Scart, no kuna ise olen venelane, siis eelistan loomulikult rohkem venekeelset versiooni Aga hinnad on kuidagi seekord väga kõrged.... mäletan, et eelmised CoD mängud olid hinnaga 16-18 eurot vist.
Nu need üksikud sõnad mängu jaoks ära õppida pole probleem aga nagu ma aru saan on probleem regioonis.
Lihtsalt eestis sa ei saa vene võtmega mängida ja kogu moos.... kuni see värk lahti häkitakse, selles ma ei kahtlegi.
Scart, ja ja teada jutt , loe mille kohta ma ka selle lingi andsin
Millest sa aru ei saa? Vene versioon, mida müüakse Vene poodides, töötab ainult täielikus idablokis ning Venemaal. Regamiseks ja mängimiseks peab sul olema Vene või allpool mainitud riikide IP.
tsitaat:
workaroundmyass.
http://cdr.thebronasium.com/sub/16752
PurchaseRestrictedCountries = RU BY UA AM AZ GE KZ KG MD TJ TM UZ
onlyallowrunincountries = RU BY UA AM AZ GE KZ KG MD TJ TM UZ
AllowPurchaseFromRestrictedCountries = 1
regioonlukk, käivitamisel ka piirang, keelt ei saa valida, ainult vene sees.
mina siiamani olen ostnud venekeelseid CoD mängud firmalt 1C ja kõik töötab väga hästi. Aktiveerin oma steam akkaunti kaudu, nagu ikka.
Lihtsalt praegu kõige odavam LE versioon venemaal maksab 20 eur (näiteks siin http://plati.ru/asp/pay.asp?id_d=1404961 )... lisaks ei saa selle osta, kuna nemad ei aktsepteeri PayPal'i, aga teistpidi ei saa maksta kahjuks
Scart, hmmm...kuidas nii, ma ei usu
Meil ju Eestis hakkavad neid versioone müüma kõik mängupoed, Gamepood, ProGames jne...
Kui nad müüvad Vene võtit, müüvad nad mittetöötavat produkti. Meile tuttav hea hinnaga Vene võti on selle mängu puhul välistatud, jättes odavaima võimaluse kusagil 45 euri kanti. Mis on natuke palju.
omfg... rohkem, kui 20 eurot ei tahaks maksta selle mängu eest. Siis jääb ära see CoD... aga vaatame tõesti, kas annab aktiveerida või mitte. Loodame, et jah
Pole see mingi autoaim
Tavaline QuickScope noob. Kuna Acti DEV-idel meeldib selline hibox clusterfuck siis see on ainult COD seerias sees.
Teised võtsid aru pähe ja keerasid selle BS-i kinni
Aimbot ja kõik muu sodi mis MW3 peeti keeras esimesest päevast on näha sellelt videolt.
Asja nimi on ESP ja VAC ei tea midagi asjast tänaseni (tuvastamatu), kuna nu**itakse töötavasse protsessi sisse mitte ei muudeta mängu faile (.dll injector)
Nagu ma just lugesin siis peaks see olema BO2-le ka juba olemas ja oli seda juba paar nädalat tagasi
Homme näeme ütleks.
Aga 45€ ma küll välja ei käi, et veenduda.
Pigem usun ajaloost:
MW kukkus nädalga, MW2 5 päeva peale reliisi, BO alates reliisist, MW3 oli varasemalt juba ja ega BO2-ga midagi muud juhtu.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.