Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Tarkvara ja arvutimängud »  Operatsioonisüsteemi Windows 7 Euroopa versioonis pole veebilehitsejat Internet Explorer märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 18.06.2009 01:40:21 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
BTW, su antud lehekülg avaneb IETab`i vahendusel ka firefoxi all veatult icon_wink.gif

Ei ütleks icon_neutral.gif :
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
R A T
HV veteran
R A T

sõnum 18.06.2009 08:41:21 vasta tsitaadiga

sul on mingi vale "Coral IE Tab" kasuta "IE Tab 1.5.2" ja probleeme pole.

IE kaotamise kohta niipalju, et loodetavasti siis arvutipakkujad jätavad inimesele "seadistamise võimaluse" või mingi wizardi, kus saab valida omale brauserid ja muud lisavidinad, mis installitakse ja peale selle läbitegemist kõik üleliigset setupid kustutatakse.

Ilma brauserita OS on ikka nadi küll icon_biggrin.gif

viimati muutis R A T 18.06.2009 08:43:39, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 31
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
electron
HV kasutaja

sõnum 18.06.2009 08:41:24 vasta tsitaadiga

Einoh, kui ma legaalset ei saa omale normaalset windowsi osta, millel juba veebilehitseja sees on, siis tuleb see kuskilt teisest kanalist tõmmata. EU võiks oma lolluseid rakendada teisel viisil - käskida MS oma toodete hind näiteks kahega jagada icon_smile.gif Oleks vähemalt reaalne kasu asjal.
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 18.06.2009 08:44:55 vasta tsitaadiga

electron: Tõenäoliselt visatakse see IE-install-fail "Lisaprogrammide kausta". Teed kettal oleva lisaprogrammide kausta lahti ja siis muudkui installid ja kogu lugu.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
electron
HV kasutaja

sõnum 18.06.2009 08:49:54 vasta tsitaadiga

thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif
Sellisel juhul mulle sobib icon_smile.gif

SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 18.06.2009 09:43:03 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Skeptik: Lp. oponent, kas Sinu info on ikka täpne, kuna kõikvõimalikud infoallikad ütlevad, et saab nii Vistat kui ka XP-d Upgradeda Win 7-ks. 8)
Näitena üks paljudest - ja lausa kohalikus keeles:
Vista uuendamine Win 7-ks:
1) Windows 7 Upgrade Program (Windows 7 Uuendamise Programm):
Neile, kes plaanivad osta lähitulevikus uue kompuutri, on välja pakkuda ka üks üsna meeldiv uudis ja selleks on Microsoft'i nn Windows 7 Upgrade Program. See programm algab 26.06.09 ja tema lõpptärminiks on 22.10.2009.
Windows 7 Upgrade Programm tähendab seda et see kes ostab uue OEM kompuutri, millesse on Windows Vista juba sisse installeeritud (eelinstalleeritud), pärast 26. juunit 2009 kuni 22. oktoobrini 2009, saavad täiesti tasuta uuendada oma Windows Vista temale vastavaks Windows 7 versiooniks.

Tasuta saab upgrade't teha järgmistele Windows Vista kompuutritele, mis on ostetud ajavahemikus 26.06.09 > 22.10.09:
Windows Vista Home Premium -> Windows 7 Home Premium
Windows Vista Business -> Windows 7 Professional
Windows Vista Ultimate -> Windows 7 Ultimate
PS! Või Vista antud versioonide karbiversiooni (jaemüügist)...

