Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Napoleon: Total War märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 03.03.2010 01:02:29 vasta tsitaadiga

Kas MP campaign on seekord kohe kaasas või ootame nagu ETW puhul?
Pole isegi ETW's veel seda proovinud kuigi huvi suur.
Tellisin omale ka sealt game.co.uk ära, ennegi sealt võetud, Andrico võib pöialt lutsida oma hindadega. icon_wink.gif
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.03.2010 01:08:20 vasta tsitaadiga

pole võrku jõudnud (natuke käppisin ainult kiiruga) aga kui keegi proovib võiks kommenteerida kuidas läägiga lood on. Mäletan et Medieval Total War II oli ikka suht nutune kui proovida sai. Vähe servereid (tõsi, ei proovinud kohe kui mäng välja lasti) ning kuidagi lääääg oli.

Natuke aega saan mänguga tutvust teha võiks mingi madina küll teha... icon_cool.gif (kaua sa ikka AI'le tuule alla teed olematute vägedega)

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 03.03.2010 11:08:57 vasta tsitaadiga

@angel, võta karbist tulevat mängu kui full mängu ja neid igast allalaaditavaid üksuseid kui lisavidinana. Ma küll ei hakka neid juurde ekstra hankima. A selle ETW Warpathi peale mõtlesin küll korra, kuid siis kohe avastasin, et Napoleon on väljas ja võtsin selle. On keegi ETW Warpathi ka mänginud?

Endale on ka game.co.uk kuidagi hingelähedaseks saanud, sealt viimasel ajal kõik asjad ostnud. Hea hind ja marukiirelt tuleb kohale.

Tule ja kiika minu fotomaailma.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 03.03.2010 15:07:32 vasta tsitaadiga

selle Warpath'i isegi võtsin aga mängida pole jõudnud.. aus olla siis terve Empire Total War on vaid vaevu puudutatud. Nüüd vaja siis järjest kõik läbi taguda icon_eek.gif

... need dlc siiski ei ole päris "lisad"... enamasti on need kärped või parimal juhul hiljem juurde aretatud vidinad.

tagasi üles
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 04.03.2010 12:40:35 vasta tsitaadiga

Empire puhul arendati need minu arust küll hiljem juurde ja ilma nendeta on mäng sama nauditav. Ehk loob see ebavõrdse eelise MP-s, kuid SP-s, mida mina mängin ei ole küll vahet.

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 04.03.2010 16:26:20 vasta tsitaadiga

mängin siis napoleon camp'i ja tegin vea -> valisin lahingu pidamised @ normal. Kuramuse titekas ja kerge on. Suht koht vastane 1000 asjaliku ükskust mina 600 vms kanti ja pooled "talupojad" ja suht kergelt võidab ära. Isegi mingit über strateegiat ei pea välja mõtlema. Tea kas AI bug millest kirutakse jälle (mingi müstika iga kord kui total war t uleb on AI piixsus icon_lol.gif ) ? Aga seni on täitsa nauditav mäng... graafiliselt kah täitsa icon_eek.gif thumbs_up.gif beer_yum.gif bananadance2.gif Kohati ainult tõmbab fps'i alla aga pole hullu (20 peale ja see totalis täitsa mängitav). ainult kuramuse Empire'st saati läksid kindluste graafika täitsa piixu. Jõle rõvedad müürid on graafiliselt. Nagu mingi extra low textuurid vms. Medieval Total War II oli selles suhtes kenam mäng ja Rome kuna sai linna ka sisse vaadata kui camp'i mapil uurisid (loe -> said niisama uurida mitte ainult lahingu ajal).
tagasi üles
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 04.03.2010 18:12:08 vasta tsitaadiga

Sellest linnavaatest tunnen ma ka puudust, kuigi jah RTW-s oli see suht kole ja kandiline, aga muul juhul oleks asi vist hakanud linnalahingutes jõudlust rikkuma.

Pagan seda teab, kas need lahingud liiga kerged. Nii palju kui ma lugenud olen, pidi moraalist väga palju sõltuma ja vahepeal majandades läksid automaatse funktsiooniga lahendatud lahingud (arvuline ülekaal aga nigel kindral) vett vedama. Kahjuks enne ära ei salvestanud ja järele ei proovinud. Samas kui onu Bonaparte eesotsas on, siis läheb vaenlasel jah suht nigelalt. Kui viitsiks, siis võiks seda lahingu AI-d proovida custom lahingutes, aga pole vaadanud, kas seal saab ka Napoleonit kindraliks panna või ei saa.

Ja pealegi need kampaaniad on ju suhteliselt lühikesed ja alati saad raskema astmega läbi teha hiljem. Alguses hea normaliga, siis saad mingi ettekujutuse, et kuhu minna ja mida teha.

