Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
phoenix
HV kasutaja

|
31.10.2004 22:48:36
|
|
|
No_Limit kirjutas: |
Seda just Noname mainida tahabgi, et ikka 60kg seljas just ringi ei hüppa! |
Minu point - keegi ei lähe 60kg kaaluva seljakoti jms lahingusse. Siis ikka ainult hädalvajalik kaasa ning hüpped (mitte küll 2 m kõrgused) on täiesti sooritatavad.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
31.10.2004 23:00:00
|
|
|
nojah, eks ta ei saagi tegelikult midagi väga vaimustavat olla, kui 2015 lagunes peale moh:aa tegemist täielikult... selle firma nõrgem pool ju selle üllitise autor
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
No_Limit
HV veteran

|
31.10.2004 23:13:54
|
|
|
phoenix kirjutas: |
Seda just Noname mainida tahabgi, et ikka 60kg seljas just ringi ei hüppa! |
Minu point - keegi ei lähe 60kg kaaluva seljakoti jms lahingusse. Siis ikka ainult hädalvajalik kaasa ning hüpped (mitte küll 2 m kõrgused) on täiesti sooritatavad. |
Asi ei ole seljakotis vaid varustuses. Oled sa kunagi relva hoidnud mees? Kui ikka tühimassil olev 12,5kg sniper rifel on pikki õlga ja sihid, siis ikka käed hakkavad natukese aja tagant värisema. Kurat nagu hoiaks telliskive väljasirutatud käega.
_________________ Ave, Caesar, morituri te salutant |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
phoenix
HV kasutaja

|
31.10.2004 23:19:21
|
|
|
Asi ei ole seljakotis vaid varustuses. Oled sa kunagi relva hoidnud mees? Kui ikka tühimassil olev 12,5kg sniper rifel on pikki õlga ja sihid, siis ikka käed hakkavad natukese aja tagant värisema. Kurat nagu hoiaks telliskive väljasirutatud käega. |
Olen relva käes hoidnud, ei näinud hüppamisel mingisugust takistust.
|
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
No_Limit
HV veteran

|
31.10.2004 23:36:53
|
|
|
+4 granaati, 200 lisakuuli, tossupomm, nuga, kiiver, kuulivest, ja muu pudipadi.
Need asjad on nagu meeles mis MP's kaasas olid meestel.
_________________ Ave, Caesar, morituri te salutant |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
phoenix
HV kasutaja

|
31.10.2004 23:59:30
|
|
|
Võta nüüd asja loogiliselt: kui nad suudavad mängus kogu oma tavaariga ringi joosta, siis miks ei võiks nad kasvõi 30 cm kõrgusi hüppeid sooritada? Tegemist on ikkagi täies treenituses sõduritega.
[/hüppamisejutt]
Edit: Keeran rõhutatava koha boldi. Ma pole midagi saltodest ja maailmarekordeid ületavatest hüpetest rääkinudki...
viimati muutis phoenix 01.11.2004 08:05:35, muudetud 2 korda |
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Djomka
Kreisi kasutaja
|
01.11.2004 00:13:21
|
|
|
sul on ikkagi õppused seljataga, kus sa treenid ennast, mitte ei lähe esimest päeva joostes kohe lahingusse
kui piisav trenn on taga, suudab küll sellise raskusega selja peal hüpata, aga see ei tähenda, et sa võid sinna hüppama jäädagi
kõik inimesed väsivad
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
01.11.2004 01:12:24
|
|
|
Asi ei ole seljakotis vaid varustuses. Oled sa kunagi relva hoidnud mees? Kui ikka tühimassil olev 12,5kg sniper rifel on pikki õlga ja sihid, siis ikka käed hakkavad natukese aja tagant värisema. Kurat nagu hoiaks telliskive väljasirutatud käega. |
Olen relva käes hoidnud, ei näinud hüppamisel mingisugust takistust. |
ok, võta relv kätte, mine keset päriselt toimuvat lahingutsooni ja hüppa. usu mind, sa ei julgeks
See mänge ei ole mingi quakena mõeldud, seal ei peagi hüppama, eesmärk on võimalikult hästi varjuda ja teisi mehi nottida.
Mine proovi carl gustaviga lahingualas saltosid hüpata nagu quakes.
Lihtsalt sedalaadi mänge on vähe, kõik ut ja quakega harjunud et ei oska rohkem simu laadsetes midagi peale hakata...
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
01.11.2004 09:13:00
|
|
|
... hüppamise kohta ütles ju phoenix, väga tabavalt ära:
tsitaat: |
MP demost silma hakanud hüppamise puudumine kummitab siingi, igast põlvekõrgusest mullavallist tuleb ringiga mööda joosta (tavaliselt tiheda kuulipilduja- või suurtükiväetule all), ronida võiks ju ikka saada...
|
... kui ikka mingi mahalangenud puutüvi, kastiloks või prügihunnik, mille otsa võib äärmisel juhul vaid komistada, muutub mängus ületamatuks takistuseks, siis mis reaalsusest me räägime ?
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
01.11.2004 10:14:00
|
|
|
Treenitud sõdur kes pole mingi 60 kilo kõrend jõuab relv käes joosta ja väiksed hüppeid sooritada vabalt.Ega lahinguväljal kaugust ja kõrgust hüpatagi.Kui ikka tänavaäärest ei suuda üles astuda,siis ju mannetu .
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
01.11.2004 20:39:28
|
|
|
mul pole sõnu... sama meeskond tegi moh:aa? tule taevas appi, see mäng on ju puhas saast... brr
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
phoenix
HV kasutaja

