Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Windows Vista vs. Windows XP märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 45, 46, 47, 48  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Vista või XP?
Vista
31%
 31%  [ 193 ]
XP
57%
 57%  [ 350 ]
Ei kumbki
10%
 10%  [ 64 ]
hääli kokku : 607

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
heff
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 05.11.2009 21:46:38 vasta tsitaadiga

Magic kirjutas:
Lõnakeskuse suur reklaamekraan jooksis XP peal icon_biggrin.gif Lahe vaadata parklas kuidas faile kustutati icon_razz.gif
Rocca Al Mare keskuse mingi reklaam jooksis ka. Programm oli jäänud fullscreeni panemata icon_biggrin.gif.
tomorrow, proovitud juba.
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 95
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 05.11.2009 22:59:20 vasta tsitaadiga

mul oli w7 eile kui poole cw ajal lõpetas windows ventrillo töö ja ei lubanud seda enam avada icon_rolleyes.gif Lisaks on mu helikaardiga tal mingi konflikt, kui teamspeaki kasutades näitaks kõrvaklapid välja tõmban ja uuesti ühendad ei tule heli enne rebooti
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 05.11.2009 23:30:46 vasta tsitaadiga

kui vista, tuli, siis sai ka suure hurraaga betasi käiatud. mingi aeg isegi jäin kasutama, siis loobusin ja mõne aja pärast jälle pikemalt vista peal. ei mäleta, mis põhjus oli täpselt, aga siis peale seda teist pikemat kasutamisaega läksin siiski xp peale tagasi kuni nüüd hiljuti sain W7 RC (build 7100). see jäigi esmaseks op süsteemiks kuid vahest sai ka XP'd külastatud. siin paar päeva tagasi sai ostetud üks suurem HDD lislt data jaoks, kuna eelmine ketas hakkas juba üle ajama ja ega sealt midagi enam kustuta ka ei andnud. eelmisest data kettast tegin praeguse süsteemiketta (vana süsteemikas hakkas bad'e vaiksel tekitama) ja seekord XP enam peale ei pannud. nüüd lõplikult W7 (retail) peale üle läind ja praegu on küll üsna kuiv tunne. thumbs_up.gif
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 12.11.2009 19:30:08 vasta tsitaadiga

saksakeelset originaali ei saa mitte ignoreerida ja pelgalt tiitrid pole naljakad.
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 12.11.2009 23:43:42 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
saksakeelset originaali ei saa mitte ignoreerida ja pelgalt tiitrid pole naljakad.

Siis oled vähemuses icon_wink.gif .Enamuse jaoks on need väga naljakad v.a paar sakslast kes iga video all kaeblevad, et nad saavad aru mis näitleja ütleb.Lülita audio välja siis icon_wink.gif

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 13.11.2009 09:13:57 vasta tsitaadiga

kui see sama emotsionaalselt saksakeeles peale loetaks, oleks asjal jumet.

Link

saksakeelne huumor.

1dumbpcuser
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 14.11.2009 23:49:55 vasta tsitaadiga

Kuna "teema" on nüüd pigem XP vs 7,

XP Users Aren't Really Jumping on Windows 7
link

XP Still Beats Windows 7 in Netbook Battery Life
link

Microsoft Doubtful of Win XP's Netbook Future
link

Kommentaarid: 103 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 97
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 15.11.2009 01:29:05 vasta tsitaadiga

ma lähen ka xple tagasi vist-FPS dropid Enemy Territorys ja ventrillo crashimine sai saatuslikuks
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 15.11.2009 19:44:59 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Mina jumpisin icon_smile.gif
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
apelsin16
HV veteran
apelsin16

sõnum 15.11.2009 20:05:18 vasta tsitaadiga

1dumbpcuser kirjutas:
Kuna "teema" on nüüd pigem XP vs 7,

ei ütleks, mulle meeldib vista paljudes asjades palju rohkem kui w7, xp on ammu minevik.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 15.11.2009 20:05:42 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:
tsitaat:

Mina jumpisin icon_smile.gif

Mina ka. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 15.11.2009 20:33:05 vasta tsitaadiga

mina jumpin 7 pealt xple tagasi
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 15.11.2009 22:19:46 vasta tsitaadiga

ertr2 kirjutas:

taandareng + lollus, edu! beer_yum.gif
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 16.11.2009 19:13:51 vasta tsitaadiga

nii et pean olema W7 peal mis minu rauaga hakib?