2. Windows XP uuendamine ("upgrade") Windows 7-ks:
Windows 7 Upgrade redaktsioonide esialgsed hinnad:
Windows® 7 Home Premium (hind "kuulujuttude" järgi: $49.99)
Windows® 7 Professional (hind "kuulujuttude" järgi: $99.99)

http://landfield.pri.ee/

loe mu post nüüd uuesti läbi. ma ju selgelt rääkisin Windows 7 E versioonist!
Etz kirjutas:
Kui M$ sunnitaks ka oma meediaplayerit eemaldama, siis võiks vLite nurka visata icon_wink.gif

seda on juba tehtud. Windows N versioonides puuduvad Windows Media Player ja Windows Movie Maker

tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 18.06.2009 11:32:20 vasta tsitaadiga

R A T kirjutas:
sul on mingi vale "Coral IE Tab" kasuta "IE Tab 1.5.2" ja probleeme pole.

Vot siis icon_lol.gif .Nimelt add-on-ide seast otsida IEtab annab tulemuseks ainult selle Corali oma(kusjuures logo on pmst 1:1-le IE Tab-i omaga icon_confused.gif ).Aga kui otsida tühikuga add-on-de seast IE Tab, siis saab õige IE Tab-i kätte icon_smile.gif .

Kahjuks tundub,et ma olen vLitega eemaldanud midagi mida see veebileht vajab:
Spoiler Spoiler Spoiler

Veakoodi googeldades leidsin,et ehk BITS service või Windows Update eemaldamine võib seda põhjustada(mul mõlemad vlitega eemaldatud).

EDIT:Haha lugege seda icon_lol.gif :
http://www.microsoft.com/windows/internet-explorer/get-the-facts/browser-comparison.aspx
tagasi üles
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 18.06.2009 12:18:16 vasta tsitaadiga

ma tõesti loodan et tuleb ikka tavainimeste versioon kah, kus on IE sees ja see ilma IE-ta on N versioon mida nagunii mitte keegi ei osta. Kuigi EU-le sellise pideva juramise pärast võiks profülaktika mõttes tehagi ilma IE-ta (ning EU-sse IE-ga winni üldse mitte tarnida) ja las siis euroametnikud õpetavad kuidas command line kaudu firefoxi tirida. Paneks siis võibolla mõtlema kah, et päris lollustega pole vaja tegeleda.
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 18.06.2009 12:47:25 vasta tsitaadiga

Mina olen igatahes asjast nii aru saanud, et lubatud pole ainult eelinstallitud IE, kuid kusagil pole o"eldud, et IE ei v6i kaasas olla installeerimata, Offline kujul, installprogrammina.

Ja sellise Offline variantidena on ennegi jagatud suvalisi IE-sid ja na"iteks Netscapet igasuguste programmide kaasabil. Nii oli Office-l kaasas IE, igasugustel modemite ja viiruset6rjete cd-del olid kaasas nii IE kui ka Netscape.

Seega pole ka seekord midagi enneolematut ja senina"gematut...

Postitatud mobile device
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 18.06.2009 12:53:55 vasta tsitaadiga

SurfData kirjutas:
ma tõesti loodan et tuleb ikka tavainimeste versioon kah, kus on IE sees ja see ilma IE-ta on N versioon mida nagunii mitte keegi ei osta. Kuigi EU-le sellise pideva juramise pärast võiks profülaktika mõttes tehagi ilma IE-ta (ning EU-sse IE-ga winni üldse mitte tarnida) ja las siis euroametnikud õpetavad kuidas command line kaudu firefoxi tirida. Paneks siis võibolla mõtlema kah, et päris lollustega pole vaja tegeleda.

Muidugi tuleb ka tavainimeste versioon koos IE-ga icon_wink.gif .Kui asi oleks teisiti kas sa arvad,et nt meil tavalist Vistat igalt poolt osta saaks?.Meil peaksid siis kõik müügis olevad olema N versioonid.

