Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
laurx
HV Guru

|
10.06.2025 21:46:43
|
|
|
Hiid kirjutas: |
tsitaat: |
Ostsin kunagi 2.5" ketta karbi Aliexpressist. Arvuti viirusetõrje tabas kohe hulga igasugu troojasid..
|
karbis olid troojad, ilma kettata sees?  |
kui peale on mingi " eelinstallatsiooniga" storage pandud võib seal üht teist kaasas olla küll. minu karbikesel seda pole. kloonimiseks olen ma teda kasutanud. korpus vedeleb kusagil.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
10.06.2025 21:51:50
|
|
|
Hiid kirjutas: |
tsitaat: |
Ostsin kunagi 2.5" ketta karbi Aliexpressist. Arvuti viirusetõrje tabas kohe hulga igasugu troojasid..
|
karbis olid troojad, ilma kettata sees?  |
Karbil on ju sees kiip, kiip tarkust täis, seega miks ka mitte.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
Aeg maha 20

|
12.06.2025 12:53:32
|
|
|
Proovisin kunagi läbi Windows Powershelli kui see ei toiminud siis keegi õpetas, et tee läbi create a volume in a disk...siis vist isegi õnnestus toona, aga rohkem see läbi ei läinud kui nüüd viimati proovisin.
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
12.06.2025 13:02:30
|
|
|
Linuxis on õnnestunud mõnda sellist vormindada.
_________________ Müüa OnePlus 13 telefon
Müüa igasugu asju |
|
Kommentaarid: 888 loe/lisa |
   |
1 :: |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
Aeg maha 20

|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 888 loe/lisa |
   |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mini1
HV kasutaja
|
12.06.2025 18:34:35
|
|
|
Muhekas kirjutas: |
Mul oli Sandiski pulk, tõstsin ainult biose faili sinna peale...kuid ma ei tea miks ja mis põhjusel aga hiljem ma pulka enam formatida ei saanud, viskas teksti write protected |
Sama teema. Sai ostetud kunagi Mitmeid Sandiski pulki. Ja mitu tükki oli pärast ühte/kahte kasutust write protected. Pärast seda enam Sandiski ei osta.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
vigurvänt
HV kasutaja
|
13.06.2025 02:08:13
|
|
|
Ei tea, mul on 5 Sandisk mälupulka (2 x ultra fit, 3 x ultra flair), olen neid kasutanud arvutite ja konsooli küljes, formaatinud fat32, exfat ja ntfs, aga ei ole veel suutnud ühtegi write protected seisundisse viia. Redditi rahvas räägib, et mõnedel on see probleem tekkinud siis, kui on mälupulga peale mingit Linuxi sodi lasknud ja seejärel on Windows hakanud pipardama. Väidetavalt saab probleemi lahendada Rufusega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mini1
HV kasutaja
|
13.06.2025 17:10:33
|
|
|
vigurvänt kirjutas: |
Ei tea, mul on 5 Sandisk mälupulka (2 x ultra fit, 3 x ultra flair), olen neid kasutanud arvutite ja konsooli küljes, formaatinud fat32, exfat ja ntfs, aga ei ole veel suutnud ühtegi write protected seisundisse viia. Redditi rahvas räägib, et mõnedel on see probleem tekkinud siis, kui on mälupulga peale mingit Linuxi sodi lasknud ja seejärel on Windows hakanud pipardama. Väidetavalt saab probleemi lahendada Rufusega. |
Ju siis on vedanud. Või oli mul ehk halb õnn. Igatahes usaldus kadunud. Ja ei pannud mingit Linuxi sodi peale. Kõik oli täiesti tavaline kraam Windowsi masinast. Ei oma isegi ühtegi Linuxi masinat, et pole nagu üldse põhjust. Rufus jne ei aidanud. Sai proovitud igast ime nippe. See oli juba aastaid tagasi, et kõiki asju mis sai proovitud enam ei mäletagi. Ühegi teise tootja mälupulkadega pole eales sellist probleemi tekkinud. Ülivana Kingston 10+ aastat vana ja töötab tänaseni. Ise ostsin mingeid Lexareid kiiruse ja hinna suhte pärast. Töötavad ka väga hästi. Aga olen kursis, et tegu hiinlastega juhul kui keegi seda kardab.
Samas mul on olemas kah mõned Sandiskid veel erinevatest aegadest. Ka mingi ultra fit ja see töötab. Antud probleem oli mingi suurema form factori mudeliga. Aga no enam ei kipu väga ostma.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|