Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Gears Of War märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Sylar
Kreisi kasutaja
Sylar

sõnum 05.03.2008 11:37:25 vasta tsitaadiga

Hmm, tundub päris huivtav mäng olevat teie jutu järgi, peaks siis vist ka sammud poodi seadma. Aga mis mäng ongi siis 3rd person view v?
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 52
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 05.03.2008 12:10:17 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
klge saab keegi aidata kuidas seda elukat seal rongi peal tappa tuleb ? see kellel mingi tirtsu parv koguaeg ümber on icon_rolleyes.gif mingi tükk aega juba olen sellega madistanud aga mitte kuidagi ei saa pihta mis teha icon_cry.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Le Inc
HV Guru
Le Inc

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.03.2008 17:32:23 vasta tsitaadiga

Gears of war on üks hullemiad konsooli porte millega eales kokku olen puutunud ... isegi Area51 oli mängitavuselt normaalsem, kuid sellegi poolest viitsisin tolle käki läbi teha. GOW'iga pidasin siiski ainult paar raundi vastu. Ilmselt oli see tänu "karmile" raskusastmele, kuid lõputu tulistamine viskas viimaks kopsu üle maksa. Sihik oli ka üks suur õõnes hamburger. Samas must-punane tärklisega mitte ülepingutatud mustika-vaarika kissell oli küll tore loominguline lähenemine verele ... icon_smile.gif

Jube käkerdis. icon_biggrin.gif

PS! Mis krd jama on nende UT3 mängude portidega et aeg-ajalt jäävad kinni!? Muidu fps normaalne kuid iga mingi x aja tagant lihtsalt mäng korraks "hangub"!? Sama oli ka Area51 ...
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 07.03.2008 17:37:31 vasta tsitaadiga

Le Inc, proovi re4 või dmc3se ja räägi uuesti.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 07.03.2008 17:48:18 vasta tsitaadiga

ResEvil 4 proovinud ja mina sealt buge ei leinud ning asi jooksis väga hästi... asi oli mõeldud gamepadiga mängimiseks ja loitech rumblepad 2 'ga oli asi väga väga thumbs_up.gif mängitavusega igas mõttes.
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 08.03.2008 12:10:00 vasta tsitaadiga

Le Inc kirjutas:
Gears of war on üks hullemiad konsooli porte millega eales kokku olen puutunud ... isegi Area51 oli mängitavuselt normaalsem, kuid sellegi poolest viitsisin tolle käki läbi teha. GOW'iga pidasin siiski ainult paar raundi vastu. Ilmselt oli see tänu "karmile" raskusastmele, kuid lõputu tulistamine viskas viimaks kopsu üle maksa. Sihik oli ka üks suur õõnes hamburger. Samas must-punane tärklisega mitte ülepingutatud mustika-vaarika kissell oli küll tore loominguline lähenemine verele ... icon_smile.gif

Jube käkerdis. icon_biggrin.gif

PS! Mis krd jama on nende UT3 mängude portidega et aeg-ajalt jäävad kinni!? Muidu fps normaalne kuid iga mingi x aja tagant lihtsalt mäng korraks "hangub"!? Sama oli ka Area51 ...
wtf. Kui ma PC versiooni mängisin polnud seal mingit hõngu konsoolist. Käitus nagu puhas PC shooter.
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 08.03.2008 12:13:44 vasta tsitaadiga