Mõnes mõttes EC ise tekitab ostjates segadust sest praeguse seisuga(nagu mina aru saan) tuleb:

tsitaat:
Windows 7 Home Basic x86
Windows 7 Starter x86
Windows 7 Home Premium x86
Windows 7 Professional x86
Windows 7 Enterprise x86
Windows 7 Ultimate x86

Windows 7 Home Basic x64
Windows 7 Starter x64
Windows 7 Home Premium x64
Windows 7 Professional x64
Windows 7 Enterprise x64
Windows 7 Ultimate x64

Windows 7 Home Basic N x86
Windows 7 Starter N x86
Windows 7 Home Premium N x86
Windows 7 Professional N x86
Windows 7 Enterprise N x86
Windows 7 Ultimate N x86

Windows 7 Home Basic N x64
Windows 7 Starter N x64
Windows 7 Home Premium N x64
Windows 7 Professional N x64
Windows 7 Enterprise N x64
Windows 7 Ultimate N x64

Windows 7 Home Basic E x86
Windows 7 Starter E x86
Windows 7 Home Premium E x86
Windows 7 Professional E x86
Windows 7 Enterprise E x86
Windows 7 Ultimate E x86

Windows 7 Home Basic E x64
Windows 7 Starter E x64
Windows 7 Home Premium E x64
Windows 7 Professional E x64
Windows 7 Enterprise E x64
Windows 7 Ultimate E x64

Windows 7 Home Basic Upgrade x86
Windows 7 Starter Upgrade x86
Windows 7 Home Premium Upgrade x86
Windows 7 Professional Upgrade x86
Windows 7 Enterprise Upgrade x86

Windows 7 Home Basic Upgrade x64
Windows 7 Starter Upgrade x64
Windows 7 Home Premium Upgrade x64
Windows 7 Professional Upgrade x64
Windows 7 Enterprise Upgrade x64

kas olete juba segaduses? icon_biggrin.gif Seda kas Upgrade versioonidest samuti veel N ja E versioonid tulevad ma ei tea icon_smile.gif
tagasi üles
Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 18.06.2009 13:12:18 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:

EDIT:Haha lugege seda icon_lol.gif :
http://www.microsoft.com/windows/internet-explorer/get-the-facts/browser-comparison.aspx

Mis minu jaoks on huvitav, on see, et enne olid IE ja FF esiplaanil, Opera istus omaette nurgas. Nüüd ilmus eikuskilt Google Chrome juurde, Opera istub ikka nurgas edasi. icon_razz1.gif

edit: see võrdlus on ju täiesti tavaline, iga brauseriarendaja räägib oma kodulehel kuidas nende toode parim on ja viib läbi "teste", kus - üllatus üllatus - enda brauser esimeseks tuleb. oleks veider teisiti mõelda.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
SurfData
HV Guru
SurfData

sõnum 18.06.2009 13:43:46 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
SurfData kirjutas:

Muidugi tuleb ka tavainimeste versioon koos IE-ga icon_wink.gif .Kui asi oleks teisiti kas sa arvad,et nt meil tavalist Vistat igalt poolt osta saaks?.Meil peaksid siis kõik müügis olevad olema N versioonid.

Ma lihtsalt mõtlesin et kui M$ tahaks EU-le vastu keerata nende idiootsuste tõttu, siis nad võiks teha nö embargo ja euroopasse müüa AINULT ilma IE-ta winni ning vot siis läheks ka paljud suurkorporatsioonid EU lapsametnikele kallale ja võibolla lõppeks idiootsuste välja mõtlemine. Varsti võiks tulla ka ilma notepadi/wordpadi ja paintita kah win, äkki mõnda segab vms. Kalkulaator on ka liiast icon_sad.gif
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 74
tagasi üles
meybo
Kreisi kasutaja
meybo

sõnum 18.06.2009 14:11:44 vasta tsitaadiga

degreal kirjutas:
Mina näiteks kasutan WinXP N-i. Kõigepealt oli mure, et ilma WMP-ta ei tööta veebis windowsi videoformaat. Hiljuti avastasin, et Google Chrome mängib windowsi veebividosid ka ilma WMP-ta. Ei tunne juskui enam millestki puudust.

