Aga tundub et mäng on tehnilise poole pealt ikka samasugune näss nagu Fallout 3.
tsitaat:
It's a technical embarrassment. Three times the game locked up on me completely, forcing me to restart the 360. Entering the outside world is more often than not accompanied by 20 seconds or so of the framerate slowing to an absolute slide show. Load times regularly hover between 25 and 50 seconds, in spite of a full hard drive installation.
Aga tundub et mäng on tehnilise poole pealt ikka samasugune näss nagu Fallout 3.
tsitaat:
It's a technical embarrassment. Three times the game locked up on me completely, forcing me to restart the 360. Entering the outside world is more often than not accompanied by 20 seconds or so of the framerate slowing to an absolute slide show. Load times regularly hover between 25 and 50 seconds, in spite of a full hard drive installation.
Xbox360'l pidi aitama see , kui "cache" ära puhastada, kuidas seda teha , saate googlist .
Tical, ei. Tegu on lihtsalt vigase mängumootoriga.
Täpselt samasugused probleemid on ka F3 ja Oblivionil, broken shit is broken.
Võibolla tõesti , kuigi mul endal on siis vedanud , ei ole esinenud probleeme nende mängudega eriti . Aga eks varsti ole näha ja saab omal naha tunda kuidas NV töötab .
10h+ ja kokku on jooksnud 2 korda. Freezinud ~5 korda minutiks-kaks. FPS langeb märgatavalt ja hakkab kohati jõnksuma, kui olla tihedalt populeeritud kohas nt The Strip.
10h+ ja kokku on jooksnud 2 korda. Freezinud ~5 korda minutiks-kaks. FPS langeb märgatavalt ja hakkab kohati jõnksuma, kui olla tihedalt populeeritud kohas nt The Strip.
Mis platvormil mängid ? Kui Xbox'il siis proovi oma cache puhastada , olen lugenud Fallout'i Official Forumitest , et see aitab , ning installi ka oma HDD'ele . Kuid teiste platvormide kohta ei oska ma midagi hetkel soovitada .
Tical, kes ütles, et ostis ? _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Yay. ShopTo saidilt jõudis pre-order kohale. Oskab keegi siit juba kommenteerida kuidas asi pikapeale jookseb F3'ga võrreldes näiteks?
Lucky you . Loodan , et minu pre-order GAME'st jõuab ka homme kohale siis , kui mitte , siis ma ei tea , lähen lolliks . Aga niipalju kui olen lugenud ja näinud siis kõik super peale selle,et glitche esineb suhteliselt palju . Aga noh patchid tulevad juba,seega pole hullu . Anna teada enda arvamust ka siis kui oled juba "vähe" mängida saand !
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.