inglise keelsel tõlkel pole minuarust kah häda midagi, selline slaavi aktsent taustal.
vene keeles mängides on abiks subtiitrid _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
NG+ Mänguga saab ainult ühte relva kanda ja mode saab ka ainult safehousides vahetada? Kellele selline asi meeldib?
Ma saan aru, et võimalus on selliselt seadistada NG+, mitte et ainult nii ongi. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
NG+ Mänguga saab ainult ühte relva kanda ja mode saab ka ainult safehousides vahetada? Kellele selline asi meeldib?
Ma saan aru, et võimalus on selliselt seadistada NG+, mitte et ainult nii ongi.
Imelik milleks mul seda moded vaja? kui teised relvad nii väga segavad siis ei kasuta neid lihtsalt. Ja kes keelab ainult laual relva mode vahetada? Jaburaks lähevad ned devid juba oma hardcore jamaga. _________________ zero
viimati muutis 486 28.03.2019 19:39:27, muudetud 1 kord
486, sinule ei meeldi aga teistele on äkki täpselt paras lisaseadistamisvõimalus, et veel kangemaks teha mängimist? Miks heidid oma mätta otsast? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
võibolla kellelegi tõesti on selline seadistus mingit pidi "täpselt paras" aga minule isiklikult tundub samuti suht jabur see niinimet uus mode. mängu otseselt ja selgelt raskemaks see ju tegelikult ei tee, küll aga igavamaks ja üksluisemaks. ühtlasi võtab see mängust ära selle sisseehitatud dünaamika, kus teatud tüüpi vaenlasi oligi teatud tüüpi relvaga mõistlik lasta sest muidu lihtslt kulus asjatult palju moona või siis said liiga kergesti surma.
üldiselt suht arusaamatu patch minu jaoks, kuigi on ka mõned positiivsed elemendid a'la dev commentary ja see, et alguses saab ligipääsu kõigile kogutud relvadele. aga üldiselt nad oleks võinud tegeleda pigem väga veidrate bugide parandamisega...näiteks see, et poolte relvade peale ei õnnestu fck knows why paigaldada 4x scope'i ja siis peab snaiprit või õhupüssi kasutama põmst iron sightiga
hardcore game mode puhul sooviks näha seda, et ikka vastaseid tehakse raskemaks, teatud kohtades suurendatakse vastaste arvu. suht arusaamatu, mis loogika on selle taga, et üks megasõdur ja superhero saab korraga kanda ühte relva ja KINDLASTI mitte rohkem _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
See mäng on ikka paras komöödia 3440x1440 DX11 @ ultra koos RTX 2080 oli fps vahepeal seal 60 kandis, nüüd koos RTX 2080Ti istub enamus aega seal 100 peal aga RTX ON võib ikka ainult und näha siis on fps ikka aegajalt 50 ja pmst ei kannata mängida
Aga noh kaua ma jauran pole esimesest rongipeatusest edasi jõudnudki.
ma ei saa nendest inimestest aru kes 1080ti pealt läksid selle kaardi peale üle. RTX hullus ajas pea sassi nad oleks pidanud 2080'le andma sama koguse videomälu mis 1080Ti-l ja 2080Ti-le andma 16GB videomälu et õigustada seda kirvest hinda.
mis see mäng asjasse puutub kui RTX on lihtsalt epic fail tehnoloogia tänasel päeval???
3440.1440@ultra@100fps on minumeelest täiesti adekvaatne tulemus ja ükski teine mäng ei paku isegi mitte ligilähedaselt sama ilusat ja detailset graafikat sellise kiiruse juures. rtx ei anna mängule nii ehk naa midagi juurde, vaid on mõeldud lihtsalt nvidia fänboidele eputamiseks (ja samal ajal patja nutmiseks kui kehva fps ikka on). võiks ju proovida ikkagi aru saada, et selle x'nduse päriselt kasutusele võtuga mängudes võib vabalt vähemalt mingi 2-3a oodata, siis ehk on asi arenenud kuskile sinnamaale, et saab rääkida praktilisest ja mõistlikust silmailust.