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 04.03.2010 18:26:36 vasta tsitaadiga

Rome Total War'is minuteada oli täiesti kena. Sama kena nagu järgnevates total war'ides. Sisuliselt on ju suht sama graafika/mootoriga ainult efekte juurde lisatud etc. Medieval Total War II võeti kahjuks vaade ära aga kui lahingu ajal suuremat kindlust sai lammutatud siis oli suht icon_eek.gif . Pidi ainult leidma aega, keset lahingut, linnaga tutvumiseks. Rome'is sai seda rahus teha ja vaid mingid "inimesed" sibisid ringi. Egas ta nüüd väga suur osa mängust ei olnud aga vahest oli kena vaadata milline mingi linn välja nägi.

Võtsingi normali, et tutvuda mänguga. Aga oleks pidanud lahingud @ hard võtma nagu enamus total war mängudes (mul on rõhk lahingute pidamisel, see campaania majandamine on suht teise järguline aga automaatset majandamist peale ei pane). Kõige rõvedamad asjad millega ma toime ei tule on kindluste ära võtmine seal Empire stiilis mängus nagu see Napoleon on. Nu ei saa jorssid aru mida vist teha vms. Tõmbavad end mööda "hooneid" ja maad laiali ja ainult ootavad millal maha kärvata. Käsk on et tõmmake rivvi ja sõdima aga ei ... alati läheb asi nihu. Meenutab seda viga kus Medieval II või Rome'is mingi 1 mees jäi kusagile kinni ja tõmbles mööda seina joostes ning tema pärast teised vennad kah ei suutnud rivi võtta ning üheskoos lahingut pidada. Mingi "bug" või mängu puudus vist, et käsitletakse ühte üksust kui tervikut mitte kui tervikut + individuaal isikud. Igatahes linna lahingus olid kaotused müstilised. Metsa, mäe vms maastiku lahingud on kaotused ainult seotud sellega kui hästi asja juhtida õnnestus. Kui majandada osata siis kas võidab väheste kadudega või kaotad, andes vastasele võimaliku suure litaka. Ehk siis vastast peaaegu ei ole ja ei valmista enam ohtu.

... siin mängus vist olid ka kuramuse elevandid? vihkasin neid rõvedaid üksuseid... alati sain nende käest Medieval'is tappa (või olid kaotused suured isegi asjaliku strateegiat üritades teha) icon_lol.gif

Kui aega saaks siis võiks mingi MP mängu kokku ajada.. huvitav oleks näha mis moodi inimesed oma vägesid majandavad... Ise tutvun praegusel hetkel veel üksustega ning kuidas asjalikult lahingut läbi viia.

tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 04.03.2010 22:50:26 vasta tsitaadiga

angel, sinusugune veteran peaks ju puhtalt ja ainult "insane" või "godlike" raskusega mängima icon_biggrin.gif mismõttes valisid normali, et mänguga tutvuda...mida seal tutvuda on, lahingu "füüsika" on ju ikka sama põmst nagu shogunis icon_razz1.gif
tegelt ma ei tea muidugi, mis või kui suur vahe seal mängus üldse on neil erinevatel raskustel...olen ise alati mänginud max raskusega, aga vb need madalamad on sisuliselt sama icon_rolleyes.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 04.03.2010 23:08:22 vasta tsitaadiga

eee ehk on probleem selles, et mul on Empire Total War mängimata? Väga väga väga suur vahe on ikka kas mängid Rooma, Medieval või siis Empire ajastu sõjavägedega. Enamasti olen harjunud just keskaja vägesid juhatama. Seal Empire's sain kohe pikki päid kogu selle "majandamisega" ehk siis rahvas kukkus mässama ja oligi game over. Algsed lahingud olid ka suht -> hobesed küljepealt sisse ja kutu. Nüüd vaikselt läheb juba.

Eri raskus astmetel peaks kenasti erinevus sees olema. Vist oli see et vastase väed tugevamad? Või siis teevad agressiivsemat strateegiat? Ei teagi tegelt... keegi targem ja kes uurinud ehk omab täpsemat infot. Igatahes normal VS hard'iga oli eelmistes total war'ides kenasti erinevus sees.