Gears of War ? Konsooli hõng oli minuarust juba tugev selles suhtes kuidas mängisid... täiesti gamepadiga mängimise mängu tunnetus oli. Niiaplju kui seda saasta proovisin olid kõik levelid suht "same shit all over again" ja ühe tasandilised. Konsoolidel ongi tavalised sellised shooterid minuteada.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 08.03.2008 12:40:45 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
Gap kirjutas:
klge saab keegi aidata kuidas seda elukat seal rongi peal tappa tuleb ? see kellel mingi tirtsu parv koguaeg ümber on icon_rolleyes.gif mingi tükk aega juba olen sellega madistanud aga mitte kuidagi ei saa pihta mis teha icon_cry.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

aitäh sulle 8) sain juba jagu sellest elukast sai paar laksu selle sniperiga otse pähe ja oligi kutu ... päris mingi 20 korda kindlasti tegin icon_lol.gif aga lõpuks asja sai ... üldkokkuvõttes oli päris lahe äksion mäng aga ma ei tea nii lühike oli jälle see singleplayeri osa icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 08.03.2008 15:19:50 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
Gears of War ? Konsooli hõng oli minuarust juba tugev selles suhtes kuidas mängisid... täiesti gamepadiga mängimise mängu tunnetus oli. Niiaplju kui seda saasta proovisin olid kõik levelid suht "same shit all over again" ja ühe tasandilised. Konsoolidel ongi tavalised sellised shooterid minuteada.
yeah. Oleks see PC ekslusiiv, siis kiidaksite kõik taevani, aga w/e.....
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 08.03.2008 15:22:32 vasta tsitaadiga

ee ei

mind ei koti üldse millele ta on.. isegi plaanin konsooli ostu kuna teatud mängud on seal mida tahaks proovida... + enamus ajast istun aegajalt juba psp taga seega PC fänniks ära mitte üritagi mind sõimata. icon_lol.gif

Lihtsalt graafika sitt ja gameplay igav ja jura. Gamepadi mainisin sellepärast et praegast alles mõtlesin et oleks võinud seda jura gamepadiga proovida ehk oleks paremini sujunud. Kuidagi kohmakas oli asi klaveri ja hiirega.

tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 08.03.2008 18:55:52 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
Lihtsalt graafika sitt ja gameplay igav ja jura.
icon_eek.gif
icon_eek.gif
icon_confused.gif
Räägid sa ikka Gears of Warist või Witcherist?
Gears of War on sedamoodi mäng:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 08.03.2008 19:00:24 vasta tsitaadiga

amddude kirjutas:
yeah. Oleks see PC ekslusiiv, siis kiidaksite kõik taevani, aga w/e.....

Kui GOW oleks PC eksklusiiv, oleks see jäänud oma seeria viimaseks ja oinad nagu CliffyB ei kargleks dollarihunnikutes. Konsooli jaoks võis olla hull võit ja "bombastic action michaell bay muthafuka rocking bitching kewl game" aga praeguseks hetkeks PCle tulles oli port täielik ämber ja mäng ise nii aegunud, et nutt tuli peale.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 08.03.2008 20:10:09 vasta tsitaadiga

Witcher oli väga omapärane ja hea graafikaga mäng (graafika meenutas seda mida reaalselt näed, mitte mingi hall > pruun udune ja viletsa textuuriga saast). Üks väheseid 2007 aasta mänge mis midagi väärt oli (orange box oli kah hea kompott)

Gears of War oli kuramuse jura graafikaga (udune ja kuramuse pruuni halli segune millest piixugi aru ei saanud, vahepeal tekkis lausa küsimus: mida nad seal suitsetasid kui sellise graafika valmis tegid). Aga see ei ole mingi üllatus minuteada et ma arvan et U3 mootori graafika on üks viimne hunnik piixu. Seda mida lubati ei tulnud...

