just, jõuti ette viitega. Dx10 ja Dx11 toega on palju mänge, dx11 only pole veel. Rahvas pahandas ka siis kui dx10 välja tuli, andke asu ja las asi areneb. Polegi vaja alati kõike vana asja peal käitada, mis sest et töötab. Raha liigub ja rahvas ostab uusi kaarte
siiamaani suht põhjas kõik mängud jooksnud, aga mõtted liiguvad uue raalis suhtes, tahaks i kka silky smooth edasi mängida
Silky smoothi jaoks on sul liiga "äge" kaart liiga vähese mäluga, võta ikka mingi 6570 siis saad 4gb mäluga kõik silki smooth mängitud lihtsalt meenutan vanu aegu. no offence
Muidu see ju kõvv raal küll, peaks esialgu C3 välja vedama küll kenasti.
Crysis 3 infos on jah kirjas, et nagu only DX11 aga vähemalt minul laseb DX11 sisse välja lülitada (disable/enable)
Care to explain how? Beta ei toimi enam ja õiget asja pole väljas CE3 kui mootor on pisut teine asi.
Beta ei toimi jah. Tänasest on Crysis 3 Alpha väljas, tirisin ja installisin ära aga Origin hoiab mind millegipärast offline modes, niiet ma ei saa seda ka praegu käima, et täpsemalt vaadata. Kuidas teistel on?
Mälu järgi ütlen, et graphic optionsite all oli see. Meelde jäi just seepärast, et mul teises arvutis on küll D11 toega kaart, siis setinguid paika pannas avastasin et DX11 on disabletud.
Jäin mõttesse, et kuidas siis beta üldse käima läks. Võimalik, et tunneb ära, kas kaardil on DX11 tugi?
liiv, Sa ikka tead, et Alpha on enne Betat ja Alpha testimine oli juba eelmine aasta millalgil ära?
Mul tänaseni nii Battlefield 3 Alpha, kui ka Crysis 3 Alpha Originis - neid saab peita, aga ära kustutada ei saa
rastaman, ei, need on su Origin kontoga liidetud, sest sulle on ju Võti väljastatud nende kasutamiseks. Mul Alpha oli Win 7 all ja nüüd win 8 on puhas install.
Crysis MP Alpha on allalaetav - Battlefield 3 MP Alpha ütleb, et unavailable on this system (Arvutis ei ole, lihtsalt Originis on ikoonid)
Originist saab vanu demosid ja betasid eemaldada kui chatiga ühendust võtate ja asja ära seletate _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Jeee zipline
Ei tea kui kiiresti neid rus koode oleks võimalik saada ? Päris 50€ ei viitsi maksta
See player on mingi jõhker gamer jah või olen mina aeglane sest mõnikord ei jõudnud silmad tema liigutustele järgi _________________ I need about tree fiddy.
Egert
Speedrun kindlasti. See on alati, et need kes esimesena kätte saavad vinguvad, et lühike kampaania. Pärast ise läbi teen on asi pea 2x pikem. Neil on kiire kättesaamise ja läbitegemisega _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
kõik põhjas? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.