Saaks vaid selle välja lülitada, et iga jumala kord tuleb mingi pop up screen ja vaja mode lugeda Let me go zooooom Mõned asjad on veits overtuned ka - mingi 400 crit mult rhoa rallib sulle sisse kuskilt ekraani nurgast.. have fun
Positiivset ka. Content chance on atlas treega võimalik 100% saada. Ja 3 atlas treed on mega mugav. _________________ Võimatu on teha midagi lollikindlaks, sest lollid on haruldaselt leidlikud.
Esimene korralik drop täna, tegin esimese Alva templi ja 7DIV?! Suht haige, ei teadnud, et need niipalju väärt on
Lightning Arrow on jummala timm T14-16 MF.. Keskendun Quanti peale ja mitte niiväga rarityle.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Alustasin jungroani power siphon mineriga, 10/10 build. Nüüd üritan viper strike buildi kokku saada et simulacrumeid farmida, eks näis kas tuleb välja.
36 Challenge DONE!
Viimase punkti saamine oli totralt keeruline. Peale mingit 150+ Atlas Map Runnerite kaarti spawnisin Sasani, selle challenge oli ülikerge.
Nüüd saab lõpuks videomängu mängima hakata
edit: redditi leid _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Väga naudin seda liigat, võibolla tuleb esimest korda 40/40 isegi. Arendan jungroani power siphon minerit edasi int stackeriks, aga kõik gear on enda craftitud esimest korda, vaikselt õpin craftima ka. Lükkan miski 10 mappi päevas ja vaikselt tiksun level 100 poole ka
Nad siis päriselt ei lase esimese charre ja geari kaasa v6tta? Hea, et ma kümme aastat tagasi lopetasin selle mängimise. Koik see raisatud ajakulu, et nüüd uuesti nullist alustada! A m6nel on see elum6tte, l6putuid runne teha, et ehk kukub midagi hääd nüüd. _________________ zero
Mõned pakuvad, et POE tiim on nüüd täies mahus POE II tiimi lisatud, et early access valmis saada, mis tähendab, et praegune Settlers liiga pole 4 kuud vaid pigem 8 kuud pikk st skipivad liiga, et launchida POE II.
Väga vinguda vaja pole, mäng hetkel suht heas seisus kuigi ausalt öeldes väga ei meeldi, et see magic finding täiesti nulli tiriti muidu sai ikka mitut stiili karakterit teha.. enam MF-rit teha pole mõtet kuna quant geari pole. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Saatsin oma esimese 50millise shipmenti ära.
25milli cropsi ja 25milli dusti.
Dusti saamine oli JUBEEEEEEEE.. ostsin pea terve turu enamvähem odavaid Indigone. 20C per kui 20% qual peale panna sai 200k dusti ühest. Kui implicit oli siis 20% qualiga corrupted 400k aga need olid 40-50c per.
Igatahes proovin järgmine kord lihtsalt 50milli cropse saata, paar tüüpi veel rank9-d seal aga mingi nädala kahega peaksid 50milli kokku ajama ilma, et peaks tradest ükshaaval indigone kokku ostma mingi 150tk.
Võibolla on midagi paremat, ma lihtsalt googeldasin pinnacle boss loot tablet ja ostsin odavad kokku ja vaatasin millised enim dusti annavad. Shaper ja Elder ringid olid ka head, 5C tk ja 69k dusti.. aga 4x trade vs 1x trade indigoniga ja indigonidega läksin hulluks juba.
Headhunter andis 1.4milli aga 33div.
Mida ma õppisin on, et täiesti mõttetu on mingit random paska dismantlema panna, kaotad kulda räigelt iga minutiga kui need rank10 tüübid tööd teevad. Dusti ainult teha kõige kallimate unique itemitega mida leiad, muidu lihtsalt ära kasuta neid.. las põllumajandus töötab täies hoos. Kaevureid ja smeltereid on kõiki vaid 1 sepp tööl igas ametis rank 10 sest sa ei jõua mappida piisavalt kiirelt, et neid rohkem vaja oleks.. kui võibolla, et tahad Magebloodi vms saada saates 50milli eest Verisiumi Te Onuisse.. aga 50milli verisiumi saada.. vb 3 kuuga saaks kokku.
13xDIV, 2xMIRROR SHARD, 2xPOWER RUNE, pm kuskil ligi 100DIV kokku.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Mingi kiri tuli hiljuti, kus paluti lisavastuseid PoE II early access jaoks. Huvitav, kas kõik huvitatud said selle kirja või mitte? _________________ Liitu Binance'ga Liitu Honey'ga
Sain level 100 kah Endgame Grinds on tehtud, aga see challenge kus 4000 map modifierit peab tegema on poole peal Mappisin veel 100ni nii et tapsin map bosse ka 8mod mappides
Esimest korda tunne et 40/40 oleks nagu tehtav, pean aint 200 8mod city square nühkima et neid map modifereid koguda, väga nüri värk.
carbz, 40/40 on ulme easy see liiga kui mängida tahtmist on. Midagi rasket polnud, endal pm olemas, vaja 19xT17 mappi aint lasta ja oma power ruunide eest relvale ghosting peale craftida. Recombosi pole ka viitsind kordagi veel kasutada aga muidu jah need T0 itemid annavad 1mil+ dusti.. AGA.. 2DIV minimum.. ja sul on 25milli vaja.. ei ole nagu väga mõeldav. Indigonid tunduvadgi hetkel parim valik olema aga krt 25millini Indigone kokku kraapida, ökkkk.
Vaatan ehk hakkan saatma 2.5milli haaval, tiba talutavam ja peaks siis mingi 10x jooksul paar mirror shardi ja power ruuni saama ja teeks sama kokku.. kõlab nagu läheks palju paremini kui ühe laadungiga saata.
edit: Sain lõpuks oma MIRROR MTX lahti
ja 40\40 ka tehtud, teist korda elus, päris kerge oli, lihtsalt aega vajas.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.