kui kiirustest rääkida siis muidugi natuke arusaamatu värk, mul jookseb mäng ka ultra seadistusel, kuigi 1080p resoga ja kõigest 1070 kaardil samuti umbes 60fps kandis. kas 2080 on tõesti tervelt niipalju "kõvem" kaart, et lubab põmst terve ühe reso astme võrra kõrgemale tõsta ja thats it, kõigest umbes 4 kordse hinnavahe eest? _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Ega jah suht mõttetu see pc gaming viimasel ajal 300€ konsooliga saad ilusamagi pildi kui mingi 3kilose pc peal ( god of war või rdr2 näiteks võrdluseks )
Ja RTX ei puutugi asja lihtsalt huvipärast proovisin kuidas on
ilma rtx'ta on ju täiesti okei...või 100fps pole siis korralik framerate? _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Ega jah suht mõttetu see pc gaming viimasel ajal 300€ konsooliga saad ilusamagi pildi kui mingi 3kilose pc peal ( god of war või rdr2 näiteks võrdluseks )
Ja RTX ei puutugi asja lihtsalt huvipärast proovisin kuidas on
Palun võta resolutsioonid ka arvesse! RDR2 on jube hea ja ilus - kaugelt! Aga mitte ligilähedanegi sellele, mis exodus - lähedalt!
See mäng on ikka paras komöödia 3440x1440 DX11 @ ultra koos RTX 2080 oli fps vahepeal seal 60 kandis, nüüd koos RTX 2080Ti istub enamus aega seal 100 peal aga RTX ON võib ikka ainult und näha siis on fps ikka aegajalt 50 ja pmst ei kannata mängida
pots4t4j4 kirjutas:
et siis 1080@30fps ja vahel allapoole on perfect aga 3440x1440@60/100fps on mõttetu? okei, su enda väljaütlemistest on küll vähe teine pilt jäänud. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Mõttetu as in konsoolide mängud on actually polished and worth playing vs pc kus 98.3% on garbage copypasta assassin's Creed vol19 battlefield 13 jne, sims 42...
Ja 100fps on muidugi hea ja UW peal actually täitsa hea elamus, lihtsalt ma ei saaks seda mängu ülistada kui seal niipalju kehvasti tehtud asju on.
su võrdlused on kohati lihtsalt veidrad. räägid vahetult järjest resost, fps-ist, hindadest. samal ajal tegelikult pead silmas nii kunstnikutööd kui (eelkõige visuaalset) silutust.
gow ja rdr2 ei ole "konsoolimängud" vaid esimene on first party showcase ja teine on gta with horses. mõlema budget on selgelt 9-kohaline number. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
ma ei saa nendest inimestest aru kes 1080ti pealt läksid selle kaardi peale üle. RTX hullus ajas pea sassi nad oleks pidanud 2080'le andma sama koguse videomälu mis 1080Ti-l ja 2080Ti-le andma 16GB videomälu et õigustada seda kirvest hinda.
Kui GTX 1080 ti olemas on siis ei ole RTX 2080 mingit mõtet. Kui vaja aga kõige kõigemat siis RTX 2080 ti on ainuke mõistlik kaart.
pots4t4j4:
Konsoolil ilusam pilt kui 3k PC'l? Ega ikka ole küll. Kui kord juba 100+ FPS'iga ära harjuda siis väga nadi on 30 fps'iga midagi taguda. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
nojah, mul on minumeelest alla 4gb, tõsi see on fhd reso juures, aga ei oleks osanud arvata, et reso tõstmine nii meeletult videomälu kasutust muudab. samas, vähemalt on siis üks mäng mis reaalselt kasutab ka kõike seda meeletut hulka videomälu, mis kaartide peale topitakse. senimaani on küll tundunud, et 4gb on piisav ükskõik mis mängus ja mitte ainult fhd resol, vaid ka 1440p peal _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
most propably. ma ausalt öeldes olin unustanud, et selline säte seal ka veel on _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
extreme peal viskas kohe alguses 5g peale kasutuse, aga ma öösel kuskil lageda peal ka. makes sense.
fps jäi üle 60 isegi, see su vana 1080Ti veel jõuab midagi isegi pots4t4j4 _________________ ツ
Vaatan, et sa pots4t4j4 kogu aeg vingud kõige üle. Kogu aeg on mingi probleem.
