Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Tarkvara ja arvutimängud »  Windows 7 RC - aastaks tasuta kasutamiseks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.05.2009 01:28:02 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
... vanasti oli selle kiirustamise kohta mingi taoline ütlus, et kiirelt ahju, kiirelt välja ja kiirelt ... kuna korrektsioon sööks selle viimase sõna ära, siis ma usun, et punktiiri oskab igaüks ise täitsa. Pealegi, milleks on olemas stand-by ? Selle puhul ärkab töövalmis arvuti ju praktiliselt momentaanselt, kasutan seda võimalust sõltumata süsteemist ja ei saa kohe mitte aru, miks need mõnikümmend sekundit siia-sinna alglaadimisel kellelegi niiväga korda peaks minema icon_rolleyes.gif

Viimati kui ma stand-by kasutasin arvuti enam ei ärganudki sellest ülesse icon_lol.gif .Vot sulle siis.Ilmselt halbade asjaolude kokkusattumus aga halva maigu jättis ikka icon_neutral.gif .Täpsemalt siis emaplaat lendas.

Kuna hetkel foldimisega ei tegele aktiivselt, siis kasutan võimalust arvuti aeg-ajalt välja lülitada thumbs_up.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tener
HV kasutaja

sõnum 09.05.2009 10:24:22 vasta tsitaadiga

Endal on Ordi läpakas, ehitatud ASUS S96S barebone põhjal.
Asi on nüüd nii, et pole draivereid selle jaoks kusagil icon_confused.gif
Võtsin windowsi peale küll ja tundis asjad ära aga läpakas function key asjad ei tööta, wifi draiverid pole.
Proovisin vista omi võtta aga neid ka ei lasknud... Mingi fail olevat puudu.

Kas oleks mingit võimalust asja tööle saada või ongi minu jaoks windows 7 kasutamine lõppenud?
Teda ise neid otsima ei saa panna? Läpaka saan netti lükata alles pühapäeval.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Alo-Aerton
HV kasutaja
Alo-Aerton

sõnum 09.05.2009 10:33:52 vasta tsitaadiga

Paljude asjade installil NSIS error
Mozillal oli midagi häda nüüd korras icon_lol.gif icon_biggrin.gif

viimati muutis Alo-Aerton 09.05.2009 14:03:51, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 09.05.2009 10:40:46 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
DigeBeni kirjutas:
... vanasti oli selle kiirustamise kohta mingi taoline ütlus, et kiirelt ahju, kiirelt välja ja kiirelt ... kuna korrektsioon sööks selle viimase sõna ära, siis ma usun, et punktiiri oskab igaüks ise täitsa. Pealegi, milleks on olemas stand-by ? Selle puhul ärkab töövalmis arvuti ju praktiliselt momentaanselt, kasutan seda võimalust sõltumata süsteemist ja ei saa kohe mitte aru, miks need mõnikümmend sekundit siia-sinna alglaadimisel kellelegi niiväga korda peaks minema icon_rolleyes.gif

Viimati kui ma stand-by kasutasin arvuti enam ei ärganudki sellest ülesse icon_lol.gif .Vot sulle siis.Ilmselt halbade asjaolude kokkusattumus aga halva maigu jättis ikka icon_neutral.gif .Täpsemalt siis emaplaat lendas.

Kuna hetkel foldimisega ei tegele aktiivselt, siis kasutan võimalust arvuti aeg-ajalt välja lülitada thumbs_up.gif

... ja siis nad imestavad, kust need voodoo itimehed oma tarkuses saavad icon_rolleyes.gif

Alo-Aerton
HV kasutaja
Alo-Aerton

sõnum 09.05.2009 13:13:28 vasta tsitaadiga

WinRARI ka tööle ei saa

Nüüd korras icon_smile.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 09.05.2009 13:30:02 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Skeptik kirjutas:
maatriks kirjutas:
Skeptik, aga on ju.

ma saaks aru kui masinat pidevalt restartida...

