|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
jeesus188
kodustatud

|
14.12.2012 14:43:30
|
|
|
| Etz kirjutas: |
| jeesus188, sel juhul peab olema märgitud ka OK hind ja justnimelt selle OK hindade summa ei tohi ületada 70€.. |
Tänud info eest
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
14.12.2012 14:51:22
|
|
|
Täpselt nii.
Kui on alust arvata, et eseme väärtused on üle 70 EUR, siis on igal juhul mõistlik teha vastav tasuline hulgiteema.
Sest 3tk hulgiteema maksab 2 tavateema hinna, ehk 10 HV-krediiti, mis ID-kaardiga ostes maksab 60 eurosenti.
Kui teed vastavalt kogusele õige hulgiteema, ei pea panema OK hinda, piisab vaid alghinnast ja müü nii kallilt kui tahad.
|
|
| Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
5 :: |
7 :: |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
14.12.2012 18:50:56
|
|
|
Kuidas on võimalik, et mu äriteema mis panin päeva-kaks tagasi on jäljetult kadunud ? Asus K55VD sülearvuti, vist isegi oli topis veel...
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
| Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
6 :: |
1 :: |
328 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
14.12.2012 18:55:04
|
|
|
Aa ok, leidsin oma postidest ise juba ülesse, vist oli ajutine nägemise kaotus, see on see kui reedel kaine oled
Aga mu allkirjas seda ikka pole..
Keegi teine näeb seda mu allkirjas ?
|
   |
328 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
14.12.2012 18:58:07
|
|
|
Taavi©, vaid max 5 viimast äriteemat kuvatakse allkirjas
Mis puudutab oma postitusi, siis on ju olemas ka spetsiifilisem "vaata enda ärifoorumi postitusi"
|
|
   |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
14.12.2012 18:58:56
|
|
|
Selge
|
   |
328 |
|
| tagasi üles |
|
 |
villu70
HV Guru

|
15.12.2012 15:45:17
|
|
|
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
3 :: |
122 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
15.12.2012 15:46:59
|
|
|
Võta ignore maha...või milles asi
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
15.12.2012 15:47:57
|
|
|
| Keegi avastab voorumit jälle
|
|
| Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
2 :: |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
15.12.2012 16:15:58
|
|
|
huvitav, et mul oli ka vinguviiul läinud ignore listi, kui ma pole kunagi ühtegi teemat ignoreerinud...
ja vinguviiul teemas ma pole isegi käinud...
_________________ Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
| Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
15.12.2012 16:19:59
|
|
|
| mTim kirjutas: |
huvitav, et mul oli ka vinguviiul läinud ignore listi, kui ma pole kunagi ühtegi teemat ignoreerinud...
ja vinguviiul teemas ma pole isegi käinud... |
Sa pole ainuke. Päris mitmetel on läinud.
Keegi eksperimenteeris vist vahepeal.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
15.12.2012 22:38:30
|
|
|
Nagu ma aru saan, siis reeglite (kirjapildi) uuendamine ja täiustamine on hetkel täies hoos
Sülearvutite müügifoorumi reeglites peaks ka olema konkreetne punkt "Kõik pakkumised peavad olema tehtud avalikult teemasse ning muul viisil (PS/email/telefon/jne) tehtud pakkumised ei lähe arvesse". Hetkel seal miskit on, kuid mitte kõige paremas sõnastuses.
Et vältida selliseid teemasid: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7418745#7418745
|
|
| Kommentaarid: 150 loe/lisa |
   |
132 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
15.12.2012 22:41:40
|
|
|
pinTero, Arvutustehnikafoorumis juba olemas
| tsitaat: |
| Teemad, kus kutsutakse üles pakkumisi tegema privaatsõnumite või e-posti kaudu (v.a ostuteemad), võidakse katkestada või kustutada ettehoiatamata! Kõik pakkumised peavad olema tehtud avalikult teemasse ning muul viisil (PS/email/telefon/jne) tehtud pakkumised ei lähe arvesse. |
Lisasin selle ka sülearvutite müügifoorumisse.
