Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Mobiiltelefonid ja fototehnika »  Uus Apple iPhone 5 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
W!ngs
HV kasutaja
W!ngs

sõnum 30.09.2012 14:24:53 vasta tsitaadiga

miga kirjutas:
GPS-st pole ma sõnagi maininud. Minu jaoks on telefoni puhul oluline selle kiirus, sujuvus ja ma ei kujuta ette, mis moel ZTE seda pakub. Vb on asi inimeses ehk see mis sobib ühele ei meeldi teisele. Olen nõudlik kasutaja ja pärast 4S müümist sai kasutatud SE ARC mudelit ja tunne oli nagu istuks kiviajas. Telefon aeglane, netis käimine on totaalne piin, puutetundlikkus raske, reageerimine pikaldane. Hetkel kirjutan seda postitust iPhone 5-ga ja naudin! Kiirus, sujuvus, puutetundlikkus, mugavus - laitmatu. Aga kisub OT-ks. Üks on selge - hetkel on iPhone 5 parim telefon, mida kasutanud olen.

288€ versus 679€. Sa vaata ka, mida sa õige võrdled. Siililegi selge, et alla 300 eurosed Androidid ei ole kõige paremad. Nüüd aga võrdle S3 (Jelly Bean) 525€ vs iPhone 679€. Märkad vahet?

Ja kes see rumal inimene võrdleb telekat mobiilse seadmega? Üks on mõeldud laua peal seismiseks, teine peal on mõeldud 24/7 kaasas kandmiseks ja füüsiliselt näppimiseks. For fuck sake, inimesed.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
rex
HV Guru
rex

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.09.2012 15:49:30 vasta tsitaadiga

krist2an kirjutas:
Mõni krooniline iFänn võiks nüüd selgeks teha, miks on too uus ühenduspesa parem kui Micro-USB ning miks on vaja maksta 15£ mingi adaptri eest.

Keegi ei ole vist tahtnud kroonilise fänni templit külge saada ja seletusest on hoidutud. icon_cool.gif

1. Micro-USB-s ei ole A/V kontakte.

2. Micro-USB kontaktpind ei tule toime voolutugevusega, mis on vajalik iPad'i laadimiseks. Lightning'u ühe kontakti pind on suurem, kuid mis veelgi olulisem - kontaktid on duubeldatud.

SurfData kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
lollidelt tulebki raha ära võtta.
900€ mobla eest eusa_think.gif doh.gif
eurod on inimesed ära rikkunud, krooni aeg 14 000+ krooni arvan et poleks nii väga ostetud icon_lol.gif

Minu arust on telefonid odavaks läinud. Kuivõrd neid tänapäeval enam telefonideks üldse nimetada saab. Siinse keskkonna eeldatavalt tehnoloogiasõbralik lugeja vast märkab erinevust kunagisega. Ericsson GH337 maksis uuena 15000EEK, Nokia N95 12000EEK. Kui esimesed iPhone'id 2007 aastal siia maale jõudma hakkasid, küsiti nende eest ka ~15000EEK. Ametlikult neid väljaspool USA ja ilma 2-aastase siduva AT&T lepinguta ei müüdudki. Sealt siis tulenes paljude siiras imestus, et miks meil nii kallis, kui USA-s maksab kõigest $199???

iFlop kirjutas:
Samas järelmaksud, ühe paketiga seotud olemine, võrgulukud - need mulle endale küll ei meeldi.

Vana ütlus - kui ei meeldi, ära söö! icon_cool.gif

Siim159 kirjutas:
Jah, nii on. Alumiiniumilt koorub sel kergesti värv maha. Ei tea, kui hästi seda valgel iPhone 5-l näha on, kuid mustal küll väike kriimustuski teeb oma töö seal ära.

Kuna anodeerimine on tegelikult tahtlikult tekitatud "rooste", siis ei saa seda päris koorumiseks nimetada. Kes meist ei rõõmustaks, kui oksiidikihti metallilt rõõmsalt maha koorida saaks? icon_cool.gif

Siim159 kirjutas:
Mis kuradi pärast üldse mõned heast kvaliteedist jahuvad ei saa ma aru... Kvaliteedi all peetakse ka seda silmas, et väiksemadki löögid, mahakukkumised jms ei riku telefoni ära. iPhone maha kukub, on ekraan sodi ka ju. Ilmselge on see, et ülehinnatud jublakas. Ja imestama paneb veel seegi, et ulmeliselt paljud ostavad seda sodi. Nagu raha oleks üle aru (ei tahaks seda nüüd uskuda).

