Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Varia »  Suitsutõmbamine võib lõpetada Apple arvuti garantii märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 24.11.2009 10:36:46 vasta tsitaadiga

purexpure kirjutas:
...... õige tegu Applei poolt ......

Mis seost sa siin Apple'i puhul näed, Apple'i peab oma garantii tingimustesse sisse panema, et suitsetajate arvutile garantii ei kehti, sama ka lemmiklooma pidajate puhul, aga seda vaevalt Apple'i teha julgeb. Mingite remondi kuurude isetegevus ei käi kuidagi Apple'i nime pihta, arvata võib, et samad remondimehed keelduksid suvalise brändi masinaid remontimast olgu see Dell, IBM, HP või miski muu. Järgmise teema pealkiri oleks "Suitsutõmbamine võib lõpetada Dell arvuti garantii"

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
lokuta
HV veteran
lokuta

sõnum 24.11.2009 10:45:48 vasta tsitaadiga

Ise olen suitsetaja, aga see hais mis tuleb arvutist, mis on ruumis kus tehkse suitsu on rõve, olen puhastand, aga tööle pole tahtnud panna toas, hais on liiga metsik, ise toas suitsu ei tee, nii palju peaks viitsimist olema, et ennast õue vedada ja seal suitsu teha icon_evil.gif
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 79
tagasi üles
J2ru
HV kasutaja
J2ru

sõnum 24.11.2009 10:51:06 vasta tsitaadiga

lokuta kirjutas:
Ise olen suitsetaja, aga see hais mis tuleb arvutist, mis on ruumis kus tehkse suitsu on rõve, olen puhastand, aga tööle pole tahtnud panna toas, hais on liiga metsik, ise toas suitsu ei tee, nii palju peaks viitsimist olema, et ennast õue vedada ja seal suitsu teha icon_evil.gif

Sama olukord siin. Inimesed kes autos suitsu teevad....see on ka hull ikka. Aga selles on teil õigus, et suitsetaja arvutit on halb puhastada, kuna kleepub hullumoodi.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 19
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 24.11.2009 11:18:39 vasta tsitaadiga

Noname kirjutas:
Väga paljud läpakad ujuvad kõõma, juuksekarvade jms inimese küljest kukkunud jama sees. Ekraan on mannaputru, makarone, hakklihakastet, tatikolle ja inimrooja täis.

tõtt räägid. paneb nati imestama, et pole häbi üldse sellist asja hooldusesse tuua. enne võiks ju lapiga üle käia vms.

tagasi üles
Max Powers

sõnum 24.11.2009 11:20:13 vasta tsitaadiga

Tehtud tööde lehele tuleb siis panna kirja, et eemaldatud tatikollid ekraanilt icon_lol.gif
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
lokuta
HV veteran
lokuta

sõnum 24.11.2009 12:14:10 vasta tsitaadiga

Max Powers kirjutas:
Tehtud tööde lehele tuleb siis panna kirja, et eemaldatud tatikollid ekraanilt icon_lol.gif

ma olen isegi keeldunud koolis tööd tegema arvutiga, mille valget värvi klaver ja hiir on nii võrd sitane, et neid puhtaks saada tuleks puhtaks põletada (kui sinna arvuti klassi veel satund teen klõpu sellest rõvedusest)
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 79
tagasi üles
maakas1
HV kasutaja
maakas1

sõnum 24.11.2009 16:16:52 vasta tsitaadiga

Sellise asja vastu aitab sitaste masinate paksust tolmust või muust sogast puhastamine eraldi hinnakirja lisada ja ränga tunnihinnaga!
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 27
tagasi üles
oswald
Kreisi kasutaja

sõnum 24.11.2009 17:08:45 vasta tsitaadiga

Ma näeks asja pigem sedapidi - kuni garantiitingimustesse vastavat märget ei teki, on see pigem tööandja/töötja mure. Hapnikumask ja kummikindad arvutiremontniku igapäevavarustusse icon_biggrin.gif
Läpaka ning puutetundliku ekraaniga aparaatide puhul pole kummikindad tegelikult üldse liialdus - või siis olgu pärast korralik kätepesu.

