Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
electron
HV kasutaja
|
19.04.2010 22:12:11
|
|
|
Kas oli siin foorumis liiga igav et poliitika mängu toodi? Sellega saab ALATI palju vaidlusi ja verevalmisi tekitada. PS: Iga MÕISTUSEGA inimene ju nagunii Keskerakonna poolt ei hääleta.
_________________ Tuleb lihtsalt täiega panna!!! |
|
tagasi üles |
|
 |
waux
HV Guru

|
19.04.2010 22:22:06
|
|
|
Ohjah, tunnen et pean ka sõna võtma.
Mul puuduvad poliitilised vaated ja ka mälu selle kohta, kes mida ja millal lubas.
Viimane on puudulik seetõttu, et valimiskampaania on muutunud hullemaks sisutühjaks ärapanemiseks ja rahvaga manipuleerimiseks.
Nähes täna linna peal Keskerakonna uut valimiskampaaniat, hakkas mul tõesti väga kurb.
Ja seda kahel põhjusel. Esiteks, kas tõesti see raha, mida ma maksudena maksan, on jõudnud sinna plakatile?
Teiseks, olenemata reklaami sisust, on ju inimesi, kes võtavad seda puhta tõe pähe.
Jah, toredad asjad, toredad inimesed, tore maa. Päikest.
|
|
Kommentaarid: 597 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
494 |
|
tagasi üles |
|
 |
Reedikl
HV vaatleja

|
19.04.2010 23:25:09
|
|
|
electron, Miks mitte? Miks nad siis üldse on, kui eestlased ei hääleta nende poolt?
_________________ Meie mõtted on tasuta.
Peace(h) |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
19.04.2010 23:27:04
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
... las ma arvan, varsti on samasugune kommuun oravate vastu  |
Ma teen kommuuni kõigi vastu.Liige olen ainult mina ja teised liituda ei saa
Jaanster01 kirjutas: |
nt Savisaare partei poolt lubatud 500kr pensionäridele? Lubas ta ju neile iga kuu 500 eeku anda, millest? Õhust armastusest? |
Kord aastas ja nüüd on kord aastas sünnipäevaks
upper kirjutas: |
ei ole mina ka mingi keskerakonna pooldaja,aga see kesikute ja savisaare mõnitamine käib juba üle mõistuse,pole kellelegi saladuseks,kes seda laimukampaaniat juhib,väga mage ja lame rahvas. |
Irooniline, et mida rohkem neid sõimatakse seda paremini neil valimistel läheb.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
19.04.2010 23:29:14
|
|
|
mina isiklikult ei valiks keskerakonna poolt ainuüksi sellepärast, et nende kampaaniad on kõik madala IQ'ga inimestele suunatud, ainus mida nad teha suudavad on Oravaid ja Ansipit laimata. Endal igasugu ideed ja lahendused puuduvad. Kui nüüd keegi tuleb välja astmelise tulumaksu jutuga, siis see on lollus kuubis. Need kes praegu rohkem teenivad, maksavad nagunii juba rohkem makse, miks peaks need rohkem teenivad inimesed veel rohkem neid alaharitud ja keelt mitte valdavaid inimesi toetama?
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Reedikl
HV vaatleja

|
19.04.2010 23:36:50
|
|
|
etc_Shelob, Paganama hästi ütlesid praegu. Aga kas te ei arva, et sama lame on ka nende Keskerakonna vastaste kommuunide tegemine? Ehk siis tehakse ühte erakonda maha nagu seda teeb K. Ja igaüks kes sellega liitub ju pooldab teise erakonna laimamist. Ehk siis kokkuvõtteks on minu mõte see, et igaüks kes sellelaadse kommuuniga liitub ja selle looja ei ole tepski parem kui meie armas roheline partei
_________________ Meie mõtted on tasuta.
Peace(h) |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
DonNiger
HV Guru