AMD Tourinx2 RM-74
4gb ddr2 800mhz
ATI 4650
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 16.11.2009 19:45:14 vasta tsitaadiga

ertr2, miks sul W7 selle rauaga hakib?
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
Chaza!
HV veteran
Chaza!

sõnum 16.11.2009 20:09:06 vasta tsitaadiga

CorsairX kirjutas:
ertr2 kirjutas:

No kui mingi vajalik asi ei tööta korralikult, siis ma ei nimetaks seda lolluseks kui ei tea tagamaad.

Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 16.11.2009 21:00:33 vasta tsitaadiga

No selle asemel, et mingi hakkimise peale kohe XP peale karata võiks nagu probleemi välja juurida. Võimalusi palju... MB BIOS update, uusimate chipi drivude proovimine (või vanemate),
teiste graafika drivude proovimine jne. jne. Usun, et probleemis ei ole süüdi mitte W7 vaid miski muu ning imo mõttetu siia teemasse lahmima tulla - oi mul hakib, W7 on kaka, XP ruulib!
Okei ertr2 küll sedasi ei öelnud aga point suht sama imo icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 16.11.2009 21:14:51 vasta tsitaadiga

CorsairX kirjutas:
ertr2 kirjutas:

Kui XP oleks taandareng, siis ei oleks tal selline meeletu kasutus, hetke seis XP 73,42 % , pigem pole W7 piisav edasiminek, et seda kõik vaimustusega tahaks kasutada, netis kolamiseks pole üldse Windowsi vaja, istungi hetkel Linuxi masinaga siin foorumis , põhi töid tehakse kodus siiski XP masina taga, ka hetkel, nii-et ma järjekordselt oma põhi arvuti taha ei saa.
Kõige võimsam edasiminek W7 juures on XP mode icon_lol.gif , milleks, XP pidi ju taandareng olema, pigem on kõik need näilised W7 lisad kasutajale mitte vajalikud või hoopis arvutiga töötegemisel segavad, piiravad

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 16.11.2009 21:28:54 vasta tsitaadiga

Marie kirjutas:
Kui XP oleks taandareng, siis ei oleks tal selline meeletu kasutus, hetke seis XP 73,42 %

Meeletu kasutus on tal sellepärast, et tal on olnud 8 aastat aega juurduda
Marie kirjutas:
pigem pole W7 piisav edasiminek

Vistaga võrreldes tõesti pole midagi revolutsioonilist aga XP-ga võrreldes öö ja päev.XP siis kole nagu öö ja Win7 särav päev rannas icon_razz.gif
Marie kirjutas:
netis kolamiseks pole üldse Windowsi vaja, istungi hetkel Linuxi masinaga siin foorumis

Sama loogika järgi pole ka Linuxit vaja.Ma võiks Maci taga kah siin foorumis istuda,Ma võiks UIQ taga siin istuda,Ma võiks Symbiani taga siin istuda,ma võiks Win Mobile taga siin istuda...oh wait
Marie kirjutas:
Kõige võimsam edasiminek W7 juures on XP mode :: , milleks, XP pidi ju taandareng olema

XP mode on puhtalt firmadele kes jooksutavad mingeid enda X programme ja isegi neid on vähe
Marie kirjutas:
pigem on kõik need näilised W7 lisad kasutajale mitte vajalikud või hoopis arvutiga töötegemisel segavad, piiravad

Mismõttes näilised? icon_confused.gif .See on kasutaja enda mure kui ta ei oska oma töölauda nii korrastada, et ta asju tehtud ei saa..OS-st sõltumata icon_rolleyes.gif

