Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Grand Theft Auto: San Andreas märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 117, 118, 119 ... 267, 268, 269  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
toivoku
HV veteran
toivoku

sõnum 28.06.2005 23:23:44 vasta tsitaadiga

argh, yritan ja yritan siin otsida aga yle 100 lehekylje ja yle viskab, millised need kõigeparemad driverid oleks 6600gtle et saaks korralikult pelada? mul nagu viskab välja mängust ja syydistab rivereid ja korra viskas ka blue skriini. peal olid nvidia kodukalt kõige uuemad.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
muff
Kreisi kasutaja
muff

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 28.06.2005 23:30:25 vasta tsitaadiga

toivoku kirjutas:
argh, yritan ja yritan siin otsida aga yle 100 lehekylje ja yle viskab, millised need kõigeparemad driverid oleks 6600gtle et saaks korralikult pelada? mul nagu viskab välja mängust ja syydistab rivereid ja korra viskas ka blue skriini. peal olid nvidia kodukalt kõige uuemad.

hmmmm.. tundub, et meil sama mure... ma täna kaks korda blue screeni näinud juba :/
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
diisel2.0
HV kasutaja
diisel2.0

sõnum 28.06.2005 23:30:39 vasta tsitaadiga

toivoku kirjutas:

71.89 proovi,endal oli ka jama uuematega,viskas sinist icon_neutral.gif
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Kristo.
Kreisi kasutaja

sõnum 28.06.2005 23:31:04 vasta tsitaadiga

toivoku kirjutas:

Mul hetkel 71.89 ja probleeme pole.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
muff
Kreisi kasutaja
muff

sõnum 29.06.2005 00:34:13 vasta tsitaadiga

proovin ka 71.89 ära icon_smile.gif

EDIT : ei mõju.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
toivoku
HV veteran
toivoku

sõnum 29.06.2005 00:59:49 vasta tsitaadiga

viskas blue skriini küll,a ga mitte enam video kohta vaid mingi irql
2III7
HV veteran
2III7

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 29.06.2005 01:40:54 vasta tsitaadiga

Skeptik kirjutas:
kui jääd kasiinole võlgu ja sulle kapid peale saadetakse, siis nende taskutest "kukub" hullult raha kui oled need 4 meest maha nottind thumbs_up.gif
icon_lol.gif lugesin seda ja üritasin võlgu jääda kasiinole, aga võitsin kogemata ruletiga 17 miljonit icon_lol.gif icon_neutral.gif
Kommentaarid: 164 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 147
tagasi üles
Cooler(-10)
Kreisi kasutaja

sõnum 29.06.2005 10:58:59 vasta tsitaadiga

Jätkan seda viimase missiooni teemat, et kui ma oleks sellest majast sealt kuidagi välja pääsend, siis küll, aga ma ei jõudnud ju. Ja pealegi nende NVG-ga ei näinud ju leeke ja sellepärast neid ei kasutandki ja üleüldse, mis loogikaga NVG läbi tossu näitab. NVG on ju sellise põhimõttega, et see võimendab hästi nõrka valgust ja tänu sellele näeb ka igasugu asju pimedas sellega. Oleks nad selle asja nimeks pand SVG (smoke vision gogles) siis oleks neid ehk kasutand ka.

Miskeid tablette pole mulle välja kirjutatud, aga vihaseks sain selle peale et esiteks see neegrite kultuur on absoluutselt vastumeelne mulle ja kui mõned seal veel mäkra ka panevad, siis ajab ikka vihale küll. (Eriti see koht kus sweetiga pidi miskit idlewoodi tagasi vallutama ja see pidevalt auto alla jäi või niisama passis lillade negrudega tõtt, kuni ta lihtsalt tina täis lasti icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif . Selle tegin ise nii läbi, et ajasin ta ise auto alla õrnalt, et ta enam liikuda ei saand ja siis hakkasin ise neid negrusi killima icon_lol.gif )

To toivoku: See viitab sellele, et miski driver on konkreetselt peetis. Seal peaks ka olema selle driveri nimi ka kus konflikt tekkis. Kui sul on näiteks dlink-510 wifi kaart sees orig. driveritega, siis soovitaks hoopis realteki drivereid kasutada.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 5
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 29.06.2005 11:05:10 vasta tsitaadiga

