Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sosssepp
HV veteran

|
07.12.2010 14:21:23
|
|
|
Eks ole oma osa ka neid, kes asja viimasele minutile lükkavad, et võimalikult pikalt veel tasuta võimaldatavat aega kasutada.
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
07.12.2010 16:24:55
|
|
|
Tanel kirjutas: |
Dogbert, sa oled uudisest natuke valesti aru saanud.
Teenusepakkuja (antud juhul zone) ei puutu asjasse, tema on lihtsalt selle pressiteate üllitanud. |
Sellest ma sain aru küll. Minu "lahmimine" käiski EISA, mitte Zone kohta.
tsitaat: |
Mitte zone klientidest 20%, vaid uudis on kõikidest Eesti .ee domeenidest, mis on üldisemalt registreeritud vaid viiendiku ulatuses. |
Sellest sain siis jah valesti aru, ei lugenud nii tähelepanelikult. See ei muuda aga oluliselt pilti.
Kui hind tõesti pikemaajaliselt paigas on, siis ehk tõesti selle tõusu oodata niipea ei ole, aga samas - mis ja kes seda pikemaajalist hinna "külmutamist" garanteerib peale EISA enda sõnade? On see lepingus klientidega kuidagimoodi sõnaliselt kinnitatud? Sest EISA juttusid ning suhtumist me juba teame.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
07.12.2010 16:37:53
|
|
|
Ma usun, et see hind on juba viimase nipli peale keeratud ja kui kunagi aastate pärast veel peaks tõstetama, siis tuleb suurem protestilaine (k.a HV poolt), ehk siis hinnatõusu kokkuvõttes ei tule.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 468 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
07.12.2010 16:54:27
|
|
|
Selle protesti oleks võinud kohe teha... Tavakasutajatel on praegu täiesti üle mõistuse hind .ee domeeni regamiseks...
Ega internet ainult kommertstegevuseks ju pole!
Rääkimata veel pri.ee võrdsustamisest .ee-ga - totaalne ajuvabadus!
|
|
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
07.12.2010 17:30:23
|
|
|
R A T kirjutas: |
Rääkimata veel pri.ee võrdsustamisest .ee-ga - totaalne ajuvabadus! |
... kui roolis on vaid mingid poliitilised etturid, kellel puudub sisuline arusaam asjast, siis polegi midagi paremat loota, kõigile ja kõigele tõmmatakse üks ja seesama .ee müts pähe
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
07.12.2010 17:44:17
|
|
|
Tanel kirjutas: |
siis tuleb suurem protestilaine (k.a HV poolt), ehk siis hinnatõusu kokkuvõttes ei tule. |
pri.ee puhul ju protestiti. Korjati allkirju. Kirjutati, räägiti. Kas see muutis midagi? Eip.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
07.12.2010 19:54:28
|
|
|
tsitaat: |
pri.ee puhul ju protestiti.
|
mitte HV poolt, ja keegi ei esitanud meile ka vastavat palvet seda rohkem kajastada.
Kuna pri.ee meiega seotud pole, siis ei puudutanud otseselt see ka meid.
HV valuutakalkulaator |
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
07.12.2010 20:29:40
|
|
|
Endal sai ka kunagi pri.ee aadressid erinevatele kodude staatiliste IP aadressite peale tellitud, et ei peaks numbreid toksima. Nüüd kaovad need ära, sest raha pole ju mõtet selle eest välja käia. Nüüd õpin numbrid pähe ja see raha mis vabaks jääb, konverteeritakse
.ee domeeni registreerimisel ei näe ma aga mõtet, sest kõik on juba .net aadressi peale tehtud ning nüüd ümber regades oleks samasugune jama nagu nendel, kel .ee juba käes - kontaktid, meilid jms.
Tegelikult ma arvan, et see reform oli väga vajalik ning hind ei ole ja väga kallis (kui sa hakkad mõtlema, et milleks see kulutatakse, siis küll), kuid see reform tuli liiga hilja ning nüüd ei jää neil muud üle kui arvestada olemasolevate firmadega ning püüda uusi tegijaid. Vanad on juba läinud.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
07.12.2010 20:30:42
|
|
|
Tanel, aa, ei ma ei mõelnudki otseselt HVga seotult vaid protestimist üldiselt. See HV lihtsalt jäi sinna tsitaati.
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
07.12.2010 20:43:56
|
|
|
No ma pidasingi seda silmas, et kui peaks kunagi tulema hinnatõusu surve (mida ma ei usu), siis seekord astub selle vastu aktiivselt ka Hinnavaatlus.
Aga seniks, kuni sellekohaseid fakte kusagilt võtta pole, pole end ja foorumit mõtet lahmimistega diskrediteerida.
HV valuutakalkulaator |
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
enigma
Kreisi kasutaja