Konsooli peal on sutsu teine värk vast sellel mängul kuna niipalju (jah kurb aga tõsi ainult psp peal kuna ps3 hind sutsu soolane icon_sad.gif ja mängud jube kallid) kui ma neid konsooli shootereid mänginud ja uurinud olen ongi nad kõik sellised magedad ja igavad kui võrrelda PC peal olevaga. Samas osa konsoolikaid on ka väga head isegi pc peal (Res Evil 4 oli minuarust vägev)

tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 08.03.2008 20:15:55 vasta tsitaadiga

noh, re4 oleksid nad pidanud koos gamepadiga müüma. re4 kaotas minu jaoks pc peal mõtte sel hetkel kui see bolderikoht oli ja miski press button5 ja button 6 jutt tekkis. mingu persse. capcom või ubisoft, whichever. pmst sama jutt dmc3 kohta.

see lineaarsus ja koridor-koridori järel on üleüldine shooterite tunnus ju.

gow graafika oli imo väga ok. pruun ja gritty olemine on artistic choice. aga kogu see silutus on omaette klassist, pole vähemalt pc shooterite juures kaua märganud.

witcherit peaks proovima, seni on arvamused enamasti olnud, et tõsine kräpp.

muide, keegi võiks seletada, miks gow gamepadiga parem peaks olema? sprayteema on pc shooterites vähemalt q2st alates üsna tavaline, crosshairi sai ka gows imo vahetada.

tagasi üles
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 08.03.2008 20:36:08 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
Witcher oli väga omapärane ja hea graafikaga mäng (graafika meenutas seda mida reaalselt näed, mitte mingi hall > pruun udune ja viletsa textuuriga saast). Üks väheseid 2007 aasta mänge mis midagi väärt oli (orange box oli kah hea kompott)

Gears of War oli kuramuse jura graafikaga (udune ja kuramuse pruuni halli segune millest piixugi aru ei saanud, vahepeal tekkis lausa küsimus: mida nad seal suitsetasid kui sellise graafika valmis tegid). Aga see ei ole mingi üllatus minuteada et ma arvan et U3 mootori graafika on üks viimne hunnik piixu. Seda mida lubati ei tulnud...

Konsooli peal on sutsu teine värk vast sellel mängul kuna niipalju (jah kurb aga tõsi ainult psp peal kuna ps3 hind sutsu soolane icon_sad.gif ja mängud jube kallid) kui ma neid konsooli shootereid mänginud ja uurinud olen ongi nad kõik sellised magedad ja igavad kui võrrelda PC peal olevaga. Samas osa konsoolikaid on ka väga head isegi pc peal (Res Evil 4 oli minuarust vägev)

Olen varem öelnud ja ütlen ka nüüd, et graafika ei peagi mingit fotorealismi kujutama. See, mis GoW oli, oli väga hea, suurepärane ja omapärane graafika.
Eri mage oleks, kui iga mäng näeks täpselt samasugune välja, sest tahavad mingit "fotorealismi" saavutada. Originaalsus eelkõige.
Ning GoW ei näinud iga level samasugune välja. Kui oleksid mängu lõpuni mänginud, oleks aru saanud.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 08.03.2008 20:47:23 vasta tsitaadiga

Res Evil 4 (sry tean vale teema) oli konsoolile algselt tehtud ja mõeldud algusest peale ps2 puldiga mängimiseks. PC peale tuues ei saanud nad seda muuta kuna siis oleks pindanud nad terve mäng ümber tegema (miks? hiirega oleks sitaks kerge olnud neid zombisid maha võtta kes liikusid nagu teod). Seega kiruda ResEvil 4 kui sitta mängu on lollus... sama hea kui kiruda auto simu et sitt mäng omamata selleks rooli ja sõidu oskust.

Witcher on igati kiidetud mäng... võin mööda panna aga kiidetud nende seas kellele meeldivad vanemad mõtlema panevad rpg'd mitte shoot and run crap kus IQ soovitus on 10+ (+ need kes said aru et esimene level oli kuramuse pikk sissejuhatus ja action läks lahti 2 levelis). Oleks seal mängus nool perses olnud jms lihtsustatud variant siis oleks muidugi teatud rahvale rohkem peale läinud. (ja enne kui keegi mõtleb et paneks ära siis- > ma ei võrdle rpg'd selle GoW iga. Lihtsalt keegi mainis ja panin oma haleda ja mitte midagi ütlev arvamuse kirja).

