Praeguse HS olemuse kohta mängijatelt mingeid kommentaare?
Oskate veel mõnda muhedat ja odavat decki soovitada (varem teemas mainitud hunter lammutab korralikult)?
mul pole enam ühtegi kaarti, mis on wild formaati üle kolinud, kõik dustiks teinud päeval kui nad standardist ära kolisid.
See mäng muutub järjest rohkem ja rohkem RNG-ks või sõna millega kirjeldaks -stupid. Oleks võinud oluliselt mõistlikumalt anda booste peale ülesande täitmist ala kõik minionid maksavad 3 mana vähem (Druid), Roguel +3damage kõigile või +2/+2 kõik kaardid, Priestil fully heal your hero etc..mitte minna ekstreemsustesse. Ülemõistuse OP on Rogue quest üleüldse, kus turn 5-6 mäng üldjuhul hakkab lõppema teise osapoole jaoks. Legend teema on ikka nii paigast ära siin mängus. Neile kes Queste ei tee ikka piisavalt vähendati võiduvõimalust. Praegu on nii, et vanad deckid enam ei tundu ahvatlevad kuna uued on oluliselt paremad..nii ei tohiks olla kui tahad asja balancis hoida.
Siin oleks vaja teha suurpuhastus, kaardid nagu "refresh all your mana crystals" ei tohiks eksisteerida (samuti kazakus ja reno). Miks keegi Toshley'ga ei mängi !? See kaart on saanud liiga vähe armastust, Toshley igatseb teid
See mäng muutub järjest rohkem ja rohkem RNG-ks või sõna millega kirjeldaks -stupid. Oleks võinud oluliselt mõistlikumalt anda booste peale ülesande täitmist ala kõik minionid maksavad 3 mana vähem (Druid), Roguel +3damage kõigile või +2/+2 kõik kaardid, Priestil fully heal your hero etc..mitte minna ekstreemsustesse. Ülemõistuse OP on Rogue quest üleüldse, kus turn 5-6 mäng üldjuhul hakkab lõppema teise osapoole jaoks. Legend teema on ikka nii paigast ära siin mängus. Neile kes Queste ei tee ikka piisavalt vähendati võiduvõimalust. Praegu on nii, et vanad deckid enam ei tundu ahvatlevad kuna uued on oluliselt paremad..nii ei tohiks olla kui tahad asja balancis hoida.
Siin oleks vaja teha suurpuhastus, kaardid nagu "refresh all your mana crystals" ei tohiks eksisteerida (samuti kazakus ja reno). Miks keegi Toshley'ga ei mängi !? See kaart on saanud liiga vähe armastust, Toshley igatseb teid
Ainukesed top tier questid on Roguel ja Warrioril. Quest Rogue vastu raskusi on, siis mängi midagi agressiivset. Numbrite järgi on Miracle Rogue ladderil üldse tugevam kui Quest Rogue.
Kazakus pole enam meta ning Reno & Toshley on Wild formatis.
Ja see HS "Standard" sissetoomise mõte oligi, et pildil oleks enamasti uued deckid ning asi ei muutuks üksluiseks. Kui tahad samasid decke mängida, siis selleks on Wild.
Krt druid on ikka nii nutuses seisus. Quest Rogue-i olemasolu muudab control druidi mängimise täiesti võimatuks vähemalt. Peab kas alguses agressiivne olema või omama korralikke board cleare. Druidil lihtsalt ei ole board cleari hetkel korralikku. Doomsayer on olemas aga pole ka freeze-i, et see ellu jääks _________________ Slow is smooth and smooth is fast
Krt druid on ikka nii nutuses seisus. Quest Rogue-i olemasolu muudab control druidi mängimise täiesti võimatuks vähemalt. Peab kas alguses agressiivne olema või omama korralikke board cleare. Druidil lihtsalt ei ole board cleari hetkel korralikku. Doomsayer on olemas aga pole ka freeze-i, et see ellu jääks
Agro Token Druid on free win Quest Rogue vastu.
Quest Rogue mõte ongi karistada aeglaseid decke, millel pole aoe'd või hard removalit.
Praeguse HS olemuse kohta mängijatelt mingeid kommentaare?
Oskate veel mõnda muhedat ja odavat decki soovitada (varem teemas mainitud hunter lammutab korralikult)?
mul pole enam ühtegi kaarti, mis on wild formaati üle kolinud, kõik dustiks teinud päeval kui nad standardist ära kolisid.
