aga üksi ei tee seda mingi valemiga ära
Muud ei ei ole tollega häda, kui see et ülitüütu...käid vahepeal poes nänni ostmas ja nii teeb ära. Samas kuna checkpoint save seal pea olematu, siis rambot mängida ei saa.
Samas mitu teist lõiku mängus jooksin läbi.
Mina proovisin mingi 20X korda üksi ja ega ikka ei tee küll võib-olla ma pole päris viimase mallini ka ennast veel relvastunud ja single player on ka alles pooleli nii et tegemist veel küll Sain nüüd lõpuks 4 mängijaga tehtud seda womans march missiooni,mingi 4 minutit ootasin ja lõpuks leidiski mängijaid ja täitsa normaalsed mängijad olid,ning sai ära tehtud Kahju ainult et ma ei saanud seda n.ö rewardi mida tahtsin,aga eks äkki õnnestub kunagi veel seda mängida,kuna hea et neid co-op on võimalik mitu korda teha. Ühesõnaga see n.ö võrguosa on neil seekord väga hästi õnnestunud kui eelmistes mängudes, mida ma vist ühe korra proovisin ja suht jura oli. Jama et vahepeal esineb seda host migrationi ja ühes mängus tuli nüüd acu.exe has stopped responding mängisin ka just mingi 4 mängijaga missiooni ja väga hästi läks ja raibe viskas välja
jess sain selle co-op womans march-il kõik 3 rewarded kätte kui kannatust on oodata siis ta leiab küll mängijaid,ja olen õnneks päris normaalsetega enam vähem kokku sattunud Igatahes see co-op on päris vägev.
See ilus kuldne ulmeline mõõk on ka ainult iluelement. Täiesti mõttetu asi. Miks ta peab videotes näitama et pritsib mingit energiat välja ja mängu viimases story missioonis ka pritsib mingit energiat välja jne.
Aga kui ise selle endale saad, siis on nagu ükspuha mis teine mõõk samade liigutustega ja ainult mõõga välimus on lahe ja muud midagi.
Mäletan et keegi sellest siin rääkis alguses,aga kes ei mäletanud siis otsisin selle nüüd välja ,kuna jäi ühes videos silma et paljud sellega vehivad ringi ja ma tahan ka seda
Küsimus, kui keegi teab ja oskab öelda siis kus ja millal ma saaksin ka selle kuldse mõõga ? ega seda mingi dlc-ga ei pea juurde ostma ?
Huvitav oleks veel teada millal see Dead kings välja tuleb,kuna mul mängus seal teatri kohviku juures on mingi vanker ja näitab seda dead kingsi pilti ja et see missioon on kuskil versailles,aga sinna minna veel ei saa
Kuhukohta see Dead Kings täpselt tuleb ja mis kell? Tahaks täna striimida seda, tirisin mängu alla aga DLC-d ple nagu kuskil. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Kuhukohta see Dead Kings täpselt tuleb ja mis kell? Tahaks täna striimida seda, tirisin mängu alla aga DLC-d ple nagu kuskil.
Ubisofti jutu järgi peaks tulema kõigile see dlc tasuta kompenstasiooniks ,ja trailer väidab et see dlc ilmub täna 13 jaanuar ja ps4 homme siis enne, mingi 4 paiku lõin korra mängu käima aga midagi küll ei toimunud ei tea võib-olla panid millegagi puusse järjekordselt ja lükkavad edasi nagu ubile kombeks
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.