Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Deadlock
Kreisi kasutaja
|
11.09.2008 13:32:12
|
|
|
Leidsin selle ka:
Is Spore multiplayer? An MMORPG?
The short answer: No. Will Wright describes Spore's on-line feature as Asyncronous Sharing. Spore is unique in that while it has multiplayer elements involved there will be no direct live contact with other players. Players' created content gets saved to a master server and will be downloaded by the client-software of other players. In this way, a player will interact with the content created by another player in a non-intrusive manner.
http://www.xspore.com/faq.html
_________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
11.09.2008 13:33:22
|
|
|
-Kaivo- kirjutas: |
Paganarh kirjutas: |
keegi muidu mängib ka seda või lihtsalt kõik halavad?
(okok, ei ole jah ootuspärane mäng aga mingit ehitamisvajadust see mäng minul vähemalt rahuldab)
ehk siis kes oma "kama sheerib", visake oma nimi- paneks mängus oma buddylisti. saaks teie elukaid-tanke jms maamuna pealt pühkida
minul siis "Paganarh" (eksole) |
?????? Mp või mis |
jeh, ses suhtes et ma tahaks teiste HV tüüpide kreatsioone oma mängudesse, ongi kõik MP'd sellel mängul ei ole
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
11.09.2008 13:51:12
|
|
|
Salamisi loodan, et Spore2 või expansion saab olema veidi lähemal sellele, mida aasta-paar tagasi näidati-räägiti.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
11.09.2008 13:52:18
|
|
|
-Kaivo- kirjutas: |
keegi muidu mängib ka seda või lihtsalt kõik halavad?
(okok, ei ole jah ootuspärane mäng aga mingit ehitamisvajadust see mäng minul vähemalt rahuldab)
ehk siis kes oma "kama sheerib", visake oma nimi- paneks mängus oma buddylisti. saaks teie elukaid-tanke jms maamuna pealt pühkida
minul siis "Paganarh" (eksole) |
?????? Mp või mis |
jeh, ses suhtes et ma tahaks teiste HV tüüpide kreatsioone oma mängudesse, ongi kõik MP'd sellel mängul ei ole |
Räägi lähemalt ehk saan siis anda
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
11.09.2008 14:08:48
|
|
|
masinate osas tekkis küll tunne, et täiesti masendav.
funktsionaalset vahet ei ole mitte mingisugust, lihtsalt stattide järgi miski jupipallike kokku visata ja kõik, mängus eriti imetleda ka ei saa anyway. nfs sündroom on ka räme juures, et head jupid on koledad ja ei jää muud üle kui miskit rõvedat blingi kuskile ära visata. religioni laeva põhja all olid mul need valjuhääldid näiteks
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
flake
HV veteran
|
11.09.2008 15:16:30
|
|
|
/me ladus oma sõjamasina kahureid täis ja padavai naabritele peale
_________________ ..||.. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
2 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
11.09.2008 15:33:14
|
|
|
laevad ja autod olid siiski üsna mõttetud, lennuk uber alles. miljon kõva firepoweriga expendable lennumasinat aitasid mille iganes vastu.
religiooni kuulutavad lennumasinad aitasid linnade vastu küll väga palju paremini samas.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
11.09.2008 21:03:06
|
|
|
kuradikurat, ma ei saa sellest kosmose pasast üldse aru, mingi saab aint selle lollaka ufoga sõita, mis kohe ära laguneb, kui millegagi kokku puutub. täiesti närvidele käib selline asi, et kui mul on mingi krdi 1000hitpointiga ufo vastaseks ja mul on 4000HP, siis see 1000 see piix killib ära mu, mis värk on, kuidas kurat see võimalik on. kus kurat ma võimasamid relvi saan sellele kuradi ufole. ja siis see, et teistel on mingi terve kari ufosi järgi, mul on aint 1, mis toimub nagu? täpselt nagu oleks selles amööbi staadiumis tagasi.
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
11.09.2008 21:07:14
|
|
|
Lol nub.