Ma suhtkoht wildis mängingi ainult... ei taha dr.7st loobuda _________________ ..||..
enamasti mängin Tavern Brawli, kuna seal pole oluline mis kaardid su kontol on ja on väga fun uus mäng iga viikend seal.
teisejärgulisena teen raha teenimiseks päeva Questi ära.
harvem mängin tava Playd kuna mul ei ole neid uusi kaarte, mis hüüumärgi tekitab hero peale, ilma nendeta enamus mänge igavad ja ebaiglased.
enamasti mängin Tavern Brawli, kuna seal pole oluline mis kaardid su kontol on ja on väga fun uus mäng iga viikend seal.
teisejärgulisena teen raha teenimiseks päeva Questi ära.
harvem mängin tava Playd kuna mul ei ole neid uusi kaarte, mis hüüumärgi tekitab hero peale, ilma nendeta enamus mänge igavad ja ebaiglased.
Keegi Blizzardi numbrit teab? helistaks ja küsiks mis nende viimaste Questidega toimub. Tahaks normaalselt mängida aga ei saa, mäng on katki.
https://www.upload.ee/image/6955080/broken.jpg
Vanad deckid enam ei toimi (20-30% väiksem võimalus võita), peab kaasa minema uute expansionite ja kaartidega muidu piix. Sellist asja aga ei tohiks olla aga see ei huvita enam kedagi.
ei ma põhimõtteliselt ei lähe millegi uuemaga siin kaasa. See tähendaks et osta ja osta. Ja seda ma enam ei tee. Siiani ikka olen võite saand väga edukalt nende top tieride vastu kui vähegi kaart libiseb ja kui ei libise siis ei aita need moodsad kaardid kah. Need paar mängu mida ma siin nüüd teind olen päevas, selle jaoks ma mingit klotsi küll kellelgi ei anna
Mainiks veel, et HS on ametlikult pekkis, Quest Rogue ja Quest Warriorid panevad ikka korralikult pead kratsima, et mida kuradit see Blizz. mõtles. Mõlema vastu on võidulootus ehk max 2 mängu 10-st. Need 2 ka ainult siis kui on näha, et mängija on algaja aga vähegi kogenumal tavaliselt nii turn 3-4 on Roguel täidetud ja alates 5 pole enam mõtet jätkata. Warriori eesmärk on ühel hetkel Brawl anda, just siis kui enda laud hakkab vaikselt täituma. Ise nad käivad ala 1-2 suuremat Taunti korraga, pole nagunii midagi kaotada aga endal läheb sul tervet lauda vaja, et vastu hakata. Pidasin veel Dragon Priesti üheks tüütumaks aga nüüd isegi Quest Priest kasutab Dragon potionit (oh...see kaart) oma deckis ja kõigele lisaks varsti 8/8 koos 40 HPga rõõmsalt tervitamas (piisaks täiesti taasta kõik elud ja käi välja ala 2/2 Minion), et nagu C'mon, kas vanemate deckidega enam ei kannatagi mängida, peab just dirty rat ja muu selline jama igas deckis olema? Kõik nii üle vindi kaaratud ja Standardis. Shaman ei või näiteks Healing Wavei kasutada, kuna Wild kaart aga Priest võib küll õige pea omal kõik elud täis healida, veel 10 otsa panna ja noh, see 8/8 ei kannata üldse enam mingit kriitikat. Ma ei ütleks ühtegi sõna, kui kõik Questid oleks Wildis aga praeguses seisus ei saa kuidagi seda nimetada "tava mänguks".
virx, Quest Rouge vastu saab aggro decki(druid, pirate, murloc jne.), Paladini või näiteks selle Mage deckiga väga ilusti hakkama:
Spoiler
Aprilli season
Rank ~17 -> rank ~7 liikusin Elemental Shamaniga:
Spoiler
Rank ~7 -> rank 5 OTK/miracle Priest
Spoiler
Murloc Paladin on kõige vastu hea, jõudsin rank3 selle deckiga:
Spoiler
Quest Rouge proovisin R7->R5 ka aga minuraust on see deck liiga seinast seina, kui olulisi kaarte mängu algul kätte ei tule siis on gg. Oleneb, kes vastas ka muidugi on, kui slow deck siis on lootust.
Quest Warriori deckist on mul 1x Sleep with fishes ja 1x Shield Slam puudu, R5 tiksusin sellega edasi tagasi aga minuarust see ei ole nii põnev, kui Discover/Burn Mage, Paldini või OTK Priesti mängida.
