praegune kellaaeg 21.06.2025 02:04:36
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
madmel
HV veteran

|
05.01.2006 04:51:12
|
|
|
täitsa usun aga eks see kõik üks odavuse tagajamine on kas siis läpaka või pihuarvuti kujul.
K ju juba varem müüs kõige odavamaid lauaarvuteid
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
OFFF
HV veteran

|
05.01.2006 10:20:16
|
|
|
NuCleo kirjutas: |
OFFF, see on omamoodi naljakas küll, aga kui Edmund sellest mulle pajatas, siis see küll see point nüüd ei olnud.
pigem ikka igasse perre oma arvuti vms sellise tooniga asi. |
No ilmselt teab siis herr Laugasson PAREMINI kui Simputeri loojad, milleks ja kuidas seda kasutada.
Simputeri loojad ytlevad selge s6naga - nende eesm2rgiks on luua ODAV arvuti KOLMANDA MAAILMA kodanikele, sellise kasutajaliidesega, et ka KIRJAOSKAMATUD saaksid seda kasutada.
Minul tekib kysimus - kui meil on piktogrammi-p6hine kasutajaliides, siis mida KURADIT seal yldse t6lkida on?
Ilmselt tahab herr Lagugasson varustada siis "II eesti" vaesed pered pihuarvutiga (v6imalik kirjaoskamatus sinna juure).
Au ja kiitus - eesm2rk on 6ilis. Iseasi, et KAS see "II eesti" kah asjast huvitatud on ja mida kuradit peaks ta selle Simputeriga peale hakkama, see on hea kysimus.
A.
_________________ Õnnelikul malakamaal ei nuteta! Parem käsi abistab. Sõidame! |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
NuCleo
Kreisi kasutaja

|
05.01.2006 12:21:10
|
|
|
OFFF, ma olen üsna kindel, et tal see suht läbi mõeldud plaan ole.
lihtsalt mina ei oska seda antud juhul väga veenvalt siin seletada, sest sel teemal rääkisime viimati oma pool aastat + tagasi.
samas ütleks ka seda, et mis vahet seal on, mille jaoks simputeri loojad selle mõtlesid?
eesti ei ole seesama. sellepärast ka natuke kohendamist jne. nö vastavalt vajadustele. loeb see odav riistvara, mille najale asja ehitada.
tarkvarast ja tõlkimisest ei oska midagi mainida.
nii arukas ma vast olen, et tunnistan, et oleks pidanud oma suu kinni hoida, kuna ei ole asjaga nii kursis.
lihtsalt ärge kohe põlema minge seepärast...
_________________ 'sup? |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|