Ma ei saa üldse aru miks selles mängu MP-s on see debiilne auto-aim ? Isegi kui võtad maha optionitest siis on ikka osaliselt peal. Esiteks häirib kui sihid üht, jookseb teine mööda - kokkuvõttes ei saa kummalegi pihta, sest sihik jooksis teise mehega kaasa!
Ja niivõinaa on combat niiiiii lähedal koguaeg, et miks peaks üldse olema selles mängus auto-aim? See tekitab vaid selle, et pole mõtet/võimalust skilligi arendada, sest koguaeg kõik "võrdsed".
BF3 on mingi 7x kaugem võitlus ja pole mingit autoaimi - alguses karistab a skilliga läheb huvitavaks. Kahjuks selle mängu kohta seda ei saa öelda! Sai ostetud just selle splitscreen online võimaluse pärast ja see on ka nüüd suht rikutud selle auto-aimi pärast.
Aa ja graafika/ja/ning mootori iga annab ka vaikselt tunda, kuigi sellest olin nõus mööda vaatama just huvitava splitscreen online pärast.
Jätkuvalt ma ei viitsi mõelda kui palju need vennad onlines mängivad. Nüüd vähemalt level 64 vms saan keskmiselt 15 killi per mäng ja koolen u 23 korda. Sepad lihtsalt on nii krdi kiired rsk.
Jätkuvalt ma ei viitsi mõelda kui palju need vennad onlines mängivad. Nüüd vähemalt level 64 vms saan keskmiselt 15 killi per mäng ja koolen u 23 korda. Sepad lihtsalt on nii krdi kiired rsk.
Viimasel ajal tundub üldse mõttetu mängida shootereid netis xboxiga, kuna paljud kasutavad neid hiiretugesid või mis nad olid need jullad. Puldiga neile vastu saada _________________ Futurist
ma ikka aegajalt mängin kuid PC peal rohkem kuna seal on kõik hiirtega ning graafika 10x parem, pole aim assisti - samas ka päris hackereid leidub kuid see väike probleem, uus mäng ja go.
xboxi peal ma miski lvl 68... k/d on nii 1:1 kontrolleriga, sens 3, pc peal on 2:1.
üldiselt ma ei tea milles asi aga xboxi peal on mängu fps tõsiselt kakkuma hakanud peale viimaseid patche.
eriti see dropzone gamemode, seal kui punase tossu sees olla siis on ikka päris jura fps.
Meshboy28 kirjutas:
ToivoLep kirjutas:
Viimasel ajal tundub üldse mõttetu mängida shootereid netis xboxiga, kuna paljud kasutavad neid hiiretugesid või mis nad olid need jullad. Puldiga neile vastu saada
xim3 jms. need päris levinud juba jah. 150€ ja pista hiir sappa, omad kõik pooleks xboxi peal - lisaks veel aitab sind aim assist.
vaatasin striimi twitchist kus mingi vend pani päris ulmseliselt nagu pc peal... küsisin siis, et wtf ei ole võimalik nii kiiresti täiega paremale keerates järsku vasakule tõmmata 0.001 sekiga ja kedagi maha lasta (kontrolleri kangil on ju see nö. kiirendus üle deadzone ja ta väitis mängivat madala sensiga kah). Siis pani webcämi käima ja näitas juhtmeotsas olevat xboxi pulti ja ütles, et ta päris ausalt mängib sellega - kuigi oleks võinud siis ju webcami ette jätta ja näidata kuidas ta samal ajal nuppe vajutab aga ei...
aga noh juhtmega pult - hint - k/b kit kuna seal on seda vana juhtmega pulti vaja.
a noh tõestust ikka pole samas olen lobbys näinud mehi kelle clantag on xim3
150 on ikka eriti üle makstud selle jublaka eest.
Pmts 4 korda odavamalt võid osta endale xfps 3.0 vms jublaka ja ownid samamoodi.
Ainuke vahe on selles,et sel pole seda ekraani.
150 on ikka eriti üle makstud selle jublaka eest.
Pmts 4 korda odavamalt võid osta endale xfps 3.0 vms jublaka ja ownid samamoodi.