|
01.11.2004 20:51:41
|
|
|
Scart kirjutas: |
mul pole sõnu... sama meeskond tegi moh:aa? tule taevas appi, see mäng on ju puhas saast... brr |
Pigem on asi jäänud samale tasemele... Tänapäeval mängitav, aga mitte kohustuslik.
|
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
02.11.2004 09:12:20
|
|
|
mul pole sõnu... sama meeskond tegi moh:aa? tule taevas appi, see mäng on ju puhas saast... brr |
Pigem on asi jäänud samale tasemele... Tänapäeval mängitav, aga mitte kohustuslik. |
see pole isegi samal tasemel mitte! moh:aa's olid veel ka tänapäeva mõistes suured levelid, kus nähtamatu "seina" otsa eriti ei koperdanudki, siin on sein ees igal sammul a la esimese missiooni algus jne... 2 võimalust: kas 2015 on täiesti läbipõlenud stuudio või siis on tegu eriti jubeda "konsoolihaiguse" vormiga, millest ka korraga maksimaalselt ekraanil olla saavad 3+-1 vastast ning kaardid, mis on 60 meetrit pikad ja 4m laiad. jõudlusest ja graafikast ma parem yldse ei räägi, isegi moh:aa on kordi ilusam ja pealegi, asi nõuab 2x rohkem ressurssi kui far cry... ebanormaalne
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
02.11.2004 09:26:07
|
|
|
... 2x rohkem ressurssi, kui FarCry ? Seda ma küll ei täheldanud
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
02.11.2004 09:28:46
|
|
|
profiilis olev masin ei suuda asja ära vedada fsaa või af olemasolul
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
02.11.2004 10:08:20
|
|
|
... AF ja AA, FSAA on nii suhtelised asjad, et mina küll nende järgi midagi ei hindaks. Ilmselt pole mänguloojad nende silumistehnikatega lihtsalt üldse arvestanud või on kuskil mootoris mingi bug sees, et silutakse rohkem, kui peaks. Samas, ei pane mitte imestama, kuna mängus on väga palju läbu, prügi, rususid, mida kõike siludes, võib masina kooma tõmmata küll. See on visuaalse poole pealt ka ainum asjaolu, mis mulle mängu puhul väheke meeldis, et maailm ei mõju tühjana, kuid nagu näha, on sellel ka omad negatatiivsed mõjud ...
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
phoenix
HV kasutaja