|
19.04.2010 23:41:39
|
|
|
Vondur kirjutas: |
Teisisõnu: "antge omad ääled oravadele"?
Kas või Assbooki tehku oma oravapesa/kogukond, oravad jäävad ikka oravateks...
Kaks saabast, üks paar, oravad on süüdimatud optimistid, kesikud süüdimatud pessimistid.
vastutustundetu optimism on rahva viinud meeleheiteni, huvitav, mida vastutustundetu pessimism teeb?
Prooviks järele või?
Sitemaks pole vist enam kuhugi minna. |
Mina valiksin süüdimatud optimistid - pole seda tiste kallal vingumist vähemalt.
Päts peaks ühe reklaami veel üles panema. Samal taustal vana ise koos oma inglitega: " Tallinn on pankrotis aga minu inglitel on ikkagi 25k kuupalk, teie aga loodate olematut tööd saada"
Hmm, teeme HV särgid?
_________________ Müüa EOS 50D |
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
2 :: |
116 |
|
tagasi üles |
|
 |
s::m
HV vaatleja
|
20.04.2010 00:14:49
|
|
|
2011 lähen kindlasti valima aga kohe kindlasti ei vali - sotsialiste, ühtse venemaa käepikendust, usuhulle, rahvaliidu talupoegi ja varganägusid, palgaarmee-ligi parteid, tuumaenergiavastaseid rohelisi, klenski nimekirja tiblasid jne.
järele jääb ainult irl või mõni üksikkandidaat. irl pole muidugi päris see, mis ta olla võiks aga aferistide, populistide ja klounide osakaal tundub seal kõige väiksem olema (usuhull kiisler välja arvatud).
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
20.04.2010 02:06:39
|
|
|
etc_Shelob kirjutas: |
Kui nüüd keegi tuleb välja astmelise tulumaksu jutuga, siis see on lollus kuubis. Need kes praegu rohkem teenivad, maksavad nagunii juba rohkem makse, miks peaks need rohkem teenivad inimesed veel rohkem neid alaharitud ja keelt mitte valdavaid inimesi toetama? |
Skandinaavias ju osades riikides vähemalt on see ja pole kuskilt kuulda, et rikkad sealt minema koliksid massiliselt
Tegelikult meie maksukoormus on juba praegu ajuvabalt suur.Selle vahega, et seda taovad kõik sõltumata palgast.Pluss on jah see, et mõned võivad end võrdsetena tunda selle tõttu aga suur miinus on see, et väiksema palgaga inimesel on hulga raskem elukvaliteeti parandada, kui tema käest võetakse rikastega võrdselt raha ära .Kuidas korralikku keskklassi üldse saab nii tekkida?
See argument pole kah kunagi eriti tugev olnud astmelise maksu vastastelt, et rikkad maksavad niigi juba rohkem.
Inimesed ei mõtle kah mida nad räägivad...kui võtta 4350-st maksud maha sama protsendiga on see hulga suurem summa kogusummast kui võtta 25 000-st sama protsendiga.Kas rikkal tekib raskusi kui tema käest võetakse 10k ära ja peab 15k-ga hakkama saama?
Või tekib vaesel probleeme kui temalt võetakse ära 1,5k ja ta peab hakkama saama 3k-ga?
Oluline pole see palju maha võetakse kellegi käest.Oluline on see palju kellelgi kätte jääb
Rikkal veab kui ta märkab kontoerinevust aga see ei mõjuta tema elukvaliteeti kui ta just raha paremale-vasakule ei larista iga päev.
Vaesel on ehk iga kroon arvel seega ühtne tulumaks on nagu nöör kaelas
Kui te olete nii veendunud, et Eestis on praegu hea maksusüsteem siis ma ei saa sellega nõustuda: http://maksud-eestis.blogspot.com/
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
20.04.2010 03:28:34
|
|
|
Kas see olen mina või on eesti poliitikud suht aru kaotanud. Suht väsinud juba sellest, et poliitikud on oma peamiseks tööks võtnud üksteise kallal näägutamise töö tegemise asemel. Tahaks puhkust sellest kõigest aga eriti ei saa, sest iga kord kui aknast välja vaatan paistab verivärske keskerakonna reklaam vastu, lähen siis teise akna juurde, kust avaneb vaade vaade teisele poole maja ja seal samamoodi, lihtsalt teine plakat. Selline tunne, et oleks spetsiaalselt minu kisuks on ümber minu maja KE otsustanud oma plakatid välja sokutada.
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
20.04.2010 06:22:39
|
|
|
s::m kirjutas: |
..
järele jääb ainult irl või mõni üksikkandidaat. irl pole muidugi päris see, mis ta olla võiks aga aferistide, populistide ja klounide osakaal tundub seal kõige väiksem olema (usuhull kiisler välja arvatud). |
irl= saamatu parts, katkise monumendi ehitajast aaviksoo (kusjuures ärimaailmas pole ka see normaalne, et konkursi lõppedes pakkumist veerandi võrra tõstetakse), põllumajanduse tapjast laar (patoloogiline valetaja - pildiskandaal), lapsesuu nool, oma viimast,kuid kehva rolli mängiv kull jne..
üksikkandidaatidest hr "Majonees" Kundla, Klenski "notsnoi Dozor" jne?
valik on Sinu!
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
20.04.2010 08:31:56
|
|
|
tsitaat: |
Inimesed ei mõtle kah mida nad räägivad...kui võtta 4350-st maksud maha sama protsendiga on see hulga suurem summa kogusummast kui võtta 25 000-st sama protsendiga.Kas rikkal tekib raskusi kui tema käest võetakse 10k ära ja peab 15k-ga hakkama saama?
Või tekib vaesel probleeme kui temalt võetakse ära 1,5k ja ta peab hakkama saama 3k-ga?
|
4350 on peale makse 3812,78.
Ehk siis pigem 4000 kui sinu mainitud 3000.
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
timothy
HV kasutaja

