See, et sa arvuti teleriga ühendad ja seal arvutimänge mängid ning sinna big picture naha peale tõmbad, ei tee seda veel konsooliks. Sama analoogia. _________________ "We're doing the studies to make the proof" - RFK Jr.
...sest random diletandi koostatud wiki artikkel ja SÕNAVEEB on autoriteetsed allikad tehnoloogia teemadel VS tehnoloogia looja. Mõistlik /s. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Sinu etteantud süsteemis, sinu jaoks, midagi jumala laadset ma kujutan ette.
Kohendasin just sinu absoluutse isikliku tõe allikad paari lihtsavaevalise sõrmeliigusega.
Oletan, et sinu jaoks muutus kogu reaalsus. Mina vaevu märkasin midagi, aga hea on aidata kedagi tõele natukegi lähemale.
Nüüd pole muud, kui peab oma heale tuttavale sõnaveebis kirjutama, et terminoloogia vajab ülevaatamist. Talle meeldib keele areng ja täpsus, ta kindlasti rõõmustaks.
...aga ülejäänutele olen lambi tüüp, kes oskab natuke inglise keeles lugeda lihsalt.
PS: ole hea viska see sõnaveebi liide, et tean kus lasta parandusi teha _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
viimati muutis Aeron 17.11.2025 15:40:55, muudetud 2 korda
Nii armas, et sina ka rõõmustad selle üle!
Team work does make the dream work!
Mul on väga hea meel, et sinul nii palju rõõmu sellest nüüd sai.
Eriti suur võit on see, et kui saad väikese vaevaga, teisele nii palju head teha.
Kui sa nüüd selle sõnaveebi viite ka annad, siis ma luban sulle, saad veel rõõmu tunda mingi hetk.
See on küll nii üldine defintsioon, et sellega ole midagi peale hakata. Samas pole ma ka veendunud, selles kontekstis täpsemaks minemine midagi laiemale üldsusele juurde annaks. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Aeron, ja SKG, kas te päris elus suheldes ka nii tõsimeelsed olete
Minul on küll juba päris lõbus siin seda äärmiselt tõsist teema vaidlust lugeda, kus ikka ja jälle tehakse selgeks, et see ei ole mängukonsool vaid... _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
Nja, minule meeldib protsess lihtsalt, aga samas, ma väga ei naudi küündimatust.
Huvitav on asjade olemuse üle arutleda, aga igav on kinni jääda detailidesse. Eriti veel, kui need detailid on defineeritud kellegi poolt väga üheseltmõistetavalt.
Kui ei oska lugeda, siis ei oska, pole midagi teha.
Võib pugeda meelelahtuse sildi taha peitu, aga tõde peitub pudingu söömises ja seda on siin omajagu söödud juba... _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Janis, sest need paar inimest ei mõista hästi, et selleks, et saaks toimuda konstruktiivne arutelu, peab olema üheselt arusaadav terminoloogia.
Võib olla amüsantne loopida kaikaid kodaratesse ja trivialiseerida või teha nagu, et sind üldse ei koti, aga see on isekas ja tuleb teiste arvelt ning kokkuvõttes loob vähem huvitava, paigaltammuva, detailide üle viriseva teema, millest just nende samade omaduste tõttu, ei viitsi inimesed kaasa lüüa.
Võib küll võtta seisukoha, et kui kõigil oleks pohhui, siis liiguks teema jõudsalt edasi ja ilmselt nii olekski, aga läbi valede suuremate tõdedeni viivad teed väga harva ning seega suuremas pildis mõjuks see teema ja vestluse kvaliteedile veel halvemini, sest kui pole kvaliteedist huvitatud osapooli, siis kaob ära ka potentsiaal seda luua.
Seega take a pick, kas oled veits jobu ja meelega reostad ning rikud kõigi elu natuke või sa ei viitsi või ei suuda süveneda piisavalt ning sinu reostus ei ole teadlik, mis puhul võiks olla natuke rohkem austust vähemalt teiste lugemisoskuse pihta. Seda siis vähemalt eeldusel, et me mõlemad oleme nõus, et tehnoloogia on huvitav ja nendes aruteludes võiks olla potentsiaali enamaks kui niisama lõõpimiseks. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
viimati muutis Aeron 17.11.2025 18:59:50, muudetud 1 kord
Hmm, et eestikeelses foorumis tuleb mingist inglisekeelsest terminoloogiast lähtuda kuigi konkreetsed vasted on olemas meie keeles? Sa võiks oma pubekate värdväljendite kasutamise alustuseks lõpetada ja siis räägime üheselt arusaadavast keelest ja terminoloogiast.
Krt see siin on next level shit. Täitsamehed vaidlevad ja kui ei saa jagu jooksevad kitule? _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Müüa korter
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.