|
02.11.2004 21:03:45
|
|
|
profiilis olev masin ei suuda asja ära vedada fsaa või af olemasolul |
1.2 patch ei aita? Sellega lubatakse mingeid optimiseeringuid.
tsitaat: |
This file updates the English language retail version of Men of Valor to version 1.02. It includes general updates and is required for online play.
Changes in this version include:
...
- Several rendering optimizations to improve frame rate and eliminate graphical artifacts during cinematic sequences.
... |
|
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
02.11.2004 21:56:14
|
|
|
okei... uninstall ja mulle aitab, sellist ajuvaba nõmedust pole ma tõesti kaua aega kohanud, teostuselt ja kvaliteedilt meenutab seda autotuunijate märga unenägu "streel legalit" või mis kurat ta oligi... teisel missioonil warpib minu ette riisipõllule lõputu hulk naisvietconge jne jne jne... ma ei tea, mänguks ma seda nimetada ei julgeks, rohkem nagu kursusetööks, mis on kusagil vabrikus õige asjaga segi aetud ja nüüd maailma paisati
ahjaa, patch on peal, midagi ei muutunud... Vietcong on vist juba yle 2 aasta vana mäng ja kui sellega võrrelda, on VC meistiteos
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
03.11.2004 00:31:55
|
|
|
okei... uninstall ja mulle aitab, sellist ajuvaba nõmedust pole ma tõesti kaua aega kohanud, teostuselt ja kvaliteedilt meenutab seda autotuunijate märga unenägu "streel legalit" või mis kurat ta oligi... teisel missioonil warpib minu ette riisipõllule lõputu hulk naisvietconge jne jne jne... ma ei tea, mänguks ma seda nimetada ei julgeks, rohkem nagu kursusetööks, mis on kusagil vabrikus õige asjaga segi aetud ja nüüd maailma paisati
ahjaa, patch on peal, midagi ei muutunud... Vietcong on vist juba yle 2 aasta vana mäng ja kui sellega võrrelda, on VC meistiteos |
nja, üle pika aja väga mõttetu ja põhjendamatta postitus.
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
sigakoer
Kreisi kasutaja
|
03.11.2004 00:59:52
|
|
|
Ka minu meelest on see mäng amatöörlik ja viimistlemata käkk. No mida krdit selles mängus on, et erinevalt näiteks Far Cryst 512 mega väheks jääb või et GF4 Ti'le peab mingeid eri draivereid otsima, et vigadeta käima saaks? Audigy 2 heli talle ka ei meeldi, kakub pidevalt. Nagu mingi Valusofti produkt oleks.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
03.11.2004 01:47:55
|
|
|
7.9/10 good
ehk siis hinne mille pani asjale gamespot.
http://www.gamespot.com/pc/action/menofvalorvietnam/review.html
ise veel fulli proovinud ei ole aga lähipäevil parandan selle vea.
ega mp demo tegelikult eriti head muljet ei jätnud.
vietnami mängud on minu arust enamus totaalsed käkid, II MS omadega ei anna võrreldagi.
üksluine dzungel, mõttetud ajudeta pilusilmad keda pead hordide viisi tapma
lugesin siit teemast, et paljud kiidavad mängu graafikat - minu arust pole see küll miskit erilist,
vähemalt mp demo järgi otsustades. samamoodi on gamespot hinnanud mängu graafikat
7 palliga 10-st. ehk siis tiba jama.
dzungel, keskpärane graafika ja mängitavus ei tõmba kohe kuidagi - vähemalt mind mitte.
ära proovib asja kindlasti aga pärast proovimist arvatavasti codi kallale tagasi
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
03.11.2004 13:07:04
|
|
|
eh - asi proovitud ja ei tundugi kõige hullem.
päris mängitav tegelt graafika suht koht normaalne
ja jookseb ka suht hästi. mängitavus hea aga häirib see, et hüpata ei saa.
ühesõnaga täitsa normaalne peli
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
03.11.2004 14:27:38
|
|
|
Nu näiteks Ghost Recon'is ja (minu mäletamist mööda) Operation Flashpint'is kah hüppamist ei olnud ja see ei häirinud üldse.
Pigem on siis viga siis levelite disainis, et nad tekitavad selliseid kohti kust sa tõesti tahaks üle hüpata
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
17.07.2005 20:07:14
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
eh - asi proovitud ja ei tundugi kõige hullem.
päris mängitav tegelt graafika suht koht normaalne
ja jookseb ka suht hästi. mängitavus hea aga häirib see, et hüpata ei saa.
ühesõnaga täitsa normaalne peli  |
no haigelt ajuvaba on... pildiline pool üsna pro ja jookseb hästi ka R9800SE-ga, aga just AI pool ja keskkonna viimistlus jätab sügavalt soovida. AI on suunatub praktiliselt 80% mulle tina andma... minuga kaasas olevad matsid lasevad vastase täiesti vabalt kaitsest läbi isegi kui see neile otsa komistab... minu mehele seejuures ei anna ka vastane tina, aga mulle täie mõnuga... üldiselt saaks üksi palju paremini vastastega hakkama
Ehitised aga on aga kohati suisa paberleheks tehtud - kuulidega saad pihta ka siis kui istud meetrise kiviseina taga
Muidu oleks ok pela, aga jälle on kasutusel tüüpiline "timedemo" scriptimine - jookse nagu segane muidu, sest mahajäämust või scriptist ettejooksmist karistatakse... nii et maha see mäng
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
garrett
HV kasutaja

|
07.10.2007 10:42:57
|
|
|
Mul selline jama MoV-ga et kui tahan MP-d mängida siis pean mingise update tõmbama. Aga ma ei tea kust seda updatet saada. Kui proovisin 1.3 patchi tõmmata tuli ka mingi jama error ette.
Mida teha?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|