Anyway, eeldades et see mäng on kaudseltki sama hea kui originaal X-Com siis minu poolest võib ta olla kasvõi sama graafikaga kui originaal. Nagunii ükski teine mäng ei saaks mängitavuse koha pealt ligilähedalegi _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
egas jah see esimene xcom oli teh_best
seda kannataks võrrelda vast "incubation: time is running out" mis tuli törts peale xcom-i
ja silent storm-ga mis on veel suhteliselt "noor" _________________ "Things just happen. What the hell." - Didactylos
... eks CC tüübid panustavad paljuski omaaegsetele fännidele ja ilmselt loodavad kõigest hingest, et need mängu omaks võtaks. Seega nad ei saagi teha väga kardinaalseid muudatusi, vaid tuleb üsna ettevaatlikult tollast miljööd ja tunnetust jälgides parandusi ja täiendusi teha, kuid samas muutes mäng ka tänapäeva standardite kohaselt mängitavaks. Ülesanne, mis pole üldse mitte kergetekillast ... _________________
... ennemuistne kõlbas mängida isegi rohkem, kui see keskmisele inimesehakatisele tervislik, kuid kas ka teemakohane üllitis sarnasele tasemele küündib, näeb ikka siis, kui mäng väljas. Samas, kõik märgid viitavad, et siit peaks küll midagi asjalikku ilmavalgust nägema ... _________________
... mnjah, mäng ei tööta mu lapatsi Inteli 915GM kiibistikuga ja lauaarvuti taga pole aega eriti istuda, seega pole palju jõudnud uurida ja päris adekvaatset hinnangut anda ei saa, kuid üldjoontes võib öelda, et nagu arvata oligi, imet pole suudetud korda saata ja üldmulje tundub natuke nagu poolikuna, kuid esmapilgul paistab siiski täitsa mängitav ...
3D-Analyze aitas mängu ka lapatsi Inteli kiibistiku peal tööle ja toimib täitsa kenasti, kuid mingi kala on mängus hiire kursoriga, see hüpleb pidevalt tagasi kohta, kust liikumist alustas ja muudab mängimise üsna võimatuks, nVidia videoga lauaarvutil, sellist kala ei esine ... _________________
mis kosta v6ib m2ngu kohta seda, et kyllaltki x-com 1 ja 2 kloon. ennast h2irib hetkel ainult see, et 1 v6i kaks generatsiooni relvi ja tehnikaid j2i vahele kuna vahepeal tulid vastased liiga kiirelt uue tehnikaga peale ja puudub point seda vahepealset teha, tyytu on mudugi see, et ainuke raha tegemis viis on k2ia missionitel ka v2iksed ufod tulex 2ra teha kui pappi vajad. m2ngu kaotada vist muud moodi polegi v6imalik kui ainult oma rahadega 3 milli miinustesse minna, see mis iga kuu sul seal rating on, see sygavalt savi. a nagu foorumitest lugeda v6ib siis enamus kasutab mingeid modisid, et seda m2ngida, originaali nagu mina m2ngivad vist suht v2hesed.
ise-enesest suht h2sti 6nnestunud m2ng, a ilmselt vajax mingit suuremat patchi v6i midagi mis asjad korda teeks, ufosid v6ix rohkem tulla ja tehnika areng ei oleks nii hyppeline. (kuna seda uuritavat kola on seal t6esti 3-4x rohkem kui x-com 2-s oli v6i siis 3-s. siis v6ix ka olla nii, et saad selle tehnika ajastu relvadega ka m6ne aja m2ngida ning karmimad vastased ei tulex kiirelt peale, hetkel oli nii, et algusest tykk aega oli koguaeg plasmadega vastased ja siis hops tulid uued vastased ning t6id kogu uue tehnika ning muu jura kaasa ehk siis areng toimus mingi 2 kuuga meeletult edasi ja l2x kuu veel edasi ning olid l6pu k2sirelvad ning armor k2es) kusjuures tegemist ei ole hard taseme vaid normaliga.
nagu n2ete on neid erinevaid tehnoloogiaid seal p2ris palju, esimesed kaks tehnoloogiat pidasid p2ris kaua vastu ja oli huvitav nendega ringi madistada, a mina p6him6tteliselt l2xin plasmalt yle kohe EEEW rifle peale ja sedagi sai ainult 10-20 missionit kasutatud kui tuli practicle rifle.