Napoleon camp'i teen normaliga ära siis võtan päris mängu ette...

tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 05.03.2010 15:39:41 vasta tsitaadiga

ei saa nüüd aru, ütled et sul empire mängimata...samas järgmises lauses kirjeldad kuidas empire't mängisid? mul on ka empire LÄBI mängimata, jäi umbes sel hetkel pooleli kui oli täiesti ilmselge, et mitte ükski teine impeerium ei saaks isegi unistada enam mind kottima hakkamisest icon_lol.gif olin pehmelt öeldes natuke pettunud kui lugesin kuskilt foorumist, et mingi special väeüksus (greznerid vms) mille nimel olin sisuliselt mänginud ja developinud, on mängus bugine ja neid ei saagi kasutada vms.

tegelikult on vahe sees jah, mäletan et olen mingil hetkel proovinud vist single lahinguid eri raskustega...normal ei tasunud aja raiskamist icon_rolleyes.gif

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 05.03.2010 17:55:49 vasta tsitaadiga

seletus -> empiret olen sutsu mänginud kuniks sain tappa ja jäin pätse ootama... buge oli mis nüüd fix listi järgi parandatud saab. Ehk siis selles mõttes saingi pikki päid seal majandamisega + jätsin pooleni @ pätsi ootus. Ei nimetaks mängimiseks seda kui mingi paar päeva sai taotud ja siis pooleni jäetud.
tagasi üles
d-scorpion
HV kasutaja
d-scorpion

sõnum 06.03.2010 11:40:50 vasta tsitaadiga

Mis arvate kas Empire:Total War ja Napoleon:Total War jookseksid mu arvuti peal (2,6ghz amd athlon, 1.5gb ram, geforce 7600gt)? Medieval 2:TW jooksis suht normaalselt samuti expansion pack.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Driftmoon
Kreisi kasutaja
Driftmoon

sõnum 06.03.2010 11:58:38 vasta tsitaadiga

kui medieval jookseb siis peaks teised kah jooksma, enda vana masina (athlon 3000+ /1gb/ x800) peal jooksis talutavalt.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 35
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 06.03.2010 23:31:12 vasta tsitaadiga

Empire ja Napoleon on nõudlikumad aga suht sama kui efektid maha keerata.

Endale jäänud mulje et mida viletsam prose seda vähem saad aga pidada lahinguid kus on mitu AI'd korraga mängus (sai kunagi testitud max arv AI'dega ja graafika 0'i ning mäng oli suht slide show, prose mida kasutasin ei mäleta enam aga kahtlustan amd64 2.7gz kelladega) Ehk siis pms vaja on tugevat prose ja vga'd, mälu muidugist kah. Ei tea vaid kui hästi see empire üldse mitut tuuma kasutada mõikab icon_neutral.gif

-edit-

Võimalik et valesti kontrollin aga kui vaadata rivatuner'it ja prose kasutust siis tundub et mäng kasutab vaid ühte prose tuuma. Teised vaid tõmblevad hästi õrnalt... Tea kas siis total war 'i mootor ei olegi mitme tuuma uuendust saanud või siis suudavad nad sellise asja kõik suht 1 'ga ära teha icon_neutral.gif

+ SITAKS lahe on see kuidas üksused võivad nn "okastraadi" otsa rahus kõndida ja maha kärvata... ise neil sellist taipu ei ole et tagasi astuda, mitte edasi minna või teine tee leida icon_lol.gif

tagasi üles
Flavius
HV Guru

sõnum 06.03.2010 23:44:13 vasta tsitaadiga

Napoleon: Total War - CPU benchmarks and tuning tips
http://www.pcgameshardware.com/aid,705532/Napoleon-Total-War-CPU-benchmarks-and-tuning-tips/Practice/
http://www.pcgameshardware.com/screenshots/original/2010/02/NTW-CPU-B.PNG

Empire CPU test ka:
http://www.dvhardware.net/article33885.html
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 118
tagasi üles
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 07.03.2010 17:24:13 vasta tsitaadiga

Endal jäi Empire tükiks ajaks seisma, kuna 3GHz Core Duo oli mängu jaoks liiga lahja. Lahinguid sai normaalselt pidada, kuid käigukordade vahel pidi pea kaks minutit ootama, mis ei meeldinud mulle kohe üldse.

Leidsin sellise seletuse raskusastmete kohta:

tsitaat:
Campaign :
Medium : good for very slow players that like periods of peace now and then.
Hard : reasonable AI aggression, everyone'll want to wage war against you, but still quite fun.
Very Hard : Kamikaze AI. They just throw everything at you.

Factions will expand a little bit faster at higher difficulty AFAIK, but killing you if you border them is their priority.

Battle:
Medium : recommended, good balance. Requires the human player not to use full stacks, not to retrain, and to use no more than 1/4 elites per army.
Hard: +4 Morale, +4Attack and/or Defence, can't remember exactly. Ruins the balance work of the EB team. But you can use fullstacks, elites,... a bit unrealistic, but many people like it.
Very Hard: +7 bonusses! Prepare to see your elites slaughtered by Akontistai in melee. You need to constantly take advantage of AI's stupidity and blitz before faction start to throw elites at you.

