Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Betamax
HV Guru

|
05.03.2007 12:33:55
|
|
|
Laurikre kirjutas: |
"loobun ettevaatlikusest" Kas see on tarbikaitsega kooskõlas?
Mina loen siit välja teeme mis tahame?
Lauri |
Sõnastus veidi kahtlane, aga kui Tarbijakaitse õiendama läheb, siis öeldakse, et lepingutingimus, mida kinnitatakse vajadusel allkirjaga. Kõik korras. Oma viga, kui korralikult läbi ei loe.
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
05.03.2007 16:10:44
|
|
|
Euroopa siseselt minukogemused, et maapost etem odavam ja tervem.
Lennupostiga mulle üldiselt palju kauem tulnud kui maapostiga sõltub jälle kust ja mida.
Pakendid maapostiga palju tervemad üldiselt.
|
|
Kommentaarid: 361 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
mar6
HV veteran
|
05.03.2007 17:14:36
|
|
|
puna kirjutas: |
Euroopa siseselt minukogemused, et maapost etem odavam ja tervem.
Lennupostiga mulle üldiselt palju kauem tulnud kui maapostiga sõltub jälle kust ja mida.
Pakendid maapostiga palju tervemad üldiselt. |
Nii see on jah. Odavam ja kiirem või sama "kiire" kui lennupost. Lennupostiga pole mingit erikiirust märganud võrreldes maapostiga. Pigem jah aeglasem.
Pakendid on olnud korralikud, väljaarvatud üks, mis oli natuke lõmmis ja oli näha, et mingi raske pakk oli selle peal olnud, aga midagi väga hullu ei olnud. Aga võibolla oli see juba saates selline lõmmis.
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
0 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
51004
HV kasutaja

|
05.03.2007 18:03:46
|
|
|
Leenupostiga jah pole midagi imestada, kui pakend kannatada saab. Teinekord tõusevad juuksed püsti, kui vaadata, mis trikke pagasiga tehekse ja post läheb ju sama teed.
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
miq599
HV kasutaja
|
05.03.2007 18:27:40
|
|
|
51004 kirjutas: |
Leenupostiga jah pole midagi imestada, kui pakend kannatada saab. Teinekord tõusevad juuksed püsti, kui vaadata, mis trikke pagasiga tehekse ja post läheb ju sama teed. |
Mul on olnud au käia ühe (rahvusvahelise) kullerveofirma terminalis.
Vot seal tõusid küll juuksed püsti, kui nägin, kuidas pakkidega ümber käidi. Nime siinkohal ei tahaks avaldada, sest see ei lähe teema nimega kokku
_________________ "Ooops. My brain just hit a bad sector." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
RassK
HV Guru

|
06.03.2007 00:23:29
|
|
|
mul siiamaani ELS-iga kõik terveks jäänud ... ei kurda hetkel vähemalt
|
|
Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
sergi
HV kasutaja
|
06.03.2007 19:01:47
|
|
|
Spott kirjutas: |
tasub alati lugeda lepingu tingimusi. Nimelt on ELS-i tingimustes selline tore asi, et kui saadetis on eraisikule, siis tuleb talle enne väljastuskatset ette helistada. |
tänud Spott'ile
mulle ka mitu pakki saadetud ELS'iga, üks helistamine ja kõik.
maksan spetsiaalselt selle eest, et mulle koju tuuakse ja ikkagi öeldakse Eesti Post'ist, et kobi postkontorisse järgi
isegi Tallinnast peamajast sellise vastuse saanud, et ongi jah niimoodi, üks katse ja kõik.
panen siia üles:
AS Eesti Post kullerteenuse tüüptingimused (kehtib alates 01.12.2006)
http://www.post.ee/failid/Kullerteenuse_t__ptingimused_01.12.2006.pdf
10. Kullersaadetise kättetoimetamine
10.1 Kullersaadetis toimetatakse kätte kullersaadetisele märgitud aadressil.
Kullersaadetisele märgitud aadressil kullersaadetise kättetoimetamiseks tehakse üks väljastuskatse.
Väljastuskatse ebaõnnestumisel jäetakse vastavalt kokkuleppele saatjaga saaja postkasti (nimekasti) või edastatakse elektroonselt
või SMS-sõnumi teel kullersaadetise saabumise teade ning saadetis väljastatakse postiasutusest või lisatasu eest kulleri poolt uue väljastuskatsega.
10.11. Eraisikust adressaadile on kohustuslik teatada saadetise saabumisest telefoni teel ette, olenemata saadetise liigist.
Kaks erinevatel kellaaegadel tehtud ettehelistamise katset (minimaalselt tunniajalise vahemikuga) loetakse üheks väljastuskatseks.
Aadresskaardile märgitakse mõlema helistamise kellaaeg, kuupäev ja ebaõnnestumise põhjus.
10.13. Kättetoimetamiseks tehakse üks väljastuskatse.
Kui väljastuskatse ebaõnnestus, märgitakse aadresskaardile väljastuskatse kellaaeg ja saajale jäetakse kirjalik teatis postkasti
või mobiiltelefoni numbri olemasolul saadetakse Posti poolt standardse salvestatud sisuga SMS hiljemalt järgmise tööpäeva jooksul.
Teatisele märgitakse väljastatava postiasutuse nimetus, aadress, lahtiolekuaeg, telefoninumber ja hoiutähtaeg.
Aadresskaardile märgitakse SMS saatmise kuupäev ja kellaaeg.
Kui pärast teatise kättesaamist soovib saaja saadetise kättetoimetamist, võetakse teenustasu Kullerteenuse lisateenuse järelkäimine/kättetoimetamine hinnakirja järgi.
viimati muutis sergi 07.03.2007 12:34:28, muudetud 4 korda |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
51004
HV kasutaja

