Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Uudised »  Mobiiltelefonid ja fototehnika »  EMT: Samsung tõukas iPhone’i troonilt märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Gaudi
HV kasutaja
Gaudi

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.07.2011 22:22:18 vasta tsitaadiga

pkwild618 kirjutas:
Ei, ma ei ole närviline, ma lihtsalt mõnikord kirjutan nii.

Ja peale selle ma pole öelnud, et mõistlikke Apple'i toodete kasutajaid pole olemas, ma rääkisin õunaorjajatest, ma mõtlesin nende all seda sama halli massi, kes ostavad õuna õuna mitte toote pärast. Peale selle mõistlikke iPhone kasutajaid on küll raske leida, minuarust iPhone'i ostmine juba näitab vastupidist. Võibolla mõni tõesti tahab endale ilusa välimusega telefoni või on tal palju iPhonega sõpru, kellega muulmoel pole ju võimalik videokõnet teha (kui sa just kümnetollist käes ei viitsi lehvitada, et kaamera ilusti sind näitaks), aga üldiselt ühtegi väga positiivset näitajat tal sellise hinna juures pole. Kasutatud iPhoned ei lähe arvesse, nende hinnad võivad olla palju madalamal, kui uute omad.

Aga mina ei ole see hall mass, mis peaks ka minu seisukohtadest väljenduma.

Ma ei ole Apple'i kummardaja, mulle sümpatiseerivad igasugused tooted. Ma ei lähe mitte mingil juhul ostma iPhone 4, kuna sellel on liiga kõrge hind telefoni kohta. Küll sobib mulle ideaalselt iPhone 3G/3GS, mille sooviksin vahetada oma praeguse Nokia C7 vastu. Sobiks ka iPhone 2G, kuid ainult Wifi jääb mulle väheks. Ma ei otsi sära ega kuulsust, olen proovinud erinevaid nutitelefone/operatsioonisüsteeme ning iPhone istub mulle kõige paremini. See on minu arvamus, mis ei pretendeeri absoluutsele tõele.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 13.07.2011 22:29:52 vasta tsitaadiga

Jah, oled mõistlik kasutaja, kes ostab second hand iPhone, et hind normaalsemale lähemal oleks. Pole siin siis midagi vaielda, las see teema jääb nüüd sinnapaika.
Ja imo iPhone nokiast ikka parem ehk lase käia.

madfury
HV veteran
madfury

sõnum 14.07.2011 00:37:54 vasta tsitaadiga

Õun on korraliku töö teinud. Mida see tabel näitab, on see, et Apple on suutnud juba üle aasta müüa oma telefoni vaatamata hordide viisi peale tulnud uutele telefonidele. Kas tegu on osava reklaamiga, brändi-pederlusega, fanatismiga, hea tootega või mingi kombinatsiooniga neist - see on juba Apple vs maailm teema. Mina olen õunale igatahes tänulik, ilma temata ja tema AiFõunita poleks ka minu droidi olemas icon_smile.gif
taaniellin
HV Guru

sõnum 14.07.2011 00:41:38 vasta tsitaadiga

madfury, thumbs_up.gif täitsa õige jutt
ise olen kõiki süsteeme katsuda saanud kuid Apple oma hoiab ikka südame ligi icon_biggrin.gif

The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 14.07.2011 00:45:04 vasta tsitaadiga

Imo iFöön on hea ainult sellepärast, et ta hoiab teisi tootjaid uusi tooteid arendamas. Kui iPhone teistele järele jõuab oma ennenägematute videokõnede jms asjadega, mis teistel juba aastaid olemas on olnud, siis see annab märku teistele tootjatele, et peaks applest jälle ette kiskuma.
taaniellin
HV Guru

sõnum 14.07.2011 01:09:05 vasta tsitaadiga

The_Boss, Igal asjal omad plussid ja miinused!
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 14.07.2011 01:14:30 vasta tsitaadiga

iPhone pluss(id):
Imo hea välimus
iPhone miinused:
hind
OS
piirangud
teistest enamasti arenguga maas

Ise ma üldsegi pole samsungi fänn, aga samsung vähemalt arendab koguaeg oma rauda ning mingi aeg võeti kasutusele symbiani asemel android, teeb veelgi paremaks. Ning samsungitel kõige parem bang- buck ratio ja seejuures kvaliteet uuematel telefonidel ei kannata.

Nuff said?

pkwild618
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 14.07.2011 01:21:37 vasta tsitaadiga

Siinkohal tasuks enne eelnevat teksti ka lugeda:

pkwild618 kirjutas:
Minge ka kus kurat need, kes väidavad, et olgu see hind kuidas on, muidu on hea toode. Logish, Volkswagen Golf on ka hea auto, maksaksid selle eest sada tuhat eurot, kui sellel oleks õuna logo peal?