Sa pead kõigepealt ostma/müüma Spice'i, sellega raha teenima siis saad oma laevale (koduplaneedilt) uusi relvi osta, vajadusel ka suurema elu ja energy bari. Kui sa leiad võõra rassi, siis proovi täita nende poolt missioone, nii saad sõbraks ja saad omale siis alliance luua, siis saad omale laevu laenata. (Iga alliance saab korraga anda vaid ühe laeva)
Igatahes tavalise Laser relvaga on võimalik vabalt välja võtta ~ 20 1000HP list ufot kui endal on 4000hp, ma ei saa aru kuidas sa surma saad. : D
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
3 :: |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
11.09.2008 21:37:42
|
|
|
20 1000HP masinat laseriga ei ole võimalik maha võtta. esiteks vaade on mingi sitaks selline pandud, et sittagi ei näe, teiseks ei saa laskmise ajal korrlikult liikuda, kuna siis kaovad need pasapeetrid kaadrist ära jne. ei saa aru kuidas see võimalik peaks olema. mul 300k raha praegu ja oma planeet on täiega ära tuunitud. rohkem kui 3 ei ole võimalik mu planeedil 1 linnast rohkem spice saada. krdi roheline kamp, neile pole vabsjee võimalik tuult alla teha. 10 seci ja mu ufo on pilbasteks.
-Auto kirurgia kliinik |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
12.09.2008 09:07:41
|
|
|
NATAS999, soovitan sul läbi lugeda selle artikli, kus jagatakse häid õpetussõnu kuda kosmosestaadiumis asju korralikult jonksu ajada
mind see aitas kõvasti, alguses oli ka juhe
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
12.09.2008 09:55:44
|
|
|
NATAS999 kirjutas: |
20 1000HP masinat laseriga ei ole võimalik maha võtta. esiteks vaade on mingi sitaks selline pandud, et sittagi ei näe, teiseks ei saa laskmise ajal korrlikult liikuda, kuna siis kaovad need pasapeetrid kaadrist ära jne. ei saa aru kuidas see võimalik peaks olema. mul 300k raha praegu ja oma planeet on täiega ära tuunitud. rohkem kui 3 ei ole võimalik mu planeedil 1 linnast rohkem spice saada. krdi roheline kamp, neile pole vabsjee võimalik tuult alla teha. 10 seci ja mu ufo on pilbasteks. |
Kui nad lasevad sind siis zoomi üles/alla, siis lähevad enamus rakette mööda. Ning ega sa raha enda planeedi Spice'iga pea tegema, sa pead *ostma* niipalju Spice'i teistelt planeetidelt kui võimalik (kui maksab 10k või alla) ning hiljem teistele müüma 15-22k each. Nii teenib ~3 milli tunnis umbes.
Proovi alliance luua ja siis raha eest saata sõpru sinueest sõtta.
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
3 :: |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
12.09.2008 10:32:19
|
|
|
NATAS999, väike chill-pill kuluks ka ära. Lugedes tekib juba selline tunne, et ekaan on seestpoolt tatipritsmeid täis. Normaalselt saab ka nõu küsida ju!
_________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Tule ja kiika minu fotomaailma. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
12.09.2008 11:40:13
|
|
|
vaata, millal ma seda tatti pritsisin seal, selleks kellaks juba suts väsimust peal ja põmst terve päev sama jamaga tegelend läks vist veidike üle jah, chill-pill ei teeks ka üldse paha.
alustasin uues süsteemis kosmose teemat, seal tegin mõned kaubateed ja 1 empeeriumiga sai allians sõlmitud
1 huvitav asi oli see, et kellega sai sõprussidemed loodud, seal hakkas tiksuma see sama värk kui näiteks siis, kui kellegi linna seda keskust pommitad ja lõpuks ära saad võtta selle. noh, siis ma panin, et buy starsystem vms, aga mul aint 1mill oli raha, aga see vist on liiga vähe, igatahes omale ei saand seda tähte.
-Auto kirurgia kliinik |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
12.09.2008 15:00:37
|
|
|
Guugelda seda tähe ostmist ... keegi on kindlasti mingi hinnakirja välja mõelnud juba. Ise ei viitsiks vist nii palju majandada. Endal jõuavad kõik Space värgid sõjani välja ja on käed jalad seotud sõja ning planeetide ökosüsteemi hoidmisega ja palju muud ei saagi teha.
