Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Youtube üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 109, 110, 111
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Janis
HV Guru

sõnum 21.11.2025 13:05:32 vasta tsitaadiga

Täna oli naisega jutuajamine kodus seoses sellega kuidas robotid hakkavad mingisuguseid lihttöid asendama. Nüüd on reels täis mingeid videosid kus robotid mingite pinkide taga miskit liigutavad

Selline näiteks: https://www.facebook.com/share/r/17Rb5scKzx/?mibextid=wwXIfr
Kommentaarid: 206 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 5 :: 172
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
perenoel
Kreisi kasutaja
perenoel

sõnum 21.11.2025 13:09:38 vasta tsitaadiga

napoleon, Jah, teine pool hakkas seda arutama. Aga mis vahet seal on? Tema võib Tenerife teemat 24/7 hallata, ega see siis tema kõnepartneritele kuidagi mõjuma ei peaks. Pealkuulamine kusagil võrgus on muidugi ebareaalne. Minu meelest eksisteerib kaks võimalust: 1. Google registreeris kõne ja kohe sellele järgnevalt tuttava huvisuuna (või siis nokkis ta arvutit juba kõne ajalgi) 2. Mingisugune äpp kas minu või tema telefonis kuulab pealt ja saadab märksõnu kuhugi.
Janis
HV Guru

sõnum 21.11.2025 13:10:44 vasta tsitaadiga

See on see google services app ju
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 21.11.2025 13:23:42 vasta tsitaadiga

perenoel kirjutas:
napoleon, Jah, teine pool hakkas seda arutama. Aga mis vahet seal on? Tema võib Tenerife teemat 24/7 hallata, ega see siis tema kõnepartneritele kuidagi mõjuma ei peaks. Pealkuulamine kusagil võrgus on muidugi ebareaalne. Minu meelest eksisteerib kaks võimalust: 1. Google registreeris kõne ja kohe sellele järgnevalt tuttava huvisuuna (või siis nokkis ta arvutit juba kõne ajalgi) 2. Mingisugune äpp kas minu või tema telefonis kuulab pealt ja saadab märksõnu kuhugi.

Google võis seda ilma kõneta ka teada, et tuttavad olete ja vahel koos üht-teist ette võtate ning seega otsustada ka sind spämmima hakata.
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
bugbrake
HV kasutaja

sõnum 21.11.2025 13:49:07 vasta tsitaadiga

.... Jumal tänatud, et te kaks näiteks hügieen sidemetest ei rääkinud ja kogu asi piirdus ainult Tenerife reisiga - kui nüüd natukene sarkastilise olla.
See läheb vandenõu teooria alla, minu arvates. Juhuslik kokkusattumus. Ma pole ise täheldanud veel seda enda puhul, et peale rääkimist telefoni teel saan ka sama teemalist teklaami.

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 21.11.2025 13:52:19 vasta tsitaadiga

Rääkinud täiesti lambist anu saagimist ja piimavannist. 10min pärast pakub youtube anut piimavannis icon_lol.gif
Mitte telefonis vaid niisama.
Ju uhuud tõesti

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Janis
HV Guru

sõnum 21.11.2025 13:54:03 vasta tsitaadiga

Ma peaks lotot mängima hakkama kui nii hästi ikka kokkusattumustega veab thumbs_up.gif
tagasi üles
perenoel
Kreisi kasutaja
perenoel

sõnum 21.11.2025 14:36:01 vasta tsitaadiga

Mul on täiesti ükskõik, kui keegi antud probleemi enda jaoks denialiga lahendab. Aga selge kui ükskordüks on see, et Google reklaamitellija ei maksa selle eest, et reklaami näidatakse juhuslikult kama kaks kellele. See jutt on absurd.
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 21.11.2025 15:12:27 vasta tsitaadiga

Mulle tuleb küll näiteks optibeti ja titemähkmete reklaame. Pole kasiinos kunagi mänginud ega kasiinost isegi kellegagi rääkinud. Titte ka pole ning nendest pole ka kellegagi rääkinud.... või kui siis möödaminnes mingis hoopis muus kontekstis.
tagasi üles
mina634
Kreisi kasutaja
mina634

sõnum 21.11.2025 15:16:42 vasta tsitaadiga

ostad mähkmed ja saad tite pealekauba.. icon_lol.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
perenoel
Kreisi kasutaja
perenoel

sõnum 21.11.2025 15:23:42 vasta tsitaadiga

Seal on küsimus ka selles, missugune on reklaamitellija strateegia. Laiatarbekauba tootja võibki vahel tellida reklaami sihtgruppi eriti piiritlemata. Või on need piirid suhteliselt avarad. Mähkete osas ilmselt ta loodab, et vanuse järgi võid hakata kohe-kohe lapsevanemaks saama. Ja siis on ta sulle brändid juba selgeks õpetanud. Aga Tenerife reise, nagu ma aru saan, ei ole ju kellelegi muule pakutud?
bugbrake
HV kasutaja

sõnum 21.11.2025 15:29:07 vasta tsitaadiga

Tenerife reisi (TUi reisibüroo poolt) reklaame olen küll näinud eusa_think.gif
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 21.11.2025 15:36:58 vasta tsitaadiga

