... vaatasin seda eesti sc finaali videot, üsna nutune kommentaator, aga noh, meil on see kultuur toores ka veel... _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Sellega on muidu nii, et inimesed on praegu juba väga harjunud vaatama elukutselisi kommentaatoreid või suure eelarvega evente,
et kui eestis lani teha(ma kuute lanni castinud) siis chat on parajalt toksiline ja visatakse linke LCSi mängudele.
Mul lähiajal veel mingeid mõtteid ja projekte mis ka üldisemal tasemel peaks eesti castereid aitama, vbla sügisel saab juba jagada ja pikemalt rääkida.
Sel juhul ma siis vähemalt kasutan võimalust ja annan teada, mis mulle kõrva hakkas ja sellise mulje tekitas:
1. Eesti keelne terminoloogia - putukrass, prussakad jne - need toovad kohe muige näole, peale seda kui esimene segadus on üle läinud
2. Ebakindel sõnade/väljendite valik olukordade kirjeldamisel, mis jätab mulje, et kommentaator pole ise ka kindel ,mis seisus mäng on. Siin on oluline ka see,et kommenteerimise ajal ei toimunud pidevat worker count/army value skanneerimist, mis annaks väga selge ülevaate sellest, millise tulemusega äsja lõppenud lahing siis tegelikult oli.
3. Production tab peaks olema muul ajal lahti ,et oleks näha, millega tüübid tegelevad ja selle pealt saab ka täpsemaid ennustusi anda selle kohta, mis täpselt sünnib ning teades hetke trende /ma eeldan, et vaatad reppe palju jne/ saab sinna kõrvale pakkuda ennustusi selle kohta, mis juhtuma võiks hakata
... ma muidugi ei tea sinu publikut ja on täiesti võimalik, et vaadates mingi husky ja taoliste kommentaare, kes räägivad palju hetke metast ning teavad enamasti kommenteeritavate ajalugu päris hästi , on see ootus vb liiga kõrge. Ehk eesti publik hindabki just sellist lähenemist asjale.
Selge on ka see, et need mehed ongi elukutselised kommentaatorid, keda ma enamasti jälgin ning ilmselt nendega kõrvutamine veel hetkel on ülekohtune. Vaatamise seisukohast vähemalt ei olnudj igav seda teha ning imelikku vaikust ka mitte. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Thnks tagasiside eest! Jah su kriitika on suht täpne ja õigustatud. Ma muidu küll olen kuute lani eelnevalt castinud, aga eks ma alles otsi oma nö stiili veel. Mõndasi asju ma oskaks ehk isegi juba praegu paremini teha, aga see on kahe otsaga asi. Ma ise mängin top8 diamondis ja BO järgi ei taha mängu kulgu ära rikkuda.
A mul hea meel igatahes, et vaatasid.
Kui on huvi siis CS:GO mänge on samuti minu kanalilt leida. Need veidi teist iseloomu ja kahekesti kommenteerima ka.
Paljud kes on ise stari mänginud, neile kipub see eesti keelne terminoloogia ja lihtsustamine pigem mitte väga meeldima.
Ma ise sellele finaalile natuke teadlikult lähenesin nii, sest minuteada neid eestikeelseid starivideosi väga ei ole ja mõtlesin endamisi
et üks vbla natuke lihtsustatud võtmes stream/video aitaks vaatajaskonda juurde tuua, sest SC2te mobadega võrreldes väga palju ei mängida.
Noh, ma kunagi mängisin sc1 natuke - ca paarsada juhendatud mängu õppimise eesmärgil - aga sc2 mängimisest olen senini suht hoidunud. Nüüd hakkab vaikselt huvi tekkima ja tasapisi tutvun ning vaatan reppe... _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
lighT, prussakas on lihtsalt täielik moodkill _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Võibolla natuke pealesurutud küsimus aga.
Ega keegi teist ei tahaks sc2 eesti veebilehte vedada.nagu näha väike huvi on ja eestikeelse kommuuniga mis on ühte kohta paigutatud saaks suurendada huvi uutele nägudele.
See aitaks kaasa lanide ja väikeste võistluste korraldamisele kõvasti kaasa. Tooks sc tagasi eesti e sporti.
Võibolla natuke pealesurutud küsimus aga.
Ega keegi teist ei tahaks sc2 eesti veebilehte vedada.nagu näha väike huvi on ja eestikeelse kommuuniga mis on ühte kohta paigutatud saaks suurendada huvi uutele nägudele.
See aitaks kaasa lanide ja väikeste võistluste korraldamisele kõvasti kaasa. Tooks sc tagasi eesti e sporti.
starcraft.ee oli vahepeal, aga see suri ära populaarsuse puudumise tõttu, kuigi adminid olid supersõbralikud ja tegelesid lehega. Seal oli isegi oma turnaprogramm kirjutatud, kus iganädal turna toimus. Eesti SC2 lanid on ühed parimad, kus käinud olen
Jah
Tahaks ise hakata vedama, vb saaks isegi selle sama domeeni mis oleks super.
