Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
angel
HV Guru

|
08.03.2008 23:17:54
|
|
|
ee mis asja sa nüüd ajad... mis selle Silent Hill Originsiga on? ma pole seda mänginudki ja ei oskaks midagi ta eest kosta.
Nagu lasteaed siin koos.. ja siis küsitakse "miks konsooli rahvast tittedeks sõimatakse"
God of War on üks vägev konsoolikas mis väga meeldis. SH O ei ole proovinud veel.... (pidi kahtlane olema teatud ülevaadete järgi)
sry et julgesin öelda jälle U3 mootori kohta midagi halba (ma ei ole ainus kahjuks, minuteada on teisigi kes alguses suure huviga vaatasid neid U3 esitlusi jms asju ja kui U3 mootor välja tuli tekkis kahtlane tunne et midagi on valesti graafiliselt) ja suht ühetasandilise mängu kohta.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtriz
Kreisi kasutaja

|
08.03.2008 23:24:28
|
|
|
Angel, nagu ma ütlesin, siis GoW ei ole kuidagi ühetasemeline. Need, kes on mängu lõpuni mänginud, teavad. Atmosfäär ja taoline jäävad küll kogu mängu jooksul samaks, aga levelid ja nende väljanägemine on täitsa erinevad.
Mul näiteks küll pole sellise graafika kohta ühtegi halba sõna. (Ei taha kuulda, kas on "reaalne" või mitte)
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
09.03.2008 00:07:48
|
|
|
angel, splinter cell on muide ue3 peal iirc
ehk siis, palun ärge ajage mootori võimalusi ja kunstnike tegevust segi.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
09.03.2008 00:35:42
|
|
|
londiste kirjutas: |
angel, splinter cell on muide ue3 peal iirc
ehk siis, palun ärge ajage mootori võimalusi ja kunstnike tegevust segi. |
Splinter Cell 3 ? I DONT think so: --> Unreal Engine 2.5 (which is a heavily modified, codename called SCX), u1 ja u2 mootor oli
SC4 oli kaka.. hullem kui GoW (selle kõrval on see GoW vägev asi).
U3 mootri peal jooksvad mängud tunnen ma üldiselt kohe ära kuna nad on kõik teatud " sarnasustega"
edit: seal GoW pildi peal näen ma ainult mingit udust, läikivat a'la kahtlase väärtusega (selline vist maailm on kui täis jood?) pilti mille järgi paistab et vastased spawnivad ainult sinu kõrgusel vms ühedasandiline map kus erinevalt paarile esimesele misioonile on teistsugused tünnid kuhu taha varjuda.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
09.03.2008 00:44:01
|
|
|
muide, ue ei ole versioonipõhine vaid uuendatakse moodul mooduli kaupa.
- kus sa seal läiget näed?
- vastased hüppavad üle tündrite ka + lastakse rongi kõrvalt lendavate tontide pealt ka.
- kus sa seda udu näed? motion blur ja muud vahvad efektid võid maha keerata kui ei meeldi pealegi.
tehniline küsimus, mida sa otsid shooteritest peale tünnide, kuhu taha varjuda?
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
09.03.2008 01:22:16
|
|
|
angel kirjutas: |
ja siis küsitakse "miks konsooli rahvast tittedeks sõimatakse" |
Sest me mängime vaid ajutuid shootereid ja ei oska settinguid näppida....
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
09.03.2008 04:12:21
|
|
|
kes see selle witcheri siia võrdluseks tõi? ei päde.
gow paistabki silma pigem sellega, et asi on kuratlikult läbi mõeldud ja silutud. pisiasjadeni. animatsioonid on pihta, kõiksugused üleminekud sujuvad, miski ei ole out-of-place.
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
09.03.2008 05:05:36
|
|
|
londiste kirjutas: |
kes see selle witcheri siia võrdluseks tõi? ei päde.
gow paistabki silma pigem sellega, et asi on kuratlikult läbi mõeldud ja silutud. pisiasjadeni. animatsioonid on pihta, kõiksugused üleminekud sujuvad, miski ei ole out-of-place. |