Ainuke vahe on selles,et sel pole seda ekraani.
huvitav.. seda xfps-i võiks isegi proovida.. kust seda saaks või mingi tellimise teema? puht huvi pärast juba tahaks teada kudias hiire liigutamine konsoolil tundub.
nojah mis siin imestada, isegi sellised asjad on juba olemas:
Ega jah, tuleb endalgi sebida vist selline asjandus, kuna paistab, et väga suur % juba kasutab neid konsoolidel. Ei näe enam mõtet puldiga kraanajuhti mängida multiplayeris _________________ Futurist
Puldiga on palju mugavam mängida, minu arvamus ja punkt. Ei näe mõtet siukses nonsensis. Aga kui üle pooltel kordadel lobby leader olen siis ei muretse selle asja ostu pärast.
Puldiga on palju mugavam mängida, minu arvamus ja punkt. Ei näe mõtet siukses nonsensis. Aga kui üle pooltel kordadel lobby leader olen siis ei muretse selle asja ostu pärast.
owowowowooww woooo kus nüüd võttis lappama
mis see siis loeb, et sa lobby leader oled? saad midagi selles suhtes ette võtta? Kickid või mis teed siis - kuidas?
Saad lihtalt rämedalt omatud nii, et ise ka ei tea mida vastane kasutab.
ma arvan, et keyb+mouse > all
trackball > kang
mina näeks küll mõtet sest see paneb mu teistega võrdsele pulgale tagasi... muidugi vaesed sinusugused kangimehed siis kes ette jäävad
Ise eelistaks ka puldiga, aga eriti lõbus pole, kui suur hulk inimesi su vastu selliste vidinatega võitleb. Kaob ausalt öeldes mänguisu ära nii MP-s. Microsoftil oleks juba aeg hiire ja klaviatuuri tugi anda uuendustena xboxile.
Ühesõnaga minu arusaam oleks võrdsus, mitte, et ühed kasutavad xboxil kiireid hiiri ja klaviatuure ja teised peavad kangiga keerutama, enne kui jõuad mängu sisse, oled juba 5 korda ära omatud.
Üks tuttav pani tellimuse igatahes sisse sellele vidinale ja kurtis sama, et viimasel ajal on väga raske omada puldiga xbox mängudes, eriti FPS´s. Ei taha hädaldada siin, aga tõesti tundub mängudes COD ja Halo: Reach võimatu midagi puldiga teha. Seisavad niisama nüüd riiulis mul. Võibolla olen vanaks jäänud hoopis _________________ Futurist
Ise eelistaks ka puldiga, aga eriti lõbus pole, kui suur hulk inimesi su vastu selliste vidinatega võitleb. Kaob ausalt öeldes mänguisu ära nii MP-s. Microsoftil oleks juba aeg hiire ja klaviatuuri tugi anda uuendustena xboxile.
Ühesõnaga minu arusaam oleks võrdsus, mitte, et ühed kasutavad xboxil kiireid hiiri ja klaviatuure ja teised peavad kangiga keerutama, enne kui jõuad mängu sisse, oled juba 5 korda ära omatud.
Üks tuttav pani tellimuse igatahes sisse sellele vidinale ja kurtis sama, et viimasel ajal on väga raske omada puldiga xbox mängudes, eriti FPS´s. Ei taha hädaldada siin, aga tõesti tundub mängudes COD ja Halo: Reach võimatu midagi puldiga teha. Seisavad niisama nüüd riiulis mul. Võibolla olen vanaks jäänud hoopis
ega see polegi mingi hädaldamine.. see on reaalsus, kõik tahame ju et mängud oleks head ja võrdsete võimalustega.
PC eelis ongi see, et seal on parim mis olla saab ehk klaver ja hiir.. klaveri asemel võiks ofc olla mingi keypad et nii palju ruumi ei võtaks. Samas on PC hacke ja igas muud jama täis... optimiseerimata mängud, suht nigel graafika tänapäeva mõistes (konsooliga võrreldes muidugi 10x parem) aga siiski. Devve väga ei koti PC turg ja bugisid ei fixita.
konsoolil on mängud kvaliteetsed ja sony ega MS ei luba reliisida mingit sitta, hacke sisuliselt pole... mäng töötab alati normaalselt.
aga nüüd kus need igast hiire asjad peale suruvad siis jah pole nagu enam see.
isegi trackballiga pult oleks juba 10 meetrine eelis kangi ees, 110€ ja pult on 2 nädalaga Eestis - võta lase kõik ribadeks.
selle rahhi eest võib ka muidugi xfps-i või xim3-e vms osta kah...
midagi teha pole aga võrdsus kaob ära.