Telefon ei ole mõeldud mahapillamiseks. Mitte ühegi laiatarbetelefoni garantiitingimused ei kata kukkumisest tulenevaid vigastusi. Kelle jaoks on loomulik telefoni aegajalt näppude vahelt vastu maad lasta, eks sel tuleb lihtsalt selle eest maksta. Kui see liiga kalliks läheb, muutuvad makaronnäpud automaatselt palju tugevamaks ja osavamaks. Ma ise näiteks lähen suure tõenäosusega katki juba 3x enda pikkuse kõrguselt kukkudes. Tean seda ja pole kordagi nii kõrgelt kukkunud. Siiski ei pea ma end üdini ebakvaliteetseks kaubaks.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
miga
HV Guru
miga

sõnum 30.09.2012 18:04:17 vasta tsitaadiga

W!ngs kirjutas:
miga kirjutas:
GPS-st pole ma sõnagi maininud. Minu jaoks on telefoni puhul oluline selle kiirus, sujuvus ja ma ei kujuta ette, mis moel ZTE seda pakub. Vb on asi inimeses ehk see mis sobib ühele ei meeldi teisele. Olen nõudlik kasutaja ja pärast 4S müümist sai kasutatud SE ARC mudelit ja tunne oli nagu istuks kiviajas. Telefon aeglane, netis käimine on totaalne piin, puutetundlikkus raske, reageerimine pikaldane. Hetkel kirjutan seda postitust iPhone 5-ga ja naudin! Kiirus, sujuvus, puutetundlikkus, mugavus - laitmatu. Aga kisub OT-ks. Üks on selge - hetkel on iPhone 5 parim telefon, mida kasutanud olen.

288€ versus 679€. Sa vaata ka, mida sa õige võrdled. Siililegi selge, et alla 300 eurosed Androidid ei ole kõige paremad. Nüüd aga võrdle S3 (Jelly Bean) 525€ vs iPhone 679€. Märkad vahet?

Ja kes see rumal inimene võrdleb telekat mobiilse seadmega? Üks on mõeldud laua peal seismiseks, teine peal on mõeldud 24/7 kaasas kandmiseks ja füüsiliselt näppimiseks. For <b>piix</b> sake, inimesed.

Teleka näide oli toodud kasutajale, kes pidas silmas, et kvaliteedinäitajaks loetakse seda kui asi maha kukub, tahtsin võrdluse tuua.
S3 ei kannata minu jaoks samuti võrdlust, sest see domineeriv odav plastik on ikka täiesti mööda ja rõve. Sellises hinnas ootaks telefonilt kvaliteetsemat korpust. Hea näide on siin Nokia või HTC. Samsung ei hakka austust saama kui ei tehta korrektiive oma füüsilises kvaliteedis.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 32
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 30.09.2012 18:21:52 vasta tsitaadiga

ot
mis on kallis ja odav plastik?
s2 plastik on ka eeldatavasti odav, va raibe ei taha kuidagi kuluda icon_lol.gif

palju apple selle korpuse muutmisega kaalus võitis, see pidi ika suht suur võit olema, et sitem korpus teha?

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Taux007
HV veteran
Taux007

sõnum 30.09.2012 18:26:57 vasta tsitaadiga

13% less volume, 20% less weight.
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
miga
HV Guru
miga

sõnum 30.09.2012 19:30:32 vasta tsitaadiga

jeesus188, HTC ja Nokia kasutavad polükarbonaati oma toodetel. samsung ma-ei-tea mida, sest S3 on kõige jubedama ülesehitusega. Tagakorpust telfonilt eemaldades on tunda, kuidas see läbi paindub. Varjamaks, et tegu on plastikuga, siis omab tagumine pool metalset imitatsiooni. Mõttetu. Parem pangu rõhku rohkem füüsilisele välimusele, kuid tundub, et see käib üle jõu.
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 30.09.2012 20:20:08 vasta tsitaadiga