Bang-per-buck ongi see, mis laias laastus praktilisuse ära määrab. Õunaorjajad jookseks Nokia 3310 järgi ka, kui sellel oleks õuna logo ja selle peale oleks kirjutatud "Apple iPhone Antique Edition" lisainformatsiooniga: "Features multicolor screen (text and display with different colors)".

LISAN: ja tegelikult on ta paras p*** ka see iPhone, bucki on sellel kõvasti, aga bangi nagu hoitakse nii palju tagasi, kui vähegi võimalik ja siis lastakse ühe generatsiooni jooksul välja võimalikult palju fööne, igalühel võimalikult vähe bängi ja võimalikult palju bakki juures.

pkwild618 kirjutas:
Kasutatud iPhoned ei lähe arvesse, nende hinnad võivad olla palju madalamal, kui uute omad.

Ehk siis kui ikka veel aru ei saanud, mida ma öelda tahtsin, siis ma tahtsin öelda, et iPhone ei ole lihtsalt mitte kuidagi oma hinda väärt.
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 14 :: 5 :: 8
tagasi üles
K3ndu
HV Guru
K3ndu

sõnum 14.07.2011 08:37:13 vasta tsitaadiga

Esikohal olev telefon on EMT's topeltpluss kliendile hetkel 99 eurot ja seepärast esikohal ilmselt.
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 116
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
lightbluefox
HV Guru

sõnum 14.07.2011 10:28:37 vasta tsitaadiga

Ja tuleb veel märkida, et ei ole vahet kas ostetud kohe välja või makstakse tagantjärgi 2 aastat, poe seisukohast on asi müüdud, kui sa otsustad mitte maksta ei võta sult keegi telefoni tagasi, lihtsalt lähed võlgnike nimekirja.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 14.07.2011 11:58:25 vasta tsitaadiga

Inimesed on targemaks saanus, iphone on sitt telefon ju.
tagasi üles
taaniellin
HV Guru

sõnum 14.07.2011 13:41:15 vasta tsitaadiga

Noname, kui osta ei jõua siis sinu jaoks jah sitt telefon,mina enda omaga väga rahul icon_cool.gif
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 14.07.2011 13:42:58 vasta tsitaadiga

Suht naljakas on lugeda siit et "mul on pappi, ostsin iphone, olen tegija, sa ei jaga asjadest miskit" icon_lol.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
Jann1
HV Guru
Jann1

sõnum 14.07.2011 13:46:18 vasta tsitaadiga

taaniellin kirjutas:
painkillah, VBOLLA TÕESTI,ülehinnatud küll ei ütleks
I4 ja S2 ei saa võrrelda minu arust,kuna neil omad plussid ja miinused
DigeBeni, hea jutt,halb neerudele icon_biggrin.gif varsti jooksevad inimesed apple kontori ette süda või silmad pihus et ipad3 saada icon_lol.gif icon_lol.gif

Iföön on räigelt ülehinnatud sitt. Iga mõistusega inimene ostaks omale pigem SII. Aga ehk Iföön meeldib inimestele seestab rohkem et ta on pisemaekraaniga ja lihtsalt ülehinnatud.
Ise olen näppinud nii SII kui I4 ja noo see ifoon ei kõlba ikka mitte kuhugile, lihtsalt on istutud inimestele pähe, asjal nimi kuulsaks tehtud ja siis tulevad need ifooni kummardajad ja ostavad ja promotakse seda jama veel takka.
Proovi mõne Ifooni mehega rääkida mida sa peale mökpökmökmökmökpökk kuuled icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 128
tagasi üles
pkwild618
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 14.07.2011 13:47:34 vasta tsitaadiga

Taaniellin: Steve Jobsi tegid ka õnnelikumaks icon_wink.gif
tagasi üles
Max Powers

sõnum 14.07.2011 13:57:35 vasta tsitaadiga

600 eurot telefoni eest? Natuke palju ei ole?
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 14.07.2011 13:59:13 vasta tsitaadiga

Sõltub, enda n900 eest käisin välja kriipsu jagu vähem ning ei kahetse. iphone puhul ei oleks küll nii palju kindlasti nõus välja käima arvestades kui palju vähem asju see teha suudab icon_smile.gif
tagasi üles
iFlop
Kreisi kasutaja
iFlop

sõnum 14.07.2011 14:07:38 vasta tsitaadiga

Miks küll kõik apple't maha teevad, et nende iPhone on kallis? EMT, rsk, müüb seda kirve hinnaga ja lisaks ka võrgulukuga icon_wink.gif

Aasta tagasi, kui iPhone 4 välja tuli, oli tippklassi androidid samas hinnaklassis. Ka riistvara poolest oli iPhone 4 ikka vägagi korralik, kasvõi 640x960 ekraani reso.
Sügisel, kui uus iPhone väljas, eks siis annab seda jälle parimate androididega ka võrrelda icon_smile.gif

ot:
The_Boss kirjutas:
Kui iPhone teistele järele jõuab oma ennenägematute videokõnede jms asjadega, mis teistel juba aastaid olemas on olnud, siis see annab märku teistele tootjatele, et peaks applest jälle ette kiskuma.