MS-i või sony ametlik hiire ja kalveri komplekt aitaks kaasa ka RTS-i, mmo jne mängude levikule konsoolidel muidugi.
Üks tuttav pani tellimuse igatahes sisse sellele vidinale ja kurtis sama, et viimasel ajal on väga raske omada puldiga xbox mängudes, eriti FPS´s. Ei taha hädaldada siin, aga tõesti tundub mängudes COD ja Halo: Reach võimatu midagi puldiga teha. Seisavad niisama nüüd riiulis mul. Võibolla olen vanaks jäänud hoopis
PC eelis ongi see, et seal on parim mis olla saab ehk klaver ja hiir.. klaveri asemel võiks ofc olla mingi keypad et nii palju ruumi ei võtaks. Samas on PC hacke ja igas muud jama täis... optimiseerimata mängud, suht nigel graafika tänapäeva mõistes (konsooliga võrreldes muidugi 10x parem) aga siiski. Devve väga ei koti PC turg ja bugisid ei fixita.
konsoolil on mängud kvaliteetsed ja sony ega MS ei luba reliisida mingit sitta, hacke sisuliselt pole... mäng töötab alati normaalselt.
aga nüüd kus need igast hiire asjad peale suruvad siis jah pole nagu enam see.
isegi trackballiga pult oleks juba 10 meetrine eelis kangi ees, 110€ ja pult on 2 nädalaga Eestis - võta lase kõik ribadeks.
selle rahhi eest võib ka muidugi xfps-i või xim3-e vms osta kah...
midagi teha pole aga võrdsus kaob ära.
MS-i või sony ametlik hiire ja kalveri komplekt aitaks kaasa ka RTS-i, mmo jne mängude levikule konsoolidel muidugi.
Aga kui mul enamus aega pole tunnet, et mind omatakse ära siis, kus on selle ostu mõte? Ja konsoolidele ei tulegi siukest seti prolly, sest see on konsool!
ega see polegi mingi hädaldamine.. see on reaalsus, kõik tahame ju et mängud oleks head ja võrdsete võimalustega.
viimati muutis coolihansu 07.01.2012 11:51:51, muudetud 1 kord
einoh.. eks see su oma asi kas tahad või ei. Kui kõlbab pult siis keegi ju ei sunni?
mis siis, et see konsool on? € ju genereerib meeletult... miks peaks järgmist genni piirama, et see vähem € sisse tooks kuna rts-e jpm. mänge sinna teha ei saa endiselt?!
vähemalt kui on ametlik komplekt siis saaks k+b kiti või trackballi puhul seadistada mängu nii, et automaatselt lülitab aim assistid välja.
kangimehed saaks aim assistiga edasi mängida.
olekski kõik õnnelikud.
isiklikult leian, et ostu mõte on alati sest ükskõik mis muu vahend sihtimiseks on igastahes parem kui kang... juba mängu puhas fiiling on meeletult parem.
ise veel midagi ära ei osta, ootaks siinsete arvamusi kes ehk pole kitsid rääkima kuidas on. Saan puldiga ka väga hästi hakkama kuid vahest tekib ikka hiire igatsus, et saaks kiiremini igalepoole vaadata ja reageerida.
seni pole iga kuu mitte midagi tulnud ju? ma ei tea mis maailmas see fourzerotwo elab
üldiselt võiks see mart juba IW-st bänni saada, sitaauguni sellest debiilist, ta oskab aint ingli näoga näkku valetada.
ja mis t***a otsas nad oma vokaalset communityt kaasavad mängu arendusse? ma ei näe siiamaani fixe mida küsitakse iga 2h tagant ametlikus foorumis.
PC-st ei hakka rääkimagi.
DLC tuleb 2-e uue mapiga? no kuuuulge... wtf see nüüd on.
viimati muutis ottf 10.01.2012 21:46:00, muudetud 1 kord
Ma ei ole Elite kasutaja, seega minule on see lihtsalt hea boonus. Nagu öeldi, siis tuleb iga kuu midagi, muidugi ise ka salamisi loodan, et ei piirduta kahe mapi ja 10 camoga, vaid tuleb ikka tõsisemat kraami ka, aga vaevalt, et iga kuu uut MP mapi oodata on
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.