Exodus on uus Crysis ja ei jookse põhjas graafikaga millegi peal.
Praeguseks olen Exodust 3x läbi teinud ja proovinud erinevaid settinguid 1440p peal. Enamuse ajast on Ultra okei aga kohati langeb fps ja ega see kuradi freesync shit shittagi ära ei silu.
Volga ääres neid fanaticuid liigselt tapad siis Duke saab surma seal, proovisin küll neid seal sillal mitte väga tappa aga ikka ei saanud kuidagi nii, et ta ellu jääks, paras fail.
Sai nüüd läbitehtud ja see osa on kordades etem kui eelmised kaks. Siin pole ka neid tulnukaid, mis väga häiris eelmises osas.
Mäppide detailsus ja graafika on uus tase. Ja stoory on ka paeluv. Arvestades kui palju cutscenesid on ja kohti kus lihtsalt kuulad teisi npc-sid rääkimas.
6nnesks teist keelt valides pole seda vene aksenti kah ja mäng on veelgi parem.
Nende järgmine projekt peaks olema korralik 6udukas, sellise graafikaga! _________________ zero
Sai ka läbi tehtud eelviimase raskusastme peal, Hardcore oli vist. Ei ütleks et lihtne oli, pidevalt oli olukordi kus laskemoona oli kokku alla 10'ne ühiku ja juurdetegemiseks polnud materjali. See andis mängule kõvasti jumet juurde ja rohkem kui ühel korral oli rohkem kasu kiiretest jalgadest kui relvadest
Spoiler
Mängu viimane osa oli eriti vinge, Novosibirski ala oli mõnusalt sünge alatooniga ja koletised olid seal ka päris karmid
Tahaks muidugi mängu uuesti läbi teha Ranger Hardcore mode'i peal, kui rohkem stealthi kasutada siis peaks täitsa tehtav olema. Ei ole vaja koguaeg John Wick'i ka mängida
Ma sain mängule hea lõpu ja kõik mu kamraadid jäid ka terveks
Kuna Epic Storel puuduvad achievementid siis mina seda mängu küll praegu ei puutu. Mul on alati vaja lisamotivatsiooni. Teisi see vist ei häiri? _________________ HV - Eesti kõige debiilsem kommuun!!!
Dj-E, ega kui oleks achievementid siis oleks kindlasti rohkem motivatsiooni osasi missioone uuesti teha. Hetkel nagu otsest vajadust pole. _________________ Lehtplastiku painutus, casemod, vesijahutus. Küsi julgelt!
Valmistan sleevitud ja tavalisi ATX kaableid!
Tehtud tööd -->> https://www.facebook.com/SantsCustomDesigns/ ja https://www.instagram.com/santscustoms/
Achievment ma ei teagi kus see BS asub stiimis. K6ige m6ttetum asi eales!
Maitse asi. Achievementid on nagu lisa content mille nimel tuleb vaeva näha. Lisab rohkem mängu aega ja tegevusi. _________________ HV - Eesti kõige debiilsem kommuun!!!
