Avaleht
uus teema   vasta Raud »  TSI (TeeSeeIse) »  3D printerid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 88, 89, 90
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
datas0ft
HV vaatleja
datas0ft

sõnum 20.07.2024 17:40:34 vasta tsitaadiga

Ma ei tea, kas mina olen loll või veebilehitseja, aga lugesin viimaseid postitusi (lehel 90), nüüd seda lehte pole enam?

EDIT: minu postitus sattus nüüd lehele 90 siin teemas
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
TeaMeTzu
HV veteran

sõnum 07.08.2024 21:58:45 vasta tsitaadiga

Kas keegi mäletab, mis oli Bambu P1S Combo sünnipäeva ale hind? Või praegune soodukas 870€ ongi see sama?
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.08.2024 22:32:12 vasta tsitaadiga

TeaMeTzu, Jah, selle YT video järgi on vähemalt USA hind sama, mis sünnipäeval, aga võib-olla oli veel mingi lisakupong vms?
https://www.youtube.com/watch?v=tciQ8uj51k8

miq12
HV veteran
miq12

sõnum 13.08.2024 09:12:57 vasta tsitaadiga

TeaMeTzu, sünnipäeva hind kehtib hetkel edasi jep.

E: Prusa avalikustas eile MK4S printeri: https://blog.prusa3d.com/the-original-prusa-mk4s-is-here_100605/
Samuti saab MK4->MK4S uuenduse + uus GPIO “hackerboard”

Huvitav, kas need võrdlused competitor1 ja competitor2 on Bambu, kellele Prusa vihjab? icon_biggrin.gif

Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 05.10.2024 22:44:50 vasta tsitaadiga

Creality K2 Plus on vististi kohe turule jõudmas. Aega läks...
datas0ft
HV vaatleja
datas0ft

sõnum 12.10.2024 11:25:18 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
Creality K2 Plus on vististi kohe turule jõudmas. Aega läks...

Kahtlen selles. Just märkasin juutuubis kellegi videot, et esmalt lükati tema tellimus kuu aega edasi ja siis nädala pärast öeldi päris üles.

Lisaks oma kogemustele toetudes ma ei soovitaks enne poolt aastat enne esimeste masinate kellegi käes olemist seda osta. Näituseks minu K1 MAX, mis muide on nn parantaud versioon ehk V2, omas ikka (ja ka teistel kõigil K1 seeriatel sama lugu) probleemi exrtuderiga. Selle vahetasin Devil Design oma vastu. Samuti nende K1 seeriate lauad on ainult 4mm paksusega ja ebastabiilsest materjalist. ehk siis nn kõverad või kuumusega tõmbavad kõveraks. Ka selle vahetasin välja. Lisakulu a 200 euro tugrikut. Oleks võinud Bambu osta, kuid siis oleks kaotanud mõõtmetes, mis paraku on tihti segav faktor.
Samas ka Bambu ülemise otsa printerite AMS oli pikka aega vigane (nüüdseks vist parandatud).
Kui on huvi nn käed mustaks teha siis Creality toodang on hea selleks. Muidugi lisanduvad kulud. Ja muidugi AEG. Ma olen nüüd saanud poole aasta möödudes K1 MAX tõesti tipp vormi. Võiks/peaks veel x telje Bootycall Jones oma vastu vahetama, et viimasedki VFA vead kätte saada.

Kui aga on suur soov just värvilisus (kohati suur niidi kulu mitte millegi jaoks, näit prime tower või boops) siis ERCF on pmst valmis ja sobib enamusele Klipper masinatele.

Lisaks soovitaksin soojalt Sovol masinate poole vaadata (parandavad leitud vead ja ka selleks vajalikud varuosad saad tasuta).

EDIT: typos
EDIT 2: ERCF
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 13.10.2024 09:50:29 vasta tsitaadiga

Tundub jah, et see venib lõpmatuseni.
Ma võtsin kinnise kambriga Qidi Plus 4 ligi. Läheb mul tolmusemasse tööruumi ja on soov ASA jm kangemaid plaste printida. Kobra III + AMS kombo on tore küll, aga kambrit sellele ise leiutama ei viitsiks hakata.
Ma AMS kasutan reeglina ainult mugavuse eesmärgil ja enamasti printin ühevärviliselt. Kui üks hetk aega üle jääb (ebatõenäoline...), siis see ERCF oleks tore ettevõtmine küll.