Praegu uue seassoni algul Murloc Paladiniga juba r15, Quest Warrior ja Rouge vastu probleeme pole, kui tuleb hea käsi algul.
Discover/Burn Mage on vast isegi tugevam deck, kuna Murloc Paladiniga on mul just nendevastu kõigerohkem probleeme. Eriti fun, kui saad Counterspelli ennem välja, kui Rouge oma questi tahab aktiveerida
Quest Roguel sõltub meeletult drawist tõesti. Kui kõik lippab on GG.. aga kui venima jääb, siis on mäng üldjuhul sinu kahjuks läbi kah _________________ ..||..
Praegu saab sisse logimise eest 70M celebrationi raames tasuta kolm pakki.
Rabage, siis jälle hea saag käima tõmmata, et "miks 3, miks mitte 4" või siis "jube sitt draw ja üleüldse on kõik hukas"
Ma ei tea,ma saan neis hüüumärkidega tüüpidest ikka jagu küll,ses suhtes et vahest ei saa muidugi,aga et nad palju raskemad oleks,pole täheldanud,või siiski, imetrikke teevad küll oma kaartidega _________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus
Mingi eriti lamp tähistus ja eriti lamp award ka.. tahavad, et rahvas tagasi tuleks ikka vist ja siis üritavad moosida.
Ise ikka pelan telefonis aga noo aggro on ikka ainus normaalne viis kuidas võite tuua.. või siis kulutada metsikult, et decent midrange, control teha.
Ühtegi packi raha eest ei ostnud seekord aga mingi 20packi atleast avanud.. ühtegi lego pole saanud veel see expansion
See on retarded imo, et inimene maksab kaartide eest 44eur, preorder.. ja garanteeritud pole mitte midagi.. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
e:
kuidas lahti saada probleemist, kui mängu kinni pannes annab: hearthstone.exe is not responding, ühtegi veateadet otseselt ei ole. OS Win10 (puhas install), kõik driverid on uuendatud.
viimati muutis virx 21.06.2017 00:21:58, muudetud 1 kord
Mõtlen ühte neist deckist craftida. Olemas on Medivh + dusti ühe legendary jaoks (kas Lyra või Alexstrasza) ja 3-4 epicut juurde, mis puudu. Mida rahvas soovitab?
Mõtlen ühte neist deckist craftida. Olemas on Medivh + dusti ühe legendary jaoks (kas Lyra või Alexstrasza) ja 3-4 epicut juurde, mis puudu. Mida rahvas soovitab?
Vastus on tegelikult ülimalt lihtne: Crafti alex, kuna tegemist on classicuga ja see ei lähe eeldatavasti nii pea Wildi. Lisaks on Alexil olnud igas metas oma koht olemas mingi decki näol.
Isiklikult pole kontroll preestrit peale expansioni tulekut mänginud. Aga oskan öelda, et quest warrior ja see sama maag on hetkel üle prahi - nõrgad matchupid puuduvad.
kiriE, Mage-i valisingi, tegin eile ära juba. Hetkel aga võite suht vähe tuleb (75 pigem kaotus %), iga kord on mingi jama ees millest läbi ei hammusta, viimases mängus oli selline Lyra lauas ja tee mis tahad.
https://www.upload.ee/image/7166284/Lyra.jpg
Priesti vastu on 100% võimatu see deck. lihtsalt lootusetu. 2 mängu järjest, ühel oli peale Alextrazzat tüübil paari käiguga elud tagasi 40 peal ja seda ilma questita..parem kohe välja minna seda vana näed.
https://www.upload.ee/image/7167253/Alex.jpg
Vaatasin ka selle "Control Mage" listi ära, mille paar posti tagasi välja tõid ja... ma teeksin kohe kindlasti mõned muudatused.
1) Soreceress Aprentice - väga kahtlane valik, eriti olukorras kus kaarditõmmet peale Arcane Intellecti ja Bloodmage'i polegi. Kujutan ette, et nii mõnelgi korral olid sul kaardid otsas ja käes olid ainult mingid random spellid.
2) Ice Barrier? Mõtle nüüd ise ka natukene - mitmel korral olid sa õnnelik hetkel, mil selle kaardi tõmbasid ja seejärel, mitmel korral see sind reaalselt aidanud on?
3) Babbling Book on maitse asi - isiklikult mulle väga ei meeldi, kuna mul eriti ei joppa RNG-ga. No PavelBook for me nono.