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 16.11.2009 21:35:17 vasta tsitaadiga

Vot ainuke asi, mis tõsiselt eemale tõukas W7 pealt oligi see, et menüüd ja kõik seadistused olid väga ebaloogilised ja ebapraktilised. Kindlasti juurdub kõik sisse, aga nii laiali pillutada kõike ja veel nõnda keeruliselt ajas tigedaks küll. Samuti ei mõista ma seda failide haldamise süsteemi siiani.. tehakse näilised shortcutid, mida ei näidata nendena.. ehk oli mingi forced kaustad kus tuli oma kraami hoida vm. Sama vista puhul, väga häiriv. Ega ei mäleta ka. Väga viga pole, aga minu pluss XP poolele on just see, et w7 midagi enamat lihtsalt ei pakkuda ei suutnud testperioodi ajal.
Kommentaarid: 274 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 217
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 16.11.2009 22:13:50 vasta tsitaadiga

Marie kirjutas:
Kõige võimsam edasiminek W7 juures on XP mode icon_lol.gif , milleks, XP pidi ju taandareng olema, pigem on kõik need näilised W7 lisad kasutajale mitte vajalikud või hoopis arvutiga töötegemisel segavad, piiravad

Kas sa sellepeale ka mõelnud oled, et kui mõnel on vaja tingimata jooksutada XP keskkonnas mingit spets programmi ilma teist opsüsteemi omamata/installimata, on see vägagi vajalik, sest ei taha minna win7 pealt xp peale tagasi (Win7 raua support on ikka kõvasti laiem ja parem, kui see oli XP peal, defaultis. Windows update leiab ise vajalikud võrgukaardi jms smartcard draiverid üles, ei pea neid tikutulega taga otsima netist).

MarioA,

Kus need "näilised" shortcutid on, või mida sa mõtled?
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 16.11.2009 22:17:09 vasta tsitaadiga

Ma täpselt ei mäleta. Meenutades oli see dokumentide (muusika jm) haldus ikka väga metsas ja mitte vaba, nagu XP all. Muud ei oska öelda.
Kas mitte polnud VIsta või W7 all nii, et näiteks My Music kausta oli nagu topelt - kustutades ei kustunud failid siiski päriselt ära, vaid eksisteerisid hoopis mujal kuskil? Seda mõtlesin.

viimati muutis Mario. 16.11.2009 22:18:04, muudetud 1 kord
tagasi üles
1dumbpcuser
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 16.11.2009 22:17:25 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kus need "näilised" shortcutid on, või mida sa mõtled?

VB ta mõtleb neid library asju?

Kommentaarid: 103 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 97
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Mario.
HV Guru

sõnum 16.11.2009 22:22:02 vasta tsitaadiga

MarioA. kirjutas:
Ma täpselt ei mäleta. Meenutades oli see dokumentide (muusika jm) haldus ikka väga metsas ja mitte vaba, nagu XP all. Muud ei oska öelda.
Kas mitte polnud VIsta või W7 all nii, et näiteks My Music kausta oli nagu topelt - kustutades ei kustunud failid siiski päriselt ära, vaid eksisteerisid hoopis mujal kuskil? Seda mõtlesin.

http://windowsteamblog.com/cfs-filesystemfile.ashx/__key/CommunityServer.Components.PostAttachments/00.00.50.26.88/library1.jpg
Seda library ehitust mõtlen jah, mida ei saanud vist esmapilgul kavandada nii, nagu on kasvõi XP all, et kõik on kenasti ÜHES KAUSTAS.
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 16.11.2009 23:01:16 vasta tsitaadiga

Ollaz kirjutas:
Marie kirjutas:

Kas sa sellepeale ka mõelnud oled, et kui mõnel on vaja tingimata jooksutada XP keskkonnas mingit spets programmi ilma teist opsüsteemi omamata/installimata, on see vägagi vajalik, sest ei taha minna win7 pealt xp peale tagasi .......