caramis
HV Guru
caramis

sõnum 22.10.2024 20:59:19 vasta tsitaadiga

miks ERCF ja miks mitte Annex TradRack? mul endal just viimane selle aasta viimasteks kuudeks ostetud osade näol valmis seatud. printer ise on erimõõdus Voron Trident mis self-sourced, mingiaeg mõtlesin IDEX-i peale aga ei viitsi ikka icon_biggrin.gif hiljem saab MMU ümber tõsta teisele printerile vajadusel
edit: printeri juppidel vist eraldi teemat ei ole vist jah va. varia alafoorum?

datas0ft
HV vaatleja
datas0ft

sõnum 11.11.2024 10:42:48 vasta tsitaadiga

No esimesed K2 Plus-id, mis tasuta välja saadeti on pärale jõudnud tegeleastele. Esimesed suurte kiidusõnadega videotki väljas.
Kiirustas Creality kogu informatsiooni väljapaiskamisega kõvasti, sest nad pidid selle enne Bambu sünnipäeva välja laskma kartuses,et Bambu pole ammu ühtki üllitanud ja tulevad ehk sarnase asjaga välja.

Küll aga tahtsin mainida, et nad on vist libedale teele astunud seekord. Nad on servo mootorite peale üle läinud või on need juba nende endi väljatöötatud vahepeal (vist oli Biqu) poolt müügis olnud stepper driveriga koos mootorid.

Ei ole küll parima kvaliteediga video aga näitab kenasti ära kõik nurgatagused kuidas masin tehtud. Video

EDIT: Et siis kellel huvi Creality K2 Plus Combo tuli täna ametlikult müüki huinnaga 1499.- Ilma CFS-ita 1299.-
CFS maksab eraldi 299.-
tagasi üles
MorRAW
Ei ole Guru
MorRAW

sõnum 23.12.2024 01:25:49 vasta tsitaadiga

Kas Facebookis on ka kohalike 3D printeri gruppe, kus kola osta ja müüa?
Ei leidnud ise ja ei osanud ka ChatGPT aidata icon_biggrin.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
elka
HV kasutaja
elka

sõnum 23.12.2024 08:06:48 vasta tsitaadiga

https://www.facebook.com/groups/532162397233847

Mingi aktiivsus seal on.

caramis
HV Guru
caramis

sõnum 25.12.2024 22:51:39 vasta tsitaadiga

MorRAW kirjutas:
Kas Facebookis on ka kohalike 3D printeri gruppe, kus kola osta ja müüa?
Ei leidnud ise ja ei osanud ka ChatGPT aidata icon_biggrin.gif

eelmise düüdi poolt pandud link on õige. mis kola sa osta ja müüa tahad? icon_biggrin.gif

MorRAW
Ei ole Guru
MorRAW

sõnum 26.12.2024 00:33:49 vasta tsitaadiga

elka, tänud thumbs_up.gif
caramis, panin priva.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Aegir
HV veteran
Aegir

sõnum 02.02.2025 19:20:07 vasta tsitaadiga

Tere. Otsustasin ellu äratada oma vana ja hea wanhao i3 plusi. Tellisin bltouch . Jootsin neti õpetuste järgi juhtmed. Nn enese kalibreerimise teeb ilusti. Printeri softiks adv++ . Aga printeril ei saa valida ei sensori seadmeid ega miskit mis sensoriga seotud. Äkki kellelgi hakkab tuluke põlema ja saab aru milles küsimus. Tänan
datas0ft
HV vaatleja
datas0ft

sõnum 09.02.2025 20:52:07 vasta tsitaadiga

Aegir kirjutas:
Tere. Otsustasin ellu äratada oma vana ja hea wanhao i3 plusi. Tellisin bltouch . Jootsin neti õpetuste järgi juhtmed. Nn enese kalibreerimise teeb ilusti. Printeri softiks adv++ . Aga printeril ei saa valida ei sensori seadmeid ega miskit mis sensoriga seotud. Äkki kellelgi hakkab tuluke põlema ja saab aru milles küsimus. Tänan

Seal vist oli vaja Arduino abiga mingeid muudatusi softis teha kui ma õieti mäletan. Mul endal pole seda massinat olnud aga tuttaval oli ja siis sai talle Arduinot laenatud.
tagasi üles
Rauno266
Kreisi kasutaja

sõnum 21.04.2025 13:06:57 vasta tsitaadiga

Keegi Anycubic Kobra S1 Combo on omale ligi võtnud? Kuidas tundub?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  TSI (TeeSeeIse) »  3D printerid mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 88, 89, 90
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.