Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Hive
HV kasutaja

|
26.10.2008 00:35:09
|
|
|
rauninho kirjutas: |
Hive kirjutas: |
Ma siis Realis nüüd be a legendsis |
ohoh, mis klubist siirdusid, mis positsiooni mängid ? |
alustasin mingi TEESIDE , siis läksin mingisse imelikku klubisse , sealt atletico madridi , ja sealt tulid transferide ajal mingid mõttetud pakumised , ja viimane transferi päev tuli madridi pakkumine
ründaja olen ,
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
rauninho
Kreisi kasutaja

|
26.10.2008 00:36:05
|
|
|
TEESIDE = Newcastle, btw pane kas või 1.10 patch peale, saad nimed ja logod korda tiimidel
_________________ HV positiivne!  |
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
2 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
26.10.2008 10:32:23
|
|
|
rauninho kirjutas: |
TEESIDE = Newcastle, btw pane kas või 1.10 patch peale, saad nimed ja logod korda tiimidel  |
panin selle patchi, aga pole õigeid nimesi ega logosid?
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
26.10.2008 12:50:47
|
|
|
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
eZ
HV kasutaja

|
26.10.2008 13:42:05
|
|
|
Burgum patch ka suhteliselt normaalne
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32255
tsitaat: |
Features:
* All real team names
* All real team logos, league and cup logos (thanks to devill_sfc)
* All real stadium, league & cup names
* English Premier League 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
* Spanish La Liga 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
* Italian Serie A 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
* French Ligue 1 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
* Bundesliga (Other B) teams filled with all players (player names only, for now; players without their real stats and faces are in lowercase)
* All real player names for National teams
* Relinked kits (thanks to PES next-gen Editing Blog), including Arsenal, Chelsea, Atletico Madrid, Sevilla, Germany, Poland and many more!!
* New ballpack (thanks to Bendit)
* All national players moved to their respected teams (duplicate players renamed and moved to 'Unaffiliated')
* Hajduk Split and Slaven Belupo teams in place of PES Utd and WE Utd. (player names only, for now) |
tsitaat: |
Install
1. save folderis olev fail tõsta
My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save <kausta
2. "kitserver" kaust tõsta tervenisti
PESi kausta ja siis ava sellest kaustast setup.exe ja vajuta " install " nupule |
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
26.10.2008 15:04:16
|
|
|
tulin kohe esimesel aastal Totenham Hotspurs'iga premier league meistriks 1punktiga võitsime MANU't
|
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
26.10.2008 16:15:42
|
|
|
Esimesel aastal mis raskusaste ? Top Playeriga küll võimatu
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
26.10.2008 16:48:27
|
|
|
madness kirjutas: |
Esimesel aastal mis raskusaste ? Top Playeriga küll võimatu |
mai teagi mis raskustase... see mis kohe alguses on.
|
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
26.10.2008 17:26:35
|
|
|
Regular ehk keskmine siis.
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
26.10.2008 17:50:22
|
|
|
nüüd meeskonnaga alles 15 kohal tabelis... teisel hooajal 14 mängu mängitud.
|
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Makux
HV kasutaja
|
26.10.2008 22:54:36
|
|
|
Läksin kohe Hollandi liigasse, FC VOLENDAM vist. Seal ei läinud kõige paremini esimene hooaja pool. 2 väravat lükkasin, aga vahetasin siis klubi teiseks Hooaja pooleks. Läksin N.E.C-i. Seal lõin vist 4 väravat. Negotiation periodil valisin uue klubi, RODA. Edasine jutt on sellest kuidas võitsin Hollandi liiga väga napilt. See on võetud minu postist http://pes.pri.ee -st
Spoiler 
Nii, kui läksin hooaja algul Rodasse, oli klubi seis...ütleme suht sitt. Roda asetses 14. kohal.
Ise mängsinin algul neid treening mänge ja kui lõpuks põhisse sain, ei läinud mul ka kõige paremini. Umbes 4 goli poole hooajaga.
Aga kui tuli teine hooaja pool, kiskus asi käest ära, golisin igast asendist  . Roda asetses siis ikka kuskil 10. kohal.
Ma lõin kokku 22 goli hooajal, jäin alla vaid Makaayle (kes lükkas 23  ) , kuid sain siiski MVP
Hooaja lõpp oli väga hull ja räige luck ka vahel
Skoorisin 2 hat-tricki ning panin ühes mängus vähemalt 1 värava.
Aga punktide jagamine oli lõpus klubide vahel vääga pingeline... Kui peale hooaja teisele poolele minemist oli Roda seis nukker, siis tõusime tänu minule (EGO) juba neljandaks. Viimane mäng jäi veel. PSV - 67p, Feyenoord - 66 p, Benfica - 65, Roda - 65p, Ajax - 64. Väravate vahe oli PSV-l kõige parem. Aga VAAT MIS JUHTUS!
Ma lõin goli Twente vastu ja kõik kes mind ohustada said, kaotasid
Lõppseis siis SELLINE
Roda sain ka auhinna: The Team of the Season vms ka.
Dream hooaja lõpp oli küll jah......
Peale hooaja lõppu kutsuti Portugali koondisesse MM-i mängima
Esimene mäng on Brasiiliaga
Kolmas hooaeg Rodaga ei alanud just kõige paremini. Alustasin küll hoogsalt, 2 väravat I mäng, 1 värav II mäng ja 1 värav + assist III mäng, kuid peale seda ei saanud Roda mitte ühtegi võitu ning langes tabelis eelmviimaseks... Otsustasin klubi vahetada, kuna ei läinud seal enam üldse mäng.
Üllataval kombel sain poole hooaja pealt kutse PSV-sse. Läksin ka sinna. Tegin treeningus 3 mängu ja lõin 4 väravat+1 assist. Sain pingile ja lõin kohe esimeses mängus pingilt tulles värava ja võitsime mängu. Edasi sujus asi veelgi paremini, hakkas ka väravaid voolama ning sain juba oõhisse paari mängu järel
Top Playeriga mängin
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hive
HV kasutaja