Bootimise kiirus on oluline.Tooks võrdluse auto turvalisusega.Kui tihti sa avariisse satud ja märkad kui turvaline su auto on?.Mitte rohkem kui kord aastas ma loodan.Aga see,et ettevaatlik juht oled ei tähenda,et auto ei pea turvaline olema icon_wink.gif .Sama lugu ka bootimisega.Võid ju tõesti kord kvartalis reboodi teha aga see ei tähenda,et süsteem peaks pea terve minuti bootima kui saaks ka kiiremini.
pisut napakas võrdlus
avarii korral on turvalise auto puhul risk surma saada maandatud

kuid kiirem bootimine ei anna sulle midagi - 20s elust
kas käid sital ka jooksuga icon_question.gif icon_rolleyes.gif

tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 09.05.2009 13:45:55 vasta tsitaadiga

Kes maksimaalkiirust tahavad buutimisel saavutada, need peavad Windowsi ka"ivitumisel toimuva kiir-kontrolli "kinni keerama" ja siis riskima kutude ka"ivitusfailidega.
Ta"nu sellele skannile suudab Win to"o"le minna ysna katkise ketta korral.

Postitatud mobile device

viimati muutis tahanteada 09.05.2009 13:48:14, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 09.05.2009 14:12:54 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
tomorrow kirjutas:
Skeptik kirjutas:
maatriks kirjutas:
Skeptik, aga on ju.

ma saaks aru kui masinat pidevalt restartida...

Bootimise kiirus on oluline.Tooks võrdluse auto turvalisusega.Kui tihti sa avariisse satud ja märkad kui turvaline su auto on?.Mitte rohkem kui kord aastas ma loodan.Aga see,et ettevaatlik juht oled ei tähenda,et auto ei pea turvaline olema icon_wink.gif .Sama lugu ka bootimisega.Võid ju tõesti kord kvartalis reboodi teha aga see ei tähenda,et süsteem peaks pea terve minuti bootima kui saaks ka kiiremini.
pisut napakas võrdlus

Stanby-sse minemise ja sealt taastumise kiirus ei anna mulle samuti midagi ,kuna ma ei kasuta seda.Bootimist kasutavad kõik.Tahavad nad seda või mitte icon_rolleyes.gif
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 09.05.2009 14:53:04 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
libe kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler
pisut napakas võrdlus

Stanby-sse minemise ja sealt taastumise kiirus ei anna mulle samuti midagi ,kuna ma ei kasuta seda.Bootimist kasutavad kõik.Tahavad nad seda või mitte icon_rolleyes.gif
ja see 30s mis sa said, paar programmi juurde ja sellest 30's võid und vaid näha
mul hetkel masinal cold boot 1min30s icon_rolleyes.gif

rex
HV Guru
rex

sõnum 09.05.2009 15:05:52 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
Stanby-sse minemise ja sealt taastumise kiirus ei anna mulle samuti midagi ,kuna ma ei kasuta seda.

Võibolla oleks aeg kasutama hakata siis. Tead, kui palju su elust võtab see pidev paneme-kõik-aknad-kinni/teeme-kõik-aknad-jälle-lahti/paneme-kõik-aknad-kinni/teeme-kõik-aknad-jälle-lahti/paneme-kõik-aknad-kinni/teeme-kõik-aknad-jälle-lahti... Paar korda kuus mõni sekund kauem buutimise järel oodata on selle kõrval nohu.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 09.05.2009 15:13:01 vasta tsitaadiga

standby'ga jäävad mul ventilaatorid käima miskipärast
JoeKing
HV veteran
JoeKing

sõnum 09.05.2009 15:23:24 vasta tsitaadiga

RPG16 kirjutas:
Pentium M 1.6ghz, 1gb ram, 40gb hdd, mobility radeon 9600 32mb jooksutas väga kenasti, aero ja kõik kellad-viled töötasid, nagu peab thumbs_up.gif
Ja kõik draiverid leidis ise üles icon_biggrin.gif

Täpselt sama konfiga arvuti (HP NC 6000) aga ei leidnud helikaardi ja videokaardi drivereid üles, helikaardi omad leidsin netist kuid videokaardi driverid keelduvad installeerumast. Ati catalyst install jookseb lõpuni ära ja siis teatab et "errors ocurred during installation" ning tegelikult installeeritakse ainult catalyst control center ja ati uninstall manager, display driveri osa jäetakse vahele. Olen proovinud paljusid erinevaid catalyst versioone (9.3, 8.12, 7.2..) kui ka nende moditud versioone (DriverHeaveni Mobility Modderiga ning Guru3D custom drivereid) kuid windows ütleb endiselt graphics hardware kohta N/A. Inf failist proovisin ka otse installida driverit kuid selle peale teatab windows et "this file cannot be excecuted like that" või midagi sarnast.