GoW näeb vast sellepärast selline välja kuna U3 mootoril olevad mängud ongi enamasti sedasorti "stiiliga". Sitad textuurid ja kiirgus et varjata kogu seda jura.

Aga jah.. kurb tõdeda aga ei suutnud GoW eriti lõpuni mängida... lihtsalt tekkis alati tunne et midagi targemat on teha või paremat mängida.

Vaidlus vast mõttetu.. EPIC teeb seda mida EA, Ubisoft jms omapärased firmad.. toodavad vastavalt nõudlusele. Odav ja kerge toota ning kasum on max. Mida veel tahta icon_rolleyes.gif

tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 08.03.2008 21:27:57 vasta tsitaadiga

angel, siinkohal pole ilmselt õige re4 hiire toe kohta vaielda. re4 teemas sai seda pikemalt tettu. aga kui flamewari mõttes autoga võrdlust tuua, siis igaks juhuks on rool panemata jäetud, et muidu on liiga lihtne teel püsida.

aga mitte seda ei pidanud ma silmas. ülejõukäiv oli asendada/eemaldada gapepad-only õpetusi ja kiiret reageerimist vajavates kohtades mittemidagiütlevat abi stiilis press button5. oleks siis vähemalt controlmappimise kohas ka buttonid numbritega kirjas vms. laiskus ja bullshit.

witcheri koha pealt ma atm sõna ei võta, pole ise mänginud, ei oska öelda.

ea ja ubisoft on kaugel omapärasest, epic ka muidugi.

sitad tekstuurid ja kiirgus? eeeeeehhh, too siis näiteid parematest mootoritest? või millest sa räägid üldse. tekstuurid on piisavalt söödavad, asi jookseb väga ilusasti suht vanal raual, kui kiirguse all miskeid udusid jms mõtled, siis nende nimi on eriefektid ja need sobivad sinna atmosfääri.

luitunud, pruunikas, hallikas, tolmune ja katkine olek käib sõjast räsitud maailma juurde.

muide, kaugele sa mängisid üldse?

veri oli tõesti imelik aga kahtlustan, et realistliku vere korral oleks ilmselt miskitel ratingutegelastel tahtmine asja halvemini rateda vms.

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 08.03.2008 21:34:29 vasta tsitaadiga

nu selles osas ei vaidle + vale teema... ise tagusin kohe oma kalli kalli ps2 sarnase asjandusega nimega rumblepad 2. See def klaver nupud oli jah tore... bullshit icon_lol.gif (vast sellepärast ei saanudki viha pidada kuna ei proovinud klaveriga)

parem mootor... hm. Sortsu oma ok (dün. valgus efekt ainult puudu), doom 3 oma kui keegi jummala eest oskaks seda kasutada (quake 4 isegi kohati näitas et näed, saab küll teha kena asja v.a õue mapid mis ei õnnestunud neil) rohkem ei oska nimetada (u2 mootor vist liiga vana?) kuna ei ole eriti "mootori huviline" ja ei oska neid täpselt nimetada, ennem nimetan mänge kui mootoreid.

U3 on siis igas mängus ühed efektid... see on mootori omapära ja mulle lihtsalt siis ei meeldi. Seda mida U3 algselt lubas... sellest ei ole pussu haisu isegi (mida lubas? uuri ise ei viitsi enam googeldada + muud tegemist).