|
27.10.2008 02:20:40
|
|
|
Läksin Realist Manusse , mis oli seatud minu mängu alustuse põhieesmärgiks üldse , aga pidin pettuma , sest ManU-sse jõudes , polnud seal ei Roonyet , Ronaldot , Nanit , Van Der Sari
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
27.10.2008 09:54:00
|
|
|
Läksin Realist Manusse , mis oli seatud minu mängu alustuse põhieesmärgiks üldse , aga pidin pettuma , sest ManU-sse jõudes , polnud seal ei Roonyet , Ronaldot , Nanit , Van Der Sari  |
need ongi selliste mängude probleemideks, selleks ajaks, kui sina staariks saad, on teised staarid juba vanad.Mäletan kunagi fifa'st, et oli see manager mode vms ja pidid ka tiimidega mängima ja kui said nii profiks, et manu'sse või mõnda muusse heasse klubisse mina, siis olid ees ainult mingid tundmatud ja mõttetud mehed.
|
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pspman
HV kasutaja

|
27.10.2008 10:54:10
|
|
|
krt kas asi minus või mis aga ma mängin Deportivos ja ma teen neid treening mänge mingi 10 tükki ja löön kuskil 2 mängu kohta värava aga ikke ei saa pingile :S
_________________ Chuck Norris võib ka keerdukse pauguga kinni lüüa! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
rauninho
Kreisi kasutaja

|
27.10.2008 11:12:04
|
|
|
Pspman kirjutas: |
krt kas asi minus või mis aga ma mängin Deportivos ja ma teen neid treening mänge mingi 10 tükki ja löön kuskil 2 mängu kohta värava aga ikke ei saa pingile :S |
palju su Rating on mängus? kui mingi 7.0 siis peaksid ikka saama pingile
_________________ HV positiivne!  |
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
2 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pspman
HV kasutaja

|
27.10.2008 11:44:43
|
|
|
aa selge kohe vaatan thx et ütlesid
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hive
HV kasutaja