Installitud Windows 7 build 7100

On kellelgi ideid mida veel võiks proovida?

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 09.05.2009 15:32:15 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
tomorrow kirjutas:
libe kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler
pisut napakas võrdlus

ja see 30s mis sa said, paar programmi juurde ja sellest 30's võid und vaid näha

Vahet pole.Kui need programmid startupis ei istu ja ketas defragmenditud on, siis ei oma see erilist mõju.Programmide teenused samuti Automatic(Delayed) sildiga käima thumbs_up.gif
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 09.05.2009 15:49:32 vasta tsitaadiga

tomorrow kirjutas:
libe kirjutas:
tomorrow kirjutas:
libe kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler
pisut napakas võrdlus

Vahet pole.Kui need programmid startupis ei istu ja ketas defragmenditud on, siis ei oma see erilist mõju.Programmide teenused samuti Automatic(Delayed) sildiga käima thumbs_up.gif
ja nüüd veel kasutad oma süsteemi paar kuud, lased sinna veel lisajubinaid külge
ning oled tavakasutaja, mingi mingi nikerdaja ja peentimmija
siis vistaga võrreldes minul küll bootimine ei muutunud kiiremaks icon_rolleyes.gif

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 09.05.2009 16:10:44 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
tomorrow kirjutas:
libe kirjutas:
tomorrow kirjutas:
libe kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler
pisut napakas võrdlus

ja nüüd veel kasutad oma süsteemi paar kuud, lased sinna veel lisajubinaid külge
ning oled tavakasutaja, mingi mingi nikerdaja ja peentimmija
siis vistaga võrreldes minul küll bootimine ei muutunud kiiremaks icon_rolleyes.gif

No see pole OS süü.OS loob eeldused.See palju sa sellest välja pigistad(või kui suurde bloati hunnikusse uputad) on juba sinu enda teha thumbs_up.gif

Mis mulle eriti meeldib on funktsioonide väljalülitamine.Ootan juba kui RTM tuleb, siis saab SIM-ga Autounatteded.xml teha ja installi käigus lülitatakse ebavajalikud komponendid välja icon_smile.gif
tagasi üles
JoeKing
HV veteran
JoeKing

sõnum 09.05.2009 16:55:22 vasta tsitaadiga

JoeKing kirjutas:
RPG16 kirjutas:
Pentium M 1.6ghz, 1gb ram, 40gb hdd, mobility radeon 9600 32mb jooksutas väga kenasti, aero ja kõik kellad-viled töötasid, nagu peab thumbs_up.gif

Täpselt sama konfiga arvuti (HP NC 6000) aga ei leidnud helikaardi ja videokaardi drivereid üles, helikaardi omad leidsin netist kuid videokaardi driverid keelduvad installeerumast. Ati catalyst install jookseb lõpuni ära ja siis teatab et "errors ocurred during installation" ning tegelikult installeeritakse ainult catalyst control center ja ati uninstall manager, display driveri osa jäetakse vahele. Olen proovinud paljusid erinevaid catalyst versioone (9.3, 8.12, 7.2..) kui ka nende moditud versioone (DriverHeaveni Mobility Modderiga ning Guru3D custom drivereid) kuid windows ütleb endiselt graphics hardware kohta N/A. Inf failist proovisin ka otse installida driverit kuid selle peale teatab windows et "this file cannot be excecuted like that" või midagi sarnast.

Installisin HP originaal XP driveri comptability modes ja 3D hakkas tööle (3D marki saab näiteks jooksutada ja suhteliselt normaalse tulemuse sai seal). Aero ei lähe endiselt käima (no supported graphics driver found ütleb Aero troubleshooter).

Proovisin seda, kuid ei olnud abi:

http://www.mydigitallife.info/2009/01/13/hack-to-force-enable-aero-in-windows-7/

raido357
HV veteran

sõnum 09.05.2009 17:15:33 vasta tsitaadiga

JoeKing kirjutas:
RPG16 kirjutas:

Sama masin ning W7 leidis Windows Update'st ilusti video ja heli draiverid ülesse, ise ei otsinud netist midagi. Aero töötab ka. Ei mingeid ime trikke, lihtsalt check for updates ja optional valikud ära märgistada.
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
JoeKing
HV veteran
JoeKing

sõnum 09.05.2009 17:18:01 vasta tsitaadiga

raido357, mis ATI driveriversiooni ta installis peale?