On olemas Windows media pluginad brauseritele, lisaks Windows media koodekid, mis ilma WMP-ta suudavad suvalise pleieriga Windows media formaate esitada. Ei pea kasutama Google Chrome-i, lahendusi on teisigi.

Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.06.2009 15:23:37 vasta tsitaadiga

Euroopa Liit on tõesti ajulage vahepeal. Eesmärgiks vist Microsoft nii kaugele viia, et Euroopas saaks komplektis osta ainult Windowsi installivõtme koos tühja plaaditoorikuga ja siis hakkad mõnes teises arvutis Windowsit jupphaaval alla tirima - ainult need failid, mis sulle meeldivad ja mida sul vaja. Valikuvabadus missugune. Näiteks rundll32.exe-fail = 1 kroon. Svchost.exe? Pole vist vaja. Kahe-kolme nädala pärast saad nii palju faile kokku, et need ISO-ks teha ja plaadile kõrvetada. Lisaks valikuvabadusele ka suurem kokkuhoid. Ja mis kõige olulisem - iga Jüri, Mari, Michael ja Magdalena saavad sellega ise hakkama ju. Juhhuuu..

Kas kellelgi on statistikat, kui palju neid EL-ile sobivaid nuditud Windows XP versioone võrreldes täisversioonidega müüdud on? Kuuldavasti polnud see arv eriti kõrge icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 733 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 554
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 18.06.2009 15:49:47 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
Mina olen igatahes asjast nii aru saanud, et lubatud pole ainult eelinstallitud IE, kuid kusagil pole o"eldud, et IE ei v6i kaasas olla installeerimata, Offline kujul, installprogrammina.

Ja sellise Offline variantidena on ennegi jagatud suvalisi IE-sid ja na"iteks Netscapet igasuguste programmide kaasabil. Nii oli Office-l kaasas IE, igasugustel modemite ja viiruset6rjete cd-del olid kaasas nii IE kui ka Netscape.

Seega pole ka seekord midagi enneolematut ja senina"gematut...

Postitatud mobile device

kordan veelkord - OEM-idel on lubatud IE8 pre-installida.

teiseks: Windows 7 Upgrade Windows XP pealt ei ole tehniliselt võimalik. tuleb teha clean install + vajadusel USMT-ga andmed ümber tõsta.

kolmandaks: Windows 7 OEM versiooni vanale arvutile instalida ei tohi

neljandaks: GGK Kit-i ehk soodsat legaliseerimisvõimalust nagu Vista-ga oli esialgu ei tule

tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.06.2009 22:53:14 vasta tsitaadiga

väga väga haige, kuradi kommunistid seal brüsselis
tagasi üles
HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 19.06.2009 02:29:25 vasta tsitaadiga

Ei tea kas ikka on, pigem lihtsalt ajast maas nagu neil kombeks. Jah, x aastat tagasi kui kogu too jant kaasatuleva brauseriga pihta hakkas (millal see oligi, W98 aegu?) oli see temaatika tõesti päevakajaline, aga nüüd kus FF on oma revolutsiooni teinud, Opera pisiüritajast põhitegijate ritta liikunud ning isegi Google (kellest on saamas vaat et uus pisiPehme oma globaalse haarde poolest) oma veebirenderdajaga maha saanud paistab kogu see mürgel ajast ja arust. "Fx on turvalisem kui IE" on keskmisele arvutifännile juba pähe raiutud (nii et ta niikuinii tirib Fxi juurde/asemele), kontoridaamid aga kasutavad seda mis neile ette söödetakse (suure tõenäosusega Fx, vahet pole kas selle pärast et too adminnile meeldib või et IEga jääb alati käima pahade külgehakkamise potentsiaal).
lokuta
HV veteran
lokuta

sõnum 19.06.2009 02:53:51 vasta tsitaadiga

Windows ilma IE-ta on nagu mees ilma riistata icon_lol.gif
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 79
tagasi üles
slayer
HV kasutaja
slayer