Ratingu diktatuur võiks üldse perse pugeda ja end põlema panna. Vanasti oli see kui "juhendav" asi nüüd on kuramuse diktatuur mis keerab mänge perse.

tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 08.03.2008 21:40:00 vasta tsitaadiga

loetle mänge siis, mind huvitab icon_smile.gif
tagasi üles
dstar
Kreisi kasutaja
dstar

sõnum 08.03.2008 21:45:52 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:

GameSpy - 4.5 out of 5
GameSpot - 8.5 out of 10
IGN - 8.5 out of 10
PC Gamer - 90 out of 100
Game Informer - 8 out of 10
Game Revolution -B
Worth Playing - 8.6 out of 10
VideoGamer - 8 out of 10
1UP - 7 out of 10
GameZone - 8.8 out of 10

Ja väga huvitav, kus on see enamus, kes nii arvab? Arvatavasti on see grupp inimesi, kellele selline superficial saast nagu "GoW" või film "Transformers" peale läheb...
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 08.03.2008 21:53:17 vasta tsitaadiga

ot:
krt, witcheri demo jaoks otselinki ka on kuskil?
täiesti tõsiselt, lihtsam on torrentist full sikutada, kui otsida kohta kust demo õnnestuks download manageri toppida. ja registreerimise fänn ma ka just eriti pole.

tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 08.03.2008 22:02:31 vasta tsitaadiga

dstar kirjutas:
londiste kirjutas:

GameSpy - 4.5 out of 5
GameSpot - 8.5 out of 10
IGN - 8.5 out of 10
PC Gamer - 90 out of 100
Game Informer - 8 out of 10
Game Revolution -B
Worth Playing - 8.6 out of 10
VideoGamer - 8 out of 10
1UP - 7 out of 10
GameZone - 8.8 out of 10

Ja väga huvitav, kus on see enamus, kes nii arvab? Arvatavasti on see grupp inimesi, kellele selline superficial saast nagu "GoW" või film "Transformers" peale läheb...

sageli saavad juba selle eest need mängud hea hinde et nad on X tootja omad X mootoril jooksevad. Gamespotis just äsja oli et mingi "tont" tegi halva review sitale mängule ja siis ta sealt minema ka lendas. Ei viita otseselt sellele mängule aga selliseid asju juhtub. Või siis lihtne vabandus "maitsed on erinevad".

Aga rahvale üldiselt meeldibki selline kerge ja lihtlabane aka "SL õhtuleht, kroonika" sarnane kraam ja sellepärast seda ka tasuks kõrgelt hinnata.

tagasi üles
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 08.03.2008 22:20:30 vasta tsitaadiga

Londiste, siin leidsin näiteks lingi Witcher demole. http://www.gamershell.com/news/44120.html

Ning mulle lähevad peale igat sorti mängud, läks peale GoW, samuti ka The Witcher. Liiga erinevad mängud, et neid omavahel võrrelda. GoW on lihtsalt fun shoot-em-up.
The Witcherisse peab rohkem süvenema, aga see ei tähenda, et ta huvitav poleks.
Lisaks fännan ma ka Civilization mänge ning need nõavad veel rohkem aju, kui The Witcher.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 08.03.2008 22:27:11 vasta tsitaadiga

ma ei võrrelnud neid... see sama hea kui öelda et mulle ei meeldi mäng kuna action üldse ei meeldi. Lihtsalt keegi tõi selle kuramuse witcheri siia sisse ja siis sutsu... ajasin loba nagu alati. Neid kahte nagu enne vist ültesin ma EI võrdle. Ei saa ju võrrelda.

ps: ma ei fänna kahjuks midagi... icon_sad.gif

tagasi üles
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 08.03.2008 23:10:34 vasta tsitaadiga

I'm sorry, jumalikud, targad, osavad ja ilusad PC hardcore keeruliste, sügavate ja tundeküllaste RPGde mängijad, et ma siia teemasse tulin Gearsi kaitsma, mis on väga hea mäng oma žanris ning väärib rohkemat, kui teie "pasatekstuurid" ja "ajutu shooter 7 aastastele" kommentaare. Ja suured vabandused ka Witcheri mainimisest, tegelikult oleks olnud parem näide sita gameplay ja pasa graafikaga mängust "Silent Hill Origins", mis arvatavasti on Angeli üks lemmikuid.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Gears Of War mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.