Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
scirocco
HV kasutaja
|
11.01.2010 22:28:23
|
|
|
kuidagi liiga lahja oli võsa seekord, ei tea kas nägi ära et lootusetu juhtum (ta ju varem ka samas nn. putkas käinud).
et arvuti saadeti kuhugi euroopasse? kuhu, kellele, saatedokumendid, mitte midagi ei küsitud.
|
|
Kommentaarid: 116 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
11.01.2010 22:34:25
|
|
|
strohher kirjutas: |
See hoolduspoiss oli küll seal võsapetsis imelik, ei tea uue firma nimegi, mis peaks nö. olema  |
Peale selle vahtis seal algul käed taskus
scirocco kirjutas: |
kuidagi liiga lahja oli võsa seekord, ei tea kas nägi ära et lootusetu juhtum (ta ju varem ka samas nn. putkas käinud).
et arvuti saadeti kuhugi euroopasse? kuhu, kellele, saatedokumendid, mitte midagi ei küsitud. |
Kuidagi jah, hops putkasse sisse, paar küsimust, hops putkast välja.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
1 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
masterx
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
164 |
|
tagasi üles |
|
 |
J2ru
HV kasutaja

|
12.01.2010 17:30:12
|
|
|
Pesitsen ise ka pidevalt samas tänavas, kus see firma tegutseb ja tundub, et selle firmaga ongi nüüd kõik. Aga samas olid tüübid abivalmis, sest ükskord läks mul vaja peenikese otsaga rist kruvikeerajat ja nad laenasidki mulle selle.
Aga ise pole sealt midagi tellinud ja nüüd on tellimise isu ka kadunud
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Requai
HV vaatleja
|
12.01.2010 18:14:15
|
|
|
Tere!
Mina olen Marek Koppel. Elan Tallinnas. Koos kauni abikaasa ja lastega. Olen olnud oma ülisuurest võhiklikkusest firma "Desknote" klient (eks ikka pikka aega - ka siis kui see firma vahepeal pankroti üle elas). Aga järsku kadus see firma ära. Eelnevalt käisin palju oma pooleteist aastase lapsega nende kontoris aga nende vastus oli minule üldjuhul sarnane: "Me võtame Teiega ise ühendust ja praegu on arvuti veel paranduses ja me ei tea mis edasi teha ja saage meist ometi aru...ja..."
Hiljuti oli minul suhe hr. Peeter Võsaga. Eelnevalt võtsin ühendust Politsei ja "selle firma" pankrotihalduriga. Sest... firma on nüüdseks tõesti kadunud. Nende koduleht internetis oli kaua aega üleval aga firma ei töötanud - vähemalt mitte klientidele ausalt (ka ükski telefon neile ei vastanud). Ostsin sealt eelnevalt veel ühe uue sülearvuti, mille toitepesa järsku katki läks. Firma müüs mulle seepeale uue Universaalse toiteadapteri ja arvuti lagunes seepeale täiesti. Arvutil oli aga garantii - aga eelmine firma, mis selle arvuti mulle müüs läks ju pankrotti... ja nii ma oma uuest arvutist kolmeks-neljaks-viies kuuks ilma jäingi.
Pikk jutt on halb jutt. Kas ma olen kurb, seda on hetkel vähe küsitud. Minu tööfailid, arvuti, toiteadapter... kõik on läinud. Härra Võsa tegi sellest olukorrast televisioonis saate. Lisaks veel Politsei ja pankrotihaldur. Kuid mina ei tea, mis nüüd edasi teha... kuni selle hetkeni, mil sain "firmalt" sõnumi uue raha tasumise kohta ARVUTIPARANDUSSE (niipalju siis garantiist). Muidugi ükski telefon firmale ei vasta ja juhataja hr.Ken Danieli mobiilnumber on täiesti tumm. Muidugi maksan ma firmale soovitud raha aga KUIDAS ma arvuti tagasi saan, kui nende kontor Tallinnas on kinni - ma ei tea. Ja kas saangi selle tagasi... nojah.
Ning nüüd minu küsimused lugejatele:
1) Mida teha enese võhiklikkusest lähtuvalt sellis(t)e firmade suhtes?
2) Miline arvutifirma on hetkel Tallinnas parim (muidugi soovib ostja parimat ja odavamat sülearvutit)?
Ja lõpetuseks: KÕIKE KAUNIST TEILE KÕIGILE ja hoidke end tulevikus sellistest firmadest eemal!
