Hiid, miks sul seda vaja on? Ei ole see kiire, ei ole öko, ei ole odav remontida
Sul on ju superb, mis on öko ja suur ning viisakas _________________ Arvutite hooldus ja komplekteerimine Tartumaal Tasuta dropboxi konto + lisa 500mb ruumi
Ma olen 88a Subaru Leonet pidanud, mis minukätte jõudnuna vast pool milli läbisõiduga oli. ja 20a vana
Sellega ei olenud mingit muret, Läksin USAsse elama, siis jätsin raipe siia ja sõber müüs ära. _________________ Hapud viinamarjad
Legacyd/Outbackid on väga vastupidava tehnikaga (v.a. diisel).
Miks see väikse mootoriga Impreza hullem on? Et liiga palju piinatud?
Eesti ajalooga tähendab tõenäoliselt roostes põhja, aga selle saab ju üle vaadata.
Mariines ostueelne kontroll 50€, saad teada, kas on mõni kallis viga.
Subaru Impreza 2.0 110kw, 2008 bens, automaat
kas selline osta on väga loll mõte?
Eesti ajalooga 265 000 eesti teid talland
Õel on selline 2008 sept. Neljane automaat, edasi ei lähe, kütust joob mehiselt ja roostetab korralikult Valik on sinu. Päiksevarjud kukkusid ka küljest, plastik hoidjad mädanesid ära .Läbisõit vist alla 100k i leaks veelsegi veel. Xenon luubid ka otsas, regulaatorid vahetati, kuna ei saanud ülevaatuselt läbi. Roostes ja puruks.
Osta mõni vähekasutatud garantiiline HMD, Škoda Octavia, Toyota Auris vms
Muidugi foorum siis kannatab, kui sul pole enam seiklustest kirjutada
Miks tahad, et Hiid elus alla annaks? Arvatavasti uus noorik ei paku enam piisvalt pinget ja vaja uusi väljakutseid otsida. Miks mitte päevinäinud Subaru, mis paneb vere vemmeldama ja toob nooruspõlve meelde.
Saabki järjekordse subaariku tegemistest kuulda.
Lamell läheb soojusega nii lödiks, et sellega on üpris ebameeldiv 20+ kraadi juures sõita. Ühe komplekti lamelle olen suveks alla jätnud, sest mustrit oli kevadel täpselt nii palju, et tegelt kannataks veel sõita, aga täpselt nii vähe, et talvel enam ei riskiks. Sõidetud saab, aga iga kell eelistaks kasvõi hiina suverehvi.
Ja otseloomulikult ei olene see rehvimõõdust ega autost... Eelkõige sõidustiilist _________________ Müüa korter, 3 tuba
Mul päris mitmete nii vanade subarutega kogemused. Ütleks, et väga pommikindlad asjad. Kütust võtavad veits palju jah aga muus osas tiptop, soovitaks. Endalgi tööautoks üks 2008 aasta outback praegu.
Kontrastiks on kõrval mingid sarnase aastakäigu VAG autod ja ütleks et nagu subarul poleks tehasest katkiminemist lisavarustusena kaasa pandud.
Subaru Impreza 2.0 110kw, 2008 bens, automaat
kas selline osta on väga loll mõte?
Eesti ajalooga 265 000 eesti teid talland
Õel on selline 2008 sept. Neljane automaat, edasi ei lähe, kütust joob mehiselt ja roostetab korralikult Valik on sinu. Päiksevarjud kukkusid ka küljest, plastik hoidjad mädanesid ära .Läbisõit vist alla 100k i leaks veelsegi veel. Xenon luubid ka otsas, regulaatorid vahetati, kuna ei saanud ülevaatuselt läbi. Roostes ja puruks.
no see ei kõla hästi.
Sellist inffi ootasingi.
Tänan
Sis otsin KIAt edasi _________________ Hapud viinamarjad
Võid minu ema vana auto ära osta. https://www.auto24.ee/soidukid/4253658
Eelmisel nädalal vahetas auto välja, ostis esindusest uue Audi Q3 mingi 1.5 110kW. Möödasõitu võib vist kalendriga mõõta.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.