"Matrixi" järjed olid samuti visuaalselt tasemel ja teostus esmaklassiline, aga raha lõhn oli lõpuks niivõrd võimas, et see lõi hinge kinni isegi kõige tulisemal fännil.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tähtis@mi
HV kasutaja
|
09.03.2008 15:39:14
|
|
|
Ei, GoW oli XBOXi peal üsna trukitav mäng, Ühekorra läbimängimiseks. Tavaline shooter overrated nagu Halo 3. Mitte midagi enamat.
_________________ kõige rtardim lause in the history of man: "Viru on kodu ja rate on elu" |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
09.03.2008 18:24:48
|
|
|
amddude kirjutas: |
I'm sorry, jumalikud, targad, osavad ja ilusad PC hardcore keeruliste, sügavate ja tundeküllaste RPGde mängijad, et ma siia teemasse tulin Gearsi kaitsma, mis on väga hea mäng oma žanris ning väärib rohkemat, kui teie "pasatekstuurid" ja "ajutu shooter 7 aastastele" kommentaare. Ja suured vabandused ka Witcheri mainimisest, tegelikult oleks olnud parem näide sita gameplay ja pasa graafikaga mängust "Silent Hill Origins", mis arvatavasti on Angeli üks lemmikuid. |
Ma mängin ka üldjuhul peaasjalikult 1st (3rd) person shooter'eid, eriti meeldivad on sõdurisimud (teatud variatsioonides). Isegi Unreal Tournament'i saagat nautisin täiel rinnal .. krt võtaks, Rainbow Six: Las Vegas (samuti palju kirutud konsooliport) osutus üllatavalt heaks teoseks!
Aga GOW on nende publikatsioonide kõrval sõna otseses mõttes tõsine p*sk. Juhitavus - totaalne konsool, mingid automaatsed esemete taha varjumised, selleks et positsiooni vahetada tuli kohe mitut klahvi vajutada (halloo, klaviatuuril on rohkem kui 5 nuppu!!!!), muidugi sihtimine ja asjatu/lõputu tulistamine .. isegi kuulsad "headshot'id" mis peaks vastase kiiresti maha niitma olid väga visad tulema (vaatmata mu üliinimlikele pingutustele ja kahemeetrise raadiusega sihikule).
Graafika mind väga ei koti, oli tüüpiline UT3 mootoril jooksev konsooliport (kas päris PC loodud UT3 mootorit ongi veel v.a. Unreal Tournament rakendatud!?), kuid kogu muu mis mängust mängu teeb oli totaalselt viltu.
Eks see ole ka inimese maailmapildis kinni .. näiteks filmide järgi võin väita et teosed mis nooremas eas tekitasid seninägemeta emotsioone jätavad nüüd täiesti külmaks, mõningad nö. "ajaloohitid" on osutunud teistkordsel vaatamisel suisa vaatamiskõlbmatuks ... mine võta nüüd kinni.
Minu vaatevinklist GOW on jama ja totaalne aja rasikamine .. tsiteerides kuulsusi, "sellist jama on raske kommenteerida"!
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
09.03.2008 18:36:55
|
|
|
GoW on siuke asi, et üks kord võib läbi toksida kui vähegi siukest 3rd person shuuteri soont on. A'la samasse ämbrisse nagu Kane & Lynch - ei ole halb aga rohkem ikkagi siuke ajaviite shuuter mitte mäng mida mängid nö. mängu kui enda pärast.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Turakaz
HV vaatleja
|
12.03.2008 14:25:24
|
|
|
Noh ei tea kas keegi märganud aga hetkel ei hakka uut teemat tegema vaid näitan ainult linki... kes laseb õnnest püksid täis...kes niisama kuuli pähe see juba tema enda mure ise tean et jään Pcle seda ootama
http://www.xbox.com/en-GB/games/g/gearsofwar2/
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtriz
Kreisi kasutaja

|
12.03.2008 14:46:44
|
|
|
No see teaser on juba ammuilma väljas
Võibolla oli isegi siia teemasse postitatud.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
kilumool
HV vaatleja
|
17.04.2008 17:55:38
|
|
|
KAs sapphire ultimate hd 3870 jooksutab ilma laggita mängu ära kui on kõik asjad põhjas peale dx10 ja AA
|
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
17.04.2008 20:39:48
|
|
|
JEP.
|
|
Kommentaarid: 224 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
lax007
HV kasutaja