Miks peaks keegi korralikult töötavas arvutis XP välja vahetama Vista või W7 vastu, see, et uutel sülearvutitel pole just kõige parem tugi XP suhtes ning kui kasutajal on valida kas Linux , Windows 7 või Vista, siis loomulikult valitakse tuttavam, uuem Windows keskkond.
Isiklikult arvan, et XP võidutseb teine 10 aastat veel, aga, eks aeg näita, võib-olla tehakse siiski ka mõni piiranguteta Windows tulevikus, mida loomulikult ei usu, kogu eesmärk uuematel Windowsitel on ju kasutajalt võimalikult palju raha kätte saada.
Minu suurimat probleemi failide õiguse ülevõtmise leevendas kuigi võrd Taking ownership, samas XP all sain ma nendele ja enamus failidele tavaliselt mingeid õigusi üle võtmata ligi

CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 16.11.2009 23:45:57 vasta tsitaadiga

Marie, sellist pläma nagu sa siin viimases kahes postis kirjutasid ei oska lihtsalt kommenteerida... käperda oma XP-d edasi, ürginimene. Kui sa juba praegu 8a vana
os-i kohta ütled, et võidutseb veel 10a, siis jääb sinust küll mulje, et ajaga sa kaasas ei käi ja W7-st tegelikult muhvigi ei jaga. Kohe on aasta 2010... masenduma lihtsalt paneb kuidas inimesed kiidavad 8a vana s*tta. Liiguks ikka elus edasi mitte tagasi? Sul vist mingi mojave-piss pähe löönu nagu paljudel XP fännidel siin icon_rolleyes.gif Mingeid idiootseid protsente (XP, 8a) vs. Windows7 (värskelt välja tulnu millel hetkel meeletu müügiedu) on ikka lauslollus võrrelda icon_neutral.gif
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 16.11.2009 23:50:03 vasta tsitaadiga

MarioA., praegu on ka kõik laulud seal ühes kaustas, lihtsalt library-d, mis on exploreri all "shortcutidena" ajab segadusse, kuid olen sellega juba ära harjunud.
Marie, XP võidukäik ja 10 aastat? Hah, yea right. Miks uuendada töötav XP, win7 vastu välja? Põhjus on lihtne, kõik see kodune tarkvara, mida kasutatakse, liigub edasi ja XP support sureb mõndadel programmidel juba varakult ja siis seda hala "miks xp välja jäeti", kui xp ise on juba 10 aastat kenasti teeninud. Oleks ka aeg välja vahetada.
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 16.11.2009 23:51:26 vasta tsitaadiga

CorsairX kirjutas:
Marie, sellist pläma nagu sa siin viimases kahes postis kirjutasid ei oska lihtsalt kommenteerida... käperda oma XP-d edasi, ürginimene. Kui sa juba praegu 8a vana os-i kohta ütled, et võidutseb veel 10a, siis jääb sinust küll mulje, et ajaga sa kaasas ei käi ja W7-st tegelikult muhvigi ei jaga. Kohe on aasta 2010... masenduma lihtsalt paneb kuidas inimesed kiidavad 8a vana s*tta.
Liiguks ikka elus edasi mitte tagasi? Sul vist mingi mojave-piss pähe löönu nagu paljudel XP fännidel siin icon_rolleyes.gif Mingeid idiootseid protsente (XP, 8a) vs. Windows7 (millel hetkel meeletu müügiedu) on ikka
lauslollus võrrelda icon_neutral.gif

Ära ropenda siin, iga inimene kasutab seda OS_i mis on temale mugavam, arusaadavam, ajaga kaasas käimine pole iga uut OS_i kindlasti proovida, katsetada, palju erinevaid Linuxeid sa katsetanud oled, võin suu kohta samuti väita , et sa ei käi ajaga kaasa ja fännad aimuld ühe tootja toodangut.