|
27.10.2008 13:37:42
|
|
|
striker13 kirjutas: |
Läksin Realist Manusse , mis oli seatud minu mängu alustuse põhieesmärgiks üldse , aga pidin pettuma , sest ManU-sse jõudes , polnud seal ei Roonyet , Ronaldot , Nanit , Van Der Sari  |
need ongi selliste mängude probleemideks, selleks ajaks, kui sina staariks saad, on teised staarid juba vanad.Mäletan kunagi fifa'st, et oli see manager mode vms ja pidid ka tiimidega mängima ja kui said nii profiks, et manu'sse või mõnda muusse heasse klubisse mina, siis olid ees ainult mingid tundmatud ja mõttetud mehed. |
Mitte pole vanad , vaid kõik on mingitesse tundmatutesse klubidesse läinud , Ronaldo mängib Sunderlandis näiteks :S
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pspman
HV kasutaja

|
27.10.2008 14:14:32
|
|
|
jee sain kh nüüd Deportiivos algrivisse
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
27.10.2008 17:46:02
|
|
|
striker13 kirjutas: |
need ongi selliste mängude probleemideks, selleks ajaks, kui sina staariks saad, on teised staarid juba vanad.Mäletan kunagi fifa'st, et oli see manager mode vms ja pidid ka tiimidega mängima ja kui said nii profiks, et manu'sse või mõnda muusse heasse klubisse mina, siis olid ees ainult mingid tundmatud ja mõttetud mehed. |
Mitte pole vanad , vaid kõik on mingitesse tundmatutesse klubidesse läinud , Ronaldo mängib Sunderlandis näiteks :S |
Ma mängin Atletico Madridis, kolmas hooaeg käib. Mu meeskonnakaaslasteks on lisaks tegelikele Atletico meestele veel Ibrahimovic, Klose, Chivu, Buffon
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
27.10.2008 18:58:48
|
|
|
Ongi põnevam. Näiteks ise unustasin Hispaania liiga panna sinna ja nüüd kõik hispaania mehed "vabad"...eks näe kuhu Raul satud järgmise transfer akna jooksul
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pspman
HV kasutaja

|
27.10.2008 19:03:56
|
|
|
ise teine hooaeg Deportiivos ja kõik sujub normilt loodab poole hooaja pealt saada kuhugi paremasse klubisse nt. real või barsa.
mulle käib ainult üks asi nata närvidele see et kui söötu küsid siis kutt muneb nii kaua enne kui annab et sa juba jõudnud kas sulsseisu või halba postitsiooni
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
MMx
Kreisi kasutaja

|
28.10.2008 13:52:47
|
|
|
Oleks huvi selle triblamise vastu... Gamepad kasutusel: Logitech Dual Action siis. Tegelikult sooviks triblamist panna parema analog stick'i alla, aga ei leia nuppude alt midagi triblamisega seotut. Hetkel vist triblab muidu vasaku lapiku suunanupuga (või misiganes moodi seda nimetada).
Esimese hooaja tegin niisama läbi (beginner või easy tasemega) siis sai vastastest lihtsalt üle joostud (hooaja keskel ei lasknud ka raskustaset muuta), nüüd siis panin Top Playeri peale ja seal oleks ikka triblamist väga vaja (esimese mängu sain 2:1 pähe)
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
eZ
HV kasutaja

|
28.10.2008 14:14:30
|
|
|
MMx, Mängu ajal paned ESC ja valid sealt listist "Commands List" ja sealt saad lugeda pea kõikide asjade kohta, mida mängus teha saad. Erinevad triblamised jne.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
MMx
Kreisi kasutaja

|
28.10.2008 14:29:52
|
|
|
eZ kirjutas: |
MMx, Mängu ajal paned ESC ja valid sealt listist "Commands List" ja sealt saad lugeda pea kõikide asjade kohta, mida mängus teha saad. Erinevad triblamised jne. |
Lugeda oskan isegi, huvitab just see,kuidas panna triblamine parema kangi alla (kuna nuppude all pole kusagil triblamisest juttugi).
Vastasel korral pean ju vasaku kangi lahti laskma, mis omakorda tähendab praktiliselt seisma jäämist, kuna see mul liikumiseks.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|