|
23.04.2008 09:01:28
|
|
|
kilumool kirjutas: |
KAs sapphire ultimate hd 3870 jooksutab ilma laggita mängu ära kui on kõik asjad põhjas peale dx10 ja AA |
Mul jooksis koos dx10 ja AA ka põhjas.
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eric80
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
nolifer
Kreisi kasutaja
|
08.06.2008 20:40:10
|
|
|
üldiselt sellise liigse actioniga mängud ei istu eriti, aga see oli päris hea, pinda käis et tegelased nagu liiga matomehed vändakängsterid olid, aga üldiselt jääb üle järge oodata 8/10
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
09.06.2008 22:32:46
|
|
|
nolifer kirjutas: |
üldiselt sellise liigse actioniga mängud ei istu eriti, aga see oli päris hea, pinda käis et tegelased nagu liiga matomehed vändakängsterid olid, aga üldiselt jääb üle järge oodata 8/10 |
Tegelikult oleks rohkem ulme see, kui mingi jube kõhna kutt selliseid relvasid kannaks ja igast kolle maha kõmmutaks.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
3 :: |
3 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
09.06.2008 23:00:27
|
|
|
nolifer kirjutas: |
üldiselt sellise liigse actioniga mängud ei istu eriti, aga see oli päris hea, pinda käis et tegelased nagu liiga matomehed vändakängsterid olid, aga üldiselt jääb üle järge oodata 8/10 |
MInu meelest oli see üks lahedamaid asju seal, eriti see macho BS mida nad koguaeg välja lasid suust, nii omavahel kui ka vaenlastele. Meenutas natuke vanad head Duke Nukemit.
|
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
10.06.2008 09:14:15
|
|
|
Parimad Lined.
Dom: "What are these guys made of? Shit!?"
Dom (Peale kolme sekundilist võitlust chinatownis): "Shit, Finally!"
Cole: "Whooo baby. Can't touch this!"
Theron Guard: "WSHhäsäääääÄÄÄÄ"
Dom: "When was the last time the wind said : "Hostiles!" to you?
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
10.06.2008 09:24:13
|
|
|
Siit leiab teisigi
http://forums.epicgames.com/showthread.php?t=561381
Stiilinäide:
cole: hey baird! remember that time we were both in the shower?
baird: oh god dont bring this up again
cole: YOU KNOW THE COLE TRAIN LOVES YA BABY WHOOOOOOOOOOOOOOOO
Väheke uudiseid ka:
tsitaat: |
At last, we have some big juicy news to get our hungry chainsaws plunged into. Wyck Godfrey, (producer of Eragon, AVP, I Robot), has spoken out about the Gears adaptation for the big screen:
Weve got our script on and a director were about to attach. Well hopefully make [the Gears of War movie] early next year for the summer of 2010. |
|
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Aeg Maha 2n

|
13.06.2008 12:12:29
|
|
|
amddude kirjutas: |
angel kirjutas: |
Lihtsalt graafika sitt ja gameplay igav ja jura. |
|
Kui mõelda milline $oni vastus sellele mängule köh Resi...köh Fall of Shit, siis mind pani küll nutma, et ma PS3 ostsin. Nii sitta mängu pole veel kunagi mänginud . Õnneks tehti GoW PC versioon, minu päästia
_________________ Gdesainer
M: MSI RTX 3070 Gaming Trio |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
DarkSky
HV kasutaja

|
24.08.2008 09:36:11
|
|
|
Sai siis ka paari päeva eest see CoW (Gears of War) Experdist ostetud (ikka koos selle Sidewinder rotiga). Kahjuks saan hetkel kasutada vaid seda hiirt, sest mängu jaoks jääb videokaart lahjaks. Muu arvuti conf paistab sobivat: prose P4 2,8 GHz ja RAM 1 GB. Videokaardiks on nVidia GeForce FX 5700. Sellelgi vaid passiivjahutus. Igal juhul mäng läks küll käima kuid pilt hakkis hullult. Seega võimatu on seda sellise videokaardiga mängida. Proovisin siis atitooliga videokaardile auru juurde anda kuid juba üsna varsti viskas pildi ruuduliseks ja video kiirus ikka väike.
Seega tekkis mul nüüd küsimus et kui palju aitaks kui videokaardile ventilaator (asub hetkel veel poes) külge kruvida ja siis klokkida või oleks mõttekam siiski vingem videokaart hankida?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
24.08.2008 12:06:07
|
|
|
Selle videokaardiga pole sul midagi teha. Osta parem HD3850 512mb, millega ise mängisin täiesti probleemivabalt. See kaart ei maksa enam poeski palju, järelturult saad juba poolmuidu. Selle FX5700 klokkimine ja õhkjahutuse panemine ei tasu ära. Ta lihtsalt jääb juba nõrgaks.
|
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|