Aga need pannakse kõik üldreeglitesse kirja.
viimati muutis Tanel 15.12.2012 22:43:12, muudetud 1 kord |
|
   |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
15.12.2012 22:43:12
|
|
|
| Tanel kirjutas: |
|
Tean, tean - sealt ma selle kopeerisingi
|
|
   |
132 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
15.12.2012 22:45:41
|
|
|
pinTero, kannata tiba. Korralikult formuleeritud reeglid on tulemas.
|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
16.12.2012 12:47:20
|
|
|
| beastbeats kirjutas: |
Avastasin täna, et üks mu ostuteema katkestatud - "Äriteema maksimaalseks vanuseks on 2 kuud."
Milleks  |
Miski arusaamatus - eesmärgiks oli vältida terve igaviku kestvaid müügiteemasid, aga ju läks see kuidagi pool-automaatselt ka ostuteemade poole.
Homme vaatab asja üle ja täpsustab tingimusi. |
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Shimano XT kiirkinnitused (uued)- 2tk/15€ |
|
| Kommentaarid: 368 loe/lisa |
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
16.12.2012 23:43:15
|
|
|
Alghinna teemas oleva upitamise jätkuks tekkis üks uitmõte..
Kui saaks kuidagi, nt. visuaalselt, eristada ilma sisumuutuseta lihtsalt upitatud teemad ning reaalselt täiendatud viimase postitusega teemad..
Usun, et peale minu klikivad ka paljud teised mitmeid kordi tühja neid lihtsalt upitatud teemasid, lootuses näha mingit uut infot (hinnalangust vms) aga tegelikult ei leia sealt midagi uut..
Iseasi, kui keeruline või mõttekas sellist asja realiseerida oleks, kuid ettepanek on tehtud
|
|
   |
132 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
16.12.2012 23:49:16
|
|
|
| pinTero kirjutas: |
Alghinna teemas oleva upitamise jätkuks tekkis üks uitmõte..
Kui saaks kuidagi, nt. visuaalselt, eristada ilma sisumuutuseta lihtsalt upitatud teemad ning reaalselt täiendatud viimase postitusega teemad..
Usun, et peale minu klikivad ka paljud teised mitmeid kordi tühja neid lihtsalt upitatud teemasid, lootuses näha mingit uut infot (hinnalangust vms) aga tegelikult ei leia sealt midagi uut..
Iseasi, kui keeruline või mõttekas sellist asja realiseerida oleks, kuid ettepanek on tehtud  |
Siis lisatakse "." teksti lõppu ja ongi täiesti uus postitus valmis.
|
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
17.12.2012 00:00:25
|
|
|
| LiivaneLord kirjutas: |
Siis lisatakse "." teksti lõppu ja ongi täiesti uus postitus valmis.  |
Ma ei mõtlegi seda, et uppija post toppi ei tohiks jõuda, vaid seda, et saaks ilma klikkimata aru muutumata sisust.
Uppimise point on ju ikka see, et kergitada teemat viimaste postide ja alamfoorumi toppi ja püüda seeläbi neid lugejaid, kellel varem need teemad märkamatuks on jäänud. Müüjale poleks sellest ju mingit kasu, kui ma klikiksin taaskord tema teemat tänu lisatud punktile ja avastaksin, et jälle mitte mingit muutust..
|
|
   |
132 |
|
| tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
17.12.2012 04:22:42
|
|
|
| Teemad, kus kutsutakse üles pakkumisi tegema privaatsõnumite või e-posti kaudu (v.a ostuteemad), võidakse katkestada või kustutada ettehoiatamata! Kõik pakkumised peavad olema tehtud avalikult teemasse ning muul viisil (PS/email/telefon/jne) tehtud pakkumised ei lähe arvesse. |
Lisasin selle ka sülearvutite müügifoorumisse.
