jõhker,et paljud mängutootjad ikka petavad oma kliente nende tasuliste DLCde ning esmalt pooliku mängu eest nõudes täis hinda.
aga see on täiesti õigustatud kui vaadata siinse foorumi rahva arusaama kohati. Ehk siis nii peabki olema ja keegi ei peta kedagi.
Kusagilt kõlakas liigub et mäng ei müünud piixugi... loodetavasti saavad raisad sellise mõnusa kahjumi sellest pasast mis kokku keetsid ja ehk võtavad õppust. Või siis teinekord lõikavad mängu veel rohkem osadeks ehk siis "episode content" vms. Vähemalt Ubishit pidi seda teed minema kuna arvab, et see aitab neid hädast välja... mitte see et laus paska toodavad ja pole ka ime et äri ei lähe _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
tea või siis "vingusin" liiga hoogsalt sellest juba varakult et mängust on enamus asju välja lõigatud kuna juba enne mängu välja laske päeva oli vääääääääga pikk DLC list väljas + osad häxxorid ehk siis tava kodanikud kogemata avasid osad dlc'd ja panid ülesse ka listi asjadest mis juba mängu plaadil olemas oli.
PC osapooles tundus enamustele õiglane et nii peabki, nad ei jõudnud valmis ja siis lasevad, väga head devvid teevad sedasi, asja hiljem välja sümboolse tasu eest.
Aga savi... las vajub see pask ajaloo prügikasti ja loodetavasti väga paljud firmad ei lähe seda dlc lüpsimasina teed. muidu varste polegi midagi asjaliku vahelduseks konsooli/pc'ga taguda. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Kusagilt kõlakas liigub et mäng ei müünud piixugi... loodetavasti saavad raisad sellise mõnusa kahjumi sellest pasast mis kokku keetsid ja ehk võtavad õppust.
Kahjuks ei vasta need kõlakad tõele. Mäng müüb päris korralikult.
Kui kõik need DLC'd kokku võtta ja plaadile lükata, saaks varsti päris arvestatava mängu kokku. Minu jaoks jäi kuidagi väga väheks sellest ~8 mängutunnist. Kui just rahakott puuga seljas ei kasva siis selle raha eest ootaks kauemaks mängurõõmu. Hetkel taon vaikselt RDR'i, stats näitab 24 mängutundi ja 50%.
Kui graafika ja gameplay välja arvata, siis oli tegu ikka paraja plögaga. Sisu polnud ju ollagi ja imho ainult üks missioon oli huvitav, see hotelli õhku laskmine, muu oli üksluine - sõida kohale ja lase.
Kurat, miks see mäng nii lühike olema peab. Mafia I mängisin tunduvalt kauem ning ootasin teist osa kaua. Ent mängida saab seda vähe, selleks võtangi aeglaselt.
Plögaks seda mängu nimetada ei saa, aga ootused olid kõrgemad.
Väga nõme turunduspoliitika, et laseme lihtsalt mängumootori koos mingi algelise sisuga välja ja siis ülejäänud 85% küsime uuesti raha. Kõik see teema oleks pidanud kohe seal olemas olema... _________________ Vajate abi auto müümisel? KES TA ON? / YT: JJ's Automotive
Sai ka lõpuks mäng soetatud ja läbi tehtud - IMO hindeks 3/5.
Eriti kurb on, kui palju potentsiaali on arendaja kasutamata jätnud
Õhustik on hea, story'i polnud ka viga (kuigi paras klizee), "madinat" oli ka... aga krt. missioonide vahepeal pole midagi suurt linnas teha + mängu kulg on liialt lineaarne
Oleks võinud olla (korralikud) side-quest'id (stiilis "tööta ennast ise üles"). Momendil jäi peategelasest suhteliselt "äpu" mulje... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
1500/1500 käes.
Story oli suht enamvähem,mõned bugid esinesid mängu jooksul.Nt Joe köögis kukkusin mingi nipiga alla nii,et Vito jäi igavesti hõljuma.
Dlc d polnud küll oma raha väärt.
"Jimmys Vandetta" DLC on kõige saastam DLC mida ma mänginud olen. Alates ilma cutscene'ta missioonidest kuni debiilsete grind achievementideni.
1000 miili on mul siiamaani puudu ja kuigi oleks võimalik poe akna glitchiga ära teha siis mul on kahju xboxi niisama seisma jätta 20-30 tunniks hädise 10g pärast.
Ehee, nii on tõepoolest. Ent siiski pole justkui kuulnud, et keegi oleks kodus homebrew Mafia II free ride/free ride extreme valmistanud .
Mida ma öelda tahtsin on see, et ühelgi vanilla versioonil ei ole algselt free ride-i juures.
suht nõme värk lõpust ei saand ka üldse aru mis mõttes see joe ei kuulunud selle alla ta tapeti ära ?
Nii et kui free ridet tahan pean mingi misiooni laadima ja siis ?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.