muid miinuseid nagu pole enda jaox t2heldanud.
nii, et potentsiaali on vanu x-comi m2ngijaid m6ni aeg tegevuses hoida
Nonii kaevan kahh teema üles kuna ise sain asjale lõpuks käpad taha ja olen üsna hooked Pmst nõustun kõigega mis minake ütles ehk siis üks suurimaid miinuseid selle plussi kõrval, et tehnoloogiaid on rohkem on see, et ühel hetkel toimub edasiareng hüppeliselt ja mitmed asjad jäävad kasutamata. Sama lugu on ründelaevade shieldi'ga mis on piisavalt kaua niihea, et algeliselt võid üle minna juba mitu korda kapimale. Muidu on vana hea X-COM kuigi nipet näpet on erinevusi ja üldiselt on mäng tehtud palju lihtsamaks. Näiteks kadunud on ufo laevadest ja baasidest saadava nänni kasutamine ehk nagu X-COM ühes oli elerium115 mida siis igast relvade, ammunisatsiooni ja laevade ehituseks vaja oli siis siin on küll uus asi avonium aga seda ei kasutata. Samuti ei võta madinas relvade laadimine ega vahetamine AP'si ehk action pointe. Lisaks sellele mehed ei arene mitte oma skille kasutades vaid lihtsalt madistades saavad EXP'i ja siis üheltmaalt nö. leveli kus saab 5 pointsa siis vastavatesse atribuutidesse toppida. Sellel on kahh üks miinus ja nimelt on meestel oma stattide maximumid erinevad - üsna nutune kui oled päris kaugel ja avastad, et mehel strength ei lähegi 90 peale mida viimase armori kandmiseks vaja vaid mingi 88 peal on max. Üldiselt on aga mäng neile kes vana X-COM'i taga igatsesid väga hea ja peaks mängimas hoidma päris tüki aega.
... üritage kasutada ka MOD'e, enamik teie poolt kurdetud hädadest on neis juba parandatud, täiendatud või muudetud normaalsemaks (seadistatavaks) n. Iskandar's Mod aka FrankenMod peaks olema see, mida vaja:
http://www.ufo-extraterrestrials.com/forum/viewtopic.php?t=2512 _________________
mnjah a tegijad ise v6ix mingi normaalse patchi v2lja lasta kus siis on ka m2ngu balanseeritud paremini. hetkel ei m2ngi enam juba ammu seda, a viimati vaatasin siis peaks oma viimases save-s 6 kuud m6ttetuid missioneid tegema seni kuni saabub viimane alieni ship kust peaks uut techi saama, a 6 kuud m2ngus on v2hemalt kusagil paar n2dalat nyri madistamist, ei viitzi mitte.
Kuna ise hakkasin vanat xcomi uuesti mängima, siis hakkas huvitama, kes mingit uuemat xcomi klooni ka leidub, see pidi nagu kõige parem olema hetkel. Eks proovib ja vaatab!
Kuna ise hakkasin vanat xcomi uuesti mängima, siis hakkas huvitama, kes mingit uuemat xcomi klooni ka leidub, see pidi nagu kõige parem olema hetkel. Eks proovib ja vaatab!
... see on hea asi, julgen soovitada _________________
hmm minul kysimus selle kohta, et kas on tehtud ka patch v6i mingi asi, et viimase laeva saabumiseni ei pea ootama tervet aastat ja tegema tuima n2oga missioone kuna k6ik teised asjad on juba uuritud ja m2ngu l6petada ei saa
Lolz, eila alles tegin õhtul esimese X-Com'i jälle läbi
Aga jahh, ET on parim kui tahta võimalikult esimese kahe x-comi laadset kogemust
Ma mängin superhuman raskusastega praegu, esimesel missioonil olid tulnukad juba heavy plasmaga vastas, muidu on ok
Alustasin ka UFO:ET Goldi mängimist, esimene missioon oli wtf, suure vaenlase tule all, ei saa oma laevastki välja, mingi gaasipilve kahurvägi pommitab kusagilt ilgest kaugusest ja julmtäpselt. Muidu mäng tore, kahju aint, et laser-relvadel peab ammo olema :/
Ma mängin superhuman raskusastega praegu, esimesel missioonil olid tulnukad juba heavy plasmaga vastas, muidu on ok
superhumani peal on hea mängida- saab kõiksuguse tavaari varem kätte ja äksonit rohkem kuna jollereid rohkem. Aint raiped on kapimad ja täpsemad. Muidu jäingi Laser rifle'd kasutama kuni lõpuni.