Aga need pannakse kõik üldreeglitesse kirja. |
Reegli kehtestamisel võiks ka lahti seletada selle mõtte. Olen mõned asjad telefoniga kokku leppind ja ei näe selles midagi hirmsat kui müüja rahule jääb. Kui ei lähe arvesse siis võrdub see keeluga asju mõnes muus keskkonnas või tuttavale müüa. See oleks juba palju kaalukam reegel mis eraldi välja kirjutada ja samas on kindel et seda ei hakata täitma.
Privade koha pealt oleks olulisem keelata konkureerivate pakkumiste tegemine. Stiilis "nägin et otsid seda asja, mul on just selline seisma jäänud ja annaks odamalt ära". Korra juhtus nii et kell kas öösel tegin teemasse pakkumise ja kell neli tuli juba teiselt kasutajalt priva et kle osta hoopis minu oma ära, saad viieka odavamalt. Ja ma tõsiselt kaalusin negatiivse panekut. Ma arvan et põhjendatult ja selline asi võiks ka reeglitest läbi joosta kui juba mingi privade reguleerimine käib. Muidu on vähe imelik et üks asi keelatakse ära, aga teise kohta öeldakse et ega me ei saa ju kontrollida kes mida saadab. Kunagine arutelu: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=5426761#5426761
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
| Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
17.12.2012 09:46:45
|
|
|
| elukaz kirjutas: |
Privade koha pealt oleks olulisem keelata konkureerivate pakkumiste tegemine. Stiilis "nägin et otsid seda asja, mul on just selline seisma jäänud ja annaks odamalt ära". Korra juhtus nii et kell kas öösel tegin teemasse pakkumise ja kell neli tuli juba teiselt kasutajalt priva et kle osta hoopis minu oma ära, saad viieka odavamalt. Ja ma tõsiselt kaalusin negatiivse panekut. Ma arvan et põhjendatult ja selline asi võiks ka reeglitest läbi joosta kui juba mingi privade reguleerimine käib. Muidu on vähe imelik et üks asi keelatakse ära, aga teise kohta öeldakse et ega me ei saa ju kontrollida kes mida saadab. Kunagine arutelu: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=5426761#5426761 |
Sarnane olukord - kliendil on EMT mobiil ning helistab Elisa: "Kas on era- või äriklient? Kuidas praegu arved on? Aga vaat' meil on selline pakkumine..." Kui sedasorti käitumine on lubatud mujal siis milleks keelata siin?
Üldse mulle tundub aeg-ajalt, et kas on mõtet liiga palju reguleerida. Äkki võiks parem lihtsalt kõik piirangud/reeglid maha võtta, panna suurelt ja punaselt müügiteemade juurde kirja, et HV ei vastuta millegi eest ja lasta olukorral minna oma rada pidi.
|
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
17.12.2012 10:07:39
|
|
|
| Reegli kehtestamisel võiks ka lahti seletada selle mõtte. Olen mõned asjad telefoniga kokku leppind ja ei näe selles midagi hirmsat kui müüja rahule jääb. |
Põhipoint on nagu ikka selles, et vältida nn. vaimude poolt tehtud "privas juba pakuti ah" jms pakkumisi ja seeläbi hinna kunstlikku üleskruvimist.
Seni, kuni müügiteemas ühtegi pakkumist ei ole, ei näe mina ka probleemi PS'i teel äritseda - isegi sai kaks läpparit siin ainult PS'i teel suheldes maha müüdud ja teema hiljem lihtsalt katkestatud... kui aga juba pakkumisi on tehtud, tuleks müük ka avalike pakkumistega lõpetada.
|
|
   |
132 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
17.12.2012 10:18:12
|
|
|
elukaz, milleks teha reeglit, millest kinnipidamist keegi ei kontrolli (ega suuda reaalselt kontrollida)?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
17.12.2012 10:21:35
|
|
|
| londiste kirjutas: |
| elukaz, milleks teha reeglit, millest kinnipidamist keegi ei kontrolli (ega suuda reaalselt kontrollida)? |
On ikka vaja. Ja kui privaatsõnumite taha lisada meeldetuletus, et privas pakkumisi teha ei tohi, siis ehk see vähendab seda hulka.