M00t
HV Guru
M00t

sõnum 16.11.2009 23:55:44 vasta tsitaadiga

Marie kirjutas:
CorsairX kirjutas:
Marie, sellist pläma nagu sa siin viimases kahes postis kirjutasid ei oska lihtsalt kommenteerida... käperda oma XP-d edasi, ürginimene. Kui sa juba praegu 8a vana os-i kohta ütled, et võidutseb veel 10a, siis jääb sinust küll mulje, et ajaga sa kaasas ei käi ja W7-st tegelikult muhvigi ei jaga. Kohe on aasta 2010... masenduma lihtsalt paneb kuidas inimesed kiidavad 8a vana s*tta.
Liiguks ikka elus edasi mitte tagasi? Sul vist mingi mojave-piss pähe löönu nagu paljudel XP fännidel siin icon_rolleyes.gif Mingeid idiootseid protsente (XP, 8a) vs. Windows7 (millel hetkel meeletu müügiedu) on ikka
lauslollus võrrelda icon_neutral.gif

Ära ropenda siin, iga inimene kasutab seda OS_i mis on temale mugavam, arusaadavam, ajaga kaasas käimine pole iga uut OS_i kindlasti proovida, katsetada, palju erinevaid Linuxeid sa katsetanud oled, võin suu kohta samuti väita , et sa ei käi ajaga kaasa ja fännad aimuld ühe tootja toodangut.

See on siin Windowsi, mitte mingi Linuksi teema ju
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 73
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 17.11.2009 02:24:30 vasta tsitaadiga

Marie, s*tt ei ole ropp sõna, s*tt on lihtsalt s*tt... ma ei pea selleks snoobilikku sõna ekskrement kasutama icon_lol.gif Ja nagu juba mainiti tegu on XP vs. Vista (nüüd ka nähtavasti W7) teemaga. Sulle teadmiseks ,et mul 32-bit/64-bit Ubuntu uusima versiooni plaadid ilusti monitori kõrval riiulis (arendajalt tellitud) ja olen neid kasutanud küll... mulle Linux ei istu eelkõige enimlevinud programmide olematu toe tõttu mis mulle tööks vajalikud ning üleüldse linuxis majandamine liiga keeruline võrreldes XP-ga, rääkimata siis W7-st. Aga see juba OT ja ei puutu asjasse.
Kui väidad, et XP on mugavam ja arusaadavam, siis anna andeks... tundub, et oled natuke pea peale kukkunud icon_rolleyes.gif Järjekordne ütlus sinu poolt millest järeldan, et sa ei ole Windows 7-t vist proovinudki.
Aga ok, ei viitsi siin mõttetult kana kitkuda... nagu ütlesin, toksi oma XP-d mõnusalt 10a veel ja ole õnnelik.
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 17.11.2009 07:22:20 vasta tsitaadiga

EKs ma kukkusin siis räigelt ikka pea peale. Aga no olen rahul, kui fänboyd see ärritab, seda lõbusam mulle icon_razz.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 17.11.2009 10:58:54 vasta tsitaadiga

MarioA. kirjutas:
MarioA. kirjutas:

http://windowsteamblog.com/cfs-filesystemfile.ashx/__key/CommunityServer.Components.PostAttachments/00.00.50.26.88/library1.jpg
Seda library ehitust mõtlen jah, mida ei saanud vist esmapilgul kavandada nii, nagu on kasvõi XP all, et kõik on kenasti ÜHES KAUSTAS.

No ma saan Library nö front-end eemaldada icon_wink.gif
Funktsioon kui selline jääb alles aga UI-s enam ei näita

Tegelikult see vajab lihtsalt harjumist icon_wink.gif .Näiteks videofailid on mul librarys, sest mugavam on vaadata ühest kaustast kui mitmelt eri kettalt thumbs_up.gif

tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 17.11.2009 12:12:37 vasta tsitaadiga

OLEKS mugavam siis, kui ta foldereid ikkagi eraldi ei näitaks ja kõik failid oleks ühes listis nagu tavalises folderis. Praegu ei anna efekti kasutamisel.
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 17.11.2009 12:22:12 vasta tsitaadiga

maatriks kirjutas:
OLEKS mugavam siis, kui ta foldereid ikkagi eraldi ei näitaks ja kõik failid oleks ühes listis nagu tavalises folderis. Praegu ei anna efekti kasutamisel.