Marek
_________________ Marek |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
12.01.2010 20:24:40
|
|
|
Requai kirjutas: |
1) Mida teha enese võhiklikkusest lähtuvalt sellis(t)e firmade suhtes? |
Tarbijakaitsega oled suhelnud või alustasidki Võsa-Petsist?
2) Miline arvutifirma on hetkel Tallinnas parim (muidugi soovib ostja parimat ja odavamat sülearvutit)? |
Kui ostad välismaise arvuti, ei pea sa poega enam suhtlema remondi asjus. Kui ostad mõne odava Eestis kokkupandud klotsi (Ordi, Microlink ja Co), siis pead kohalikega suhtlema.
Kodumaistest arvutitest soovitan eemale hoida, kui töökindlust otsid.
|
|
Kommentaarid: 733 loe/lisa |
   |
554 |
|
tagasi üles |
|
 |
Requai
HV vaatleja
|
12.01.2010 20:57:36
|
|
|
Betamax kirjutas: |
2) Miline arvutifirma on hetkel Tallinnas parim (muidugi soovib ostja parimat ja odavamat sülearvutit)? |
Kui ostad välismaise arvuti, ei pea sa poega enam suhtlema remondi asjus. Kui ostad mõne odava Eestis kokkupandud klotsi (Ordi, Microlink ja Co), siis pead kohalikega suhtlema.
Kodumaistest arvutitest soovitan eemale hoida, kui töökindlust otsid. |
- - -
Aitäh vastuse eest!
Alustasin Politseist, seejärel jurist, ja seejärel (sry) Pets!
Aga Desknotiga olen juba mõned aastad suhelnud - alati oli nendega probleeme... aga veelkord - SRY!
Muidugi hea, et enese rumalusest taas aru sain. Aga sellest on vist hetkel vähe kasu.
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
12.01.2010 21:17:26
|
|
|
Tänane "Kaua Võib" tõestas, et Ordi läpparid pole töökindlad.
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Requai
HV vaatleja
|
12.01.2010 21:29:37
|
|
|
DefXtreme kirjutas: |
Tänane "Kaua Võib" tõestas, et Ordi läpparid pole töökindlad. |
- - -
Aitäh!!! Seda kogu me pere poolt! Me väikseim pereliige on pooleteistaastane tüdruk Mery. Ma ei tea, kas ta kirjast aru sai aga "Ordi" suhtes on vähemalt minul nüüd arvamus.
Kaunist!
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
12.01.2010 21:31:38
|
|
|
- - -
Aitäh vastuse eest!
Aga Desknotiga olen juba mõned aastad suhelnud - alati oli nendega probleeme... aga veelkord - SRY!
Muidugi hea, et enese rumalusest taas aru sain. Aga sellest on vist hetkel vähe kasu. |
Muideks, meil on siin olemas sülearvutite alafoorum, ülevaadete alafoorum ja ostuabi alafoorum.
Esimesest leiad ehk infot võimalike tüüpvigade ja probleemide kohta, kui mõne sülearvuti välja oled valinud.
Teises võib leiduda vastava mudeli(seeria) kohta isegi ülevaade ja kolmandas saad täpsemalt küsida, kas asi on oma hinda väärt - äkki on mõni parem alternatiiv olemas.
|
|
   |
554 |
|
tagasi üles |
|
 |
Requai
HV vaatleja
|
12.01.2010 21:44:31
|
|
|
- - -
Aitäh vastuse eest!
Muidugi hea, et enese rumalusest taas aru sain. Aga sellest on vist hetkel vähe kasu. |
Muideks, meil on siin olemas sülearvutite alafoorum, ülevaadete alafoorum ja ostuabi alafoorum.
Esimesest leiad ehk infot võimalike tüüpvigade ja probleemide kohta, kui mõne sülearvuti välja oled valinud.
Teises võib leiduda vastava mudeli(seeria) kohta isegi ülevaade ja kolmandas saad täpsemalt küsida, kas asi on oma hinda väärt - äkki on mõni parem alternatiiv olemas. |
- - -
Aitäh!
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
13.01.2010 15:57:33
|
|
|
2) Miline arvutifirma on hetkel Tallinnas parim (muidugi soovib ostja parimat ja odavamat sülearvutit)?
|
Tasub meeles pidada, et pole olemas odavat ja head. Kui on soov soodsamalt saada, siis vaata mõne korraliku firma (Apple, Lenovo, HP) kasutatud masin. Need on ka kasutatult paremad kui mõni Lego klotsidest kokkupandud masin.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Requai
HV vaatleja
|
13.01.2010 16:10:00
|
|
|
gnoom kirjutas: |
|
Tasub meeles pidada, et pole olemas odavat ja head. Kui on soov soodsamalt saada, siis vaata mõne korraliku firma (Apple, Lenovo, HP) kasutatud masin. Need on ka kasutatult paremad kui mõni Lego klotsidest kokkupandud masin. |
- - -
Jään mõttesse. Thnx!