Ega rohkemat teha ei saagi. Hiljem pole ohvril väga mõtet halada, et ta petta sai. See peaks ka olema motivatsioon.
|
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
17.12.2012 10:37:37
|
|
|
| Mark0 kirjutas: |
| Äkki võiks parem lihtsalt kõik piirangud/reeglid maha võtta, panna suurelt ja punaselt müügiteemade juurde kirja, et HV ei vastuta millegi eest ja lasta olukorral minna oma rada pidi. |
HV ei vastuta praegugi ega saagi vastutada ega hakka kunagi äritehingute eest - me saame luua vaid turvalise ümbrise (autentimisnõue, kasutajahinnangud, juhised turvaliseks äriks ning kui selles kõik osapooled ka korrektselt (nii seadusi kui kehtestatud reegleid järgides) käituvad, siis saabki turvalisi tehinguid sooritada. Tehinguid tehakse ikka eraisikute vahel.
Eelkõige muidugi kainet mõistust kasutades (mitte lasta end pimestada ülisoodsatest diilidest).
Probleem on selles, kui isegi hoolimata kõigist neist ettevaatusabinõudest lastakse end privaatsõnumite kaudu pakkumistega üle ja siis jookstakse kuhugi Pealtnägijasse kaebama, et HV kaudu sai petta (v.t Tarasenko juhtum) Millest me siis räägime? Kas see pole kokkuvõttes selle keskkonna peale sülitamine ja endale jalgalaskmine.
Teiseks muidugi rahaline häving HV-le - kui kogu äritsemine privaatsõnumitesse kolib, tähendab see reaalset rahalist kaotust meile.
Olen juba ammu rääkinud, kui poleks rahalisi teenuseid ja/või reklaambannerite mitte-blokeerijaid, ei eksisteeriks HV foorumit enam ammu...
|
|
   |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru

|
17.12.2012 11:38:38
|
|
|
| Rohkem käinuks see Seadusega Pahuksis teemasse, kus Tihver kilkas, et sai endale tänu PS-dele odavalt telefoni, mida avalikult pakkuda ei juletud. Kas äkki põhjus selles polnud, et varastatud kraam? Kui on varastatud kraam ja see hiljem välja tuleb ja õige omanik oma varandust nõudma hakkab, siis võib Tihveri taoline, algul õnnelik ostja, ilma jääda nii seadmest kui rahast. "Heauskse ostja" naeraks mina välja, et kui nii althõlma kauplemine käib, siis on karta kriminogeensetki tausta. See on muidugi pelgalt kahtlus. Aga võiks olla piisav põhjus, et PS teel mitte äri teha!
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
17.12.2012 11:41:59
|
|
|
| Mnator, kusjuures ma mõtlesin ka, et äkki on varastatud kaup hoopis. Aga mingist hetkest kadus mingi hea noosikoht ära ja siis jooksis kõik umbe. Varastati võibolla tellimuse peale.
|
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
17.12.2012 11:45:56
|
|
|
Pigem varastatud krediitkaardid, te ei kujuta ette kui odavalt neid müüakse ja kui "lihtsaks" kõik tehtud on.