achievement...on see asi kui kui kuskil on kirjas, et palju õnne, sa tapsid 3 vastast 3 kuuliga, sa tegid x missiooni läbi 5 minutiga ja siin on sulle selle eest 7 "virtuaalset kuldmedalit", millega pole absoluutselt mitte midagi peale hakata? njah, kelle jaoks lisamotivatsioon, kelle jaoks kõige mõttetum asi, mis kunagi üldse välja on mõeldud. aga nimetada taolist asja lisa contentiks on minumeelest ikka massive fail. see on umbestäpselt sama palju "lisacontant" kui sõber, kes vaatab kõrvalt kuidas sa mängid ja iga natukese aja tagant nendib mõnda fakti ning karjub juhhuu
ühesõnaga, ei häiri mitte kõige vähemalgi määral, et sellist lollust siin mängus pole kordagi näinud. usun, et see oleks minu arvamust mängust pigem langetanud. sellist lisacontenti võib alati ise välja mõelda ja mängida mängus omi achievemente...ilma nende totakate virtuaalsete kuldmedalite. eriti kui räägime sp mängust. _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
achievement...on see asi kui kui kuskil on kirjas, et palju õnne, sa tapsid 3 vastast 3 kuuliga, sa tegid x missiooni läbi 5 minutiga ja siin on sulle selle eest 7 "virtuaalset kuldmedalit", millega pole absoluutselt mitte midagi peale hakata? njah, kelle jaoks lisamotivatsioon, kelle jaoks kõige mõttetum asi, mis kunagi üldse välja on mõeldud. aga nimetada taolist asja lisa contentiks on minumeelest ikka massive fail. see on umbestäpselt sama palju "lisacontant" kui sõber, kes vaatab kõrvalt kuidas sa mängid ja iga natukese aja tagant nendib mõnda fakti ning karjub juhhuu
ühesõnaga, ei häiri mitte kõige vähemalgi määral, et sellist lollust siin mängus pole kordagi näinud. usun, et see oleks minu arvamust mängust pigem langetanud. sellist lisacontenti võib alati ise välja mõelda ja mängida mängus omi achievemente...ilma nende totakate virtuaalsete kuldmedalite. eriti kui räägime sp mängust.
Lisa contenti all pidasin seda silmas, et mõni achievement viitab äkki sellisele asjale mille peale mängides ise ei tulekski ja sellisel viisil saabki tegevust/contenti kunstlikult juurde tekitada. _________________ HV - Eesti kõige debiilsem kommuun!!!
ühesõnaga, ei häiri mitte kõige vähemalgi määral, et sellist lollust siin mängus pole kordagi näinud. usun, et see oleks minu arvamust mängust pigem langetanud. sellist lisacontenti võib alati ise välja mõelda ja mängida mängus omi achievemente...ilma nende totakate virtuaalsete kuldmedalite. eriti kui räägime sp mängust.
Lisa contenti all pidasin seda silmas, et mõni achievement viitab äkki sellisele asjale mille peale mängides ise ei tulekski ja sellisel viisil saabki tegevust/contenti kunstlikult juurde tekitada.
Just. Leia üles "mis iganes asi". Ma esimese hooga ei leidnud seda, salajast kohta, aga teisel korral tahaks ikka üles leida, teen veel korra.
Kuldmedalitest on absoluutselt savi.
viitab kuidas? achievementi ju enne "kätte" ei saa kui oled mingi asja nö. ära teinud, üles leidnud? kui kuskilt listist saad vaadata, et mis need võimalikud achievementid kõik on ja seal juures on ka reaalselt mingisugused tähendusrikkad kirjeldused siis ehk jah saaks sellest abi olla mingi asja üles otsimisel mängus - kuigi sel juhul ikkagi see content on mängus olemas nii ehk naa, sõltutama sellest, kas seotud on mingi achievement või mitte, lihtsalt siis sa kasutad vihjet selle contenti üles leidmiseks vs. et leiaksid asja ise mängides üles. aga ma ei tea, ise pole väga palju kohanud selliselt üles ehitatud ach süsteeme mängudes vist. või ei ole neile absull tähelepanu pööranud äkki.
üldiselt parem oleks kui sellistlaadi "sala" contentile viitaks mäng ise, oma stooriga, mingite gameplay sisse pandud vihjetega. ja metro minumeelest mingil määral seda ka teeb. samas mingi osa contenti peakski minumeelest jääma puhtalt explore'misega avastamiseks. natuke igav oleks kui iga asja, koha või "saavutuseni" viitaks mingi suur nool _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
3.99 eest saab kuu aega mängida? siis võiks ju tasuta anda juba... _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
See Novosibirski metroo episood mängust on küll täielik saast.
Eelneva mänguga ja võiks öelda, et isegi eelnevate osadega on see küll nii üle pingutatud.
Seda deepi feelingut neis tunnelites pole, lihtsalt mingi arusaamatu elajate paraad.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.