tagasi üles
mikk150
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.11.2009 17:52:17 vasta tsitaadiga

maakas1 kirjutas:
...Samas on ka vist sihukesi, kes reklaame vahivad ja oma kodu iga nurga täielikult ära desinfitseerivad. icon_biggrin.gif

ja tihti ei mõtle nad mis neil arvuti sees on
olen võtnud ventika vahelt nii tihket tolmu et isegi suruõhk ei võtnud puhtaks, pidi ventikad maha kakkuma ja tolmu nagu riiet radika pealt kookida ja siis on inimesel probleem et arvuti lülitab välja peale 5 te min kasutust.

pole veel õnneks sellist pilti näinud, aga kujutan ette et see on kole
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
.:MDK:.
HV veteran
.:MDK:.

sõnum 24.11.2009 17:52:53 vasta tsitaadiga

Noname kirjutas:
Aga vahepeal süda läheb pahaks küll arvutiteeninduses töötades, eriti läpakate puhul.
Väga paljud läpakad ujuvad kõõma, juuksekarvade jms inimese küljest kukkunud jama sees. Ekraan on mannaputru, makarone, hakklihakastet, tatikolle ja inimrooja täis.
See suitsetamise asi pole pooltki nii hull kui inimese enda täis roojatud sülearvutid :S arvan et võib julgelt väita ligi 25% teendindusse toodavad sülearvutid on sellised mida katsuda ei taha.

Nõustun eelkõnelejaga ning omalt poolt võin siia lisada veel prussakafossiile, surnud ämblikke ja muid loomi. Ebameeldiv on katsuda selliseid arvuteid ja ei taha ette kujutadagi kui räpane võib olla selliste inimeste kodu või tööpaik. Tõenäoliselt midagi sarnast võsapeetri saates näidatavaga. Õnneks selliseid arvuteid väga tihti ei satu. Ptüi ptüi ptüi...
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 96
tagasi üles
J2ru
HV kasutaja
J2ru

sõnum 24.11.2009 17:56:26 vasta tsitaadiga

Kui salongi toob arvuti hästi ilus naine ja hakkad seda hiljem puhastama ja leiad sealt arvuti seest igast pudi mis sinna ei kuulu, siis oleks see küll väga karm juhtum icon_smile.gif Ja siis võiks tõesti töölehele kirjutada, et eemaldasin tubakat ja saiapuru icon_lol.gif Keegi läheks siis küll näost punaseks.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 19
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 25.11.2009 08:39:21 vasta tsitaadiga

mikk150 kirjutas:
maakas1 kirjutas:
...Samas on ka vist sihukesi, kes reklaame vahivad ja oma kodu iga nurga täielikult ära desinfitseerivad. icon_biggrin.gif

ja tihti ei mõtle nad mis neil arvuti sees on ........

Üldiselt ei ole tarbijal - kasutajal asja mis seal arvuti korpuse sees on, varem olid enamus edasimüüjatel korpuse küljes kleebis mis takistas küljekaane avamist, ning millel seisis kiri, et kleebise rikumisel kaotab arvuti garantii, sama teema ka sülearvutite puhul.
Minu meelest peaks olema elementaarne, et kõik arvutid peaks olema varustatud tolmufiltritega
Väljapoolt käiakse ikka kust vähegi võimalik lapika üle

NightStriker
HV veteran

sõnum 25.11.2009 10:19:02 vasta tsitaadiga

Vähemalt Ordil on see garantiikleepekas kolinud kõvaketta kruvi peale. Ei ole veel ka selle eemaldamisel probleeme olnud garantiiga. Selle kallal hakatakse vist siis norima, kui midagi ikka väga tuksi on keeratud.
Viimane kord arvutit puhastades võtsin isegi toiteplokil kaane maha ja tegin seest puhtaks. Sellega toiteploki garantii küll lõppes, aga kaua see jurakas ikka vastu peab, kui ventilaatorit ja sisemisisi radikaid katab mõnusalt paks tolmukord. Kas tolmufiltrid suitsuoaskeste vastu ka aitavad?