Ja veel - Firma "Desknote" lubas mulle parandatud arvuti tagastada. Muidugi siis, kui ma maksan tootjatehasele parandamiskulud. Arvutil on küll garantii aga...nojah. Arve on tasutud. Eks näis...
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
13.01.2010 17:13:05
|
|
|
Räägid et andmed kadunud (see on muidugi tagantjärgi targutamine, et vajalikest andmetest on vaja koopiad teha, sest kõvaketas võib lennata ootamatult ükskõik millise tootja arvutil), kas tõesti saadeti siis arvuti kõvaketas ka tehasesse? Kunagi igastahes võeti seal arvutitel kettad, prosed, mälud välja kui tehasesse garantiiremonti saadeti.
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
Requai
HV vaatleja
|
13.01.2010 18:30:19
|
|
|
KillFrenzy kirjutas: |
Räägid et andmed kadunud (see on muidugi tagantjärgi targutamine, et vajalikest andmetest on vaja koopiad teha, sest kõvaketas võib lennata ootamatult ükskõik millise tootja arvutil), kas tõesti saadeti siis arvuti kõvaketas ka tehasesse? Kunagi igastahes võeti seal arvutitel kettad, prosed, mälud välja kui tehasesse garantiiremonti saadeti. |
- - -
Thnx kirja eest!
Uurisin järgi - mu arvuti kõvaketas jäeti küll firmasse aga firma lahkus oma asukohast. Peeter Võsaga seal olles nägime just seda firma lahkumiprotsessi. Ja kaunis see pilt meie jaoks küll polnud. Aga sain tõesti teada, et mu arvuti kõvaketas jäi firmasse - ent nähes seda kolimist polnud ma enam kindel, kas minu arvuti kõvaketas kusagil alles on (ent tõesti - tagantjärgi targutamine).
Püüan naerda aga veidi raske on - olen kodus suures toas ja mu pooleteist'aastane tütar magab siin. Aga ma muigan tõesti SÜDAMEST!!! (lol)
Firma saatis mulle just päeval e-maili ja ma maksin tehasele (ehkki, arvutil ON VEEL garantii), mis arvutit parandas, raha parandamise eest. Ja firma lubadusel toob postifrma mulle arvuti koju. Loodan! Ja USUN, et lootma peab!
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
13.01.2010 18:50:49
|
|
|
Tarbijakaitsesse võiksid avalduse teha. Saad ehk selle alusetult makstud remondiraha tagasi.
|
|
   |
554 |
|
tagasi üles |
|
 |
gnoom
HV veteran
|
13.01.2010 18:58:50
|
|
|
Tarbijakaitsesse võiksid avalduse teha. Saad ehk selle alusetult makstud remondiraha tagasi. |
Kas ikka on alusetult. Kui oli miskit sellist, mis garantii alla ei käinud. Ja kui maksti veel otse tootjale, siis miski Eesti tarbijakaitse ei häiri neid mitte karvavõrdki.
See kulutatud aja, raha ja närvikulu tuleb kirjutada oma koolituskuludesse ja hiljem ikka päris arvuti osta.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Requai
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
pupsik46
Kreisi kasutaja
|
13.01.2010 20:18:49
|
|
|
tsitaat: |
Kohe kindlasti ei tasu nii üldistada...
Tasub meeles pidada, et pole olemas odavat ja head. Kui on soov soodsamalt saada, siis vaata mõne korraliku firma (Apple, Lenovo, HP) kasutatud masin. Need on ka kasutatult paremad kui mõni Lego klotsidest kokkupandud masin. |
Kasutatud läpakat soovitada on ikka täielik rumalus (aku vahetus, garantii puudumine). Äriklass, kui selline, on väljamõeldud inimestelt raha väljalüpsmiseks.
Kui üldse läpakat osta, siis soovitatavalt suure rahvusvahelise firma oma ja võimalikult pika garantiiga.
Kolleegile sai kunagi ammu-ammu ostetud Desknote läpakas, siiamaani vungab.
_________________ M/V: Estonia 010 , Odissei 010 võimendid
O/V: 10.1", 12,1" ja 13.3" LCD paneeli |
|
Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
13.01.2010 20:21:01
|
|
|
pupsik46 kirjutas: |
Kohe kindlasti ei tasu nii üldistada...