See oleks räme segadus kui kõik failid oleks ühes kaustas.Kujutad ette kaua selle kausta kuvaminegi aega võtaks kui arvutis on 200 000 faili kokku?

Pole sel praegusel viga suurt midagi.Ainus mida sooviks oleks pealkirjade ärakaotamine librarys a`la C:\Documents & D:\Files jne jne
Saab ju ka praegu mingi megasuure teha aga ma arvan, et selle kasutusmugavus jääks siis alla arvestust icon_rolleyes.gif

tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 17.11.2009 12:44:46 vasta tsitaadiga

ühest asjast räägite ju?
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 17.11.2009 12:48:25 vasta tsitaadiga

tomorrow, mõtlesingi, et kui lisan kaust1 ja kaust2, siis ei oleks nende failid eraldatud, vaid kõik oleks koos ühises nimekirjas, hea tähestiku järgi otsida jne.
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 17.11.2009 12:49:36 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
ühest asjast räägite ju?

Miks sa arvad, et ei räägi?.Jutt käib ikka sellest ju: http://en.wikipedia.org/wiki/Features_new_to_Windows_7#Windows_Explorer

tagasi üles
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 17.11.2009 16:31:16 vasta tsitaadiga

NO KURAT kui Teamspeak, Mirc ventrillo,winamp korraga töötavad ning Wolfenstein Enemy Territoryl fps 125,0 stabiilne ei ole siis ei ole see ju normaalne?(Reloadi confi kasutan, WIZ lowiga oli fps veel hullem)

Hetkel otsin oma arvutile XP drivereid et sellels "7"st lahti saada, vüi on äkki välja pakkuda Tweake mis seitsme paremaks muudavad?
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 17.11.2009 16:45:39 vasta tsitaadiga

ertr2 kirjutas:
NO KURAT kui Teamspeak, Mirc ventrillo,winamp korraga töötavad ning Wolfenstein Enemy Territoryl fps 125,0 stabiilne ei ole siis ei ole see ju normaalne?

Miks sul peab niipalju asju taustal lahti olema mängu ajal?

Üldse kui sul FPS on üle 60 siis ma ei näe põhjust paanikaks.Niikuinii laptopi ekraani refresh rate on 60Hz seega mis mõtet sellel 125fps-l on kui ~pool läheb raisku või pead vsync niikuinii kasutama
Isiklikult Ventrilo on töötanud kenasti niipalju kui ma seda Win7 all olen kasutanud
Teamspeak on plaanis proovida lähiajal thumbs_up.gif

tagasi üles
apelsin16
HV veteran
apelsin16

sõnum 17.11.2009 16:52:44 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
ertr2 kirjutas:
NO KURAT kui Teamspeak, Mirc ventrillo,winamp korraga töötavad ning Wolfenstein Enemy Territoryl fps 125,0 stabiilne ei ole siis ei ole see ju normaalne?

Üldse kui sul FPS on üle 60 siis ma ei näe põhjust paanikaks.Niikuinii laptopi ekraani refresh rate on 60Hz seega mis mõtet sellel 125fps-l on kui ~pool läheb raisku või pead vsync niikuinii kasutama
Isiklikult Ventrilo on töötanud kenasti niipalju kui ma seda Win7 all olen kasutanud

sa kriisese vend seda ei tea et 125fps annab teatud eelise näiteks hüpates jms, samamoodi cod4'jas kus sama mootor on.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 17.11.2009 16:56:07 vasta tsitaadiga

apelsin16, mis juttu sa ajad?
esiteks on need mängud erinevate mootorite peal.
teiseks on hüppamise ja muu kräpi sõltuvus fpsist pisut vanemate mängude lugu, ka et puhul oli iirc see ikaldus ära parandatud.

tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 17.11.2009 16:57:40 vasta tsitaadiga

apelsin16 kirjutas:
tomorrow kirjutas:
ertr2 kirjutas:

sa kriisese vend seda ei tea et 125fps annab teatud eelise näiteks hüpates jms, samamoodi cod4'jas kus sama mootor on.