Võta xperia go tagakorpus küljest ja siis vaata uuesti, S3 tagakorpust icon_biggrin.gif
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 30.09.2012 21:38:34 vasta tsitaadiga

ot:
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 121
tagasi üles
W!ngs
HV kasutaja
W!ngs

sõnum 30.09.2012 22:01:33 vasta tsitaadiga

miga kirjutas:
W!ngs kirjutas:
miga kirjutas:

Ja kes see rumal inimene võrdleb telekat mobiilse seadmega? Üks on mõeldud laua peal seismiseks, teine peal on mõeldud 24/7 kaasas kandmiseks ja füüsiliselt näppimiseks. For <b>piix</b> sake, inimesed.

Teleka näide oli toodud kasutajale, kes pidas silmas, et kvaliteedinäitajaks loetakse seda kui asi maha kukub, tahtsin võrdluse tuua.
S3 ei kannata minu jaoks samuti võrdlust, sest see domineeriv odav plastik on ikka täiesti mööda ja rõve. Sellises hinnas ootaks telefonilt kvaliteetsemat korpust. Hea näide on siin Nokia või HTC. Samsung ei hakka austust saama kui ei tehta korrektiive oma füüsilises kvaliteedis.

Loll näide, loll võrdlus.

Kui SE Arc vs iPhone puhul võrdled tarkvara ja raudvara omavahelist suhet, siis nüüd ei kannata S3'ga seda teha, sest korpus on liiga plastik ja domineeriv kasutamisel? Nagu... WTF!? Tõeline tehnika guru on meil siin sõna võtmas.
tagasi üles
miga
HV Guru
miga

sõnum 30.09.2012 22:04:59 vasta tsitaadiga

ARC oli lihtsalt minu poolt sisse toodud näide. S3 pole siin midagi võrrelda. Olen näppinud pikalt ja ei meeldinud, pole käepärane, odav koostekvaliteet jne. Ei viitsi üles laduda neid miinuseid, kuid kipub OT-ks ära. Püüaks teemas püsida.
tagasi üles
W!ngs
HV kasutaja
W!ngs

sõnum 30.09.2012 22:11:42 vasta tsitaadiga

miga kirjutas:
ARC oli lihtsalt minu poolt sisse toodud näide. S3 pole siin midagi võrrelda. Olen näppinud pikalt ja ei meeldinud, pole käepärane, odav koostekvaliteet jne. Ei viitsi üles laduda neid miinuseid, kuid kipub OT-ks ära. Püüaks teemas püsida.

Jah, ma sain aru, et see oli sinu poolt sisse toodud näide, väga tore. Aga saa aru, et see oli kõige idiootsem näide/võrdlus, mida teha annab. Ja S3 puhul ütled vaid, et see ei meeldi ja pole käepärane. Miks üldse sõna võtta, kui ei taju mõhkugi teemast?
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 30.09.2012 22:24:45 vasta tsitaadiga

miga, ma ootan huviga mida kostab apple selle peale, et telefonid on juba karbist võttest kriimustunud/värv maas!
ja pole see apple ka mingi imefirma mis ilgelt kvaliteeti toodab..... 3g praod/surnud pikslid.... 4g leviprobleemid..... ja paistab et iphone 5-gi puhtalt ei pääse
tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 30.09.2012 22:55:02 vasta tsitaadiga

Nonii, nüüd kurdetakse kaamera üle ka: http://techcrunch.com/2012/09/26/the-iphone-5s-camera-is-faulty-shows-a-purple-haze/

Ja Techradar tegi listi parimatest nutitelefonidest: http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/20-best-mobile-phones-in-the-world-today-645440/page:1#articleContent
Spoiler Spoiler Spoiler

renhoelder
HV veteran
renhoelder

sõnum 01.10.2012 23:34:26 vasta tsitaadiga

krist2an kirjutas:
Nonii, nüüd kurdetakse kaamera üle ka: http://techcrunch.com/2012/09/26/the-iphone-5s-camera-is-faulty-shows-a-purple-haze/

Kasutaja hoiab kaamerat valesti icon_smile.gif

http://gizmodo.com/5947972/apple-acknowledges-iphone-5-camera-problem-says-youre-holding-it-wrong?utm_source=kotaku.com&utm_medium=recirculation&utm_campaign=recirculation

"So it is final, folks: Apple says that, if your photos have a purple flare, this is totally normal behavior of the iPhone 5's camera. You are just holding it wrong.