Mina paneksin asemele 4 kaarti - 2x Arcane Giants, 1x Frost nova ja 1x Acolyte of pain.
KUI sul on olemas Meteor, siis mõtle sellele FlameStrike asemel.
Mis puutub Preestri vastu matchupe, siis reegel number 1: Katsu preestri laud hoida tühjana maksku mis maksab. Reegel number 2 on alati minione pingida, isegi siis kui sa seda ei tapa. Sellega vähendad sa Inner Fire kombo effekti. Reegel number 3: preestrid ei mängi reeglina Eater of Secretsit - pea seda oma plaanides alati silmas! Reegel number 4: Lyra pole sinu vaenlane vaid Priest of the Fiest - ku isaad selle lauale meelitatud ja eemaldatud enne Alexi kombot, oled võitnud kah.
kiriE, mõned muudatused tegin kohe, Sorcereri ma ei jätnutki sisse. Meteori peale võib mõelda ja Blizzard samuti usun, et tuleb kasuks.
ja ärge tulge mulle enam ütlema, et Priest on kuidagimoodi tehtav Magega. 10 mängu järjest kaotada ja rohkem veel. Siin on siis tulemus peale Alexit.
https://www.upload.ee/image/7169805/Ahoi.jpg
Pole neid väga kohanud r5 kandis aga tapa kõik ära, mis ta käib ja võidad value/fatiguega. Alexiga healid ennast lõpus, Medivhga ürita saada nii kõrge value kui võimalik.
Hearthstone legendaarne pay-to-win kaardimängule on uus mängulisa tulemas!
tsitaat:
The newest Hearthstone expansion Knights of the Frozen Throne brings our Heroes into the scourgelord’s service as powerful Death Knights, and it’s up to you to leverage his own power against him! Claim 135 new icy cards for your collection, and empower your Hero with the essence of undeath to fight back the might of the scourge.
Tehke ette-tellimus 50le kaardipakile ja saate eksklusiivse kaarditausta!
parim pakk kogu mängitud aja jooksul
[/img] _________________ Rincewindil käis elu nii tihti silme eest läbi, et ta võis juba igavamate kohtade peal tukastada
Rincewindi maahirm, mis tabab teda kõrgustes - maa on see, mis sind lõpuks tapab
Dropbox
Väga busy thread paistab olevat, lükkan ka kiiruga oma küsimuse vahele seoses tulevase rotatoniga. Kui mul mõnda Legendi ei ole, oleks mõttekas see praegu osta, mis Hall of Fame-i liigub ja saan oma dusti hiljem tagasi+jääb kaart Wildi alles? Või olen valesti aru saanud.
virx, HoF minevaid kaarte pole veel avalikustatud minuteada. Aga eelmine aasta oli mul golden ragnaros firelord ja vist sain 3200 dusti + 1600 veel lisaks, kuna dustisin.
Kui aga craftid praegu kaardi, mis läheb HoF siis tõesti saad rotationiga selle dusti tagasi.
Hall of fame ja adventure / expansion kaardid on kaks eri asja. Sel aastal lähevad rotationiga minema kõik Gadgetzani, Karazhani ja Old godsi kaardid.
Gadgetzani, Karazhani ja Old gods kaartide eest ei saa mingit refundi. Lihtsalt saad nendega wildis edasi mängida.
Hall of fame kaardid on mängu põhi kaardid, mis eelmine aasta esimest korda standardist välja võeti, kuna olid liiga OP / igas deckis. Ning nende HoFi minevate kaartide eest sai kogu dusti tagasi.
It's time to meet all the awesome Hearthstone players & make them brawl against each other.
Double Elimination
Double Elimination tournaments are similar to Single Elimination tournaments, with the difference being that there exists a winner’s bracket and a loser's bracket. When a player loses a match from the winner’s bracket, instead of being eliminated, they are moved to the lower bracket and have another chance to stay in the tournament by facing off against another player who also lost their first match. Eventually, the last player standing in the winner’s bracket and the loser's bracket face off against each other in a grand final battle.
Tournament Format: Best of 3
To Register to the tournament: Join our Discord server www.discord.wortex.ee #hearthstone channel and type: YOURBATTLETAG
You must stay on the Hearthstone Channel during the Tournament and before that.
dungeon run-soovitusi, seitsmendani jõuan, kaugemale mitte, warlocki kasutan, teistega pole niigi kaugele jõudnud, st hunteri ja mage'ga proovinud, ülejäänuid pole üldse proovinud _________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.