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
17.12.2012 12:08:39
|
|
|
| Mark0 kirjutas: |
Privade koha pealt oleks olulisem keelata konkureerivate pakkumiste tegemine. Stiilis "nägin et otsid seda asja, mul on just selline seisma jäänud ja annaks odamalt ära". Korra juhtus nii et kell kas öösel tegin teemasse pakkumise ja kell neli tuli juba teiselt kasutajalt priva et kle osta hoopis minu oma ära, saad viieka odavamalt. Ja ma tõsiselt kaalusin negatiivse panekut. Ma arvan et põhjendatult ja selline asi võiks ka reeglitest läbi joosta kui juba mingi privade reguleerimine käib. Muidu on vähe imelik et üks asi keelatakse ära, aga teise kohta öeldakse et ega me ei saa ju kontrollida kes mida saadab. Kunagine arutelu: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=5426761#5426761 |
Sarnane olukord - kliendil on EMT mobiil ning helistab Elisa: "Kas on era- või äriklient? Kuidas praegu arved on? Aga vaat' meil on selline pakkumine..." Kui sedasorti käitumine on lubatud mujal siis milleks keelata siin? |
Võib tuua rohkem või vähem pehmemaid näiteid, aga see on põhimõtteliselt teine olukord. Loe uuesti lingil toodud post läbi, point on selles et vajalik info on välja ilmunud ainult tänu sellele et keegi on teinud teema. Eks sa proovi rändom numbritele helistada "Ega teil ei ole pakkuda välist kõvaketast umbes 3x odavamalt kui poes?" Reeglites juba on kirjas et konkureerivad pakkumised on keelatud, aga seal on see imelik konks et keelatud on ainult avalikud pakkumised, vaja oleks ainult paar sõna lisada, aga siiani ei ole selge kas selline tegevus on soositud või mitte. Kui vaadata Tarasenko juhtumit siis just nii see skeem käis, varastati teemast pakkumine ja ei jäänud ainult teema tegija pakkumisest ilma vaid lisaks sellele lasti ka pakkuja üle.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
| Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
17.12.2012 14:50:20
|
|
|
Tanel, miks ipadi arutelu ei võiks sinna kolida?
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
17.12.2012 14:51:19
|
|
|
Miks on Galaxy Note teema seal?
_________________ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
17.12.2012 14:51:49
|
|
|
| gan3b kirjutas: |
| Miks on Galaxy Note teema seal? |
Kas ta mitte tahvelarvuti hübriid pole?
|
|
   |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
17.12.2012 14:57:33
|
|
|
| gan3b kirjutas: |
| Miks on Galaxy Note teema seal? |
Kas ta mitte tahvelarvuti hübriid pole? |
Suur telefon lihtsalt.
|
|
   |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
17.12.2012 14:58:40
|
|
|
Jube keeruline ka HV-s eristada tahvelarvutit ja mobiili. Ükskord on ühe all, teinekord teise all.
|
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
17.12.2012 15:08:34
|
|
|
| LiivaneLord kirjutas: |
Jube keeruline ka HV-s eristada tahvelarvutit ja mobiili. Ükskord on ühe all, teinekord teise all.  |
Mis mõttes nagu? Üks kord vaid sai liigutatud ja vajadusel saab tagasi liigutatud.
Küsimus puudutab ekslusiivselt vaid ühte teemat.
Et siis Galaxy Note on pigem suur mobiiltelefon?
|
|
   |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
17.12.2012 15:10:03
|
|
|
| Note on jah kuratteabmis :), seda saaks mitmesse kohta paigutada.
|
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alan
HV veteran

|
17.12.2012 15:16:14
|
|
|
Wikipedia:
| The Samsung Galaxy Note is an Android smartphone/tablet computer hybrid |
|
|
| Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
17.12.2012 15:17:53
|
|
|
No teeme kõik mis suurem kui 5" on tahvli alamfoorumis
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
17.12.2012 15:20:05
|
|
|
| Et siis Galaxy Note on pigem suur mobiiltelefon? |
Pigem ikka helistamise lisafunktsiooniga tahvel...
| ufo56 kirjutas: |
No teeme kõik mis suurem kui 5" on tahvli alamfoorumis  |
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
| Kommentaarid: 236 loe/lisa |
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
17.12.2012 15:27:26
|
|
|
LiivaneLord, Note 10.1" != Note
_________________ |
|
   |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
17.12.2012 15:29:35
|
|
|
Ohjah, keeruline.
gan3b,
note 10.1 = mis?
Note = mis?
|
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
17.12.2012 15:32:01
|
|
|
Kas Samsungil Noted kõik ei ole helistamisfunktsiooniga tahvlid ning Galaxy Tab'id siis täisverelised tahvlid? Kui nii, siis igasugu Noted las jäävad pigem telefonide alla.
Või on Note 10.1 ilma helistamisvõimaluseta?
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
viimati muutis Sold OUT 17.12.2012 15:32:33, muudetud 1 kord |
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|