Võib-olla on mulle ka pakutud. Mul enamasti on võime reklaame mitte näha isegi kui neid tehnilises mõttes näen. Blokeerijat kasutan ka. Ehk suht väike osa on see, mis üldse teadvuseni jõuab.
tagasi üles
BA79
Kreisi kasutaja

sõnum 21.11.2025 17:36:38 vasta tsitaadiga

icon_biggrin.gif Ma näen YT reklaami rohkem selle järgi, mida YT-s vaatan ja Google kontosse sisselogituna Googlestotsin või kuskil lehel käin. Mu iPhone'l ei ole mobiilset netti sees. Vahest koduses võrgus käin Whatsappi uuendamas ja seadmeid linkimas (Whatsappi loll kiiks, et alati kui tuleb desktop äpi uuendus, viskab kõik lingitud seadmed välja ja peab linkimise protseduuri uuesti kordama) ja mulle tundub siis, et pealt kuulatakse rohkem neid kellel on mobiilne net sees. Ehk siis mikker varjatult aktiivne ja see edastab kõik kõike üle neti "Sinna kuhu vaja". Kuna telefon mul 2G peal siis ei usu, et suurt andmepüüki sellise andmesidekiirusega teha saab.
Sisselogitult päris seinast seina reklaame ei näe, aga nojah täitsa kopp ees tegelikult, et mulle näidatakse elektriautode reklaami, alates Skodast kuni BMW-ni. No ei ole ma isegi elektrilist Škodat võimeline ostma kui tahaks (Olen el. sõidukite vastane). MUlle näib küll, et reklaamivalikuga pannakse kõvasti mööda, aga võib-olla tehakse valik ka selle põhjal mida antud video teised kasutajad vaatavad (Ehk kui vaatan nt mingit konkreetset märulit siis näidatakse neid reklaame mida selle märulifilmi teised vaatajad veebist otsinud on või mis lehel käinud). Ei ole ma ka näiteks sobiv kandidaat erivägedesse, aga YT Kaitseväe reklaam kutsub... YT näitab suhteliselt valimatult ka riigiametite poolt tellitud reklaami. Kõige huvitavam ongi see, et enne valimisi hakkab järjest tulema ja siis vahet pole mis sihtgrupis YT vaataja on, näidatakse kõigile söögi alla ja söögi peale.
Palju näen Zalando (kiirmoe müügikanal) reklaami, no aga ei kutsu ostma. iInu arvates on 90% reklaamist tegelikult mahavisatud raha reklaami tellija poolt. Isegi, kui YT saab näitamise eest linnukese kirja ja saab tasu, siis reklaami tellija pruugi reklaamile tehtud kulutusi tagasi teenida, sest praegu on kaubanduses suht vaikelu ja inimesed niipalju ei tarbi ega emotsioonoste tee, kui varem.

perenoel, Mähkmereklaamidest: Vanuse järgi peaks mul tegelikult juba äkki 2 last miinimum olema aga mida pole seda pole. Pigem äkki see loeb, kui peres on lapsed kes oma YT sisu vaatavad või Google mingi muu kanali järgi (Lapsed veebis mängivad, külastavad lastele mõeldud lehti) analüütikas arvesse võtab. Ehk siis kelllel on kasvõi üks laps, saab eeldada, et äkki tuleb lisa. Aga minu profiili (vallaline neljakümnedate teises pooles, lasteta) järgi peaks tegelikult näidatama reklaami, et näha on, sul tuleb varsti keskeakriis, osta omale parem Porsche! ("Tõlkes kaduma läinud" filmis Charlotte poolt Bob'le visatud repliik, sul on keskeakriis, kas sa oma esimese Porsche oled ostnud?) icon_biggrin.gif

viimati muutis BA79 21.11.2025 17:47:17, muudetud 3 korda
tagasi üles
Janis
HV Guru

sõnum 21.11.2025 17:39:59 vasta tsitaadiga

Ega siis kõik ka pole suunatud reklaam, mõnda asja peabki kõigile kuulutama
tagasi üles
Longero
HV veteran

sõnum 21.11.2025 20:51:41 vasta tsitaadiga

BA79 kirjutas:
Aga minu profiili (vallaline neljakümnedate teises pooles, lasteta) järgi peaks tegelikult näidatama reklaami, et näha on, sul tuleb varsti keskeakriis, osta omale parem Porsche! ("Tõlkes kaduma läinud" filmis Charlotte poolt Bob'le visatud repliik, sul on keskeakriis, kas sa oma esimese Porsche oled ostnud?) icon_biggrin.gif

Ahh, mis jamad selle Porsche ostuga. Kuskil foorumis oli hea kild: "Keskealine mees hobide pealt kokku ei hoia! (ütles üks tuttav mu heale sõbrale, kui viimane oli endale T150 traktori soetanud)" icon_lol.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
BA79
Kreisi kasutaja

sõnum 21.11.2025 21:51:46 vasta tsitaadiga

Longero, icon_biggrin.gif Tean seda, et mõni trakats või põllutöömasin maksab rohkem kui Ferrari. Ehk siis sõltub sellest, kummast otsast vaadata, kes tegelikult rikkamad on, kas sportautoga linnavurled või traktori/kombainiga maakad. icon_wink.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Youtube üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 109, 110, 111
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.