|
20.04.2010 09:24:17
|
|
|
Täpselt, tulumaksuvaba miinimum tekitab automaatselt mõningase astme tulumaksu.
bruto palk / reaalne % palgast, mis läheb tulumaksuks
2250 / 0
5000 / 10,5
10000 / 15,3
20000 / 17,6
30000 / 18,4
Alla keskmise palga saajad maksavad OLULISELT väiksema osa oma palgast tulumaksuks.
edit: tore näha, et teistele läheb ka asi korda
_________________ www.minuprint.com fototrükk
3dmarket.ee filamendid 3d printerile ja 3d prinditud tooted |
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
20.04.2010 09:34:07
|
|
|
Vondur kirjutas: |
laurx kirjutas: |
kas tallinnas elamine teeb mu kohe nii eriliseks, et mulle mu oma türil elavaid sugulasi ja tuttavaid sellisena ette söötma peab hakkama? see, et sina ja sinu tuttavad enam soomes ehitada ei saa, on teie probleem. valitsus selles süüdi pole. teise laulu teema üldiselt. |
Sinu arust on siis eesti rahvas väljaspool Türit ja Tallinnat puha persekukkunud ehitajad... mida oligi tarvis tõestada. Tubli.  |
kes kiunuvad? äkki need, kellele k-mees liiga utoopilisi lubadusi jagas? mina tötöasin riigisektoris juba siis kui k-mees meile 25k palka lubas. kust see raha tulema pidi, oli liiga läbi nähtav. teine asi, minul jamu tuttavatel türilt pärit prse kukkunud ehitajatel oli omal ajal täpselt sama palju võimalusi kuidas oma elu seada. pisiasjadesse ei lasku, aga kooli pooleli jätmiseks kesk astmes olid nii mõnelgi minu aspektist lähtudes pseudoprobleemid, a, la õpetaja ütles selle pärast halvasti ,et ma tunnis kaasa ei tööta / ema kutsub ssööma, endal makaronid kurnamata alles.. kes oma seisundit ära kasutasid ja ennast milleski tugevaks tegid ning suudavad süsteemselt paar sammu ette mõelda, ei kiunu. muu kaader lihtsalt " ei mahu paati". aga sellest sa ilmselt aru ei saa.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
psydeblo
HV Guru

|
20.04.2010 09:52:16
|
|
|
Riigisektoris töötab mees, kes nii vigast teksti kirjutab?
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vondur
Kreisi kasutaja

|
20.04.2010 09:55:34
|
|
|
Laurx, sa oled reformari käsiraamatu kenasti selgeks saanud, veelkord tubli, sõua oma paadis aga edasi ja vaata, et sa sealt välja ei kuku...
Sinu poolt põlatud inimrämps elab ilma sinutagi, sina aga ilma selle rämpsuta oma riigisektoris oleksid tühi koht...
Reformarile on võimatu selgitada, et inimesed on erinevad...
Tead, sa mine õige kuhugi maale ja aja oma edukajuttu kusagil külapoe juures, niikaua kui neid veel Eestis on... saab näha, kaua su riigi nahk tervena püsib.
_________________ Lugupeetud AHV, enne kui vaidlema hakkad, mõtle hästi järgi, kas see ikka on tark mõte... |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
blas
Kreisi kasutaja