Marie
HV Guru
Marie

sõnum 25.11.2009 10:49:42 vasta tsitaadiga

radist87 kirjutas:
..... Kas tolmufiltrid suitsuoaskeste vastu ka aitavad?

Ültiselt on tolmufilter üllatavalt tõhus, ML arvuti pani omal ajal oma arvutid sellesse kasti MidiTower LX-6A21 ja olen käinud mõnel külas kus see kast, seest oli üllatavalt puhas, kuid kui näitasin omanikule, et näe eest kasti paneel käib lihtsalt ära ja sees on tolmufilter, siis läksid omanikul silmad suureks, tolmufilter oli ikka täiega umbes.
Vaevalt ükski arvutisepp tahaks arvutit parandada mida on hoolas perenaine vannitanud, korralikult mustusest puhastanud, desinfitseerinud, lõhnastanud, kuivatanud ja näeks välja nagu uus, kuid miski ei tööta

XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 25.11.2009 14:52:45 vasta tsitaadiga

Marie kirjutas:
...
Vaevalt ükski arvutisepp tahaks arvutit parandada mida on hoolas perenaine vannitanud, korralikult mustusest puhastanud, desinfitseerinud, lõhnastanud, kuivatanud ja näeks välja nagu uus, kuid miski ei tööta
Kui see arvutisepp teada saab, mida eelnevalt on tehtud, siis vist pakub "parandusena" lihtsalt uut arvutit ja kui teine osapool asjaga nõusse jääb, siis on mõlemad rahul icon_wink.gif icon_cool.gif icon_lol.gif
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 25.11.2009 17:22:38 vasta tsitaadiga

Päris emased arvutiparandajad siis Apple esindustes, järgmisena ei võeta tolmuseid arvuteid vastu.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
enterprice
HV veteran
enterprice

sõnum 25.11.2009 18:52:35 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:
Päris emased arvutiparandajad siis Apple esindustes, järgmisena ei võeta tolmuseid arvuteid vastu.

parema meelega puhastaks fekaale täis masinat kui suisust imbunud jurakat.
Suitsumehed ei saa sellest ilmselt muidugi aru ja pole korralikult ära suitsetatud asja ehk näinud ka.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 98
tagasi üles
KillerXP
HV Guru
KillerXP

sõnum 25.11.2009 19:12:48 vasta tsitaadiga

Mulle meenub arvuti mida hooldasin mille omanik oli ka suitsetaja, tal oli 17" HP paavian.... tööle panin lärmas nii mis kole, seest paska täis ja pidin pm rõdul sellega jukerdama kuna tuba läks suitsuhaisu täis sellest icon_lol.gif
Kommentaarid: 93 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 88
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 25.11.2009 21:52:06 vasta tsitaadiga

Kasuta siis respiraatorit või naiste rinnahoidjat. Ma pole ühtegi mahvi elu jooksul teinud, aga kui mu ametiks on korpuse sees ninapidi mässamine, siis ei hakkaks endale õigusi röökima, et miks ma pean suitsetaja rämpsu koristama.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 26.11.2009 05:24:40 vasta tsitaadiga

