Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Uudised »  Varia »  Hirmutavad pildid sigaretipakkidel jõuavad Eestile lähemale märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ArQ
Kreisi kasutaja
ArQ

sõnum 22.01.2009 13:16:33 vasta tsitaadiga

carlking kirjutas:
ArQ kirjutas:
Näete siis ... suitsumehed viskavad siin vaikselt huumorit, aga veendunud suitsuvastased aktivistid erutuvad ja üritavad täie tõsidusega vastu panna icon_lol.gif

Ma pole isegi suitsumees, aga teaduse huvides olen kõigeks võimeline

Mark this ..... veel ei ole! (küll ma su varsti taaskord halvale teele viin).

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Sold OUT
no credit
Sold OUT

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.01.2009 13:20:26 vasta tsitaadiga

Igasugused reeglid rikuvad kõik lõbu. Vaadake ükskõik kuhu: motosport, liiklus, seksuaalne läbikäimine.

"Alla 14 aastasega ei tohi" "Alla 18 aastasele ei müü" "Alla 21 aastastele sisenemine keelatud" "Vasakpööre keelatud" "Boksialal kiiresti sõitmine keelatud"

Kõik mis on lahe, on kas ebamoraalne või seadus(t)evastane icon_exclaim.gif

attrs
HV Guru
attrs

sõnum 22.01.2009 13:25:24 vasta tsitaadiga

Alla 14 aastasega on lahe? icon_biggrin.gif
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 22.01.2009 13:26:12 vasta tsitaadiga

No miks muidu see keelatud on?

Aga see ei kuulu praegu arutellu, aitab OT.

Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 22.01.2009 13:27:53 vasta tsitaadiga

Sirius kirjutas:
Traf kirjutas:
Sirius kirjutas:
Kuidas oleks "freedom of fucking choice?"

Üks asi on valik, kas sa suitsetad ja mitte ja hoopis teine asi panna küsimuse alla inimesed, kes seda halvustavad, sest sa lihtsalt haised ja kahjustad ka nende tervist.

Tänaval suitsetamise koha pealt ära isegi hakka ajama oma möla kahjustavast mõjust., mis puutub baaridesse siis mis faking pärast ei või mina omabaarist teha mida ma tahan? luban suitsetada või ei luba? Mis see valitsuse asi on?

Ma kusjuures nägin, kuidas üks tüüp pärnu-tartu bussis suitsu ette pani. Ma tõstsin loomulikult kisa ja varsti ta kustutas selle ära/tõsteti bussist välja, aga kogemus, kui ülbed võivad suitsetajad olla, on siiski olemas.
See, ja suitsetamine baarides, on selline tüüpiline "kui ei meeldi, tõmba uttu" suhtumine. Kõik maailm ei keerle ümber sinu ega ümber suitsetajate. Fakt on see, et värskes õhus saavad kõik olla. Kui keegi hakkaks sinu kõrvallauas näiteks autorehve suitsetama ja toksiinid sinu ninna jõuaks, kas sa siis mõtleksid ka, et noh, ju ta siis tehku, mis tahab, ma parem lähen mujale?
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 48
tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 22.01.2009 13:33:06 vasta tsitaadiga

Traf kirjutas:
inimesed, kes seda halvustavad, sest sa lihtsalt haised ja kahjustad ka nende tervist.

Imo bs icon_rolleyes.gif Loomulikult on ülbeid inimesi. Mõni võib sama hästi kusta ka bussis ,aga normaalne inimene seda ei tee. Kui keegi tõesti ütleb ,et teda häirib minu suitsetamine avalikus kohas siis loomulikult ma ei suitseta.
Ja see eelnev jutt mida sa seletasid ,et kõik suitsetajad on suitsu orjad kes nii tahavad ,aga ei suuda maha jätta icon_lol.gif Vaidlesin sõbraga mõne kuu eest samal teemal ja vedasime mingi tühise summa peale kihla kas ma suudan 2 nädalat suitsuta olla. Ei olnud erilist suitsunälga. Käed ei värisenud ja silmad verest punased ei olnud. Fakt on selles ,et mulle lihtsalt meeldib suitsetada ,nagu näiteks šokolaadi sõbrale meeldib šokolaadi süüa.

Ja see vanemad näitavad halba eeskuju teema. Kuna minu isa suitsetas ja see häiris mind tohutult ,siis ma olin viimane oma sõpruskonnas kes üldse tobi proovis.

Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 22.01.2009 13:39:15 vasta tsitaadiga

ArQ kirjutas:
Näete siis ... suitsumehed viskavad siin vaikselt huumorit, aga veendunud suitsuvastased aktivistid erutuvad ja üritavad täie tõsidusega vastu panna icon_lol.gif
Meh, mulle lihtsalt meeldib vaielda icon_razz.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ArQ
Kreisi kasutaja
ArQ

sõnum 22.01.2009 13:42:44 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
ArQ kirjutas:
Meh, mulle lihtsalt meeldib vaielda icon_razz.gif

Kaastunne.