Enda vanal nokial oli tõesti "videokõne" olemas, aga isegi testimise eesmärgil polnud põhjust seda kasutada.
Samas enamus videokõnesi liigub naguniigi läbi Skype. iPhones töötab see väga kenasi nii 3G kui wifi'ga. Mingid facetimed jms jätavad mind külmaks.

Alles hiljuti oli siinsamas HVs uudis, et Skype toob videokõned ka Android-telefonidesse
wtf? android pole siiamaani videokõnesi toetanudgi?? icon_smile.gif
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
Jann1
HV Guru
Jann1

sõnum 14.07.2011 14:12:46 vasta tsitaadiga

iFlop, mis on seal suures resos head kui ekraan on pisike? Nt aku läheb läbi siis seda vahetada ei anna. korpus läheb katki vahetada ei anna, Okei annab aga kõik need tegevused on samuti metsikult kallid.
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 128
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 14.07.2011 14:13:45 vasta tsitaadiga

Ekraan võis tal ju hea olla kuid muus osas lihtsalt jõuti lõpuks aasta vanematele telefonidele järgi mõningate specide koha pealt. Softivõimalused aga jätavad kohati soovida, ehkki kindlasti rõhuv enamus inimesi ei huvita nood asjad mis mind icon_smile.gif
iFlop kirjutas:
wtf? android pole siiamaani videokõnesi toetanudgi??
Suht kindlasti on, lihtsalt mitte läbi skype'i. Millal jõuab iphonele xmmp põhine videokõne mida muud telefonid on juba aastaid toetanud?
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 14.07.2011 14:14:24 vasta tsitaadiga

Kas keegi mulle ka natuke seletaks, et mis selles IOS-s siis nii head on?
Apple ju jupid oma iphoni tegemiseks ostab samsungilt ja tarkvara kui selline olen kuulnud et on väikeste võimalustega ja olematu kasutajapoolse muutmisvõimalusega, samas kui android on selle vastand ja areneb tohutu kiirusega.
Plusse paluks mõnelt Apple kasutajalt.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
pkwild618
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 14.07.2011 14:24:13 vasta tsitaadiga

Viimane lause oli ülemäärane, ainult nendelt saadki neid icon_biggrin.gif

Riistvara õunal korralik? Mis seal siis on? Ei hiilga prose, rammu, kaamera, ekraaniga, mitte millegagi. Reso on tõesti suht savi, 800x480 suurem ekraan on palju mõnusam.
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 14.07.2011 14:30:09 vasta tsitaadiga

Googeldasingi just ühe võrdluse välja S2 vs i4 ja ainuke asi mis seal võrdluses nagu kaldus i4-a poole oli tarkvara ja selle peale ka võrdlejad ütlesid, et ega seal midagi paremat pole, meile lihtsalt meeldib see rohkem icon_biggrin.gif
Edit:
Teine asi oli siiski veel, kuna i4-l on vähem kettaruumi, siis arvati, et see ka hea, sest siis kasutaja ei saa liiga palju asju peale panna ja masinat aeglaseks ajada - hea idee!
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 14.07.2011 14:31:16 vasta tsitaadiga

Suures resos pole iseenesest midagi halba, ainult akutu kulutab rohkem. 800x480 on suht miinimum mida olen nõus kasutama, sama lugu 3.5" diagonaaliga. Olles näinud vahet 3.5"->4" siis sisuliselt on see sama kui vahetada 19" monitor 22" vastu, vahe kasutusmugavuses on suur.
tagasi üles
taaniellin
HV Guru

sõnum 14.07.2011 15:02:28 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Suht naljakas on lugeda siit et "mul on pappi, ostsin iphone, olen tegija, sa ei jaga asjadest miskit" icon_lol.gif

see et keegi omab i4 see ei tähenda et tegija oleks kohe ,lihtsalt point selles et samsa teeb odavamaid ning inimesed ostavad neid,iphone 4 jaoks peab ikka päris palju koguma!!!
PS:sul vist koguaeg naljakas lugeda!

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Uudised »  Mobiiltelefonid ja fototehnika »  EMT: Samsung tõukas iPhone’i troonilt mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.