Soovitan thea Firefighter missiooni level 12ni, siis oled tulekindel ja jooksed lihtsalt majast välja
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
t-force
Kreisi kasutaja

sõnum 29.06.2005 11:13:05 vasta tsitaadiga

See suur lennuk seeal lennujaamas,kuidas sinna sisse saama peaks kui saab yldse?
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 22
tagasi üles
L7
HV kasutaja

sõnum 29.06.2005 11:16:36 vasta tsitaadiga

t-force kirjutas:
See suur lennuk seeal lennujaamas,kuidas sinna sisse saama peaks kui saab yldse?

Las Venturase lennujaama angaaris? Sellele läheb eraldi trepp ukse juurde

Cooler(-10), ma ei saa aru mida sa hädaldad, minul olid terve see aeg NVG peas ja polnud mingit probleemi majas ringi liikumisega (va see, et FPS langeb suitsu ja leekide vahel)
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
2III7
HV veteran
2III7

sõnum 29.06.2005 12:14:52 vasta tsitaadiga

kas keegi võiks anda selle lingi kus olid gta autod võrreldud päris maailma omadega?
tagasi üles
jules
HV veteran
jules

sõnum 29.06.2005 13:05:55 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Miskeid tablette pole mulle välja kirjutatud, aga vihaseks sain selle peale et esiteks see neegrite kultuur on absoluutselt vastumeelne mulle ja kui mõned seal veel mäkra ka panevad, siis ajab ikka vihale küll. (Eriti see koht kus sweetiga pidi miskit idlewoodi tagasi vallutama ja see pidevalt auto alla jäi või niisama passis lillade negrudega tõtt, kuni ta lihtsalt tina täis lasti . Selle tegin ise nii läbi, et ajasin ta ise auto alla õrnalt, et ta enam liikuda ei saand ja siis hakkasin ise neid negrusi killima )

Kui sulle neegrikultuur ei meeldi, siis ära mängi ja lõpeta vingumine. Ja kuidas on Sweeti sitt AI seotud neegritega? Ise ka ei ole mingi räpifänn, aga see mäng on äärmiselt hea stooriga ja kõik sobib.
Kommentaarid: 86 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 73
tagasi üles
aise
HV Guru
aise

sõnum 29.06.2005 13:21:50 vasta tsitaadiga

see sweet jah oli rohkem jalus kui abiks, ka minul jäi ta mitu korda auto alla ja siis passis niisama kuidas tina lendab icon_biggrin.gif

sama asi on nende gangi liikmetega keda saab värvata, koperdavad jalus, enamus neist sureb enda kuulide läbi icon_lol.gif
Kommentaarid: 189 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
lehm
HV veteran
lehm

sõnum 29.06.2005 13:23:03 vasta tsitaadiga

aise kirjutas:
see sweet jah oli rohkem jalus kui abiks, ka minul jäi ta mitu korda auto alla ja siis passis niisama kuidas tina lendab icon_biggrin.gif

sama asi on nende gangi liikmetega keda saab värvata, koperdavad jalus, enamus neist sureb enda kuulide läbi icon_lol.gif

alguses pole mõtet üldse neid kaasa võtta kuhugi. saab üksinda ka hakkama thumbs_up.gif
Kommentaarid: 117 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 110
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 29.06.2005 13:24:09 vasta tsitaadiga

aise kirjutas:

Nii on, paar korda võtsin 4-5 meest kaasa territooriumi vallutama, kuid need korrad lõppesid enamasti hukkumisega...
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Karr000
HV veteran