Sirius
HV kasutaja

sõnum 22.01.2009 13:54:56 vasta tsitaadiga

Traf kirjutas:
Sirius kirjutas:
Traf kirjutas:
Sirius kirjutas:
Kuidas oleks "freedom of fucking choice?"

Üks asi on valik, kas sa suitsetad ja mitte ja hoopis teine asi panna küsimuse alla inimesed, kes seda halvustavad, sest sa lihtsalt haised ja kahjustad ka nende tervist.

Tänaval suitsetamise koha pealt ära isegi hakka ajama oma möla kahjustavast mõjust., mis puutub baaridesse siis mis faking pärast ei või mina omabaarist teha mida ma tahan? luban suitsetada või ei luba? Mis see valitsuse asi on?

Ma kusjuures nägin, kuidas üks tüüp pärnu-tartu bussis suitsu ette pani. Ma tõstsin loomulikult kisa ja varsti ta kustutas selle ära/tõsteti bussist välja, aga kogemus, kui ülbed võivad suitsetajad olla, on siiski olemas.
See, ja suitsetamine baarides, on selline tüüpiline "kui ei meeldi, tõmba uttu" suhtumine. Kõik maailm ei keerle ümber sinu ega ümber suitsetajate. Fakt on see, et värskes õhus saavad kõik olla. Kui keegi hakkaks sinu kõrvallauas näiteks autorehve suitsetama ja toksiinid sinu ninna jõuaks, kas sa siis mõtleksid ka, et noh, ju ta siis tehku, mis tahab, ma parem lähen mujale?

Kuule noh fakk off, sa oeld ju täitsa lammas. Ning kogu maailm keerleb siis mittesuitsetajate ümber?

Minu point on, et kui baaripidaja tahab luua baari kus suitsetatakse autorehve siis andku aga minna, mul on ju vaba valik minna teise baari kus ei suitsetata, või suitsetatakse, või lastajkse räppmuusikat. Misiganes. Keda see peaks huvitama?
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 2 :: 47
tagasi üles
Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 22.01.2009 14:06:28 vasta tsitaadiga

Sirius kirjutas:

Kuule noh fakk off, sa oeld ju täitsa lammas. Ning kogu maailm keerleb siis mittesuitsetajate ümber?

Minu point on, et kui baaripidaja tahab luua baari kus suitsetatakse autorehve siis andku aga minna, mul on ju vaba valik minna teise baari kus ei suitsetata, või suitsetatakse, või lastajkse räppmuusikat. Misiganes. Keda see peaks huvitama?

Oh ei, kui maailm keerleks mittesuitsetajate ümber siis oleks sigaretid keelatud. Praegune olukord on kompromiss suitsetajate ja mittesuitsetajate vahel, kus suitsetajatele on eraldi nurgad. Samamoodi, nagu invaliididele on oma parkimiskohad ja kaldteed.
tagasi üles
Sirius
HV kasutaja

sõnum 22.01.2009 14:13:57 vasta tsitaadiga

Traf kirjutas:
Sirius kirjutas:

Oh ei, kui maailm keerleks mittesuitsetajate ümber siis oleks sigaretid keelatud. Praegune olukord on kompromiss suitsetajate ja mittesuitsetajate vahel, kus suitsetajatele on eraldi nurgad. Samamoodi, nagu invaliididele on oma parkimiskohad ja kaldteed.

On ta ju jee - suitsetamine keelustamine oleks peale poliitilise enesetapu ka absoluutselt mittetöötav seadus, mittesuitsetajate lobby on ilusti surunud peale sellesama baaride keelu, samas oleks võinud ju teha kompromissi ja lasnkud olla suitsetajatel ja mittesuitsetajatel oma nurgas vastavalt valikule, aga mittesuitsetajate lobby leidis, ei mida fakki, me tahame igal pool kus suitsetajad on ja oma "värsket õhku" hingata, seal lobbys küll kasutati onma lastega emade näidet öökimiseni, et mis siis juhtub kui astub baari sisse laopsega ja laps viskab ju sussid büsti kohe, aga tingimata peab see ema saama igas baaris oma värsket õhku hingata mitte minema sellesse baari kus suitsetamine ei oleks lubatud.
tagasi üles
strohher
HV veteran
strohher

sõnum 22.01.2009 14:19:00 vasta tsitaadiga

Suitsetamine on mõnna dance.gif
Traf
Kreisi kasutaja

sõnum 22.01.2009 14:19:19 vasta tsitaadiga

Ma lihtsalt toon veelkord välja, et värskes õhus ei ole kummalgi grupil probleeme olla, tossu sees aga on, mistõttu probleemina käsitleda tuleks siiski värske õhu puudumist, mitte selle olemasolu.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 22.01.2009 14:19:30 vasta tsitaadiga

Sirius kirjutas:
On ta ju jee - suitsetamine keelustamine oleks peale poliitilise enesetapu ka absoluutselt mittetöötav seadus
NYC's tundub asi enam-vähem töötavat, pidavat ju seal olema ühed karmimad suitsetamist piiravad seadused
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
Sirius
HV kasutaja

sõnum 22.01.2009 14:23:05 vasta tsitaadiga

Traf kirjutas:
Ma lihtsalt toon veelkord välja, et värskes õhus ei ole kummalgi grupil probleeme olla, tossu sees aga on, mistõttu probleemina käsitleda tuleks siiski värske õhu puudumist, mitte selle olemasolu.