|
06.03.2007 22:21:55
|
|
|
sergi kirjutas: |
mulle ka mitu pakki saadetud ELS'iga, üks helistamine ja kõik.
maksan spetsiaalselt selle eest, et mulle koju tuuakse ja ikkagi öeldakse Eesti Post'ist, et kobi postkontorisse järgi
isegi Tallinnast peamajast sellise vastuse saanud, et ongi jah niimoodi, üks katse ja kõik.
|
Kõik on õige, kui on üks kord helistatud ja sa pole kodus, siis lähedki posti ise järgi.
Kusagil pole öeldud, et kuller peaks mingil x ajal tulema, ta peab oma väljastuskatsega mahtuma teenuse ajalimiidi sisse.10,14,21
Ja kui klient kätte saadakse, siis loomulikult helistataksegi üks kord, mitte teien kord veel, et äkki nüüd oled kodus!
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
sergi
HV kasutaja
|
07.03.2007 01:28:49
|
|
|
mismoodi ta siis õige on kui sulle tehakse ettehelistamise katse ja väljastuskatse koos ja ainult üks kord?
ehk maakeeli: kuller helistab sulle ainult ühe korra ning kui sa ei saanud/ei suutnud telefoni vastu võtta,
siis on kõik, rong sõitis ära.
võid kullerile tagasi helistada aga kasu sest pole, öeldakse, et ei vastanud ja kõmbi kontorisse oma nänni järgi.
või kui kullerile juurde maksad, teeb ta veel kojutoimetamiskatseid
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
51004
HV kasutaja

|
07.03.2007 10:44:09
|
|
|
Võibolla väljendasin valesti
Pidasin silmas seda, et kui kuller su kätte saab telefoni teel, siis ta teist korda enam ei helista
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
07.03.2007 11:51:40
|
|
|
51004 kirjutas: |
Võibolla väljendasin valesti
Pidasin silmas seda, et kui kuller su kätte saab telefoni teel, siis ta teist korda enam ei helista |
kuller peab telefoni teel täpsemalt aja kokku leppima, millal on võimalik pakk üle anda!
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
6 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
07.03.2007 18:42:18
|
|
|
Mulle saadeti Audesest pakk ELSiga ja helistati ette ning toodi sinna, kus ma tol hetkel viibisin. Nii sai telefoni teel kokku lepitud, helistajaks oli ikka ELS. Pakk oli muidu saadetud mu koduaadressile, aga ELS tõi paki teisse linnaotsa, maksin ja sain allkirja vastu oma paki kätte.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
ˇoTT
HV kasutaja
|
11.03.2007 03:08:26
|
|
|
Eelmine suvi tellisin k-arvutist kõlarid, ELS kuller pidi koju tooma kella kümneks. Helistab kell 6 hommikul, et tulge välja..
|
|
Kommentaarid: 178 loe/lisa |
   |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
Celeron
Kreisi kasutaja
|
11.03.2007 03:15:55
|
|
|
Pakk pidi tulema ELSiga, aga pidin ikka minema postkontorisse, kuna pakil polnud kirjas tel. nr-it.
Olin kõik päevad kodus(va. õhtul) ja keegi ei pakkunud midagi.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
HannesH
HV kasutaja

|
16.03.2007 02:58:19
|
|
|
naisele pidi tulema POSTIGA koju, mitte KULLERIGA pakk. Jõulude aeg oli, polnud kindel millal saatja jõuab kõik tellimused täita. Ootasime rahulikult, jaanuaris sai tõmblema hakaktud, kus nänn on? Tuli välja, et oli käinud kuller, üritas helistada näpust välja imetud numbrile (saatja fax!) ja siis paki kuhugi lattu tolmama jätnud, ühtegi kirjalikku teadet väljastamatta. Tore kontor see eesti tigumail!
P.S. tänud saatjale (SUVA), kes tagastas raha ja saatis uuesti tellitud kauba + lohutusnänn
_________________ who is general error and why is he reading my harddisk? |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
jt234
HV veteran