Also, it's not Apple's fault that the Sun is purple"
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 02.10.2012 00:14:58 vasta tsitaadiga

Hea lause sealt testist iphone5 kohta -
Plus the iPhone 5 is very expensive... we're not sure how such sky high prices can be charged when equivalent smartphones are available on the market.

icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 02.10.2012 10:25:38 vasta tsitaadiga

Nutitelefonide operatsioonisüsteemide turuosad

tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 02.10.2012 10:34:23 vasta tsitaadiga

njaa, androidile ei saa keegi vastu, mehhiko ja brasiilia on väike erand.
ise arvasin et usas on apple ylekaal , aga tutkit vasja icon_smile.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
oliver.
HV Guru

sõnum 02.10.2012 10:45:00 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:

Tootjate osakaalu tabel võiks ka olla, siis ilmselt näeksidki Apple'i ülekaalu siin-seal.
Ära unusta, et IOS'i esindab vaid üksainus tootja, igal aastal üheainsa uue mudeliga.
Androidi tuleb uksest ja aknast mustmiljonilt tootjalt, odavamad maksavad sama palju kui seeniortelefonid.
Kommentaarid: 280 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 239
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 02.10.2012 10:58:09 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:

Aga seesama Androidi üleolek USA-s ongi ju ka üks peamistest põhjustest, miks Androidi-firmasid Apple USA-s kõvasti peksab icon_razz1.gif . Ütlevad ju ise otse välja, et tahavad Androidi turuosa USA-s oluliselt vähendada ja seda enda kätte saada.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 02.10.2012 11:01:04 vasta tsitaadiga

- äärmiselt loll küsimus aga..... Miks peale apple mõni muu tootja ei võiks iOS-ile telefone teha/arendada? icon_redface.gif
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 02.10.2012 11:17:26 vasta tsitaadiga

võtas-uxu kirjutas:
- äärmiselt loll küsimus aga..... Miks peale apple mõni muu tootja ei võiks iOS-ile telefone teha/arendada? icon_redface.gif
Füüsiliselt toota võib - apple allhanke tehased hiinamaal on selle näiteks. Aga arendada lihtsalt ei lubata, kui seda teed, siis on ka kohtutee ees.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
alpha
HV veteran
alpha

sõnum 02.10.2012 11:33:45 vasta tsitaadiga

rikkuritele oma iphone 5
http://www.bloomberg.com/video/a-24-carat-iphone-5-yours-for-4-300-CB_4IzTJSbS5U~FrMPIzyA.html
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
iFlop
Kreisi kasutaja
iFlop

sõnum 02.10.2012 12:19:12 vasta tsitaadiga

võtas-uxu kirjutas:

Tehnilise poole pealt ei keela ju keegi vastavat riistvara toota... Aga apple ei litsentseeri oma OS'e kolmandatele osapooltele. Näiteks OS X puhul ei ole väga erilisi tehnilisi barjääre, mis keelaks selle jooksutamist x86 masina peal ning seega eksisteerivad hackintosh/osx86 projektid.
iOS'i puhul on asi vist veidi keerulisem. Hetkel isegi leidsin midagi, aga see võib vabalt hoax olla:
http://bootdroid.blogspot.com/2012/06/im-very-delighted-to-announce-that.html
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 02.10.2012 12:52:02 vasta tsitaadiga

võtas-uxu kirjutas:

Peamiselt seepärast, et Apple ei taha lasta oma tarkvara mainet odava riistvara peale paigaldatuna alla tõmmata, nagu näiteks mingid säästukäkerdised Androidiga teevad.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 02.10.2012 20:16:35 vasta tsitaadiga

Link

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Mobiiltelefonid ja fototehnika »  Uus Apple iPhone 5 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.