Pole ametilt arvutiparandaja ega ka mahvi nii et ekstreemjuhtumitega kokkupuude puudub, aga nende arvutite hulgas (nii enda kui tuttavate) mis lahti on tulnud kruvida pole ma näinud mitte üht ainust mis oleks tolmuvaba olnud. Seega ei ole vist just väga kohatu mõte, et neil kes sedalaadi tegevust sagedamini teostavad peaks mask ja vast ka kaitseprillid elementaarsed töövahendid olema. Kui siia juurde panna arvuti eelneva mittelahtikraapimise kohta käivad argumendid (juba eelpool väljakäidud tõsiasi et see võib garantii ära lõpetada [see kas kleepsu saab ilma probleemita eemaldada on üks asi, kas ka tohib on teine] ja see et arvutiparanduste põhiklientuuriks on kasutajad kes ei ole arvuti siseeluga kursis, s.o. inimesed kelle puhul pole mingit põhjust oodata et nad arvutikasti lahti võtaksid) siis vähemalt ise leian et igasugune hädaldamine parandajate poolt on ebasobiv. Kui hais/mustuse hulk/tüüp vastuvõetavad ei ole siis tuleks eelnevalt see tõsiasi kliendile teatavaks teha, mitte, nagu käesoleva uudise puhul, ajada umbluud et arvutitootja antud garantii on lõpetanud oma kehtivuse.
Kokkuvõtlikult parandaks ühes varasemas postis kasutatud analoogi teiste sõnavõtnute kommentaaride (sellest kuidas asjad reaalses maailma on) valguses: asi pole mitte nii nagu peaks kellassepp parandama aasta kanalisatsioonitorus ligunenud kella, vaid pigem nii et koristajamammi satub WC otsa kus ummistunud potis on "üllatus" ootamas. Ebameeldiv? Kindlasti. Kas koristaja jätab selle pärast oma töö tegemata et asi ebameeldiv on? Ei.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
meybo
Kreisi kasutaja
meybo

sõnum 26.11.2009 11:52:33 vasta tsitaadiga

Noname kirjutas:
Aga vahepeal süda läheb pahaks küll arvutiteeninduses töötades, eriti läpakate puhul.
See suitsetamise asi pole pooltki nii hull kui inimese enda täis roojatud sülearvutid :S arvan et võib julgelt väita ligi 25% teendindusse toodavad sülearvutid on sellised mida katsuda ei taha.

See on vist esimene kord, kui ma Noname-ga täielikult nõus olen icon_wink.gif

Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 26.11.2009 17:17:38 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:
Kasuta siis respiraatorit või naiste rinnahoidjat. Ma pole ühtegi mahvi elu jooksul teinud, aga kui mu ametiks on korpuse sees ninapidi mässamine, siis ei hakkaks endale õigusi röökima, et miks ma pean suitsetaja rämpsu koristama.

Milline see meeste rinnahoidja veel on? icon_eek.gif
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 26.11.2009 17:24:42 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
heretic666 kirjutas:

Milline see meeste rinnahoidja veel on? icon_eek.gif
Otsi googli abil, hästi ei mäleta ja pildid muidugi pisikesed aga väga olulist vahet piltidelt polnud aru saada. Ekstra rasvahunnikud pidid neid vajama.... icon_lol.gif
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
lehto08
Kreisi kasutaja
lehto08

sõnum 11.12.2009 16:08:40 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Tehnikud olevat keeldunud arvuti lahtivõtmisest kuna sellega seonduvad riskid - ehk siis passiivne suitsetamine.

Kas nad kardavad, et masinast tuleb tubakasuits välja kui nad selle lahti võtavad? icon_lol.gif
Kommentaarid: 123 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 113
tagasi üles
Andrus Luht
itimees.ee
Andrus Luht

sõnum 11.12.2009 16:49:00 vasta tsitaadiga

lehto08, selles pigi-tolmu-t.ra-teab-mille segus on hulgim kantserogeenseid ühendeid. Ammuteada tõde, et läidetud sigaret on tunduvalt ohtlikum ümbritsevatele inimestele kui suitsetajale endale...

thumbs_down.gif

Kommentaarid: 377 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 318
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Varia »  Suitsutõmbamine võib lõpetada Apple arvuti garantii mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.