|
16.03.2007 20:14:24
|
|
|
Olen postiga palju äri ajanud, seni pole veel ühtegi probleemi tekkinud peale selle, et üks pakk jõudis kohale päev hiljem.
_________________ Dima oli siin |
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
2 :: |
122 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
17.03.2007 00:53:46
|
|
|
Enda kõige halvem ja tegelikult ka esimene/ainus kogemus oli see, et nad raisad olid gamecube puldi mingi pappkarpi sisse vägistanud.. põmst niivisi, et analogid olid 3 päeva läbi ja Z nupp üldse ei tööta ja A nupp jääb pidevalt sisse kinni... iDemon aga väitis, et pult on 100% korras kui ta teele pani ja ma usaldan ka teda, kuna karpi lihtsalt oli pandud see nii perversselt... ugh...
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
RPG16
HV Guru

|
17.03.2007 01:29:40
|
|
|
noh, üks pool-ebameeldiv kogemus oli, kui läksin emaplaati posti viima, endal karpi ei olnud võtta (plate oli antistaatilise koti sees), siis lasin lahkelt neil karbi otsida, leitigi, sellel ajal kui mina aadressi osa täitsin, nägin poolest silmanurgast kuidas muti hakkas platet suruma sinna karpi kuna too ei tahtnud väga ära mahtuda, lasin keelepaelad kiirelt ja valjult lahti, ja "selgitasin" mutile, et arvutijubinate pakkimine ei käi teps mitte niimoodi, sellepeale mühatati "a kust ma pean teadma", võibolla mutil õigus, ega nad suuremat väljaõpet vast ei saa, aga niimoodi suruma kaupa kui on näha, et see võib pooleks minna?
teine negatiivsem asi oli kord, kui tellisin omale helikaardi, ootan nädal, ootan teise ja pool 3ndat ka, siis helistasin posti, et kas eiole mulle pakki?, öeldi ei ole, hiljem sattusin muudel asjaoludel linnapeale ja mõtsin, et lähen käin postimajast igaksjuhuks läbi, seal siis tuli välja, et kaart ammu olemas, vastuseks tuli: "oi väga vabandust, me unustasime teatise saata"
|
|
Kommentaarid: 203 loe/lisa |
   |
3 :: |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
17.03.2007 19:45:05
|
|
|
wicked, Ega tema seda eesti posti pruuni pappkarpi ei pakkinud kus on need eesti posti kirjad peal...
|
|
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
18.03.2007 10:55:16
|
|
|
amddude, aga mis ta läks siis pult kilekotis (nii vähemalt jääb mulle praegu mulje) seda saatma? Oleks kodus kenasti tugevasse ja õige suurusega pappkarpi pakkinud, poleks saanud EP neid kaableid ja nuppe ka muljuma asuda.
_________________ I prepared Explosive Runes this morning |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
18.03.2007 16:11:53
|
|
|
wicked, arvatavasti.. kui mina läksin talle mänge saatma siis kah... kilekotis.. võtsin välja... ja pandi ilusti karpi... ju siis EP tegelintskid ei teadnud, et need pole väga tugevad asjad
|
|
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
18.03.2007 16:34:58
|
|
|
Ostisin just HV-st kasutatud LCD monitori ja lasin Tallinnast Tartu Eesti Posti tavapostiga saata. Kleebised peal - see pool üles, ettevaatlikult, õrn.
Õnneks kõik korras ja pakk jõudis ilusti tervena kohale. Aga lugedes siinseid postitusi et läpparid lännu jne. siis... WTF? Eesti posti maine ikka täiega alla käinud
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hõljuk
Kreisi kasutaja
|
27.03.2008 12:47:15
|
|
|
Siiani olin Eest posti teenusega väga rahul, eriti mainiks vastutulelikke ja visakaid kullereid.
Viimase paari nädalaga on aga kahel korral minule mõeldud saadetis jõudnud kellegi teise kätte!
Esimesel korral oli tegu tavalise väikesemõõtmelise maksikirjaga, millel oli minu aadress korrektselt peale kirjutatud. Sellest hoolimata oli kirjateatele pandud hoopis muu aadress. Teine juhus - saadeti tähitud maksikiri, mida ootasin päris kaua, sellele oli samuti minu õige aadress selgelt peale kirjutatud, kuid oli siiski saadetud valesse korterisse mu majas. Sealne mutike oli selle siis tagasi viinud ja nüüd toodi mulle hommikul enne kella kaheksat ukse taha, anti pereliikme kätte kuna ise magasn. Mis kasu on maksta tähitud teenuse eest juurde kui see ikka rändab kuhu juhtub ja kedagi ei huvita.
|
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
12.04.2008 13:37:53
|
|
|
... EP on vist juba tavaks saamas, kui ei viitsita pakki ära viia, siis pannakse pakile - ei olnud kodus - ja kogu moos. Juba kolmas pakk sel aastal, mis on niimoodi saabunud ja ei ühtegi kõnet saadetisel märgitud telefonile, mis krdi teenus see olema peab
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
|