sõnum 19.06.2009 11:09:36 vasta tsitaadiga

Kogu euroopas tuleb müügile ainult ilma IE8'ta versioonid. OEM'idel on õigus see peale või kaasa panna kui nad seda soovivad.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 58
tagasi üles
Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 19.06.2009 11:24:40 vasta tsitaadiga

lokuta kirjutas:
Windows ilma IE-ta on nagu mees ilma riistata icon_lol.gif

Mees ilma riistata suguhaigusi ei saa. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
ponier
HV kasutaja
ponier

sõnum 19.06.2009 11:44:38 vasta tsitaadiga

Ma ei saa ikkagi aru, et miks see MS kogu aeg Euroopa Liidul risti hambus on ... Apple müüb Mac OS koos Safariga, Linuxil on üldjuhul Firefox standardinstallis ja ükski konn ei köhi, et võtke ära. Mille poolest see MS nüüd suurem monopol on? Windowsi peal töötab ka terve posu IE alternatiive ja keegi ei sunni tingimata seda explorerit kasutama. Küll aga on äärmiselt mugav, kui peale installi on võimalik kohe triviaalseid toiminguid teha olemasolevate vahenditega ja ma ei taha, et meie poodidest oleks võimalik osta ainult mingeid nuditud asju.
Arvuti on tänapäeval põhiliselt ikkagi aken internetti, seega on brauser täiesti elementaarne asi, mis peab olema opsüsteemi installis. Laua taga oma opsüsteemi kahte akent vahtida ei ole just eriti produktiivne.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 19.06.2009 11:54:01 vasta tsitaadiga

MarioA. kirjutas:
icon_evil.gif Monopol omaenda tarkvara üle ? Oeh. Aga kui veebilehitsejat pole, siis kuidas ma selle alla tõmmata saan icon_neutral.gif - Lasen plaadi pealt eraldi - narrus.

kasutad konsooli, saad ju üle ftp sikutada mozilla ilusti alla ...

open ftp.mozilla.org , sealt peaks kätte saadav olema ma ei tea kuidas teiste browseritega on , igastahes natuke saast et poogivad oma enda tehtud proge sealt OSist välja .Monopool või mitte , vahet ei ole kasutaja saab ju ikkagi kasutada mida ta tahab .
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 19.06.2009 12:10:49 vasta tsitaadiga

Gizmoz kirjutas:
MarioA. kirjutas:
icon_evil.gif Monopol omaenda tarkvara üle ? Oeh. Aga kui veebilehitsejat pole, siis kuidas ma selle alla tõmmata saan icon_neutral.gif - Lasen plaadi pealt eraldi - narrus.

Pakun,et isegi 30-40% HV Foorumi inimestest ei tuleks selle peale kuidas seda teha.Tavainimestest ma ei räägigi icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 19.06.2009 12:15:30 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Gizmoz kirjutas:
MarioA. kirjutas:

Pakun,et isegi 30-40% HV Foorumi inimestest ei tuleks selle peale kuidas seda teha.Tavainimestest ma ei räägigi icon_rolleyes.gif

Vale on sellist asja eeldada, et tavainimene peab konsooli kasutama.
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 19.06.2009 12:37:24 vasta tsitaadiga

MarioA. kirjutas:
tomorrow kirjutas:
Gizmoz kirjutas:
MarioA. kirjutas:

Vale on sellist asja eeldada, et tavainimene peab konsooli kasutama.

Ega ei peagi eeldama , meediakandja oli ka alternatiiv. Ja alati on võimalik väikene Tutoiral kirjutada et asi lihtsam oleks .
Sain aru et see pookimine reaalselt on mõeldud vaid mingisugusele Windows 7 E - versioonile?
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Tarkvara ja arvutimängud »  Operatsioonisüsteemi Windows 7 Euroopa versioonis pole veebilehitsejat Internet Explorer mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.