Enivei ET' on see tore, et uut tehnikat mis on kasulik annab päris palju kordi saada. Samas probleemiks on see, et sellest uuest tehnikast ei saa eriti sellist powerful rõõmu tunda kuna tavaliselt tulevad samal ajal ka uued vastased keda madalama klassi relvaga on ikka rämekirves tappa.
superhumani peal on hea mängida- saab kõiksuguse tavaari varem kätte ja äksonit rohkem kuna jollereid rohkem. Aint raiped on kapimad ja täpsemad. Muidu jäingi Laser rifle'd kasutama kuni lõpuni.
Mul kannavad nö vanad profid laser riflet, ülejäänud nuubid on laser püstolitega - kui saavad mind-controli siis pole karta, et nad omad maha lasevad (flying suit kõigil seljas ). Plasmasid üldse ei kasuta, liiga ohtlik, kui saab mind controli. Mängu ajas kuu aja pärast saavad ka esimesed 50 meest on psi skillid kätte, läheb lõbusamaks, saab tulnukaid terroriseerida ja neile mind controli teha. Üllatav, et ma veel nende roheliste mehikestega pole madistada saanud, need nagu eriti kapid vennad. Snakemanid ja etherealid tulid ka alles hiljaaegu, muidu koguaeg sectoidid ainult.
Mul kannavad nö vanad profid laser riflet, ülejäänud nuubid on laser püstolitega - kui saavad mind-controli siis pole karta, et nad omad maha lasevad (flying suit kõigil seljas ). Plasmasid üldse ei kasuta, liiga ohtlik, kui saab mind controli. Mängu ajas kuu aja pärast saavad ka esimesed 50 meest on psi skillid kätte, läheb lõbusamaks, saab tulnukaid terroriseerida ja neile mind controli teha. Üllatav, et ma veel nende roheliste mehikestega pole madistada saanud, need nagu eriti kapid vennad. Snakemanid ja etherealid tulid ka alles hiljaaegu, muidu koguaeg sectoidid ainult.
Kaugel ajaliselt oled? Ise nüüdse seiviga olid juuniks avenger ja firestormid valmis ja juulis said mehed juba psi'd treenima.Igast kusikud kel kehv baravery saatsin kohe algul minema ja kehva psi strengthiga tüübid vahetasin välja. Enivei mutonid tulevad tavaliselt aasta lõpupoole või siis uue aasta alguses kohe. Samas peaks mutonid tulema enne ethereal'e aga nuh eks siin randomit kahh mängus.
Kaugel ajaliselt oled? Ise nüüdse seiviga olid juuniks avenger ja firestormid valmis ja juulis said mehed juba psi'd treenima.Igast kusikud kel kehv baravery saatsin kohe algul minema ja kehva psi strengthiga tüübid vahetasin välja. Enivei mutonid tulevad tavaliselt aasta lõpupoole või siis uue aasta alguses kohe. Samas peaks mutonid tulema enne ethereal'e aga nuh eks siin randomit kahh mängus.
Kuram, peab selle savegamed maha kandma ja uuesti alustama, mul oli raskusastme fix tegemata
niih, m2ngin j2lle seda vaheldusex, tundub p2ris hea ja battleship on juba tulnud see oli just sama ship millep2rast eelmine kord l6petasin m2ngimise kuna seda ei tulnud, ei tea kas tegin too kord midagi valesti v6i on nüüd normaliga m2ngides asi teisiti.... n2is mis edasi saab hetkel on p2ris kirves igatahes, kusjuures peaks olema juures mingi uus armor isegi, pole veel ise leiutanud seda... samas mis juurde on tekkinud on mingid jetpacki laadsed vidinad 2 tk, 1 on suur terve seljakoti ruumi võtab 2ra ja sellest edasiarendatud versioon siis tunduvalt v2iksem mis võtab ainult 1 ruudu ja saab lennata... kuigi otsest kasu pole veel sellest saanud, ex kui aega saab siis postitab siia juurde inffi
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.