Kasutatud läpakat soovitada on ikka täielik rumalus (aku vahetus, garantii puudumine). Äriklass, kui selline, on väljamõeldud inimestelt raha väljalüpsmiseks.
Kui üldse läpakat osta, siis soovitatavalt suure rahvusvahelise firma oma ja võimalikult pika garantiiga.
Kolleegile sai kunagi ammu-ammu ostetud Desknote läpakas, siiamaani vungab. |
Ega nii ka nüüd selle äriklassiga pole.
Ordit ise küll ei kiida, paljudel tuttavatel jama koguaeg.
|
|
Kommentaarid: 153 loe/lisa |
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
pupsik46
Kreisi kasutaja
|
13.01.2010 20:29:12
|
|
|
haldo kirjutas: |
Ordit ise küll ei kiida, paljudel tuttavatel jama koguaeg. |
Võibolla mul ei ole vedanud, aga ainus läpakas mis pole kordagi remondis käinud, ega vahetult peale garantii lõppemist ärakustunud, on justnimelt Ordi oma (sülitan kolm*kolm korda üle õla).
HP, Compaq, FS ja special välitöö läpatsid (titaan võijumalteab mis metallist kestas) on surnud või vajanud remonti garantii ajal juba. Kusjuures need HP ja special läpatsid ei maksnud mitte vähe (>40k).
_________________ M/V: Estonia 010 , Odissei 010 võimendid
O/V: 10.1", 12,1" ja 13.3" LCD paneeli |
|
Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
13.01.2010 21:46:37
|
|
|
pupsik46 kirjutas: |
haldo kirjutas: |
Ordit ise küll ei kiida, paljudel tuttavatel jama koguaeg. |
Võibolla mul ei ole vedanud, aga ainus läpakas mis pole kordagi remondis käinud, ega vahetult peale garantii lõppemist ärakustunud, on justnimelt Ordi oma (sülitan kolm*kolm korda üle õla).
HP, Compaq, FS ja special välitöö läpatsid (titaan võijumalteab mis metallist kestas) on surnud või vajanud remonti garantii ajal juba. Kusjuures need HP ja special läpatsid ei maksnud mitte vähe (>40k). |
Ei tea aga kõik 5tk äriklassi mingi üle 50k maksid töötavad väga hästi ja pole mingeid muresid.
Masinad töös ja liikvel, cad jne.
Suhteline ütleme nii, aga jah tutvuskonnas ordid ei hinnata
Jätkame desknote teemal
|
|
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
Requai
HV vaatleja
|
14.01.2010 19:07:57
|
|
|
Hey...
Täna õhtul tagastas spetsiaalne erafirma mulle VANA arvuti tagasi!!! Arvuti (garantiiga) oli juba palju kuid välismaal tehases remondis. Tõsi, inimene, kes arvuti tõi, küsis minult, et miks firma "Desknote" enam ei tööta... Olin vastuse võlgu. Aga arvuti on KÕIKIDE ENDISTE ANDMETEGA tagasi! Oleme peres kõik õnnelikud - abikaasa, tütred, mina!
Aitäh Jumalale! Aitäh Peeter Võsale (ehkki ma tema saates väga-väga kartsin), aitäh "Desknotele" - aitäh teile kõigile! Ja hoidugem sellistest firmadest kaugemal!!!
|
tagasi üles |
|
 |
haldz
HV veteran

|
14.01.2010 19:31:12
|
|
|
Hey...
Täna õhtul tagastas spetsiaalne erafirma mulle VANA arvuti tagasi!!! Arvuti (garantiiga) oli juba palju kuid välismaal tehases remondis. Tõsi, inimene, kes arvuti tõi, küsis minult, et miks firma "Desknote" enam ei tööta... Olin vastuse võlgu. Aga arvuti on KÕIKIDE ENDISTE ANDMETEGA tagasi! Oleme peres kõik õnnelikud - abikaasa, tütred, mina!
Aitäh Jumalale! Aitäh Peeter Võsale (ehkki ma tema saates väga-väga kartsin), aitäh "Desknotele" - aitäh teile kõigile! Ja hoidugem sellistest firmadest kaugemal!!! |
tore kuulda
|
|
   |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrisVr
HV Guru
|
14.01.2010 19:50:31
|
|
|
Hey...
Aitäh Jumalale! Aitäh Peeter Võsale (ehkki ma tema saates väga-väga kartsin), aitäh "Desknotele" - aitäh teile kõigile! Ja hoidugem sellistest firmadest kaugemal!!! |
Väga tore jah.
Nüüd jääb üle vaid loota, et arvuti uuesti susse ei viska.
|
|
   |
27 |
|
tagasi üles |
|