Turna pm oleks väga hea utsitaks mängijaid natukene rohkem teiste eestlastega mängima ja vb isegi twitchi streame tegema.
Populaarsuse puudumine, on jah mure saaks natukengi tagant utsitada ja mõne MOBA venna SC tuua oleks juba suur pluss.
Aga vast äkki leiab siit foorumist mõne mõtte kaaslase kes viitsiks minuga natukene arutada kuidas ja missugune peaks olema eesti sc komuun.
Jah
Tahaks ise hakata vedama, vb saaks isegi selle sama domeeni mis oleks super.
Turna pm oleks väga hea utsitaks mängijaid natukene rohkem teiste eestlastega mängima ja vb isegi twitchi streame tegema.
Populaarsuse puudumine, on jah mure saaks natukengi tagant utsitada ja mõne MOBA venna SC tuua oleks juba suur pluss.
Aga vast äkki leiab siit foorumist mõne mõtte kaaslase kes viitsiks minuga natukene arutada kuidas ja missugune peaks olema eesti sc komuun.
LotV economy muudatused tunduvad üsna huvitavad. 12 worker start, mineral saturation on 16 workeri asemel nüüd 12.
6pool surnud build LotV'is igaveseks RIP.
Praegune oldschool mappool mis nüüd on lives on üsna kõva muidu. Mulle väga meeldib, ja cheesida saab oh kui palju.
Keegi veel mängib ? Ma pole vast 2 aastat mängu puutunud, aga tekkis mingi isu jälle. Samas 1on1 ladderit väga ei tõmba. Mingit bronze/silver noobi pole kes 2on2 viitsiks ? üksi on meh.
Täna õhtul avastasin, et pole näha hiire kursorit Starcraft 2 mängus. St kui hiirt liigutan siis muutuvad ikoonid aktiivseks aga kursori noolt ennast ei näe. Samas väljaspool mängu on näha kursori nool. Panin mängu kinni ja tagasi, tegin arvutile restardi, ei midagi. Mis kuradi jama seda võib põhjustada?
If you have a disappearing mouse, can you please check and see if you are using a custom DPI Setting? If you are using anything other than 100%, can you please try to switch to 100%, and see if that resolves your issue?
saab n2ha kas google esimene vaste toimib. _________________ life is a bitch with 12inch strapon
Polnud kaua ühtegi strateegiat mänginud ning sai Wings of Liberty soetatud ja kampaania läbi tehtud. Täitsa meeldis, võib-olla proovib multiplayerit ka mingi hetk.
Umbes nädal tagas oli vähemalt osades võtmepoodides Wings of Liberty+Heart of Swarm 19€ kopikatega.
vb rumal küsimus,aga kui mul wings of liberty blizzardist ostetud ja alla laetud,kas saan siis heart of the swarm karbiversiooni peale lasta _________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus
Windows 10 ja nVidia hetkel ei toimi Starcraft 2'ga _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Varem oli siin juttu uuest eesti starcrafti sitest. Midagi säärast mis meil 2010 olemas oli, aga natuke funktsionaalsem.
Kahe kuu jooksul võib betaversiooni oodata, hoian huvilisi siin kursis.
EDIT:
Täna õhtul, 21 jaanuar siis, streamin SC2-te. 1 follower 250st puudu! www.twitch.tv/soits
Kas keegi siin foorumist igapäevaselt (regulaarselt) mängib ka ?
Kui keegi tahab ko-opereeruda siis Rolfvector#2441
Tahaks öelda, et suhteliselt tihti üritan sc2'e redelit mööda ronida, kuid tihtipeale lihtsalt seda ei juhtu.
Hetkel Plantinum liiga, chipse#2492
Eriti praegu on kuidagi selline madal piir sc2'e vastu, enamus tuntumaid tüüpe ei tegele nii palju streamimisega, et tõstaks uuesti huvi. _________________
31. juulist kuni 2.augustini toimub Eesti suurim võrgupidu TTÜ e-Sport 2015 Suvi
Lõpuks oleme lanile tagasi saanud starcrafti!
- Toimumiskohaks TTÜ tudengimaja.
- Turniiri täpsemad reeglid siit.
- Pilet lanile on eelmüügist 5 eurot, ning selle 5e euro eest ei saa sa võistelda mitte ainult starcraftis, vaid veel 5es mängus.(teiste mängude kohta info TTÜ E-Spordi koduleküljel
- Võrgupidu on BYOC ülesehitusega, et kohale pead tulema oma arvutiga.
- Turniiri ülesehitus on paindlik - pärast esimest paari kaotust ei ole veel kellegi jaoks turniir läbi.
- Map poolis on vanakooli hõngu, soovitan kõigil mäng battle.neti libraryst üless otsida, ning tulla vanu aegu meenutama!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.