Automatic Updated on kõik ära tehtud ja see ei leidnud videokaardile midagi.

raido357
HV veteran

sõnum 09.05.2009 17:23:13 vasta tsitaadiga

JoeKing kirjutas:

tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 09.05.2009 17:49:39 vasta tsitaadiga

Sults kirjutas:
maatriks kirjutas:
Sults, kas sa tahad väita, et Vista on aeglane? Gimme a break. Lisaks on Win 7 startup kõvasti kiirem!

Palun mine käi korda algklasside kursusi, kus lugemine selgeks õpetatakse ja tule alles siis siia tagasi!
Või anna viide, kus ma olen väitnud, et Vista on aeglane?
Ma ei saa aru, kuidas siin kogu aeg sellised j...d kokku satuvad, kes püüavad mulle kogu aeg mingeid oma uitmõtteid omistada!
Mina väitsin, et WINDOWS 7 EI OLE OLULISELT KIIREM KUI VISTA!
Ma ei ole midagi väitnud vedurijuhi vanaema vanuse kohta!
Kui Vista juba kiire on, siis on Win 7 ka kiire, mis on ju tore thumbs_up.gif
JoeKing
HV veteran
JoeKing

sõnum 09.05.2009 18:25:33 vasta tsitaadiga

raido357 kirjutas:
JoeKing kirjutas:

Catalyst 8.12 on see. Sain peale DriverHeaven'i Mobility Modderiga ja Windows Vista compatibility modes.

Probleem lahendatud, suured tänud.

http://majandus.pri.ee/images/hv/aero.png

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 09.05.2009 18:28:03 vasta tsitaadiga

JoeKing kirjutas:
Installisin HP originaal XP driveri comptability modes ja 3D hakkas tööle (3D marki saab näiteks jooksutada ja suhteliselt normaalse tulemuse sai seal). Aero ei lähe endiselt käima (no supported graphics driver found ütleb Aero troubleshooter).

See on sellepärast,et Win7 Aero jaoks on vaja minimaalselt WDDM 1.0 ühilduvat driverit ja XP driver seda kindlasti ei ole.Kui samale kaardile Vista driver on siis saab ka aero tööle.

EDIT:nevermind icon_smile.gif
tagasi üles
Tener
HV kasutaja

sõnum 09.05.2009 19:47:13 vasta tsitaadiga

Ei meeldinud see 7 mulle kohe üldse...

Maha ka ei osanud lasta, siis tegin partitsioonile formaadi ja oligi läinud.

Nüüd aga dual boot screenil ta ikka näha ja ära ka ei oska selt võtta... Abi?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
raido357
HV veteran

sõnum 09.05.2009 19:57:34 vasta tsitaadiga

JoeKing, suure pingutuse peale lugesin screenshotilt Experience indexi skoorid välja:

CPU 2,9
MEM: 2,9
Aero 2,0
Game: 3,2
HDD 3,5

Mul 1,7 Dothan ja 2GB mälu ja 120GB Samsungi ketas.

CPU 3,2
MEM: 4,1
Aero 2,0
Game: 3,2
HDD 5,6

Lihtsalt huvi pärast võrdluseks, 40GB Hitachi ketas mis masinal algselt see oli, oli hea vaikne ja vibratsiooni vaba küll aga kitsukeseks jäi.
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 09.05.2009 21:33:16 vasta tsitaadiga

Tener kirjutas:
Ei meeldinud see 7 mulle kohe üldse...

Maha ka ei osanud lasta, siis tegin partitsioonile formaadi ja oligi läinud.

Format oligi parim mahalaskmise viis, nii et oskasid küll ju.

Tener kirjutas:
Nüüd aga dual boot screenil ta ikka näha ja ära ka ei oska selt võtta... Abi?

boot.ini-st vastav rida maha.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Tarkvara ja arvutimängud »  Windows 7 RC - aastaks tasuta kasutamiseks mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.