I prefer M/M or H/M (I'm a slow expander).
VH/M or H/H for a challange.
VH/H or VH/VH if you want to blitz.

Ehk siis AI targemaks ei saa, lihtsalt on tal paremad näitajad.

viimati muutis monty11 07.03.2010 17:33:16, muudetud 1 kord
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 07.03.2010 17:28:07 vasta tsitaadiga

ise panin nüüd egiptuses olles lahingud hard'i peale ja kampaania normal. Meeldib campaanias asja rahulikult võtta kuid lahingud jäid normaliga masendavalt igavaks. Nüüd on näha et mingid üksused lampi tapavad mu mehi nagu ei oleks neid olemas... seega peab natukene organiseerima ja mõtlema + õnne omama et võita.

Nagu aru saan siis Napoleon kampaania ajal tax'e muuta ei saa? Otsisin tükk aega aga ei leinud. Seal egiptuses hakkavad raisad pidevalt mässama... aitab vist tax free kehtestamine ja kõrval olevate alade enda alla võtmine ?

tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 07.03.2010 18:23:40 vasta tsitaadiga

monty11, huvitav probleem sul icon_biggrin.gif ma ei tea küll täpselt, palju mul endal need AI käigud kampaanias aega võtsid (vb ka kuskil minut näiteks), aga võrreldes sellega kui kaua ma mõnikord ise ühte käiku mõtlesin ei tundu see küll mitte mingisuguse ajana icon_lol.gif kui ikka pool tundi kuni tund paigutad seal siis on lausa imelik natuke vaadata kuidas kogu ülejäänud maailm minutiga hakkama saab icon_razz1.gif
tagasi üles
monty11
Kreisi kasutaja
monty11

sõnum 09.03.2010 16:26:24 vasta tsitaadiga

Ei tea, mind see pikk ootamine igatahes häiris. Seda Ameerika kampaaniat sai normaalselt mängida, kuna seal polnud palju riike. See aeg oli nii piisavalt lühike, et ei saanud korralikult raamatut vahepeal lugeda, kuid liiga pikk, et vahepeal niisama pead sügada. Ehk siis kui a'la paberil ise strateegiat ette planeerid, siis polekski see aeg nii pikk, a mina nii ei toimeta icon_biggrin.gif Eriti käis pinda kui oli suurem vallutus plaanis ja muu peale armee loomise oli paigalseisus, siis ajas ootamine lausa närvi ja liiga palju õlut kulus ka icon_biggrin.gif

tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 31.03.2010 03:54:03 vasta tsitaadiga

kas seda paganama lahingu "fogi" saab kuidagi disable'da ka või? ausalt öeldes täiesti mõttetu efekt, ja mitte ainult...mitte midagi ei näe enam mis lahinguväljal toimub + fps killer on täiesti MAJOR! mängitavast mängust saab mängimatu kui püssid natuke aega on paukunud ja ekraan tossuga täitub icon_lol.gif miks on küll tarvis üle pingutada selliste asjadega devidel icon_neutral.gif

never mind, juba leidsin kuidas sellest lahti saada icon_biggrin.gif

tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 08.05.2010 13:25:22 vasta tsitaadiga

link :: kae siit

Kaheksa naela + saatmine. Go!
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 24.06.2010 20:13:20 vasta tsitaadiga

Keegi onlines ka mängib? Vahtisin just üsna palju youtube videosid. Tundub täiesti eepik fun.
Kunagi sai Rome natuke mängitud, aga pole päris süvenenud olnud. Mõni kiire lan battle teha vahel oleks küll vinge. thumbs_up.gif

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 24.06.2010 20:14:08 vasta tsitaadiga

võib kah, ise eriti ei ole kuna tegelesin vahepeal sp'ga. nüüd vahele jäetud jälle. Vaatasin et mingi über patch tuli kah asjale välja. Peaks vist camp'i jätkama + Empire total war.
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 26.06.2010 14:33:21 vasta tsitaadiga

Eile siis lasin peale ja proovisin ära. Graafilised detailid panin kõik max ja linnukesed peale. Mulje jäi icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif
5870 tõmbas muidugi kooma kah. Kaart oli lahingutes koguaeg 95-100% load peal. 955BE @ 3,6ghz pidas üllatavalt hästi vastu. 45-60% load. Tore oli näha, et kõik neli tuuma ilusti suht ühtlaselt loadis.
Aga kannatas mängida. FPS ei tea palju oli, aga silmaga jõnkustamist ei näinud.

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Napoleon: Total War mine lehele eelmine  1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.