sõnum 29.06.2005 13:49:31 vasta tsitaadiga

need trammijuhid san fierros on eriti nahhaalsed icon_lol.gif
Hakkan mina just vasakpööret tegema, kui tramm sõidab mulle küljepealt sisse ja juhtus see:
http://www.zone.ee/kikifull/GTASA_trams.wmv
Loomulikult lükkas see kuramuse tramm mind ka vastu ühte õnnetut taksojuhti, kes mind muidugi rammima hakkas ning rammis mind ka vastu ühte armsat politseinikuonu autot. Seda nägid ka kaks mootorratturnik-politseid ning kõik kolmekesi hakkasid nad mind laskma, kui ma autost välja jooksin. Mul aga olid just eelmise missiooniga elud peaaegu otsa saanud ning ühest kuulist piisas... Ning kuna ma tahan teha mängu läbi ilma ühegi "wasted" või "busted" või "mission failed" kirjata, pidin ma eriti pika ja rämeda missiooni uuesti tegema, kõike tänu ühele kallile trammionule.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 88
tagasi üles
toivoku
HV veteran
toivoku

sõnum 29.06.2005 13:51:56 vasta tsitaadiga

kas ei saatrammi kuidagi ära virutada? niikua kui mina jäitasin neid siis nad kordagi seisma ei jäänd ja järgi josota kah ei jaksanud, ehitan mingi raskelt suure blokeeringu ette? icon_biggrin.gif
2III7
HV veteran
2III7

sõnum 29.06.2005 13:54:46 vasta tsitaadiga

trammid on scriptitud ja liiguvad kogu aeg ühte rada pidi ja ei peatu/ega saa peatada neid kunagi!
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 29.06.2005 14:15:52 vasta tsitaadiga

L7 kirjutas:
~98% tehtud, 4 asja veel puudu. Üks nendest on Dirt Track Las Venturase staadionil aga ülejäänud kolme ma küll välja mõelda ei oska icon_confused.gif

Stats

Ehk kegi oskab soovitada, mis puudu võiks olla icon_rolleyes.gif

pole jagu saanud veel ? 100%? Mul sama seis praegu, 1 asi puudu
tagasi üles
toivoku
HV veteran
toivoku

sõnum 29.06.2005 14:17:06 vasta tsitaadiga

argh, nüüd viskab pidevalt mängust välja ja kysib et kas send error report, kuhu vadata? syydistab nagu mingit faili temp kataloogis, aga temp kataloog mul tyhjaks tõstetud :S.
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 29.06.2005 14:23:28 vasta tsitaadiga

ma tean, et see on suht alguses, aga mulle käib ilgelt see tantsimise missioon pinda...nii krdi kiirelt peab seal neid nuppe vajutama ja eriti hea on ikka see, et kui arvuti on algeline, siis vahepeal tulevad need nn. tühjad kohad, kus arvuti hakkab jõnksutama icon_confused.gif
olen maksimum ~1500 punksti saanud, aga siis läks mul ka tantsimine päris hästi...aga 1000 punni on vel vaja kuskilt välja võluda icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
korndog412
HV veteran
korndog412

sõnum 29.06.2005 14:32:35 vasta tsitaadiga

Djomka kirjutas:
ma tean, et see on suht alguses, aga mulle käib ilgelt see tantsimise missioon pinda...nii krdi kiirelt peab seal neid nuppe vajutama ja eriti hea on ikka see, et kui arvuti on algeline, siis vahepeal tulevad need nn. tühjad kohad, kus arvuti hakkab jõnksutama icon_confused.gif
olen maksimum ~1500 punksti saanud, aga siis läks mul ka tantsimine päris hästi...aga 1000 punni on vel vaja kuskilt välja võluda icon_rolleyes.gif

MIs sa siin sellest räägid, mine ürita veel, ikka veel thumbs_up.gif icon_wink.gif
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 99
tagasi üles
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 29.06.2005 14:56:32 vasta tsitaadiga

ma olen seda nii palju üritanud, aga noh, eks peab ikka veel jah...nõme on veel see, et saab ainult max. 2 korda proovida ja siis peab jälle tükk aega ootama, et kell 22.00 saaks
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 29.06.2005 15:01:31 vasta tsitaadiga

Djomka kirjutas:
ma olen seda nii palju üritanud, aga noh, eks peab ikka veel jah...nõme on veel see, et saab ainult max. 2 korda proovida ja siis peab jälle tükk aega ootama, et kell 22.00 saaks

seivid paar korda ?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Grand Theft Auto: San Andreas mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 117, 118, 119 ... 267, 268, 269  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.