Ära enam peale võta eksole icon_wink.gif thumbs_up.gif .Ma juba eelmises postis ütlesin ära, et kui molu refresh rate on 60Hz siis üle 60fps ei anna midagi juurde.Kui tundub et annab - siis platseeboefekt icon_lol.gif
Ok mootorite kohapealt võin eksida aga kas ET polnud mitte OpenGL põhinev?

tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 17.11.2009 17:12:58 vasta tsitaadiga

londiste, need on need nn "pro gamerid" noh, 17 tolline true kineskoopmonitor taga, mis suudab 200 või misiganes freimi per sek näidata, nii et mängitaksegi @ 800x600 ja väidavad, et teevad 60 vs 200 freimi per sek vahet ja omavad palju paremini shooterites kui nende saastade LCD-dega. Ju siis üliinimese silm neil icon_confused.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 17.11.2009 17:14:01 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:
londiste, need on need nn "pro gamerid" noh, 17 tolline true kineskoopmonitor taga, mis suudab 200 või misiganes freimi per sek näidata, nii et mängitaksegi @ 800x600 ja väidavad, et teevad 60 vs 200 freimi per sek vahet ja omavad palju paremini shooterites kui nende saastade LCD-dega. Ju siis üliinimese silm neil icon_confused.gif

No kineskoobiga ehk isegi on kasu 60+ aga kasutajal läpakas icon_wink.gif

tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 17.11.2009 17:16:53 vasta tsitaadiga

tomorrow, Q3 mootori peal jooksvatel mängudel on omadus veidrusi korraldada. Sihik näiteks läheb CS'is kiiremini väikseks kui sul 60fps asemel 100fps.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 17.11.2009 17:19:46 vasta tsitaadiga

Kuidas saab sellest kasu olla kui inimese silm ei taju nii kiiret kaadrimuudatust ? Nagu et mingisugunegi üliultraheli saund mängus, et kohe paremad fraggid, mis sest et inimkõrv nii kõrget ultraheli ei tajugi. High freimi hunterid põhjendavad midagi, et saavad siis jälgida, kuidas granaat nende poole kukub vms. Ühes teises foorumis oli pikk vaidlus kunagi sel teemal. Lõin käega kah, nii pro gamerite klann kogunes sinna oma 15 tolliste kinekatega @ low settings et jube icon_smile.gif
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 17.11.2009 17:30:22 vasta tsitaadiga

mikk36, cs ei ole q3 mootoril. hl on q1/q2 vahepealt branchitud.

tomorrow, sa võiksid seletada, mismoodi api valik antud vaidlusse puutub?

fps oli oluline q2/q3 mängimiseks, sest siis teatud hüpped ja mõned muud 'füüsika' elemendid toimisid viltuselt. seal sai tõesti suurest fpsist reaalset mängulist kasu.
et on küll q3 mootoril, ent nimetatud asjad olid tolleks hetkeks juba workaroundi saanud.

lisaks veel tõsiasi, et mängud on ajapikku järjest aeglasemaks läinud ja kompensatsioonimehanisme hooga juurde saanud.

tagasi üles
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 17.11.2009 17:46:46 vasta tsitaadiga

tahate öelda et 40-120 fpsi kõikumisel ei ole vahet??? Olete te keegi kunagi ETd üle LOWi mänginud?
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 17.11.2009 17:50:38 vasta tsitaadiga

heretic666 kirjutas:

Miks ei peakski tegema vahet? Inimese silm suudab eristada 500+ kaadrit sekundit. Kuigi tegemist on puhtalt ebapraktilise näitajaga, vahe on nii kiire kaadrisageduse, sinu enda reaktsiooniaja jm vahel tühine. Kuid ma ei saa öelda, et ma ei usu neid..
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 17.11.2009 18:04:03 vasta tsitaadiga

MarioA., inimsilm ei suuda eristada 500 kaadrit sekundis.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Windows Vista vs. Windows XP mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 45, 46, 47, 48  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.