_________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
13.09.2008 02:25:21
|
|
|
see linna ehitamine vms, see ka paras malemäng hullult peab nuputama kuidas kõige efektiivsemalt ära kasutada neid teid seal. täiesti pekkis, neid valgeid jooni tuleb ühe layoutiga kuidagi julmalt palju.
mul tuli selline asi ette et find the mysterious grox. keegi oskab selle kohta midagi öelda kus see olla võiks? galaktika keskel on mingi vihje
ongi tõprad ennast galaktika keskel sisse seadnud, päris jube impeerium neil seal.
aa kurat, ma jätsin defence turreti sisse ja see hakka automaatselt nende laevu maha nottima ja siis neil pole enam mingi probleem kedagi pihuks ja põrmuks teha.
krt magama vahepeal, homme äkki saab sõbraks nendega.
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
16.09.2008 10:10:18
|
|
|
Sai tehtud üks elukas, kes tegelt nagu ei peaks jalul püsima ... aga näed, püsib väga edukalt.
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
16.09.2008 11:32:24
|
|
|
vana õige mängu järgi oleks sellel elukal perse maas lohisenud
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
16.09.2008 11:59:15
|
|
|
kusjuures asi paneb päris hea kiiruse ja stabiilsusega edasi
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
RvD
Kreisi kasutaja
|
16.09.2008 15:09:29
|
|
|
Eluka ninaots peab küll siis jube raske olema.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
hinrek
HV kasutaja
|
16.09.2008 15:47:00
|
|
|
tegin mängu läbi 8 tunniga järjest, kuna põnev
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
monty11
Kreisi kasutaja

|
17.09.2008 10:42:37
|
|
|
RvD kirjutas: |
Eluka ninaots peab küll siis jube raske olema. |
jajah ... mokad terasest ja kere vatist
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
marco
Kreisi kasutaja

|
20.09.2008 10:29:35
|
|
|
Küsimus neile, kes mängu läbi teinud. Kas misioone tehes tuleb millalgi Grox ära ka hävitada? Ise misioone ma eriti ei teinud ja mäng sai läbi tehtud teist moodi.
Alguses tundus, et see Grox mingi põhitegelane seal.
Mis mängu puutub siis kole vastik on põhimõtteliselt võibki mängima jääda ja aega raisata.
_________________ Does "genuine" mean "with the real bugs"? |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
20.09.2008 11:29:56
|
|
|
ei usu et seal mingit läbitegemist üldse on. grox ära hävitada irw, üsna võimatu arvatavasti. olen seal galaktika keskel käind ja ütleks nii, et jahm, ei soovita sinna oma nina toppida. groxil on gaziljion tähesüsteemi enda all ja väga tugevad laevad neil. peale selle ei saa galaktika keskel nii pikki otsi teha, kui äärealal ja selleks, et kuhugi jäuda, tuleb trajektoor hästi läbi mõelda. groxi oleks ehk siis võimalik hävitada, kui see planeediõhkulaskmisrelv on korduvkasutatav (nagu laser, et ei pea eraldi laskemoona ostma) ja on peale lasku kiiresti jälle laskevalmis. muud võimalust ei näe. nendega sõbrutsema ei maksa ka minna, neid ei koti see, et sa neile missioone teed näiteks või raha annetad, ikka tahavad sind pihuks ja põrmuks teha.
-Auto kirurgia kliinik |
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
20.09.2008 19:32:47
|
|
|
... mänguajaloo üks suurimaid pettumusi, see mäng pole midagi sellist, mida 2005 videos näha sai, EA on selle mingiks nõmedaks eelkooliealiste legoks muutnud, mis oleks aga võinud olla omas klassis üle pika aja üks edukamaid mänge. Mul on selline kahtlaselt karvane tunne, et see on tahtlik liigutus EA poolt, et Sims 3 selle mängu varju ei jääks vms. EA seebipulbriks
|
|
Kommentaarid: 194 loe/lisa |
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|