|
20.04.2010 10:36:09
|
|
|
Kõige hullemad on aktiivsed lollid. See kui Keskerakonna populism ja demagoogia ei meeldi ei tähenda automaatselt "oravapoisiks" olemist.
Ma julgen uskuda, et ka kesikute hulgas on inimesi, kellele see kõik vastumeelt on.
Ja igasuguse KE suunal tehtud kriitika peale jutt istuvale valitsusele viia, no see meenutab vana head
"А у вас негров линчуют"
_________________ The truth is out there |
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
20.04.2010 10:39:40
|
|
|
Vondur, sul on hästi palju kriitikat, sa ütled väga palju raskeid sõnu. Kas sul on plaane ja ideid ka, mida võiks teha teistmoodi ja paremini? Me oskame kõik väga hästi vigu leida, nende peale näpuga näidata ja parastada - aga kas suudame ka midagi konstruktiivset ette võtta? Praegu sa käitud täpselt samamoodi nagu Tallinnas suurte roheliste plakatite pealt maha üteldakse - ainult kritiseerid ühet osapoolt ilma enda agendat välja näitamata (omamata), ma ütleks, et väga magedal viisil.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
20.04.2010 11:12:03
|
|
|
Sinu poolt põlatud
|
iga üks teeb omavalikudise. nemad tegid, sina tegid ja mina tegin kah.
Laurx, sa oled reformari käsiraamatu kenasti selgeks saanud
|
selleks,et aru saada indiviidi oma panusest ja sellest panusest tulenevast heaolust ning nende vahelistest seostest, ei pea lugema ei reformi ega kellegi teise "kokaraamatut."
võimatu selgitada, et inimesed on erinevad...
|
veelkord, "seaduse mitte tundmine ei vabasta vastutusest ega kergenda karistust" ehk siiis kui sa tahad olla pooliku haridusteega, omada veidi viina viga, kaheksat last ja loota kogu potiga ainult sellele, et tuleb k-mees kes kõik vead sinu eest parandab, siis ole aga palun ära ole seda selle raha eest, mis mina maksumaksjana suvalise erakonna poolt valitsetud kov ile maksan, ära ole seda raha eest, mis mina maksan aktsiisideks jms. Euro tulek ja mmuu selline on minu jaoks paratamatus, millest mööda ei saa. kui see on tulnud, elan ma ikka ära, sest on asju,mida mma oskan, on inimesi, kes teavad, mida ma oskan ja kes on nõus mulle mus oskuste ja teadmiste eest mulle ja mu lähikondsetele ära elamist võimaldavat tasu maksma. eeltoodut ei muuda see, kas pukis on k-mees või "saabastega orav". oma paadijuttu võid kadedusest vanaemale või "hõimukaaslastele". loodetavasti maitseb viin selle jutu taustal paremini.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
s::m
HV vaatleja
|
20.04.2010 11:22:12
|
|
|
kännuämmelg kirjutas: |
irl= saamatu parts, katkise monumendi ehitajast aaviksoo (kusjuures ärimaailmas pole ka see normaalne, et konkursi lõppedes pakkumist veerandi võrra tõstetakse), põllumajanduse tapjast laar (patoloogiline valetaja - pildiskandaal), lapsesuu nool, oma viimast,kuid kehva rolli mängiv kull jne..
üksikkandidaatidest hr "Majonees" Kundla, Klenski "notsnoi Dozor" jne?
valik on Sinu! |
1 - partsi valija ma pole kunagi olnud. 2 - vabadussõja võidu monumendi ehitamise ümber käiv trall ei ole normaalne aga samma ise oli ja on vajalik. 3- "põllumajanduse tapjast laar" - ei vaevu isegi vastama sellisele rumalusele. 4 - sportlasi ma ei vali põhimõtte pärast. 5 - kulli valija samuti mitte.
üksikandidaatidest niipalju, et kundla on endine kesik (ükskord kesik alati kesik) ja klenskist rääkis juba mu eelmine post.
sa tõid irl'st välja mõned nimed, kes sulle mingitel põhjustel ei meeldi - ja selleks on sul täielik õigus. siiski on igas erakonnas inimesi, kes ka mulle ei meeldi - ekskommunistid, vargad ja valetajad, sportlased ja tolad. irl's on nende kogus lihtdalt kõige väiksem.
|
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
20.04.2010 11:38:29
|
|
|
Tüüpilised eestlased. Pada sõimab katelt, ühed mustad mõlemad. Kui ma ei eksi, siis hiljuti oli ETV pealt üks huvitav Kahekõne saade (Marju Lauristin) kus räägiti natuke sellest savipätsi nüpeldamisest ja üleüldse eesti poliitilisest sisevõitlusest. Kogu eesti poliitilist tsirkust kommenteeriti seal saates otse 10-sse imo. Kes vaatas see teab millest räägin.
e: ahjaa, unustasin öelda, et kogu see lõustaraamatu kommuunide värk on ülimalt idiootne imho
viimati muutis CoiL 20.04.2010 11:40:13, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
20.04.2010 11:40:27
|
|
|
Midagi labasemat ikka annab väljamõelda kui Laari ja Ansipi pildiga populistlike, maailmamajanduse tõmbetuultest räsitud sisuga täidetud plakatite ülesriputamine .. selle peale tuleksid tõesti vaid Keskkerakonna PR tiimi keeniused. Tubli Ets, täitsa sinu tase!
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
timothy
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
20.04.2010 12:02:10
|
|
|
ma tõin tõesti välja näited, mis on tuntumad oma suurimate "tegude" tõttu. Nimekirjast leiaks "ebasobivaid" sadu (minupoolest võib sinna liita kasvõi kogu võru linnavalitsue koos volikoguga) ning tõesti pole ükski erakond neist prii ning ega ka kontsentratsioon teps mitte väiksem ole.
Ma pigem väidaks seda, et minu jaoks pole eestis ühtegi täiega tõsiseltvõetavat erakonda, kõik lonkavad kolme jalga
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
4 :: |
205 |
|
tagasi üles |
|