|
08.12.2010 00:13:53
|
|
|
See tsirkus mis selle .ee üle käib on ennekuulmatu.5 aastat tagasi mu sõbrast IT spets ütles et ma jumala pärast ei võtaks .ee lõpuga domeeni.Sest ühel heal päeval võidakse see .ee domeen su käest üldse ära võtta.
Ainuke kindla peale minek .com lõpuga domeen.Seda ei võta sinult keegi ära.
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
08.12.2010 00:26:24
|
|
|
Ei võta sul keegi seda käest ära, kui .ee domeen on seotud äriga ja/või domeeniga seotud sissetulek mitukümmend korda suurem kui 30 EEK/kuu ja suudad seda maksta. Nüüd avaneb ka eraisikutel võimalus .ee domeeni omada + firmad, kellele domeen oli tasuta, peavad nüüd obrokit maksma.
Mis arvad, et .com ei võeta sul käest, kui sa ei maksa aastatasu?
HV valuutakalkulaator |
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
08.12.2010 23:59:43
|
|
|
Endalgi senini pri.ee ümber registreerimata kuna lootsin, et äkki protest .pri.ee maksust vabastamiseks kannab vilja aga tutkit, vaja ikka raha nöörida. Paraku ilmselt olen siiski sunnitud selle tasu maksma sest lihtsalt ei viitsi hakata kõikjal maile ümber muutma ja inimesi muudatustest teavitama. Kahjuks domeeniga veel seotud päris mitmeid teisi inimesi ka seega jamh. Võimalik, et järgmine teisest aastast üritan siiski .eu peale üle minna.
Kui nüüd tulla 80% juurde tagasi kes oma domeeninimest ei hooli siis ilmselt väga suur osa on seal kunagise tasuta netpoindi kliente kellel on jäänud tasuta ajast nimi alles. Lisaks ka jah igast väikefirmade lehed mis enam kasutust ei näe, veel erinevate eraisikute lehti jne. Siiski usun, et väga suur osa on ka .com ja .eu peale üle läinud, sest teenusepakkujate kampaaniad selle raames olid märkimisväärsed, endalgi hosting pakkus vist 60.- eest .eu domeeninime.
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
09.12.2010 10:13:16
|
|
|
ise loobusin samuti pri.ee-st. planet.ee ja co.cc tasuta domeen kärab küll
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 135 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
marxxx
HV veteran

|
21.12.2010 01:03:41
|
|
|
Loobusin samuti tasulisest domeenist.
Positiivne on vähemalt see, et nüüd on, seoses antud organisatsiooni loomisega, tekkinud uued töökohad
|
|
Kommentaarid: 412 loe/lisa |
   |
4 :: |
338 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
iceincube
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
marqs
HV veteran

|
27.12.2010 12:46:44
|
|
|
painkillah kirjutas: |
Mis tegema peab kui domeen zones, .ee , ja tahaks ka .eu lõpuliseks muuta? |
Ühe teise majutaja näitel käis sarnane protsess u nii:
Läbi majutaja regasin uue .eu domeeni. Avastasin, et peale x kuud tagasi toimunud pakettide uuendamist olin ikka veel vana paketi küljes (lisadomeenide võimalus 0) ja lasin end kllienditoel uuele analoogile üle viia (muu hulgas 2 lisadomeeni). .eu lasin määrata peadomeeniks, vana pri.ee lisadomeeniks, mõlemad suunatud samasse DocRooti. Käisin cpanelis alamdomeenid üle ja veendusin asja töövõimes.
Ideest teostuseni vast 1-2 tundi, seal sees nime leiutamine, üks pangalingiga kanne, üks ülekandega kanne (pakettidel oli väike hinnavahe) ja mõned mailid toe suunas. Kui meeles seisab, siis sätib vana pri.ee pealt ümbersuunamise tööle.
Nüüd saab ööl vastu 5. detsembrit klaase kõlistades vana pri.ee-d manalasse saata
_________________ 0xDEAD
0xBEEF |
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
27.12.2010 19:18:14
|
|
|
marqs kirjutas: |
painkillah kirjutas: |
Mis tegema peab kui domeen zones, .ee , ja tahaks ka .eu lõpuliseks muuta? |
Ühe teise majutaja näitel käis sarnane protsess u nii:
Läbi majutaja regasin uue .eu domeeni. Avastasin, et peale x kuud tagasi toimunud pakettide uuendamist olin ikka veel vana paketi küljes (lisadomeenide võimalus 0) ja lasin end kllienditoel uuele analoogile üle viia (muu hulgas 2 lisadomeeni). .eu lasin määrata peadomeeniks, vana pri.ee lisadomeeniks, mõlemad suunatud samasse DocRooti. Käisin cpanelis alamdomeenid üle ja veendusin asja töövõimes.
Ideest teostuseni vast 1-2 tundi, seal sees nime leiutamine, üks pangalingiga kanne, üks ülekandega kanne (pakettidel oli väike hinnavahe) ja mõned mailid toe suunas. Kui meeles seisab, siis sätib vana pri.ee pealt ümbersuunamise tööle.
Nüüd saab ööl vastu 5. detsembrit klaase kõlistades vana pri.ee-d manalasse saata  |
ma tegin umbestäpselt sama asja ära. Polnud hullu midagi. Paar enda lollusest tingitud küsimust kerkis, aga need sai klienditoe abil ka kenasti lahendatud.
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
marqs
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
27.12.2010 22:49:15
|
|
|
marqs, einoh ei saa nüüd öelda, et taotluslik
A mis sest enam. Ei viitsi mõne päeva pärast enam mässama ka hakata.
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
28.12.2010 09:37:02
|
|
|
namstoop kirjutas: |
A mis sest enam. Ei viitsi mõne päeva pärast enam mässama ka hakata. |
Kuu ja mõne päeva.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
28.12.2010 19:01:37
|
|
|
Mu post laks kogemata teisse teemasse. Keegi võiks seda sealt kustutada mida ma ise ei saa teha https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=6220274#6220274
Sisuliselt. Jama on see iga aastane ümber registeerimine. + veel soodukaga 345eek iga aastalõpp välja köhima. Ise küll loobusin ja leht kolis oma arvutisse. Healjuhul päevas käib 1 külastaja. Nagu ei näe mõtet ee eest rahavälja käimine. Alates majanduslangusest kukkus külastatavus kordades.
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |