Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
angel
HV Guru

|
24.02.2009 03:26:00
|
|
|
... tea painkiller tundus rohkem kui "valmis mäng" olevat ja lihtsalt funn Q3 like shoot em up. Siin juras aga graafika on kohati väga kaheldav. Gameplay on ... "tüütu" ? Pidevalt takerdun räägdollide taha kinni jne. Painkiller oli igatpidi parem ja rohkem silutud (kuigi see painkiller exp läks juba piixu omadega)
idee ja keskkond ainult tunduvad lahedad olevat kuid teostus on suht meh.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
24.02.2009 15:00:11
|
|
|
tegin paar klõpsu
Spoiler 
võrdlusmaterjaliks ka paar pilti siis Painkilleri mängust. (sama mootor)
Spoiler 
ainuke asi mis mind häirib necros on see intensiivne (kuid realistlik) fog of war.
tegelaste animatsiooniks on kasutatud küll motioncapturet, kuid nende liikumises ja animatsioonides on siiski midagi kohmakat.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
24.02.2009 15:32:36
|
|
|
Painkiller on tunduvalt parem mäng IMO
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
24.02.2009 16:39:56
|
|
|
Ei tea mulle meeldib Necrovision sitaks rohkem kui ükski painkiller. Kuigi väga suur painkilleri fänn. Necrovision ikka lõpp kõva zombie rets
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
3 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
24.02.2009 18:33:35
|
|
|
Peab ka siis kätte võtma ja uuesti proovima ma panin mängu kinni enamvähem siis, kui bunkrist välja tulin
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
25.02.2009 17:34:15
|
|
|
DrZ kirjutas: |
Peab ka siis kätte võtma ja uuesti proovima ma panin mängu kinni enamvähem siis, kui bunkrist välja tulin  |
, valel ajal panid kinni, kõige saastamad hetked alles tulevad pärast punkrit
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
27.02.2009 12:48:17
|
|
|
Hakkasin siiski vaikselt madistama seda edasi nüüd. Aga chapter 2 see kummitus, sitapea ikka ilgelt tugev, kogu aeg tõmbab mu mättasse.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
27.02.2009 13:21:39
|
|
|
Püsi punkrites tapa neid zombisi ja vahepeal vaid pista pea välja uksest ja lase kiirelt salv kummituse pihta piisab mõned korrad sedasi ja ongi vsjo Jalaga uda uksepeal koguaeg neid zombisi eemale punkrist
|
|
Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
28.02.2009 13:58:53
|
|
|
Spoiler 
Just pean madistamisega pausi nüüd, kummitus sai lõplikult mättasse löödud. teine kord oli teda lihtsam IMo maha tappa, võtsid 2 maxim kuulipritsi kätte ja materdasid kummituse surnuks, samal ajal liikudes ringi, et zombied sind kätte ei saaks. Põlevad undeadid said peale kummitust shotguniga juppeks materdatud. Krdi põnev mäng ikka, kahju aint et kõiki neid fury artifacte ei õnnestu leida.
Nüüd uue takistuse ees. Kuidas ma seal kloorigaasi sees olevas kanalisatsioonis selle "Wheel monsteri" maha koksan. Tundub et niisama kõmmutamine ei aita.
Ning võtan oma sõnad eespool tagasi, mil sõnasin, et see mingi suvaline tuim zombie tapmine. Zombie hordide tapmine on vahepeal esinev kõrvalnähtus raskendades võitlust kellegi elukaga vms. Mida edasi mäng läheb, seda roppukanti põnevamaks asi muudkui kisub. Ning tundub et gameplay kestab ikka väga kaua, ise olen alles IV chapteri juures, netis mitte ühtegi guide ka ei eksisteeri veel, kõike pead ise välja nuputama.
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
28.02.2009 14:10:58
|
|
|
DeTHiCa. kirjutas: |
heh, see esimene kummitus on väga lihtne... kui temaga juba teist korda peab kaklema siis läheb asi päris kirveks kätte ära, varjuda pole kuskile ja kari zombisid ajab sind veel samal ajal taga. peale selle on see kummituse rünnaku blast radius päris mitu meetrit ja selle eest ära põgenemine raskendatud.
Spoiler 
chapter 2 lõpus tuleb ta teist korda, siis oli IMO kõige lihtsam viis teda tappa lihtsalt shotguniga peale joosta ja nii lähedalt lasta kui võimalik, vahepeal ka zombidele G tähega mõni granaat loopida, et nad seda järada saaksid.
|
Spoiler 
I feel you man. Alguses oli nagu täitsa lebo ringi joosta, aga oi bljaad, siis hakkas tuld tulema nendest ahjudest välja. Ah raisk, see oli kolmas kohtumine. Aga teise ma tegin nii ära et hüppasin lambist mingi katuse peale või kuskile, kus pärast trepp õhku lendab, zombid ei osanud järgi tulla kõmmutasin selle ajaga phantomi ära ja siis viskasin üllatusmuna alla ja kõik zombid ka surnud. tee hee
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
28.02.2009 15:22:00
|
|
|
heretic666 kirjutas: |
Spoiler 
Just pean madistamisega pausi nüüd, kummitus sai lõplikult mättasse löödud. teine kord oli teda lihtsam IMo maha tappa, võtsid 2 maxim kuulipritsi kätte ja materdasid kummituse surnuks, samal ajal liikudes ringi, et zombied sind kätte ei saaks. Põlevad undeadid said peale kummitust shotguniga juppeks materdatud. Krdi põnev mäng ikka, kahju aint et kõiki neid fury artifacte ei õnnestu leida.
Nüüd uue takistuse ees. Kuidas ma seal kloorigaasi sees olevas kanalisatsioonis selle "Wheel monsteri" maha koksan. Tundub et niisama kõmmutamine ei aita.
Ning võtan oma sõnad eespool tagasi, mil sõnasin, et see mingi suvaline tuim zombie tapmine. Zombie hordide tapmine on vahepeal esinev kõrvalnähtus raskendades võitlust kellegi elukaga vms. Mida edasi mäng läheb, seda roppukanti põnevamaks asi muudkui kisub. Ning tundub et gameplay kestab ikka väga kaua, ise olen alles IV chapteri juures, netis mitte ühtegi guide ka ei eksisteeri veel, kõike pead ise välja nuputama. |
Spoiler 
seal on mingisugused vaadid, nendel lased püssiga korgid eest ära ja see kaherattaline koll saab märjaks ja mootor sureb välja
ja see gameplay pikkus ... ma pole isegi ühtegi challenge roomi proovinud, ainult stoorit. ja osad levelid on ikka SITAKS pikad seal
hiigelsuurte bosside AI jätab kaa soovida praegu. neil võiks peale melee attackide ka mingi long range attack olla, juhuks kui player üritab kaval olla ja kusagile posti taha või vahele jookseb.
Spoiler 
seal kus keset platsi läbi põranda kukud suurde ümmargusse ruumi ja mingi suur elukas sind nuiaga taga hakkab ajama, (maas vedeles igal pool dünamiiti) ma ei saanudki aru kuidas teda tapma peab, lõpuks varjusin lihtsalt mingi tugitalade vahele mis ühte posti püsti hoidsid. siis sealt tulistasin tema pihta sel ajal kui ta seinasid imetles.
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
28.02.2009 15:39:44
|
|
|
Selle ümmarguse ruumi peletise kohta :
Spoiler 
Ma ronisin ruttu nn. rõdu otsa trepi kaudu, siis see suur peletis lõhkus küll selle rõdu ära, aga tilluke äär jäi ikka seina külge ja seal seistes ma siis Winchesteriga paugutasin ta surnuks
Mis mulle ei meeldi on FPS dropid. Ma ei saa aru, miks lampi mängides kohati fps kukub ikka niimoodi, et mängu aeg lausa aeglustub, kuid ehk jääb mu prose nõrgaks kohati, ei oska öelda. HD4850 pidi üldse BSOD andma. Challenge tegin selle labidaga ära, aga kui uuesti mängu läksin, siis oli tal see memoryst miskipärast ära kadunud ja õiendas, et see mul ikka tegemata. Challengid on ka kohati ikka üle mõistuse rasked, no proovi neid kiireid zombiesid muudkui pähe lasta, kel kätelt liha maas ja paljaste luudega peksab sind (lollpea jookseb liiga kiiresti).
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
28.02.2009 15:43:57
|
|
|
mul ühes levelis (kus missiooniks oli sele kurja teadlase lossi jõuda) oli räme lag kui teatud suundadesse vaadata. selle vastu aitas texture quality medium peale keeramine, siis jooksis jälle ilusti. hiljem sai kõik high peale tagasi keerata ja jooksis ikka ilusti. müstika.
aga jah, kui fps sinna 20'ndatesse langeb siis läheb asi juba slowmotioniks ära. siis hea tegelt igast kiireid combosid ja headshotte teha.
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
28.02.2009 15:57:56
|
|
|
Ei ole kohanud ise ühtegi FPS-dropi,kuid@ DX10 kütab kaardi üle 80C kiirelt kohe
Proovisin paari chalanget teha,kuid lõin käega Aega võiks natukene rohkem olla..
|
|
Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
28.02.2009 16:13:39
|
|
|
Kui FPS tõmbab kooma ja panen quit game, siis teeb arvuti mul alati üldsegi restardi
Lemmikrelvaks on sniper, no lihtsalt godmode relv on
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
28.02.2009 16:43:36
|
|
|
vabsee ägedaks läks mäng.
robotarmor, skorpionboss (animatsioonid jne)
ja siis see käsi.
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
28.02.2009 23:48:20
|
|
|
Seda skorparobotit nägin gameplay videos. Asi on ikka nii kole suur, et imestan millega teda maha nottidagi annab. Eks vastused ole tulekul.
Nonii, kuidas selle skorpioni parandamisaparaati ära segi lüüa ? Ootan vastuseid, netis mingeid guide pole
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
28.02.2009 23:57:53
|
|
|
DeTHiCa., , mida ilma sinuta küll teeksin seal mängus Ega sellega mäng ei piirdu eks ole ? chaptereid peaks veel p-täis olema.
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
01.03.2009 00:01:42
|
|
|
heretic666, oh ei. ära unusta seda metallkätt, ninjavampiire ja muid põrgudeemoneid. ma arvan et paar chapterit tuleb veel peale seda.
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
01.03.2009 00:03:32
|
|
|
Kas vampiirid muidu inimkonnaga lõpuks sõbraks ei saanud ? Kuskilt jäi kõrvu, et vampiirid ja inimesed peavad koos sõdima deemonite vastu, et oma maailm päästa.
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
01.03.2009 00:05:01
|
|
|
see helendav sinine täheke ajas jah mingit mula, aga lõpuks viskas kopa ette ja skippisin selle dialoogi seal. nad võiks üldse need dialoogid loadingu ajal käima panna, siis ei oota vähemalt tühja.
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
01.03.2009 00:12:25
|
|
|
Mõnus asi on see, et siin necros saab explosionitega palju konstruktsioone kokku lammutada. Enne skorpioni kui said selle "ühe asjaga" ringi käia, siis grenade launcheriga oli küll vahva ehitisi juppideks kõmmutada.
Mingit eksootilist relva pole sul õnnestunud saada seni?
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|