kopp.gif
tagasi üles
Killer85
HV veteran

sõnum 22.01.2009 14:27:47 vasta tsitaadiga

Traf kirjutas:

Probleemina tuleks käsitleda siiski suitsuvastaste terroristide propagandat.
Baaripidajal peaks siiski valikuvabadus olema. Uksele silt "Siin baaris suitsetatakse, sisenemine omal vastutusel" vms. Samuti nagu mul on õigus omas kodus pläru tõmmata. Kui mõni mittesuitsetaja kiibitsema hakkab, siis tõstan ukse taha ning kogu moos.
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
namstoop
HV Guru
namstoop

sõnum 22.01.2009 14:28:14 vasta tsitaadiga

Kole on vaadata kuidas fanaatilised millegi vastased võivad ikka nii pöördesse minna icon_rolleyes.gif Raske lapsepõlv? Mõni suitsetaja ahistas õrnas eas olles?

Samamoodi on mingite endiste alkohoolikutega a la Olev Remsu, kes nüüd lõpuks kaineks saanuna karjuvad täielikust keelust ja millest iganes. See, et tema ei osanud piiri pidada, tähendab kohe, et keegi teine ei tohi ka aegajal väikest õlut või veini võtta, eks ole?

/kusjuures ma ei suitseta. Oli aeg, kus pidudel ja kõrtsis ja vahel ka niisama sai tõmmatud, aga pole enam vajadust tundnud./

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 22.01.2009 14:39:00 vasta tsitaadiga

uudise teema kujunes suitsetajate ja mitte-suitsetajate ärapanemisteemaks icon_lol.gif
tagasi üles
ArQ
Kreisi kasutaja
ArQ

sõnum 22.01.2009 14:41:49 vasta tsitaadiga

No oleks ka ime kui see kuidagi teistmoodi oleks.
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 22.01.2009 14:51:50 vasta tsitaadiga

Milleks neid pilte sinna vaja? Suitsetamine on ju hea, seksikas, tervistlik ja kasulik, kõik võiksid suitsetada ja mitte nii palju möliseda thumbs_up.gif

kange alkohol on see mis elu ja mõistuse perse keerab.

tagasi üles
iceincube
HV veteran
iceincube

sõnum 22.01.2009 15:00:34 vasta tsitaadiga

icon_eek.gif vaatsin seda videot ka freedomi kohta mis üleval välja toodi. .
Selles suhtes natuke imelik suhtumine et kõnni mujale kui ei meeldi kui suitsetatakse, lüüakse lauast miname, mõnitatakse, suitsetatakse rehvi, röögitakse jne.
Jääb mulje, et vabadus on olla allaandja ja teistele (pööblitele vabaduse nautijatele) lävepakk kuhu bad oma poriseid kirsasid puhtaks lüüa.

Enivei, Saan aru ,et iga baar võiks ju omada seda valikuvabadust- aga teada oleks see, et siis ei oleks kuskil suitusvaba baari kus ka käia aega veetmas.
IMO praegune lahendus suitsunurga näol on kõigile hea va inimstele kelle arvates peaks olema lauas suitsetamine basic freedom. Kuigi jah. seda loogikat edasi viies tõesti võiks teha ka õlle joomise nurga hoopis. Iseasi palju alkoholi lõhn nüüd siis ärritab inimesi.

Tegelikult jõuan kokkuvõttele, et tegelikult polegi mul lihtsalt asja kuskile sellisesse asutusse icon_neutral.gif

Need kes siin baaride valikuvabadusest pasundasid.. kas teate mõnda baari kus oli see ennem juba keelatud? Mule endal ei meenu.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Killer85
HV veteran

sõnum 22.01.2009 15:05:01 vasta tsitaadiga

Kuidas nii, et mittesuitsetajate baare poleks? Lugedes või seda foorumit, siis paistab, et klientuuri oleks küll ja küll.
tagasi üles
iceincube
HV veteran
iceincube

sõnum 22.01.2009 15:06:44 vasta tsitaadiga

Ma küsisin, kas enne seda seadust oli.
Klientuuri võib olla, kuid meist keegi vist ei epa baari.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
G80
HV Guru
G80

sõnum 22.01.2009 15:11:35 vasta tsitaadiga

Noname kirjutas:
Milleks neid pilte sinna vaja? Suitsetamine on ju hea, seksikas, tervistlik ja kasulik, kõik võiksid suitsetada ja mitte nii palju möliseda thumbs_up.gif

kange alkohol on see mis elu ja mõistuse <b>piix</b> keerab.

Sinult ei ootakski teistsugust kommentaari, arvestades sinu pilti.

Killer85
HV veteran

sõnum 22.01.2009 15:12:06 vasta tsitaadiga

Pole kursis, kuna paadunud suitsetajana poleks sääraste kohtade vastu huvi nagunii tundnud.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Uudised »  Varia »  Hirmutavad pildid sigaretipakkidel jõuavad Eestile lähemale mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.